Download SnackVideo for Android Free

Lataa SnackVideo Androidille ilmaiseksi

SnackVideo App Androidille – Apk Download on virussovellus, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa lyhyitä videoleikkeitä Android-laitteillaan. Sen avulla voit jakaa videoitasi eri palveluiden, kuten YouTuben, Vimeon, Facebookin ja muiden kautta.

Ohjelmisto on erittäin helppokäyttöinen, eikä sovelluksen sisäisiä ostoja tarvita. Itse asiassa et tarvitse edes tietokonetta SnackVideo App for Android -sovelluksen käyttämiseen – se on ladattavissa suoraan Google Play Kaupasta.

Ensimmäinen askel SnackVideo App For Android -sovelluksen käytön aloittamiseen on ladata uusin versio ilmaiseksi Googlelta. Napsauta vain linkkiä ja seuraa näytöllä olevia yksinkertaisia ​​ohjeita.

Kun olet asentanut ohjelmiston, voit aloittaa minkä tahansa määrän videoleikkeiden tallentamisen mobiililaitteesi avulla. Niin kauan kuin sinulla on mukanasi laadukas videokamera, voit tallentaa loistavia videoita myös heikossa valaistuksessa.

Lataa SnackVideo Androidille ilmaiseksi

Tämän lisäksi voit myös muokata jokaista videoleikettä. Voit leikata, vaihtaa väriä tai lisätä tekstiä videoihin helposti. Lisäksi voit myös lisätä kommentteja tai olla vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa jakaaksesi videosi myös heidän kanssaan.

Jos et ole kovin tyytyväinen videoiden muokkaamiseen puhelimellasi, voit yksinkertaisesti käyttää SnackVideo for Androidin videonmuokkaustyökaluja.

SnackVideo tarjoaa monia ominaisuuksia, joiden avulla voit tehdä videoistasi mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia. Näistä videoista löydät esimerkiksi kaikenlaisia ​​eläimiä ja muita hahmoja.

Jos esimerkiksi haluat tehdä hauskoja videoita ystäviesi kanssa, voit löytää kaikenlaisia ​​hauskoja hahmoja, kuten tiikereitä, koiria, sammakoita, hyönteisiä ja muita. Vastaavasti, jos haluat tehdä opetusvideoita, voit löytää sopivaa sisältöä kyseiseen tarkoitukseen.

Jos esimerkiksi haluat opettaa lapsille pohjoisnavasta, voit valita SnackVideon eri vaihtoehdoista.

SnackVideo-sovelluksen avulla käyttäjät voivat asettaa videonsa ilmaiseksi Facebook-ystävilleen. Lisäksi voit kutsua ystäviäsi jakamaan videoita kanssasi.

Lataa SnackVideo Androidille ilmaiseksi

Näin ystäväsi saisivat tietää uusimmista videoistasi ja he voivat pitää sinuun yhteyttä SnackVideon kautta.

SnackVideossa on joukko luokkia, joista voit valita. Näihin luokkiin kuuluvat elokuvat, musiikki, lyhytelokuvat, kotivideot, julkkikset, sarjakuvat, urheilu, TV-ohjelmat, videot eri maista ja niin edelleen.

Sovelluksen avulla käyttäjien on erittäin helppo valita suosikkiluokkansa tarpeidensa mukaan. Jos siis tekee mieli katsoa video kissoista, hän voi yksinkertaisesti etsiä “kissavideoita” SnackVideo-sovelluksesta. Samoin, jos joku etsii romanttista elokuvaa, hän voi yksinkertaisesti etsiä “rakkausvideoita” SnackVideo-sovelluksesta.

SnackVideo-sovellus näyttää pikkukuvan videosta näytön yläreunassa. Se lisää myös useita animoituja pikkukuvia näytön yläosaan. Napauttamalla mitä tahansa pikkukuvaa käyttäjä näkee koko videon, ja napsauttamalla mitä tahansa pikkukuvaa hän voi myös aloittaa videon toistamisen.

Jos olet YouTube-tilaaja, SnackVideo-sovelluksen avulla voit katsoa videon suoraan YouTube-kanavaltasi.

SnackVideossa on myös integroitu YouTube Live Shot. Tämän ominaisuuden avulla voit jakaa videoitasi ystäviesi ja kollegoidesi kanssa SnackVideo-videosoittimien kautta.

Lataa SnackVideo Androidille ilmaiseksi

SnackVideo-videosoittimet pystyvät myös näyttämään pikkukuvia koko näytön tilassa, jolloin voit selata pikkukuvia. Voit myös vaihtaa SnackVideo-soittimien väriä sisäänrakennetun Android-väripaletin avulla.

Snack Videos tukee myös Android-laitteiden ODB2-tietokantaa ja laite on liitettävä tietokoneeseen, jotta tiedot voidaan ladata. Tiedot voidaan myös ladata myöhempää tarkastelua varten.