Hogyan lehet online pénzt keresni a Telegram csatornán?

A távirat az egyik legjobb hely az online keresésre. Ma 4 módot mutatunk be, hogyan lehet pénzt keresni a Telegram csatornájával vagy csoportjával.

A Távirat jelenleg az egyik leggyorsabban növekvő közösségi platform és hírvivő. 2020-ban több mint 400 millió aktív felhasználóval rendelkezik a világ minden tájáról (különösen Indiában, Afrikában, Oroszországban).

Körülbelül 700 000 felhasználó csatlakozik havonta a Telegramhoz! Az üzenetküldő közönsége növekszik, valamint a Telegram csatornáinak, csoportjainak és botjainak a felhasználói száma.

Ennek eredményeként az online pénzkeresés egyik legnagyobb platformjává válik. Az emberek a világ minden tájáról távirati közösségeket (csatornákat és csoportokat) hoznak létre, és online szerezhetnek bevételeket. A Telegram legsikeresebb vállalkozása havonta akár 10 000 dollárt keres!

Mi az a távirat?

A Telegram egy nyílt forráskódú üzenetküldő. Egyelőre ez az egyetlen népszerű messenger, amely garantálja a felhasználók és az adataik biztonságát és magánéletét.

Ezért az alkalmazás titkos csevegéseket tartalmaz – titkosított üzeneteket, amelyekhez mások nem férhetnek hozzá, és nem továbbíthatják őket. Ha két ember közül valaki elkészít egy képernyőképet a csevegésről, a másik értesítést kap.

A Telegram további jellemzői a csatornák és csoportok létrehozása, ingyenes matricák, amelyeket a Telegram felhasználói akár könnyen létrehozhatnak, a médiamegosztás (ott bármilyen méretű fájlokat megoszthatsz, korlátozás nélkül!), Hanghívások, video- és audioüzenetek.

A Telegramot Pavel Duroc csapata indította el 2013-ban, aki arról híres volt, hogy a Facebook – VK orosz analógját készítette. A Telegram az egyik olyan alkalmazás marad, amelyben több millió felhasználói adat található, amelyeket harmadik fél nem szerez be.

A hírvivő leginkább Oroszországban, Üzbegisztánban, Európában, Indiában, Iránban, Indonéziában, Nigériában, Etiópiában, Kenyában és néhány más afrikai és ázsiai országban népszerű. Ez a leggyorsabban növekvő Messenger alkalmazás a WhatsApp és a Facebook Messengeren kívül.

Mi az a távirati csatorna?

A Távirat csatorna a Távirat egyik eszköze, hogy tematikus csoportokat hozzon létre, és bármilyen tartalmat közvetítsen az előfizetőknek. A távirati csatorna koncepciójában hasonló a Facebook-csoporthoz.

Itt megoszthat bármilyen tartalmat – bejegyzéseket, szövegeket, képeket, különleges ajánlatokat stb. Az egyetlen különbség az, hogy a felhasználók nem tehetik közzé tartalmukat vagy üzeneteiket a csatornán.

Minden kiadványt csak adminok készíthetnek, ez egyirányú műsorszolgáltatás. De az előfizetők megtekinthetik a bejegyzéseidet (láthatod, hogy hányan nézték meg az egyes bejegyzéseket), részt vehetnek a szavazásokon és rákattinthatnak a linkekre.

Mi az a távirati csoport?

A Telegram csoport egy eszköz az előfizetőkkel való kapcsolattartáshoz. Ez alapvetően egy csoportos csevegés, ahol üzeneteket cserélhet a tagokkal. Inkább hasonlít a WhatsApp csoportokra.

A csoportok kaotikus jellege miatt nehéz sok csoportot használni a tartalom közvetítéséhez (nagyon sok ember küldhet üzeneteket egyszerre).

A csoportokban az a jó, hogy lehetséges a felhasználók által létrehozott tartalom és visszajelzés megszerzése az ügyfelektől vagy a felhasználóktól.

Összefoglalva: a távirati csatornákat a tartalom megosztására, a távirati csoportokat pedig a felhasználókkal való csevegésre használják.

Hogyan lehet a Telegram csatornáját a lehető legjobban kihasználni?

Íme néhány értékes tipp, amellyel a Telegram csatornádat maximálisan kihasználhatod, miközben bevételt szerzel vele.

Keresse meg a rést

Néhány száz Telegram-csatorna létezik, és nehéz ugyanolyan közönséget vonzani, mint a nagy csatornákat. Ne csak a filmekről készítsen általános csatornát, hanem keresse meg például a rést Indiában a vígjátékokról. Kutasson kulcsszavakat, nézze meg a többi Telegram csatornát, hogy lehetőséget találjon arra, hogy kitűnjön a versenytől.

Állítson be egy egyszerű és tiszta logót

Komolyan, ez az egyik leggyakoribb hiba a távirat tulajdonosainak. A logón nem lehet túl sok részlet vagy információ. Ne használjon valódi fényképeket emberekről vagy bármi mást. Nem kell tervezőnek lenned, hogy lássad, mi a jó vagy a rossz.

Használjon kulcsszavakat a csatorna nevében

A kulcsszavak hatékony eszközök arra, hogy valakit kereshetővé és felfedezhetővé tegyenek a felhasználók. A kulcsszavaknak tükrözniük kell a csatornád hiányosságait, és konkrétaknak és hűeknek kell lenniük ahhoz.

Ha van csatornája kutyák robotjátékairól Indiában, akkor nevezze meg csatornáját megfelelően. Ne nevezze csak úgy, hogy „robot játékok”, legyen konkrét! Csatornádnak ne adjon márkanevet, kivéve, ha márkája olyan népszerű, mint a Pepsi.

következetesen posztoljon

Valamiféle tartalmi stratégiával kell rendelkeznie. Az előfizetőknek minden nap új tartalmat kell kapniuk, hogy továbbra is elkötelezettek maradjanak. Semmi jó abban, ha havonta egyszer posztolsz, így csak a tagjaidat fogod elveszíteni.

Ne tegyen közzé túl sokat

Ha napi körülbelül 15 új bejegyzés közzétételét tervezi, álljon le, mielőtt még elkészülne! Tapasztalataink szerint minél többet tesz közzé, annál jobban elnémítja csatornáját.

Igen, az állandó értesítések bosszantóak, és a felhasználók inkább elnémítják őket. A némított csatornák kevesebb megtekintést és kevésbé aktív felhasználót jelentenek. Hogyan küldheti el szolgáltatásait vagy hirdetéseit, ha az 1000-ből csak 10 felhasználó nézi meg a tartalmát?

Egyedi tartalom közzététele

Így van. Ne állítsa le más csatornák vagy az internet tartalmának másolását. Először is, az emberek már látták. Másodszor: nem jó nem tisztelni a szerzői jogi szabályokat. Ha valaki tartalmát közzéteszed, akkor legalább jóvá kell írnod ​​a szerzőt.

Megemlíthetjük azt is, hogy csak egyedi kontextus válhat vírusossá? Nos, igen, a kreativitásod vagy tudásod egy jó darabja népszerűvé teheti az egész csatornádat.

Automatizáljon a távirat botjaival

Ha termékeit vagy szolgáltatásait a Telegram segítségével használja, megkönnyítheti az értékesítési és konzultációs folyamatot. Hozzon létre egy ingyenes botot a leggyakrabban feltett kérdésekkel és válaszokkal.

Helyettesítheti azt a menedzsert, aki minden nap ugyanazokra a kérdésekre válaszol. Egy bot segítségével effrot nélkül gyűjthet új megrendeléseket és kapcsolatokat. Ha üzleti Telegram botra szeretne példát látni, akkor kattintson a cikk végén található Telegram tagok botunkra.

Hozzon létre mind csatornát, mind csoportot

Ha nem tudja kiválasztani, hogy mit hozhat létre vállalkozásához vagy tartalmához – csatornához vagy csoporthoz, akkor hozza létre mindkettőt. Tapasztalataink szerint ez jobb választás.

Például az AppsGeyser rendelkezik a hivatalos hírek és frissítések csatornájával, valamint azzal a csoporttal, ahol a felhasználók kicserélik kérdéseiket, problémáikat és segítenek egymásnak. A Telegram bevételszerzésének legjobb stratégiája a felhasználók és az ügyfelek minden lehetséges módon történő öröme.

Használja a táviratot más közösségi média linkek népszerűsítéséhez. Ha van Facebook oldala, Instagramja vagy akár WhatsApp csoportja! Ne habozzon egyszer-egyszer megosztani linkjeit csatornáján. A felhasználók végül elhagyhatják valamelyik platformot, és így tudsz kapcsolatot tartani velük.

Ne változtassa meg a csatorna koncepcióját

Ha volt csatornád a krikettről, ne hirtelen kölyökkutyákkal készült vicces videókról készülj. Ez gyors módja a felhasználók elvesztésének. Valakit, akit egy téma érdekel, nem érdekelheti az új ötlete.

Ha új témájú csatornát szeretne, akkor csak a semmiből hozza létre. Hirdetheti elsődleges csatornáján. Az egyetlen eset, amikor megváltoztathatod csatornád elképzelését: 100 tag van ott, és szeretnéd csatornádat konkrétabbá tenni a résed számára (anélkül, hogy valóban koncepciót változtatnál).

Szóval, hogyan lehet pénzt keresni egy Telegram csatornával?

A távirat nem fizeti magát a csatornákért vagy a csoportokért, nincs benne bevételszerzési program. A Telegram azonban maga a marketing vagy az üzleti tevékenység egyik fő és fontos része.

Az emberek havonta több ezer dollárt keresnek termékeik, szolgáltatásaik vagy hirdetéseik értékesítésével. Jegyzet! ezeket a módszereket nem csatornákra és csoportokra alkalmazzák.

1. Adja el szolgáltatásait és termékeit

Akár társult eladó (Amazon, Aliexpress, Flipkart), akár saját márkája van, termékeit és szolgáltatásait mindig a Telegramban regisztrált nagyközönség számára népszerűsítheti, és új ügyfeleket szerezhet ezen a közösségi platformon keresztül.

Alapvetően megegyezik a közösségi média (Facebook, Instagram) futtatásával, de sokkal magasabb az elkötelezettség. A megtekintési arány a Telegram csatornákon 30% körüli lehet, míg más közösségi platformokon alacsonyabb, mint 10%.

A Telegram egy tartalomorientált platform, ezért ahhoz, hogy az üzleti életben legyél, gondolkodnod kell a felhasználók igényein, és csúcsminőségű tartalmat kell adnod nekik, hogy örömet szerezz nekik.

Bónuszként a követői alapértelmezés szerint állandó értesítéseket kapnak a frissítésekről. Nem kell manuálisan beállítani az értesítéseket az alkalmazásban. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók nem fogják lemaradni az ajánlatokról, hírekről, frissítésekről, kedvezményekről stb.

Természetesen minél több tag van a csatornán, annál nagyobb az esélye annak, hogy új ügyfeleket szerezzen online és pénzt keressen a Telegramon.

Ne felejtsük el, hogy a Telegram egy új marketing eszköz, és komoly esély van arra, hogy alacsonyabb szintű versenyben álljon szemben.

Akár automatizálhatja az értékesítési folyamatot botokkal. A távirati robotok kevesebb erőfeszítéssel segíthetnek a pénzszerzésben – megrendelések gyűjtése és feldolgozása, kapcsolattartási számok beszerzése a felhasználóktól, fizetések elfogadása, tájékoztatás különleges ajánlatokról, azonnali ügyfélszolgálat biztosítása, konzultáció a felhasználókkal, találkozók ütemezése stb. építők ingyenes.

Ha nincs eladható terméke vagy szolgáltatása, akkor vegye fontolóra a Telegram csatorna bevételszerzésének legnépszerűbb ötleteit: oktatási, marketing vagy tanácsadási szolgáltatások értékesítése; csatlakozzon társult programokhoz az Amazon, az Aliexpress, a Flipkart, az Udemy vagy más platformokon, és hozzon létre egy rést (elektronika, ruhák, cipők, könyvek stb.). Tegyen némi erőfeszítést, és nézze meg, hogyan növekszik a Telegram bevétele.

2. Adjon el hirdetéseket

Hirdetések és fizetett bejegyzések közzététele a Telegram csatornáján vagy csoportjában az egyik legnépszerűbb módszer a bevételszerzésre. Ha több mint 50 000 tagja van, könnyedén eladhat bármilyen promóciós bejegyzést, amely más Telegram csatornatulajdonosokhoz is hivatkozik.

A reklám ára általában néhány tényezőtől függ: a promóció időtartamától és a csatornatagok számától. Az árak valahol 1-48 óra hosszú promóciós kiadványok között mozoghatnak. Minél rövidebb az idő – az alacsony ár -, annál kisebb a hatás az ügyfél számára.

A legtöbb távirati csatorna- vagy csoporttulajdonos 24 órás publikációkat tűz ki célul, ezért jobb, ha ennek az időtartamnak az ára a legvonzóbb.

Ugyanaz a matematika működik a csatorna / csoport tagjai számára. Minél több előfizetője van, annál magasabb árat számíthat fel. Más csatornák és termékek népszerűsítésével havonta akár 500-700 dollárt is kereshet.

Ennek eléréséhez azonban a csatornádnak jó tartalommal kell rendelkeznie, így tagjai és követői részt vesznek az Ön által közzétett tartalomban.

A legnépszerűbb Telegram-csatornák néhány ezer dollárt keresnek online havonta azáltal, hogy más csatornákra mutató linkekkel fizetett posztokat adnak el.

3. Fizetett előfizetés

Adja el a felhasználóknak a prémium vagy értékes tartalomhoz való hozzáférést. Általában így működik – van egy nyilvános csatornád, hogy nagyszámú követőt szerezz, és egy privát csatornád, prémium tartalommal.

A privát csatornához való hozzáférést a speciális link lehetővé teszi azoknak a tagoknak, akik rendszeresen fizetnek előfizetési díjakat. Így havonta számolhat fel embereket, és állandó jövedelemforrást kaphat.

Népszerű példák a Telegram csatorna előfizetéses bevételszerzésére: fogadási tippek a sporthoz (krikett, foci, stb.), Jelekkel való kereskedési csatornák (Forex, Crypto), oktatási források (olyan vizsgák anyagai, mint az IELTS, online tanfolyamok).

4. Adja el a csatornáját

Úgy van! Ha van elegendő tagja a Telegram csatornáján, eladhatja másnak. Állítson be jó árat és készítsen készpénzt azáltal, hogy átruházza tulajdonjogát potenciális ügyfelének.

Ezután mehet és létrehozhat egy másik csatornát, megnövelheti és újra eladhatja! Ez egy teljesen más üzlet a táviratban. Egy csatorna bevétele 50 és 5000 dollár között lehet. Minél több tagja van jó elkötelezettséggel, annál magasabb lehet a csatorna ára.

Könnyedén felhasználhatja ezeket a technikákat a Telegram Channel vagy akár a Csoport bevételszerzéséhez. Ahhoz azonban, hogy jó jövedelemhez jusson, függetlenül attól, hogy prémium tartalmat, hirdetéseket vagy csatornákat árusít, magas számú távirati előfizetőre van szüksége. A matematika egyszerű: több tag = több jövedelem.

Hogyan lehet rávenni, hogy a távirat tagjai pénzt keressenek?

Számos módon növelheti csatornáját, és elkezdheti bevételszerzését:

1. Oszd meg barátaiddal

A csatorna első előfizetőinek megszerzésének legegyszerűbb módja. Megoszthatja csatornája vagy csoportja linkjét barátaival, ők megoszthatják azokat barátaikkal és így tovább.

Így teljesen ingyenesen megszerezheti első 50-100 tagját. Vagy manuálisan hozzáadhatja az első 200 tagot a saját távirati kapcsolatai közül – hozhatja barátait és családtagjait a távirati csatornájára.

2. Kereszt promó

Kereszt promóciót végezhet más Telegram csatornákkal. Ez azt jelenti, hogy promóciós bejegyzéseket cserélhet más adminisztrátorokkal. Semmibe sem kerül, de az elején nagyon nehéz lesz.

A kereszt promócióhoz legalább 2000 tagnak kell lennie a csatornán. Ellenkező esetben más tulajdonosok és adminisztrátorok nem lesznek érdekeltek abban, hogy tartalmukat a Telegram csatornáján népszerűsítsék.

3. Támogatás a közösségi médiában

Megoszthatja a Telegram csatorna linkjét a közösségi médiában. És nem csak a Facebookra gondolunk. Minden lehetséges témához rengeteg résforrás és közösség létezik.

Például van csatornája fogadási tippekkel Indiában. Fórumokat kereshet híres fogadóirodák webhelyeiről. Vagy elmehet a Quorába, és kereshet kapcsolódó kérdéseket a felhasználóktól a világ minden tájáról. Írjon szilárd választ a Telegram csatorna linkjével.

És biztos lehetsz benne, sok felhasználó látja majd idővel. A fórumokon, a Quora, a niche közösségi média és a Facebook mellett közelebbről megnézheti a Telegram katalógusait. Számos webhely található Telegram csatornákkal. A linkeket témák szerint osztják fel, és ingyen közzéteszik!

4. Fizetett reklám

Vásároljon hirdetéseket, és tegye közzé csatornája vagy csoportja linkjét más csatornákon. Pénzberuházásokat igényel tőletek, de cserébe aktív felhasználókat szerez. De lehet egy probléma, ugyanazok a hirdetések különböző csatornákon 500 új feliratkozót vagy csak 1… vagy akár 0 tagot hozhatnak magukhoz.

Soha nem lehet tudni, ez kockázatos vállalkozás. Kutatást kell végeznie, mielőtt belevágna a fizetett hirdetésekbe. Mire kell figyelni: a csatorna mérete, növekedésének dinamikája, nézettség, tagok származása, milyen gyakran tesznek közzé fizetett bejegyzéseket.

5. Vásároljon tagokat

Vannak olyan szolgáltatások, amelyek valós és aktív tagokat biztosítanak a Telegram csatornák számára. Ez a leggyorsabb módja az előfizetők megszerzésének és a csatornád fejlesztésének. 1000 tagot szerezhet egy napon belül, vagy még gyorsabban! Általában fizet az eredményért. Ha 1000 tagot szeretnél, győződj meg róla, hogy mindegyiket megkapod.

De légy óvatos, és ne vásárolj botokat. A botok nagyszerűek a számokhoz, és valóban olcsók, de ezek inaktív tagok, akik nem fognak kapcsolatba lépni a csatornáddal.

Bónusztipp

És azzal az idővel, amivel megkockáztatja, hogy mindet elveszíti, mert a Telegram törli a hamis felhasználókat. Nem történik meg, ha valódi tagokat vásárol egy megbízható cégtől.

22 Comments on “Hogyan lehet online pénzt keresni a Telegram csatornán?”

  1. [url=https://ivermectininstock.online/]cost of stromectol[/url] [url=https://aolpharmacy.online/]medical pharmacy west[/url] [url=https://sildenafilcitratetabs.online/]30 mg sildenafil chewable[/url] [url=https://viagramlp.online/]generic viagra 100mg for sale[/url] [url=https://tadalafiledpills.online/]tadalafil 10mg generic[/url] [url=https://agcialis.online/]cialis 2.5 mg daily[/url] [url=https://sildenafilct.online/]sildenafil canada paypal[/url] [url=https://buycialiswithnorx.online/]buying cialis in mexico[/url]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *