14 August Name DP App – Free Download

14. elokuuta Name DP App – ilmainen lataus

Android-sovelluskaupan päivä on saapunut uusimpien tarjoustensa kanssa. Kuten odotettiin, eniten ladatut sovellukset ovat Samsung Gear S -älypuhelimen ja HTC Evo Shiftin sovelluksia.

Vaikka on hyvä nähdä tällä viikolla esitellyt sovellukset saadakseen parhaan huomion, jotkin uudet ja tulevat sovellukset saattavat puuttua mahdollisuudesta päästä markkinoille.

Android-sovelluskaupat ovat kulkeneet pitkän matkan vaatimattomasta alustastaan. Ne olivat yksi ensimmäisistä sovelluksista, jotka kehitettiin käyttämällä uusia Java-tekniikoita, ja yksi ensimmäisistä mobiilikäyttöjärjestelmistä, jotka tukivat niitä.

He tarjosivat myös alustan, jossa kolmannen osapuolen kehittäjät voivat hyödyntää kehitystyötä. Jokaisen uuden version myötä on tullut monia uusia ominaisuuksia, jotka ovat tehneet sovelluskaupoista suosittuja käyttäjien keskuudessa.

Nyt saatavilla olevat sovellukset ovat paljon monipuolisempia, eivätkä kehittäjät rajoitu enää Android-versioihin. Applella on sovellus lähes kaikkeen auringon alla. Urheilusta ruoanlaittoon, peleistä kuljetuksiin, heillä on kaikki.

14. elokuuta Name DP App – ilmainen lataus

Vaikka iPhonesta on tullut enemmän mediakeskus, Android on keskittynyt edelleen apuohjelmiinsa. Se, että ne voivat toimia samassa laitteessa kuin iPhone, voi olla käännekohta monille kehittäjille.

Myös sovelluskaupat ovat muuttuneet huomattavasti. Niitä ei enää ole suunniteltu vain käytettävän Android-version mukaan. Tämä saattaa antaa lisää joustavuutta tulevaisuudessa.

Jos sovellus voi toimia sekä iPhone- että Android-käyttöjärjestelmässä, on paljon helpompi kohdistaa enemmän asiakkaita. Sovelluskaupat palvelevat monenlaisia ​​käyttäjiä. Ovatpa he liiketoiminnallisia tai enemmän viihteeseen suunnattuja, heillä on jokaiselle jotakin.

Mitä tulee viihdenäkökulmaan, ei ole vertailua suosittuihin sovelluksiin, kuten Angry Birdsiin. Siitä on tullut pakollinen hankinta kaikissa matkapuhelimissa, koska se on erittäin hyvä viihdeväline. Käyttäjät voivat pitää ystäviään yhteydessä, pelata pelejä ja luoda uusia ystäviä.

Toinen sovellus, Chihuahua City Manager, on toinen erittäin suosittu lataus. Se antaa sinulle tietoa siitä, millä ravintoloilla on ongelmia, sekä kuinka luotettavia ne ovat.

Tällä tavalla voit viettää vähemmän aikaa ravintoloissa tuhlaamatta rahaa ja ruokaa.

Jotkut ihmiset ovat enemmän kiinnostuneita mobiilimaailman liiketoiminnasta. Yksi tällainen sovellus on Basecamp Mobile. Se on yrityssovellus, joka tarjoaa kaikki työkalut, joita tarvitset, jotta yrityksesi toimii sujuvasti.

14. elokuuta Name DP App – ilmainen lataus

Se auttaa hallitsemaan myös asiakkaita, yhteystietoja, tehtäviä ja kalentereita. Sen avulla voit hallita palkanlaskentaa sekä seurata myyntiäsi ja kulujasi.

On olemassa toinen sovellus, jonka avulla käyttäjät voivat hallita pankkitilejä. He voivat siirtää rahaa tililtä toiselle, tehdä laskuja ja lähettää myös kuitteja.

Tämä on erinomainen tapa maksaa laskut ajoissa ja välttää sekin pomppiminen. Pankkipäällikkö antaa käyttäjän syöttää ja muokata tietoja, jotta hän ei unohda tärkeitä yksityiskohtia.

Jos haluat tarkistaa sään älypuhelimellasi, sinun ei tarvitse poistua kotoa. Juuri tätä HTC Wildfiren sää-widget tekee. Tämän sovelluksen avulla voit tarkistaa sään alueellasi sekä muualla maailmassa.

Käyttäjät voivat ladata sen ilmaiseksi tai valita päivityksen saadakseen lisää ominaisuuksia ja säästääkseen rahaa.

14. elokuuta Name DP App – ilmainen lataus

Nämä sovellukset ovat erittäin suosittuja, ja useimmat käyttäjät ovat jo ladanneet ne.