9 Könnyű módszerek 1000 dolláros gyors bevételre (jogilag)

Nehéz lehet pénzt keresni a szokásos munkahelyi és iskolai kötelezettségeken kívül. De az internet és a koncertkonfiguráció növekedése azt jelenti, hogy rengeteg módon lehet gyorsan 1000 dollárt keresni, amennyiben hajlandó elkölteni szabadidejének egy részét annak megszerzésére.

A lista összes opciója lehetővé teszi, hogy 1000 USD-t keressen – vagy legalábbis segít a cél elérésében. Legtöbbjük rugalmas, lehetővé teszi, hogy ott dolgozzon, ahol és ahol akar. Vannak, akik teljesen passzívan keresnek.

Bízunk benne, hogy ebben a cikkben lesz egy keresési módszer, amely megfelel Önnek. Ügyeljen arra, hogy átnézze a teljes listát, és megnézze, melyik lehetőség felel meg legjobban képességeinek, körülményeinek és személyiségének.

1000 dolláros gyors bevétel módjai

Ha gyorsan szeretne pénzt keresni, akkor a legjobb módszer ötvözni vagy egymásra rakni a bevétel maximalizálása érdekében. Például szabadúszó íróvá válhat, és szabadidejében kitöltheti az online felméréseket.

1. Vezessen postatársakkal

Élelmiszer kézbesítése a postatársaknak egyszerű módja lehet 1000 dollár megszerzésének, különösen, ha jó sofőr vagy, és rengeteg szabadidőd van éjjel és hétvégén.

Mivel a Postmates lehetővé teszi, hogy a dolgozók ételt szállítsanak vezetéssel, gyaloglással, kerékpározással vagy robogó használatával, nem kell autót birtokolnia, hogy ezzel az oldalsó nyüzsgéssel extra pénzt keressen. Minden városnak megvan a maga átlagos aránya, és egyéni keresete a helytől, a kereslettől és a napszaktól függően változhat.

2. Adja el a cuccait

A pénzkeresés másik módja, amikor nagy szüksége van rá, az olyan dolgok eladása, amelyekre már nincs szüksége vagy amire szüksége van, például az a gitár, amelyet szülei vásároltak neked tizedik osztályban, és amit soha nem tanultál meg játszani.

Ha forgalmas úton él, akkor ez könnyű – csak szombat reggel telepítsen boltot az otthona elé, és várja meg, amíg az udvari vásárlók besétálnak. További távoli helyekért tegye közzé a Craigslist, a Nextdoor és a Facebook oldalakat. Piactér, hogy eljusson a szó.

Ha az udvari értékesítés nem lehetséges, bővítse piacát az internet segítségével. A Decluttr örömmel veszi el régi könyveit, technológiáját és CD-it.

Manuálisan beírhatja az elemek vonalkódját, vagy beolvashatja azokat a Decluttr alkalmazással. Ez megmondja a teljes kifizetést, és elküldheti az elemeit a vállalat ingyenes postai címkéjével.

3. Bérelje ki autóját, amikor nem használja

Amikor munkahelyen van, időt tölt a családdal vagy alszik, az autója csak ül a felhajtón. Akkor miért ne venné működésbe? A Getaround nevű autómegosztó alkalmazással bérelheti autóját a sofőröknek, amikor nem használja.

Az Uberhez hasonlóan a társaság is prémium biztosítással fedezi a járművezetőket. Az autó bérlésének logisztikáját is kezeli, így nem kell ütemezéssel és a kulcsok átadásával foglalkoznia.

Az, hogy milyen gyorsan lehet pénzt keresni a Getaround segítségével, függ a bérleti díjaktól, az autó piaci bérleti díjától és attól, hogy hetente hány órát bérelhet.

A Getaround becslése szerint az Egyesült Államokban a legtöbb autó átlagosan napi 22 órát jár üresjáratban. Ha heti 25 órára bérelheti autóját óránként 5 dollárért, akkor ez havi 500 dollár, minden díjat és költséget nem tartalmaz.

4. Szerezzen vissza készpénzt vásárlásához

Capital One Shopping mobiltelefon-makett. A pénz visszafizetése a költségvetésbe egyszerű módon megtakarítás a már végrehajtott vásárlásokon. Ezt megteheti kuponok nyírásával, készpénz-visszafizetési hitelkártyával, vagy böngészőbővítmény vagy alkalmazás használatával.

A CapitalOne Shopping automatikusan keres az interneten kuponokat, amelyeket a fizetéskor alkalmaz, így könnyebben megtakaríthat pénzt. A felhasználók hűségkrediteket is keresnek a partner kiskereskedőknél történő vásárlásért.

Ezeket a vásárlás százalékában jutalmazzák, és beválthatók ajándékkártyákra olyan helyekre, mint az Amazon és a Walmart. A működéséről többet megtudhat a CapitalOne Shopping áttekintésünkben.

Megjegyzés: A CapitalOne Shopping kártérítést fizet nekünk, ha a megadott linkek segítségével megkapja a CapitalOne Shopping bővítményt.

Még több pénzt kereshet, ha más alkalmazásokkal és böngészőbővítményekkel használja, például:

Ibotta: Élelmiszer- és vásárlási árengedmény-alkalmazás; az első engedmény beváltása után 20 dolláros új felhasználói bónuszt kaphat.

Dosh: Ez egy pénzvisszafizetési alkalmazás, amely minden egyes összekapcsolt kártyához 5 USD-t ad.

Rakuten: Egy másik nagy pénzvisszafizetési webhely / alkalmazás; 10 USD-t kap, miután elköltött 25 USD-t.

InboxDollars: Piackutató webhely, amely 5 dolláros regisztrációs bónuszt ad a felhasználóknak.

5. Fizetjen a felmérések elvégzéséért

Valószínűleg látott fizetett felmérések vagy piackutatási hirdetések hirdetéseit, és azt hitte, hogy csalásnak tűnnek. Szerencsére nem azok. Valójában hatalmas a fogyasztói adatok piaca, amelyet a vállalatok felhasználhatnak termékeik fejlesztésére és az eladások növelésére.

Ezek az adatok valódi fogyasztóktól származnak. Ezek a vállalatok tudni akarják, mit gondol a mindennap használt termékekről és szolgáltatásokról, és hajlandók fizetni érte. Egyes vállalatok, például a Swagbucks, csak a regisztrációért fizetnek Önnek.

A Swagbucks egy elismert felmérési és jutalmazási webhely, amely 10 dolláros bónuszt kínál az új felhasználók számára. Pontokat kereshet, ha felméréseket végez, és beválthatja azokat ajándékkártyákra olyan népszerű kiskereskedők számára, mint a Walmart, az Amazon és a Target.

Nézze meg, hogyan lehet pénzt keresni az online felmérések alapján. További információ arról, hogyan lehet pénzt keresni a platform segítségével.

6. Hozzon létre egy tanfolyamot

Még ha nem is tanúsított tanár, akkor is pénzt kereshet a gyerekek és felnőttek tanításával. Az olyan platformoknak köszönhetően, mint az Outschool és a Teachable, igény szerint és élő videó tanfolyamokat hozhat létre, amelyek a főzéstől kezdve a kötésen át a grafikai tervezésig és a zongoráig bármit megtanítanak.

Az, hogy mennyit keres az Outschool-on, és milyen gyorsan, az Ön által meghatározott ártól és a marketingtől függ. Ha már van közösségi médiafigyelője vagy hírlevél-előfizetője, hirdetheti nekik a tanfolyamot, ezzel gyorsabban elérheti ezt az 1000 dolláros határt.

7. Írj másoknak

A bloggerek sok pénzt kereshetnek, de időbe telik, amíg a webhelyet és a közönséget a semmiből felépítik. Ha gyorsabban szeretne pénzt keresni, fontolja meg a szabadúszó írást mások számára. Az írás megélhetéséhez nincs szükség angol nyelvű végzettségre, de szilárd írástudásra van szükség.

Vegyük például Holly Johnsont. Holly kétgyermekes anya, aki több mint 200 000 dollárt keres évente, miközben teljes munkaidőben ír. Létrehozta az Earn More Writing tanfolyamot, hogy segítsen az íróknak szabadúszó üzleti vállalkozásba kezdeni, még szakmai tapasztalat nélkül is.

Lehet, hogy néhány hétbe telik, amíg megtalálja az első fizető ügyfelét, de miután biztosítva van, hatékony módszer a gyors pénzkeresésre.

8. Szabadúszó szolgáltatásokat kínál

Sok vállalat a szabadúszókhoz fordul, hogy különféle feladatokkal segítsen, beleértve a könyvelést, a Facebook-hirdetések kezelését, a blogbejegyzések írását és a weboldalak felépítését. Bármi legyen is a készség, ott fizet valaki érte.

Első lépésként létrehozhat egy profilt a Fiverr-en. Az eladók különféle szolgáltatásokat kínálnak 5 és 995 dollár között.

Először olcsó árakat kínálhat portfólió létrehozásához, majd emelheti az árfolyamokat, miután összegyűjtött néhány ügyfél-ajánlást. Megfelelő készségekkel és némi szorgalommal pusztán a szabadúszóból 1000 dollárt kereshet (akár egy hét alatt is).

9. Legyen csapos vagy szerver

Korábbi tapasztalattal rendelkező emberek számára a szerver munkákat általában elég könnyű leszállítani, és minden műszak végén készpénzt hozhat haza.

Még akkor is, ha nincs korábbi szolgálati tapasztalata, találhat néhány kevésbé elfoglalt műszakot, vagy dolgozhat bárpultként vagy háziasszonyként.

Csaposok és kiszolgálók a forgalmas vagy korszerű éttermekben csak néhány száz dollár tippet kereshetnek pénteken vagy szombaton este. Kereseti lehetősége attól is függ, hol és mikor dolgozik (az éjszaka és a hétvégi műszak hozza a legtöbbet).

Gyorsan 1000 dollárt kereshet, de hosszú távú megoldásokra van szüksége

Lehet, hogy elsöprőnek tűnik, de gyorsan lehet 1000 dollárt keresni, ha tudja, hol keresse meg. A legjobb módszer több stratégia kombinálása, így nem egy módszerre támaszkodik.

Ha sok eladási cikked van, tedd fel online. Ha még mindig szüksége van pénzre, folytassa szolgáltatásai értékesítésével, a Postmates számára az élelmiszer-szállítással vagy egy másik mellékhajtással, amely elősegítheti a pénz gyors keresését.

Miután megszerezte 1000 dollárját, fontolja meg, hogy meg akarja-e tartani ezeknek az oldalsó sürgetéseknek bármelyikét. Dönthet úgy, hogy kisvállalkozást indít, vagy megtartja ezt a második munkahelyet. Több opcióval könnyebb lesz 1000 dollárt keresni, amikor legközelebb szüksége lesz rá.

One Comment on “9 Könnyű módszerek 1000 dolláros gyors bevételre (jogilag)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *