ShowBox | Download ShowBox 1.0.3 APK 2021

ShowBox | Lataa ShowBox 1.0.3 APK 2021

Oletko koskaan huomannut, että Show Box -sovellus ei ole yhtä yleinen kuin muut sovellukset, kuten iStuff Game Center tai iMovie? Näyttää siltä, ​​​​että niitä ei löydy App Storesta.

No, tämä voi johtua useista syistä. Ehkä Apple tajusi, että ihmiset eivät ole valmiita maksamaan jostain niin henkilökohtaisesta kuin jäätelöbaari. Ehkä kaikki on kiinni sijainnista.

Show Box App, jonka alun perin kehittivät San Franciscossa toimivat sovelluskehittäjät, on kyse ruoasta ja ruokalistasta. Voit luoda oman virtuaaliravintolasi ja saada vieraat syömään itseään odottaessaan vuoroaan pöydän ääressä.

Voit tilata ruuat suoraan kotiisi tai valitsemaasi paikkaan toimitettuna. Jos päätät tehdä oman keiton, valinnat ovat loputtomat: paksu tomaattikeitto, tuoksuva porkkana-sienikeitto, kirpeä kookoskanakeitto, kermainen greippikanakeitto tai taivaallinen kasvissyöjä Paimenpiirakka.

ShowBox | Lataa ShowBox 1.0.3 APK 2021

Show Box -sovellus on erittäin helppokäyttöinen. Sinun tarvitsee vain avata ilmainen iOS-sovellus iPhonessa ja syöttää ainesosat ainesosien ruudukkoon. Kun luettelo on luotu, voit valita ruudukosta erilaisia ​​vaihtoehtoja, kuten haluatko ruuan toimitettavan kotiisi vai yritykseesi.

Kun olet syöttänyt tarvittavat ainekset, sovellus kysyy, haluatko luoda reseptin. Show Box -sovelluksen hieno asia on, että kun olet luonut ensimmäisen reseptisi, voit lisätä siihen uusia reseptejä milloin tahansa.

Show Box App tarjoaa käyttäjilleen suuren joukon vaihtoehtoja. Tavallisten toimitusvaihtoehtojen ja reseptien lisäksi löydät myös kiinalaisia ​​ruokapaikkoja ja korealaisia ​​baareja. Jos etsit tiettyä kiinalaista ravintolaa, sinun tarvitsee vain kirjoittaa ravintolan nimi hakukenttään.

Vastaavasti, jos etsit korealaista baaria, voit kirjoittaa paikan nimen ja Show Box näyttää kaikki lähellä olevat korealaiset baarit.

Toinen Show Box -sovelluksen ominaisuus on, että voit helposti tarkastella alueesi paikallisten ravintoloiden arvosteluja. Show Boxin käyttäjät voivat arvioida ruokaliitokset kokemustensa perusteella ja arvostella ne yhdestä tähdestä viiteen.

ShowBox | Lataa ShowBox 1.0.3 APK 2021

Löydät parhaat korealaiset ravintolat muiden käyttäjien arvostelujen perusteella ja voit myös valita makuusi sopivan ravintolan. Show Box App tarjoaa myös kuponkeja suosituista korealaisista ja japanilaisista ravintoloista.

Show Box tarjoaa enemmän kuin vain herkullisia ruokapaikkoja. Se auttaa myös käyttäjiä suunnittelemaan terveellisen ja hyvin suunnitellun ruokavaliosuunnitelman. Kalorilaskurin avulla voit selvittää, kuinka paljon ruokaa sinun tulee kuluttaa päivittäin laihtuaksesi, vähentääksesi rasvaa ja ylläpitääksesi terveellistä kasvisruokavaliota.

Kalorilaskuri näyttää kaikkien elintarvikkeiden kalorimäärän, mukaan lukien proteiinit, hiilihydraatit, rasvat, vitamiinit ja kivennäisaineet. Sovelluksen avulla voit suunnitella oikean suhteen kalorimäärän ja elintarvikkeiden ravintoarvon välille.

Show Box App on myös viihdelähde vegaaneille. Sovelluksessa on lueteltu useita vegaaniravintoloita. Show Box tarjoaa New Yorkin vegaaniravintoloiden kartan auttaakseen sinua löytämään parhaat vegaaniravintolat New Yorkissa.

Tämä sisältää luettelon eniten arvostetuista ravintoloista, keskihinnan, keskiarvosanan, kalorien kokonaismäärän ja kunkin tuotteen keskimääräisen tilausajan. Jos olet vegaani ja haluat löytää uusia ruokia, sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla vegaaniravintoloita New Yorkissa.

ShowBox | Lataa ShowBox 1.0.3 APK 2021

Show Box -sovelluksessa on monia muita ominaisuuksia sekä “mustan laatikon” käyttöliittymä, ilmoitus suosikkiresepteistä, “abs”-vaihtoehto valikoiden tallentamiseen tulevaa käyttöä varten ja paljon muuta. Kaikkien näiden uskomattomien ominaisuuksien ja ilmaisten latausten ansiosta Show Box -sovellus tuo varmasti hymyn jokaiselle vegaanikasvolle.

Vaikka Show Box Appin ilmainen versio maksaa noin 4,99 dollaria, se on hintansa arvoinen. Siinä on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, joista on hyötyä kaltaisellesi kiireiselle henkilölle.

Joten ole nopea ja lataa Show Box -sovellus ilmaiseksi sovelluskaupoista ja koe vegaaniruoan ihmeellinen maailma.

ShowBox, verkkosivusto, jossa olisit ollut, jos olisit varannut vain liput live-esitykseen. Oikein. Showbox suljettiin jokin aika sitten lopullisesti, jättäen jälkeensä vain surullisen pienen muiston merirosvojen viileisiin mieliin. Kaikille niille ihmisille, jotka luulivat saaneensa varastamalla sopimuksen varaamalla halvan lipun ja jääneet jumiin viime hetkellä ilman mahdollisuutta nähdä suosikkiesityksiään – ajattele uudelleen. Showbox on palannut, ja näin saat käsiisi ne liput, joita et koskaan uskonut olevan enää mahdollista.

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä käyttääksesi ShowBoxia, on käyttää uutta sovellusta. Sovelluksen nimi on ShowBox Video, ja se on tällä hetkellä betavaiheessa (joten älä räjäytä ostaessasi sitä juuri nyt!), ja voit käyttää sitä tekemällä haun “Showbox Video” Google Play -sovelluksessasi. Asenna sovellus, lisää siihen Google-tilisi (tämä tekee sinusta jäsenen, kuten kaikki muutkin käyttäjät) ja olet valmis suoratoistamaan ShowBoxia.

Voit etsiä ja katsella suosikkiohjelmiasi ja -videoitasi puhelimellasi tai tablet-laitteellasi siirtymällä sovelluksen Android Market -osioon. Valitse ilmaiset elokuvat -välilehti ja valitse Showbox sovellusluettelosta.

Jos haluat käyttää sovellusten televisiotyyppisiä versioita, sekin on ok. Kun olet löytänyt suosikkiohjelmasi, napauta “katso” -painiketta vasemmassa navigointipalkissa ja katsot sitä televisiosta. Noin vain!

On olemassa muita sovelluksia, kuten showbox, joiden avulla voit suoratoistaa samanlaista sisältöä Internetistä, mutta ne eivät anna sinun katsoa elokuvia. Tämä on suuri ongelma. Kyllä, on olemassa sovelluksia, kuten zippy ja laajakuva, joiden avulla voit katsella ohjelmia puhelimellasi.

ShowBox | Lataa ShowBox 1.0.3 APK 2021

Mutta monet eivät anna sinun tehdä sen samalla helposti ja mukavasti kuin Zunesta. Pienellä kertamaksulla saat rajoittamattoman pääsyn kaikkiin suosikki-TV-ohjelmiisi ja -elokuviisi puhelimestasi – täydellisenä teräväpiirto (HD), panorointi/kallistus/zoomaus ja mitä muuta ei.

Showboxin asentaminen kodi-mediasoittimeen: lataa sovellus ja suorita asetukset (valitse syötteesi ja valitse, mihin tiedostot ladataan). Asenna sitten elokuva-välilehti kodin aloitusnäyttöön, jos se ei näytä elokuvavälilehteä automaattisesti. napsauta sitä avataksesi sovelluksen.

Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa kysytään, kuinka haluat muuntaa videosi Flashiksi. Valitse “Kyllä”, niin olet valmis katsomaan videoitasi sekunneissa.

Ainoa näkemäni häiriö on, että showbox-sovelluksen uusin versio ei tue vielä alkuperäisesti Divx HD:tä. Pyrin saamaan sen kuntoon niin pian kuin mahdollista. Toistaiseksi ohjelmisto toimii kuitenkin moitteettomasti. Toinen mukava ominaisuus on taustamusiikin synkronointi.

Jos sinulla on MP4-soitin kuulokkeilla ja haluat katsoa jotain yhdessä toisen kanssa, liitä soitin tietokoneeseen kaapelilla ja voit jo kuunnella nauhoittamasi kappaleen mobiililaitteellasi!

Haluatko katsoa suosikki-TV-sarjaasi teräväpiirtona? Lataa ShowBox Android-laitteellesi ja siirrä suosikkiohjelmasi, kuten Onnenpyörä, Hinta on oikea, Extreme Weight Loss, Chuck ja Peter Pan, Scrubs, Moonlight ja Friends tietokoneellesi tai tablet-laitteellesi katsottavaksi uuden televisiosi näytöltä. . Näiden lisäksi voit myös ladata sovelluksen uusimman version puhelimeesi, liittää laitteen tietokoneeseen ja suoratoistaa mitä tahansa videoitasi – myös vanhalla televisiollasi tallentamiasi videoita!

ShowBoxin uusimman version avulla voit myös tuoda valokuvia ja videoita työpöydältä, digitaalikamerasta tai muistikortilta. Voit myös hallita verkkoasi, hallita tallennettuja tiedostoja ja luoda alikansioita.

ShowBox | Lataa ShowBox 1.0.3 APK 2021

Jotta saat kaiken irti sovelluksesta, muista päivittää se uusimpaan versioon. Tämä auttaa sinua saamaan eniten ominaisuuksia ja korjaamaan vikoja. Ja kyllä, jos sinulla on iPhone tai jokin muu iOS-laite, sinun on asennettava tämä sovellus. Mene vain App Storeen ja etsi valitsin ja aloita asennus napauttamalla “asenna”.

Sinun on luotava käyttäjätunnus ja salasana, jotta voit käyttää kaikkia ominaisuuksia, eikä tätä sovellusta voi enää poistaa, kun olet asentanut sen (voit hallita verkkoasi ja tiedostojasi haluamallasi tavalla).