Gyorsan kereshet pénzt a Red Dead Redemption 2 segítségével

Természetes, hogy tudni akarja, hogyan lehet gyorsan pénzt keresni a Red Dead Redemption 2-ben, mivel a kemény ónyugaton rendkívül fontos, hogy elegendő készpénz legyen a kijutáshoz.

Nem csak lehetővé teszi a tábor frissítését mind hasznos tárgyakkal, mind otthoni kényelemmel, de az is elengedhetetlen, ha tisztázni kívánja bónuszait a helyi bűnüldöző szerveknél, és feltölti a legjobb fegyvereket, amelyeket hozzáadhat az arzenáljához.

Az utazás korai szakaszában különösen nagy kihívást jelent a pénzeszközök összegyűjtése, különösen mielőtt hozzáférne a Red Dead Redemption 2 kerítés helyeihez és a zármegszakítóhoz, hogy összegyűjtött csecsebecséit valódi készpénzre cserélje, de mindig vannak módszerek, amelyekkel gyorsan pénzt kereshet. a Red Dead Redemption 2 -ben.

Ezért összeállítottuk ezt az útmutatót, és számos jogszerű gyors meggazdagodás-sémát vázoltunk fel a Red Dead Redemption 2-ben, amelyek segítenek elkezdenie bankjait a legfontosabb dollárokban.

1. Adj el lovakat

A lók jó üzleti források a Red Dead Redemption 2-ben, feltéve, hogy tudod, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a kereskedelemből.

A játékban megszerzett lovakat el lehet vinni egy istállóba eladásra, tárolásra vagy frissítésre, de a vevő ára attól függően változik, hogy milyen lót próbálunk megkorbácsolni.

Ha például törvényét illegálisan szerezte be, akkor az istállómesterek akár 3 dolláros vagy annál alacsonyabb ajánlatot is kínálnak, míg a szokásos fajták alig kapnak többet, még a megfelelő dokumentációval is.

Azonban, ha sikerül megtalálni egy gyors versenylovát vagy marhahúst, a potenciális profit óriási lehet, így a nyomon követés, a szelídítés és a városba való visszahozás további erőfeszítése mindenképpen megéri a fáradságot.

A vadlovak az egész nyílt világban megtalálhatók, de elfogásukhoz nagyfokú türelem és ügyesség szükséges, ezért ne rohanjon minden látott bronzó után.

2. Állatok (és emberek) vadászata

Nem titok, hogy a mészárosok, csapdázók és áruházi ügynökök jó pénzt fizetnek az állatok bőreért és húsáért a Red Dead Redemption 2-ben, de van egy bizonyos tehetség abban, hogy az egyes fogások a legnagyobb durranást hozzák a bakért.

Először is, a macskaféléket különböző minőségben szüretelik attól függően, hogy az állatot leölték. Szerezzen fejlövést egy nyúlon például egy kis vad varmint puskával, és jó eséllyel a héja tökéletes állapotban lesz.

Fél tucat revolvert lövöldöznek csirkanyájká, és valószínűleg nem is érdemes visszautazni a városba. Ezek a nyers termékek idővel rothadni és romlani is kezdenek, így minél gyorsabban eladod, annál jobb árat kapsz.

De Arthur Morgan radarján nem csak az állatok zsákmányolják az állatokat. Keresse meg a keresett plakátokat a seriff irodáiban a városokban, és megkezdheti a fejvadász küldetést, hogy bevezessen minden aktív bűnözőt, amely legalább 100 dollárt hozhat.

3. Légy kedves ember

Noha a Red Dead Redemption 2 becsületrendszere állítólag elfogulatlan, a nyugati határ egész területén biztosan sok kemény előnye van annak, ha jó cowboynak számít.

Az üzletek jobb áron vásárolnak és adnak el törvénytisztelő állampolgároknak, miközben a hatóságok jobb oldalán maradva azt is jelenti, hogy nem kell aggódnia a fején lévő fejdíjak kifizetésével, ami gyorsan százra tehető, nem óvatos, később növeli a fejvadászok számát.

A Red Dead Redemption 2 véletlenszerű találkozásai során az idegenekkel szembeni kedvesség gyakran hosszú távú osztalékhoz is vezet, mivel a játék későbbi részében sokan szívességekkel és jutalmakkal fizetnek vissza. Valahányszor arra késztet, hogy kiraboljon egy üzletet vagy megöljön egy randót készpénzért, akkor gondolja át.

4. Teljes történet küldetések és mellékküldemények

Ez úgy tűnhet, mintha felvázolná a kézenfekvőt, de nem tagadható, hogy a Red Dead Redemption 2 kampány- és mellékmissziói már a kezdetektől fogva egyszerű, egyszerű módja a gyors és hatékony pénzkeresésnek.

Bár nem minden küldetés garantálja a rengeteg készpénzt, vagy egyáltalán semmit, az egyesek a játékban eddig elérhető legnagyobb jutalmakat jelentik.

Különösen ez a helyzet, amikor úgy dönt, hogy kirabol egy tanyát, vagy elmegy legendás állatokra vadászni bandád egyik tagjával, mivel ők megosztják veled a jutalmat, vagy ami még jobb, hagyják, hogy élvezhesd az egészet.

Természetesen, amint a kampány terjedelmében és terjedelmében fokozódik, az a pénzcsomag is csak egyre nagyobb lesz, így aki csak a történet befejezésére összpontosít, mielőtt bármi mást csinálna, annak nem lesz hiánya a nagy dollárból.

5. Kocsikat és csecsebecséket adjon el kerítéseknek

A kerítés egy speciális típusú kereskedő, amelyet nyugat-szerte találtak meg a Red Dead Redemption 2-ben, aki főleg állati javakkal és vadászati ​​eszközökkel foglalkozik. Az első, akivel találkozni fog, az Emerald állomáson, Valentine-tól keletre, és jó árat fizet minden csecsebecséért, amellyel találkozik a játékban, például zsebórákért, aranyrudakért vagy fogyóeszközökért.

Visszahozhatja az ellopott kocsikat az istállójába a kevésbé törvényes kereskedelem érdekében, amely járművenként jelentős mennyiségű bankjegyet hoz létre, és kirabolhatja őket tanyákról, városokból vagy épp az úton.

6. Megtanulják, hogyan kell játszani

A szerencsejáték körülbelül ugyanolyan nyereséges a Red Dead Redemption 2-ben, mint a való életben, mivel a pénzkeresés esélye élesen függ a szerencse és a hozzáértés keverékétől.

Ha véletlenül a póker vagy a blackjack játékosa vagy, akkor menj el, és keress egy asztalt a közeli szalonban, hogy könnyedén keress pénzt, de vannak olyan kevésbé bonyolult játékok is, mint a dominó és az Öt Ujj Filé, ahol versenyezhetnek a nagyobb pénztárcák megéri a részvételhez szükséges időt.

Természetesen, hasonlóan a szerencsejátékhoz, minden nyereménye a csatornába kerülhet, amikor átlépi a pozícióját, és mindent egyetlen csapásra elveszít, de, hé, mindig van lehetőség gyilkos kézzel visszapattanni a következő körben.

7. Ne őrüljön meg, ha bármilyen fegyvert vásárol

Ez inkább tipp a pénzmegtakarításra, mintsem annak előteremtésére, de a Red Dead Redemption 2 kapcsán emlékeznie kell arra, hogy a fegyverek a lehető leghitelesebbek az adott időszakban.

Más szavakkal, soha nem lesznek olyan erősek, mint a Grand Theft Auto 5-ben talált lőfegyverek, és nem is olyan változatosak, de ez jó hír Arthur Morgan pénztárcájának.

Míg a fegyverboltok valóban egészséges választási lehetőséget kínálnak a fegyverek vásárlásához és testreszabásához, nem érdemes korán hatalmas mennyiségű készpénzt csobbanni rájuk, főleg, ha több sztorikampány a játék legjobb fegyvereit kínálja ingyen.

E könnyed hangszedők nélkül is minden ellenség, akivel harcolsz, eldobja a felszerelést, olajozást és korszerűsítést biztosító fegyvereket, hogy egy tisztességes fegyvert sokkal alacsonyabb áron szerezzen magának, mintha boltból vásárolná.

8. Rob bandita táborok

Ha észreveszi az égbe kerülő füstöt a Red Dead Redemption 2 határon való utazása során, akkor valószínű, hogy egy banditatábor tűzhelyéről származik.

Ezek a véletlenszerűen elhelyezett rejtekhelyek jó zsákmány- és pénzforrások, de előbb az egészet őrző betyárokkal kell megküzdenie. A legjobb megoldás az, ha meglepetéssel elfogod őket, és elkezdesz lövöldözni, mielőtt esélyt kapnának a visszalövésre.

A banditák meghaltakkal szabadon bemehet, és mindent felvehet holttestéből, ládájából és lószatyrából. Összesen összeszámolva a fogás meglehetősen megtérülő lehet, ezért ne engedje át ezeket a lehetőségeket.

9.Fejezd be a Jack Hall banda kincskeresését

Szeretne gyorsan 1000 dollárt keresni? Beszéljen a Maximóval hívott idegennel a Flatneck állomástól nyugatra, és kincses térképet vásárolhat tőle 10 dollárért.

Ezzel megkezdődik a Red Dead Redemption 2 Jack Hall Gang kincstérkép-vadászat, egy háromlépéses folyamat, amelynek során két aranyrudat fedez fel, amelyek egyenként 500 dollárért eladhatók az Emerald állomás kerítésénél.

Bónuszjavaslat

Könnyű út a pénzkereséshez, különösen, ha elolvassa a Jack Hall kincsvadász útmutatónkat, hogy minden lépést elvégezzen anélkül, hogy saját maga kellene feltörnie a (meglepően nehéz) kódot.

Ez a térkép felfedezésének is jó módja, több tartalmát feltárva, amikor maga a kincsvadászat során a világ minden szegletébe utazik. Hozzon magával egy lovat, és győződjön meg róla, hogy rengeteg kelléket csomagolt az útra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.