A pénzkeresés legjobb módjai játékkal 2021-ben

Tudta, hogy csak online játékkal kereshet pénzt? Igen, a levegőben való pénzkeresés ma minden eddiginél izgalmasabb. Ha online szeretne játszani, és van tapasztalata online játékok játékában és megnyerésében, fontolja meg a játékot és a fizetést azért, hogy megtegye, amit akar.

A fizetéshez nem kell PlayStation-t, Xbox-ot, Nintendo-t vagy más játékkonzolt vásárolnia a piacon. Csak számítógépre, internetre és némi játékélményre van szükséged.

A pénzkeresés legjobb 10 módja az online játékok játékában

Íme a legjobb tíz pénzkereseti módszer az online játékokkal:

1. Legyen szórakoztató és közvetítő (mint a PewDiePie)

Minden játékos vagy a YouTube követője ismeri a “PewDiePie” monikert. De hogyan lett Felix Arvid Ulf Kjellberg ilyen híres? Nos, csak videojátékokkal kezdte, és feltöltötte saját videóit a YouTube-ra.

Kitalálta a nevét, mert úgy gondolta, hogy ez olyan kiejtésű lesz, mint a “lövöldözős” videojátékok hangja, amelyet ő szeretett játszani. “Pew, pew” – elektronikus szimulált lövöldözés vagy elektronikus lézerlövések hangja.

Eredetileg “PewDie” -nek hívta magát, majd elvesztette a YouTube-csatorna hitelesítő adatait, és elindított egy másikat a “PewDiePie” kezelővel. És lényegében csillag született.

Justin Biebert hasonlóan fedezték fel, miután feltöltött videókat arról, hogyan ad elő néhány dalt a YouTube-ra.

A YouTube szórakoztató műsoroknak az a szépsége, hogy lényegében csak egy videokamerás mobiltelefonra van szükség, és elkezdheti feltölteni önmagáról a videókat egy olyan csatornán, amelyet az online szórakozást kereső emberek láthatnak, és amelyre végül is feliratkozhatnak.

Ennek ellenére az AdroidPIT azt tanácsolja a közvetítőknek, hogy bizonyosodjanak meg arról, hogy felszerelésük megbízható és a lehető legközelebb áll a profihoz.

Kettős monitorokat javasolnak, és talán két PC-t, így az egyiken videojátékokat játszhat, az egyiket szemmel tarthatja, a másikon pedig reagálhat a rajongókra. Ehhez videofelvételi kártyára van szükség a két gép összekapcsolásához, amely segít a streaming sebességében.

Ne feledje továbbá, hogy különösen a növekvő számú közvetítők esetében, akiket a PewDiePie sikerei és pénze ihletett (a hírek szerint havonta átlagosan 400 000 dollárt keres), személyisége a legfontosabb, nem csak az, hogy milyen játékot vagy felszerelést játszik . Azért van ott, hogy szórakoztassa az embereket, és nem csak egyedül játszhat a szobájában.

Az első lépés természetesen az, hogy rögzítsd magad játékát, és feltöltsd egy YouTube-csatornára, például a PDP-re (a PewDiePie rövidítése).

YouTube-csatorna indításához szükséged van egy Google (GOOG) – Jelentés fiókra. A YouTube-on nyisd meg az Alkotói Stúdiót. Innentől megtudhatja, hogy a videók feltöltéséhez létre kell hoznia egy csatornát. Kattintson a “Csatorna létrehozása” elemre, és hozzon létre egy csatornát.

Videók feltöltéséhez fiókodra lépj a “Videokezelő” oldalra, és a jobb felső sarokban egy “feltöltés” gombra kattintasz. Kattintson rá, és készen áll az első (a számítógépére letöltött) videó feltöltésére. Van egy ikon arra is, hogy „élőben” közvetítsd rajongóidnak.

2. InboxDollars

Mindössze annyit kell tennie, hogy ingyenesen iratkozzon fel az InboxDollars szolgáltatásra, és azonnal elkezdjen játszani. A weboldal különféle játékokat kínál, amelyek közül választhat és játszhat. Kezdéskor napi 10 dollárt kereshet, és még többet is kereshet a fejlődés során.

3. Pontklub

A Point Club egy népszerű felmérési platform, amely fizet különféle feladatok elvégzéséért, mint például online játékok, felmérések készítése és még sok más. A csatlakozáshoz a felhasználóknak legalább 13 évesnek és érvényes e-mail címmel kell rendelkezniük. A tagok 5 dollárt kapnak csak a regisztrációért.

4. Bingó mánia

Szereted a Bingót? Ha mégis, akkor lehetősége van pénzt keresni a Bingo online játékával. A Bingo Mania különféle Bingo játékokat kínál naponta, 1 dollárt keresve, és a pénz folyamatosan növekszik, amíg ki nem hirdetik a győztest. Az itt kínált játékok mind Bingo játékok.

5. Swagbucks

A Swagbucks fizeti az embereket, hogy más tevékenységeket folytassanak, beleértve a sportot is. Az oldal számos munkát kínál, például videók megtekintését, vásárlást, termékek keresését, videók megtekintését és játékokat. Kezdőként kezdje el részt venni a különféle játékok napi kiemelt promócióiban, és szerezzen néhány Swagbucks-ot, mielőtt tapasztalatot szerezne, és elkezdhetne többet keresni.

6. Legyen profi játékos

Igen, anya és apa, ez egy “dolog”. A Pro Gamers ma már szerte a világon versenyez, és milliókat nyer az eseményeken, amelyeket a Major League Gaming pálya, a Nemzetközi Dota 2 bajnokság és az Intel Extreme Masters szponzorál.

Az MLG országszerte arénákat épített, ahonnan élő profi játékeseményeket rendezhet és közvetíthet. Még az interneten is vannak felderítők és közösségek, hogy megtalálják a legjobb, kihasználatlan játékosokat.

A legjobb tanács a részvételhez az, ha kiválasztasz egy játékot, nevezetesen azt, amelyet már jónak tartasz, és szakértővé válsz. Ezután erősítse hírnevét mind ügyes, mind csapatjátékosként. Ezután vegyen részt az eSports játékokban.

7. Pogo

A kezdők számára előfordulhat, hogy a Pogo nem játékoldal, mert az első öt napban hirdetéseket kell megtekintenie ahhoz, hogy zsetonokat gyűjthessen.

8. Lépjen kapcsolatba a szponzorokkal

Miután kapsz egy követést az adatfolyamodhoz, legyen az akár a YouTube-on, a Twitchen vagy máshol, több bevételhez juthatsz, valószínűleg kapcsolatba akarsz lépni a szponzorokkal – ahogy korábban a televíziós producerek is szponzorokat kerestek a programokhoz.

A szponzorok megszerzéséhez először meg kell készülnie, hogy lenyűgözze őket. Ezután keressen olyan márkákat, amelyek tetszenek, és esetleg támogatni kívánják Önt. Fontolja meg azt is: használná, vagy használná a terméküket?

Ezután keresse meg, ki az a társaság, akit szeretne észrevenni? Használja a közösségi médiát, hogy megtalálja őket, vagy segítsen megtalálni Önt. És ne feledd, nem próbálsz eladni nekik semmit; megpróbálja meggyőzni őket arról, hogy értéket teremthet nekik vagy termékeiknek.

9. Fizessen közvetlenül a játékba

Ez megint sokkot okozhat egyesek számára, de igen, vannak olyan webhelyek, amelyek fizetni fognak a játékukért.

Előre nem fizetnek készpénzben. Lehet, hogy fizet valamilyen elektronikus vagy kriptovalutában, például tokenek vagy „érmék” formájában, amelyeket aztán ajándékkártyákra vagy előre fizetési kártyákra fordíthat, például a Banatic, a Swagbucks és az InboxDollars használatával.

Ezen webhelyek többsége azt várja Öntől, hogy ne csak ingyen játsszon a játékukkal, hanem felülvizsgálja azokat is. Néhány, például az InboxDollars, valójában a marketingszakemberek számára elérhető szolgáltatás a potenciális ügyfelek elérésére, amelyből az InboxDollars megosztja hirdetési bevételeinek egy részét.

10. GSN Cash Games

Ez az online játékplatform szójátékokat, játékokat, kártyákat, stratégiákat, rejtvényeket és más típusú izgalmas játékokat kínál, amelyek vonzóak az online játékosok számára. A jó rész az, hogy a verseny megkezdése előtt kipróbálhat egy játékot.

Ez lehetőséget ad arra, hogy megérezze és megértse a játékot, mielőtt megkísérelné lejátszani más játékosokkal. Ezenkívül a képességeihez igazodik. Ez nagyobb eséllyel nyeri meg a játékokat.

Bónusz tipp:

Ne pazarolja az idejét online játékokkal. Ehelyett versenyezzen más játékosokkal, és fizetjen a győzelemért. Nagyon sok webhely fizet az online játékok játékáért.

One Comment on “A pénzkeresés legjobb módjai játékkal 2021-ben”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *