Get Free Followers for TikTok Instagram

Hanki ilmaisia ​​seuraajia TikTok Instagramille

Niille, jotka eivät tunne tämän japanilaisen vaahteranlehtisovelluksen tuotemerkkiä, esittelen teille. Se on videoiden ja valokuvien jakamisen hybridisovellus, jonka avulla käyttäjät voivat ladata valokuvansa ja videonsa suoraan Internetistä.

Tämä on itse asiassa sen tärkein ominaisuus, joka erottaa sen muista luokkansa sovelluksista. Käyttäjät voivat helposti jakaa pimiään videoita ystävilleen sovelluksen kautta. Valokuvia ja videoita jaetaan myös helposti “Video Wednesday” -sovelluksen erikoisominaisuuden kautta. Käyttäjät voivat jopa lisätä päiväkirjamerkintöjä tekstin muodossa sovelluksen jakovaihtoehdon kautta.

Tämän innovatiivisen sovelluksen loi kaksi henkilöä tammikuussa 2021. Heidän tarkoituksenaan oli luoda sovellus, joka yhdistää heidän seuraajansa heidän koteihinsa.

Näin he voisivat seurata seuraajiaan ja pysyä heidän kanssaan ajan tasalla päivittäisissä toimissaan, olivatpa he kirjoittaneet julkaisuja seinälleen tai luovatko videoita faneilleen.

Siten sovelluksen julkaisun jälkeen siitä tuli heti menestys ja se saavutti luokkansa 20 eniten ladatun sovelluksen joukossa. Siitä lähtien se on käynyt läpi useita päivityksiä ja on nyt yksi suosituimmista sovelluksista App Storessa.

Hanki ilmaisia ​​seuraajia TikTok Instagramille

Tämän sovelluksen onnistumisen varmistamiseksi on kuitenkin otettava huomioon joitain tärkeitä tekijöitä:

Määritä ensin kohdeyleisösi. Jos haluat olla yhteydessä seuraajiisi ja pitää heidät ajan tasalla elämäsi viimeisimmistä tapahtumista, varmista, että sovelluksesi sopii kohdeyleisöllesi.

On sovelluksia, jotka on kohdistettu tietylle sosiaalisen median yleisölle, eivätkä näin ollen voi muodostaa tehokkaasti yhteyttä laajaan seuraajakuntaan. Määritä yleisösi, jotta voit suunnitella oikein sovelluksesi ominaisuuksia, jotka tavoittavat kohdeyleisösi tehokkaasti.

Toiseksi, määritä kohdeyleisösi analysoimalla, minkä tyyppiset videot tai valokuvat todennäköisimmin houkuttelevat sinua. Kun luot sovellustasi, ota huomioon kohdeyleisösi kiinnostuksen kohteet, jotta voit luoda videoita ja jakaa kuvia, jotka vetoavat seuraajiisi. Mieti lisäksi kohdeyleisösi yleisimpiä käyttäytymismalleja, jotta voit sisällyttää sosiaalisen median markkinoinnin sovellukseesi.

Tämä auttaa sinua tunnistamaan sovelluksellesi parhaan sisällön ja parantamaan kykyäsi houkutella seuraajia ja ohjata liikennettä videoihisi ja kuviisi.

Kolmanneksi sitouta seuraajasi säännöllisillä päivityksillä ja toimilla. Kerro heille uusimmista YouTube-videoista, iTunesin kappaletrendeistä ja uusista tuotteista verkkosivustollasi tai sovelluksessasi.

Näiden toimintojen ja päivitysten ei pitäisi olla vain kertaluonteisia. Varmista, että olet yhteydessä seuraajiisi lähettämällä heille säännöllisesti päivitettyä sisältöä ja tietoa yrityksestäsi ja siitä, mitä voit tehdä liiketoimintasi parantamiseksi.

Hanki ilmaisia ​​seuraajia TikTok Instagramille

Neljänneksi luo videosisältöä, joka voi tavoittaa kohdeyleisösi, vaikka he olisivat muualla maailmassa. Voit sitouttaa yleisösi videoiden avulla heidän sijainnistaan ​​riippumatta.

Tällä tavalla voit laajentaa verkostoasi ja saada lisää uusia seuraajia samalla kun rakennat uskollisuutta olemassa olevien asiakkaidesi keskuudessa. Jos haluat tulla tunnetuksi, tee videoita, jotka näyttävät todellisen sinut – ei vääriä faktoja ja koristeita.

Käytä lopuksi sosiaalisen median markkinointia pitääksesi yhteyttä vanhoihin ja uusiin seuraajiisi. Kolmannen osapuolen kasvupalvelun avulla pystyt virtaviivaistamaan tapaasi olla vuorovaikutuksessa seuraajien kanssa.

Tämän kolmannen osapuolen työkalun avulla saat käyttöösi tehokkaita ominaisuuksia, joiden avulla voit olla vuorovaikutuksessa seuraajien kanssa henkilökohtaisemmalla tasolla.

Lisäksi näiden palveluiden avulla sinun on helpompi seurata videosisältösi tehokkuutta ja saada välitöntä palautetta kohdeyleisöltäsi.

Sosiaalisen median maailmassa suureksi pääsemisen salaisuus on olla yhteydessä yleisöösi ja kasvattaa asiakaskuntaasi. Näiden neljän yksinkertaisen vaiheen avulla voit viedä yrityksesi uudelle tasolle ja luoda itsellesi valtavan yleisön.

Hanki ilmaisia ​​seuraajia TikTok Instagramille

Älä ajattele, että sinun on tehtävä lujasti töitä houkutellaksesi todellisia seuraajia, koska kun alat houkutella heitä, heidän on vaikea päästä eroon sinusta. Ainoa syy, miksi he jatkavat seuraamistasi, on se, että tarjoat jotain, mitä he todella haluavat.

Jos tiedät kuinka tavoittaa yleisösi, voit helposti ostaa seuraajia tai kasvattaa olemassa olevaa asiakaskuntaasi.