A blogkeresés legjobb módja 2021-ben

Μπορείτε πραγματικά να κερδίσετε χρήματα από το blog μετατρέποντας τα προσωπικά σας πάθη, γνώσεις ή εμπειρία σε πραγματικό εισόδημα στο διαδίκτυο;

 

Πάνω από μια δεκαετία μετά την τήξη της Wall Street, οι άνθρωποι εξακολουθούν να δυσκολεύονται να ανακτήσουν τις προηγούμενες ζημίες και να βγάζουν τα προς το ζην.

 

Όλο και λιγότεροι μπορούν να περιμένουν μόνιμη, δια βίου απασχόληση, και όσοι είναι τόσο τυχεροί θα έχουν λίγη αμοιβή και παροχές (αν υπάρχουν) για να καλύψουν τις βασικές μας ανάγκες.

 

Δεύτερη δουλειά, κανείς; Στην Αμερική, οι οικογένειες με διπλό εισόδημα είναι ο κανόνας, αλλά σκεφτείτε τι καταστροφή προκαλεί στην καθημερινότητά τους.

 

Ήταν τόσο κουρασμένος όταν γύρισε σπίτι από τη δουλειά. μόλις που έχετε αρκετό χρόνο και ενέργεια για να ετοιμάσετε το δείπνο και να κάνετε την εργασία των παιδιών. Ακόμη και αυτό γίνεται δύσκολο όταν εργάζεστε σε πολλές τοποθεσίες, είτε τα βράδια είτε τα Σαββατοκύριακα.

 

Κερδίστε περισσότερα χρήματα με μια βοηθητική κίνηση όπως το blogging

 

Η πραγματικότητα είναι ότι κινούμαστε προς μια οικονομία ανεξάρτητων επαγγελματιών και συναυλιών όπου όλο και περισσότεροι άνθρωποι κερδίζουν χρήματα με τους δικούς τους όρους μέσω μιας παράπλευρης κίνησης.

 

Και οι πιο δημοφιλείς παρενέργειες περιλαμβάνουν τη δημιουργία διαδικτυακής παρουσίας και το να κερδίσετε χρήματα με το blogging. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν πληροφορίες σχετικά με το πώς να ξεκινήσουν μια διαδικτυακή επιχείρηση για επιπλέον (ή ακόμα και πλήρους απασχόλησης) εισόδημα στο διαδίκτυο.

 

Το Διαδίκτυο έχει κάνει το blogging mainstream, σε σημείο που μισό δισεκατομμύριο διαδικτυακά ιστολόγια μπορούν να είναι online όταν διαβάζετε αυτό το άρθρο. Αν και το να κερδίζετε χρήματα δεν είναι ο μόνος (ή ακόμα και ο καλύτερος λόγος) για να κάνετε blog, υπάρχουν ευκαιρίες για τους ανθρώπους να κερδίσουν επιπλέον εισόδημα με ένα blog.

 

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το blogging ή έχετε αρχίσει πρόσφατα να δημιουργείτε ένα blog, συγχαρητήρια! Ελπίζω ότι το πιο σημαντικό κίνητρο είναι να παρέχετε πολύτιμο περιεχόμενο στους αναγνώστες σας, γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορείτε μακροπρόθεσμα να δημιουργήσετε θέση ειδικού στη θέση σας.

 

Πώς να κερδίσετε χρήματα από το blog;

 

Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να βγάζεις επιπλέον χρήματα στο blog, και υπάρχουν αρκετοί απλοί τρόποι για να ρίξεις την μπάλα. Είναι αυτονόητο ότι για να αναζητήσετε ένα blog, είναι καλύτερο να επιλέξετε μια κερδοφόρα θέση. κάτι όπου υπάρχει μια αποδεδειγμένη αγορά που διασταυρώνεται με τα δικά σας πάθη, ενδιαφέροντα και εμπειρία.

 

Μόλις το κάνετε αυτό, είναι απλώς θέμα να προσελκύσετε επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, να συντάξετε μια λίστα με συνδρομητές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Ας ρίξουμε μια ματιά στους πιο γρήγορους, ευκολότερους και πιο κερδοφόρους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο με ένα blog.

 

1. Google AdSense

 

Για αρχή, το Google AdSense μπορεί να είναι ο ταχύτερος και ευκολότερος τρόπος για να κερδίσετε ένα παθητικό εισόδημα μέσω του blogging.

 

Η βασική ιδέα του AdSense είναι ότι μπορείτε να προβάλλετε το Google Ads στον ιστότοπό σας και όταν ένας επισκέπτης κάνει κλικ σε αυτές τις διαφημίσεις, λαμβάνει ένα ποσοστό του κόστους διαφήμισης. Σίγουρα έχετε δει διαφημίσεις σε ιστότοπους άλλων ανθρώπων. μπορείτε επίσης να εμφανίσετε αυτές τις διαφημίσεις στο ιστολόγιό σας ή στον ιστότοπό σας.

 

Το AdSense είναι ένα διαφημιστικό δίκτυο με βάση τα συμφραζόμενα που τοποθετεί διαφημίσεις θυγατρικών (επιχειρηματικών) στον ιστότοπό σας. Εύκολη ρύθμιση – το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τον κώδικα από την Google στα σημεία όπου εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας στον ιστότοπό σας.

 

Στη συνέχεια, η Google εμφανίζει διαφημίσεις από διαφημιστές που σχετίζονται με το περιεχόμενο του ιστότοπού σας, επομένως, ιδανικά, οι επισκέπτες στον ιστότοπό σας θα βλέπουν σχετικές διαφημίσεις.

 

Μην ανησυχείτε ότι το ιστολόγιό σας δεν θα μπορεί να προσελκύσει ποιοτικές διαφημίσεις στον ιστότοπό σας. Το Google AdSense είναι ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στο Διαδίκτυο, επομένως πρέπει να δημιουργήσετε μια αρκετά υγιή λίστα ιστότοπων με δυνατότητα κλικ για να προσελκύσετε τους αναγνώστες σας.

 

Και η Google είναι αρκετά έξυπνη ώστε να εμφανίζει στον ιστότοπό σας μόνο διαφημίσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο του ιστότοπού σας, επομένως, σε πολλές περιπτώσεις, μπορείτε να βελτιώσετε την εμπειρία χρήστη του ιστότοπού σας και να κάνετε τις διαφημίσεις χρήσιμες.

 

Απλώς βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας είναι της καλύτερης ποιότητας! Αν και το Adsense είναι μια δημοφιλής επιλογή, νομίζω ότι το μάρκετινγκ πληροφοριών θυγατρικών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε ουσιαστικά παθητικό εισόδημα στο διαδίκτυο.

 

2. Amazon Associates

 

Το Amazon Associates είναι ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα εσωτερικού συνεργάτη που λειτουργεί από το Amazon.com με έδρα το Σιάτλ, το μεγαλύτερο διαδικτυακό κατάστημα λιανικής στον κόσμο.

 

Προσφέρει στους bloggers την ευκαιρία να κερδίσουν προμήθειες προωθώντας προϊόντα της Amazon στον ιστότοπό τους – με την προϋπόθεση ότι οι επισκέπτες κάνουν κλικ στο ιστολόγιό σας από το Amazon.com και κάνουν μια αγορά.

 

Η βασική ιδέα του Amazon Associates είναι ότι μπορείτε να αποκτήσετε έναν μοναδικό σύνδεσμο παρακολούθησης που συνδέεται με οποιοδήποτε προϊόν που πωλείται στο Amazon.com. Εάν κάποιος κάνει κλικ στον σύνδεσμο στο ιστολόγιό σας και επιστρέψει στο Amazon και αγοράσει το προϊόν, θα πιστωθεί με την πώληση.

 

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να προωθήσετε τα προϊόντα της Amazon στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να προσθέσετε έναν κατάλογο προϊόντων (από το Amazon.com) στο ιστολόγιό σας, να γράψετε φυλλάδια προϊόντων και συνδέσμους για προϊόντα που προτείνετε στο Amazon και να εμφανίσετε μια σελίδα προτεινόμενων πόρων στον ιστότοπό σας. για να αναφέρω μόνο μερικά.

 

Όσον αφορά τους Συνεργάτες, η προσοχή είναι πιθανό να είναι κατάλληλη για τους bloggers που γράφουν για το εμπόριο, τα προϊόντα λιανικής και τις αγορές. Λογικά ενισχύει την απόδοση εάν οι επισκέπτες έχουν ήδη την τάση να κάνουν αγορές στον ιστότοπό σας.

 

Το πρόγραμμα λειτουργεί επισκεπτόμενοι συνδέσμους Amazon, διαφημίσεις banner ή γραφικά στοιχεία (όπως προβολές διαφανειών, “Τα αγαπημένα μου”, “Γραφικό στοιχείο λίστας επιθυμιών”) στις σελίδες σας.

 

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι εάν κάποιος κάνει κλικ σε έναν σύνδεσμο από τον ιστότοπό σας προς το Amazon και καταλήξει να αγοράσει περισσότερα αντικείμενα (όχι μόνο το αντικείμενο που προωθείτε), θα λάβετε πίστωση για ολόκληρη την πώληση!

 

Φανταστείτε να προτείνετε ένα βιβλίο στο Amazon, έναν επισκέπτη να πηγαίνει στο Amazon για να αγοράσει ένα βιβλίο και ενώ είναι εκεί, καταλήγει να αγοράζει μια νέα τηλεόραση, ένα Sony PlayStation και μερικά άλλα πράγματα.

 

Λάβετε πίστωση για κάθε πώληση. Όχι μόνο αυτό, αλλά κερδίζει και από τις πωλήσεις που πραγματοποιεί ο συγκεκριμένος πελάτης τις επόμενες 15 ημέρες. Ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα είναι να δημοσιεύσετε ψηφιακά βιβλία στο Amazon Kindle.

 

3. Affiliate marketing ψηφιακών προϊόντων

 

Όπως ανέφερα παραπάνω, ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους για να βγάλω χρήματα στο διαδίκτυο είναι να προωθώ προϊόντα ψηφιακής πληροφόρησης ως θυγατρική.

 

Ακριβώς όπως το Amazon.com, η αγορά για φυσικά αγαθά που πωλούνται στο διαδίκτυο. Υπάρχουν επίσης αγορές για ψηφιακά προϊόντα που πωλούνται στο διαδίκτυο.

 

Μία από τις πιο δημοφιλείς αγορές ψηφιακών προϊόντων είναι η Clickbank.com. Το Clickbank μπορεί να πραγματοποιήσει αναζήτηση στην αγορά για προϊόντα που σχετίζονται με την αγορά και να τα προωθήσει στον ιστότοπό σας, να γράψει κριτικές προϊόντων και πολλά άλλα.

 

Όπως και με το Amazon, εάν κάποιος κάνει κλικ στον σύνδεσμο, επιστρέψει και αγοράσει το προϊόν που προωθείτε, θα λάβετε προμήθεια για το ποσοστό των πωλήσεων.

 

Ένα από τα ελκυστικά χαρακτηριστικά της προώθησης προϊόντων ψηφιακής πληροφόρησης είναι ότι οι προμήθειες είναι γενικά υψηλότερες από εκείνες των φυσικών προϊόντων. Μεταξύ 10% και 50% ή και υψηλότερο.

 

Για παράδειγμα, εάν κάποιος πουλά ένα προϊόν ψηφιακών πληροφοριών για 500 $ με προμήθεια 50 τοις εκατό, μπορεί να κερδίσει 250 $ ανά πώληση. Αυτό είναι πολύ υψηλότερο από τις προμήθειες σε φυσικά προϊόντα λόγω του υψηλού περιθωρίου κέρδους.

 

4. Δημιουργήστε ηλεκτρονικά βιβλία και προϊόντα πληροφοριών

 

Το τακτικό blogging είναι ένα ιδανικό πεδίο εκπαίδευσης για τη δημιουργία ηλεκτρονικών βιβλίων, το οποίο εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα πληροφοριών που πωλούνται από διαδικτυακούς επιχειρηματίες σήμερα.

 

Σκεφτείτε τα ιστολόγιά σας ως “δωρεάν” πληροφορίες που προσφέρετε στους αναγνώστες για να επιδείξουν την τεχνογνωσία τους. Με τον καιρό γίνονται θαυμαστές και είναι έτοιμοι να φτιάξουν πιο εμπεριστατωμένα υλικά. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να κερδίσετε χρήματα – παρουσιάζοντας τα ηλεκτρονικά βιβλία σας προς πώληση δίπλα στο δωρεάν ιστολόγιό σας.

 

Απλώς βεβαιωθείτε ότι το ηλεκτρονικό βιβλίο βασίζεται στην έξοδο του ιστολογίου σας – μην επαναλάβετε απλώς αυτό που έχετε ήδη δει! Άλλωστε, αυτοί οι άνθρωποι πλέον πληρώνουν πελάτες και εκνευρίζονται με παλιές πληροφορίες.

 

Αργότερα, καθώς γίνεται όλο και πιο θεμελιωμένο και το αρχειοθετημένο υλικό του γίνεται όλο και πιο εκτενές, μπορείτε να ζητήσετε από τους αναγνώστες σας να μάθουν ποια θέματα ενδιαφέρονται να αγοράσουν. Και πάλι, μπορείτε να πουλήσετε ένα e-book σε πολύ υψηλότερη τιμή από ένα κανονικό βιβλίο και να απολαύσετε ένα πολύ υψηλότερο περιθώριο κέρδους.

 

5. Προτείνετε την καθοδήγηση one-on-one

 

Αυτός είναι ένας από τους πιο γρήγορους και ευκολότερους τρόπους για να δημιουργήσετε έσοδα από την εμπειρία σας. Το γεγονός ότι δημοσιεύετε ένα ιστολόγιο και παρέχετε πληροφορίες στην αγορά σας κάνει την εξειδικευμένη εταιρεία ειδικό. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θέλουν να λάβουν εξατομικευμένες συμβουλές απευθείας από έναν ειδικό στις αγορές.

 

Μπορείτε απλά να βάλετε μια σελίδα στο ιστολόγιό σας όπου θα είναι διαθέσιμες συμβουλές ένας προς έναν για να απαντήσετε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε ή να τους δώσετε συμβουλές για ένα καλό ποσό.

 

Παρατηρήστε ότι απέφυγα να βάλω έναν συγκεκριμένο αριθμό δολαρίων για το ποσό που μπορεί να κερδίσετε από το blogging. Αυτό οφείλεται στην εργασιακή σας ηθική, στις δεξιότητές σας στο γράψιμο, στην ικανότητά σας να δημιουργείτε στοχευμένη επισκεψιμότητα και στην καλή σας τύχη τα παλιά χρόνια.

 

Μοιάζει λίγο με το μπέιζμπολ: Όλοι το έπαιξαν σαν παιδί, μόνο ένα μικρό μέρος του φτάνει στην μπάλα του κολεγίου, ένας ακόμη μικρότερος αριθμός γίνεται επαγγελματίας, αλλά μόνο η αφρόκρεμα το πηγαίνει στους κύριους.

 

Συνοψίζοντας:

 

Πρέπει να αποφασίσετε πού θέλει να πάει ο μπλόγκερ στα «Μεγάλα Λιγκ». Η πραγματικότητα είναι ότι καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συνδέονται στο διαδίκτυο, θα είναι πιο δύσκολο να τραβήξουν την προσοχή στο διαδίκτυο και να δημιουργήσουν εισόδημα.

 

Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να εστιάσετε στη σύνταξη μιας λίστας email, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τους επισκέπτες σας, να δημιουργείτε σχέσεις και να αυξάνετε τις πωλήσεις. Ωστόσο, υπάρχουν αμέτρητες ιστορίες επιτυχίας και η φόρμουλα της επιτυχίας είναι εκπληκτικά απλή. Στο χέρι σας είναι να το κάνετε!

11 Comments on “A blogkeresés legjobb módja 2021-ben”

  1. Tener un orgasmo demasiado rápido (eyaculación precoz ) no es lo mismo que impotencia. La impotencia sexual masculina, también llamada disfunción eréctil, es la incapacidad para lograr mantener la erección el tiempo necesario para conseguir disfrutar de las relaciones sexuales de manera satisfactoria. Cialis Genèrico en España es popular entre los hombres tambièn gracias a su precio.

Leave a Reply

Your email address will not be published.