Hogyan lehet pénzt keresni a Bitcoin-val 2021-ben: Teljes útmutató

A Bitcoin, mint kriptovaluta, már jó ideje vita tárgyát képezi. Az emberek sokféle okból elemzik a múltját és spekulálnak a jövőjével – vannak, akik meg akarják ismerni a kriptovaluták történetét, mások kíváncsiak a lehetséges befektetési lehetőségekre.

Bármi is legyen az oka, ebben az útmutatóban a Bitcoin-val történő pénzkeresés különböző módjairól fogunk beszélni.

Beszélni fogunk a Bitcoin haszonszerzésének különböző módjairól – de először is elgondolkodunk azon, hogy miért is olyan eleve népszerű a Bitcoin.

Aztán, amikor megértjük ennek a kriptopénznek a megjelenését és hatalomra kerülését (vagy legalábbis annak szuper rövid változatát), meg fogjuk vizsgálni annak profitszerzési lehetőségeit.

Megjegyzés: Nem számít, ha intelligens befektetést hajt végre, és rengeteg pénzt keres belőle, ha nem biztonságos pénztárcája van, amelyet könnyen feltörhet. Ennek ellenére válasszon egy megbízható Bitcoin pénztárcát.

Annak érdekében, hogy egy kicsit megkönnyítsük a dolgát, összeállítottunk egy listát 15 módszerről, amellyel 2021-et bitcoinos évvé teheti.

1. Bányászat

Nem, nem arról beszélünk, hogy csákánnyal és keményfával haladunk egy barlangba – a Bitcoin-bányászatról beszélünk, amely a BTC megszerzésének egyik első módja.

Ez az a folyamat, amelyben a bányászok nagy teljesítményű számítógépeket használnak bonyolult matematikai problémák megoldására. Amikor feltörik a kódot, újonnan vert BTC-vel jutalmazzák őket.

Alapvetően ez egy verseny, hogy ki tudja megoldani a blokkot a leggyorsabban, és aki szerencséje van ehhez, megkapja a jutalmat.

A napokban a bányászat nem volt olyan bonyolult. A legkorábbi bányászok közül néhány BTC-t bányászhatott csak otthoni számítógépeivel. Most ez egy egészen más forgatókönyv.

A mai BTC jelenethez a legmagasabb szintű felszerelésre lesz szükséged – amely néhány ezer dollárt visszafizethet. Továbbá, mivel a Bitcoin most nevet szerzett magának, nagy a verseny.

Hogy harci esélyt adjon magának, csatlakozhat a Bitcoin bányászati ​​medencéihez vagy bányászati ​​felhőkhöz. A Bitcoin bányászkészlet a bányászok együttműködő csoportja, akik számítási erejüket egyesítve bonyolult matematikai problémákat gyorsabban megoldanak.

A Bitcoin bányászfelhő hasonló, de ehelyett a felhőt használják a számítási teljesítményük összekapcsolására. Így nem kell közvetlenül telepíteniük és futtatniuk a hardvert és a kapcsolódó szoftvert. Mindkét esetben a bányászok tranzakciókból fizetett díjai és az újonnan vert pénzérme megoszlik a csoport emberei között.

Amint a verseny egyre hevesebb lesz, annál jobb felszerelésre lesz szükség, hogy profitáljon. És mivel többet költenek berendezésekre, a haszonkulcsuk csökken.

Ennek eredményeként a Bitcoin bányászata nem olyan nyereséges, mint korábban. Rengeteg kutatást végezzen, mielőtt belekezdene a bányászatba, mert rengeteg egyszerűbb módszer van arra, hogy pénzt keressen a Bitcoin segítségével.

Nehézség: Nehéz

Sebesség: Lassú

2. Vásárlás és tartás

A Bitcoin vásárlása és tartása a válasz a „Hogyan lehet befektetni a Bitcoin-ba és pénzt keresni?” Ősrégi kérdésre. A HODLing, a vásárlás és a birtoklás másik kifejezése, az egyik legegyszerűbb és kezdőbarátabb kereskedési stratégia.

Először szerezzen be egy Bitcoin pénztárcát, vásároljon BTC-t, majd remélje, hogy a jövőben megugrik az ár – függetlenül attól, hogy ez mennyi ideig tarthat. Hetek, hónapok vagy akár évek is eltelhetnek, mire az eladás mellett dönt.

A HODL kifejezést emiatt hozták létre. Egy fórumon elírásként kezdődött, majd teljes munkaidős kereskedési stratégiává vált. Ez azt is jelenti, hogy kitartunk a kedves életért – ezért elengedhetetlen megnézni, hogy miként értékelik a Bitcoint, és onnan menni.

Nehézség: Könnyű

Sebesség: Lassú

3. Kereskedés

Ha a HODLing hosszú távú befektetés, akkor a Bitcoin kereskedése annak gyors ütemű egyenértéke. Lényegében a BTC kereskedés azt jelenti, hogy kihasználja a Bitcoin rendkívül ingatag természetét.

Ez a módszer gyakorlatot és piaci ismereteket igényel, ezért mindenképpen végezze el a házi feladatait, mielőtt még gondolkodna azon, hogy lövést adjon rá.

Íme néhány kereskedési stílus a kezdéshez:

Napi kereskedés – A napi kereskedés rövid és gyors kereskedéseket von maga után, lehetővé téve a kicsi és gyors nyereség lehetőségét. A napos kereskedők egyik napról a másikra nem tartanak nyitott pozíciót, így a módszer a piac alapos elemzéséből, a kis pénzkereseti lehetőségek meglátásából és a kis haszonszerzésből áll. A munkamenet végén a napi kereskedők jelentős kumulatív nyereséget érhetnek el.

Swing kereskedés – Ha a HODLing hosszú távú és a nappali kereskedés rövid távú, akkor a swing kereskedés középen van. A HODLers-hez hasonlóan a swing-kereskedők is alacsony áron vásárolnak, elég sokáig várnak, hogy növekedjenek a részvényeik árai, majd magasan eladják. Tartási idejük azonban nem olyan hosszú, mint egy HODLer, és nem olyan rövid, mint egy napos kereskedő.

Arbitrage – A Bitcoin arbitrázs hasonló a fenti stílusokhoz. Azonban ahelyett, hogy ugyanazon a tőzsdén keresnék a pénzkereseti lehetőségeket, az arbitrázst használó kereskedők különböző platformokon keresik ezeket a lehetőségeket. Lényegében az A tőzsdéről vásárolnak BTC-t, majd magasabb áron eladják a B tőzsdén.

Hogyan lehet pénzt keresni a Bitcoin-ról ezen módszerek használatával, sok gyakorlatot igényel, ezért ne számítson arra, hogy az első próbálkozással rendben lesz. Csak végezze el saját kutatását, derítse ki, melyik stratégia a legjobb az Ön számára, és bízzon abban, hogy a maga módján jár.

Nehézség: Közepes

Sebesség: Gyors

4. Az affiliate marketing előnyeinek kihasználása

Sok vállalat az affiliate marketing segítségével új ügyfeleket hoz létre. Ez a fajta marketing arra ösztönzi a meglévő felhasználókat, hogy barátaikat és családtagjaikat is bevonják az üzletbe.

Az ilyen típusú ösztönzőket a piac minden részén látni fogja, de különböznek egymástól – ezért alaposan tanulmányozza át mindegyiket, és válassza ki, melyik programba kívánja fektetni az idejét.

Itt, a Paxful-nál, megvan a saját társult programunk. Ez az egyik legjobb a piacon, mivel a felhasználóknak a legjobb lehetőséget kínálja, hogy pénzt keressenek a Bitcoin-ból. Nézz utána, hátha lennél kipróbálva.

Nehézség: Könnyű

Sebesség: Gyors

5. A Bitcoin elfogadása fizetésként

Ahogy tovább érik, egyre több olyan vállalkozást kezdünk látni, amelyek elfogadják a Bitcoint áruk és szolgáltatások ellenértékeként. Tehát, ha már vállalkozást folytat, miért ne fontolná meg a BTC fizetését?

Ez kiszélesíti globális elérését, biztonságossá teszi a fizetéseket és felgyorsítja az egész fizetési folyamatot. A legjobb az, hogy hihetetlenül könnyű elkezdeni a Bitcoin elfogadását.

Ha fizikai létesítményt üzemeltet, akkor az a kérdés, hogy egy kis táblát helyezzen el a kirakatban és a pénztárgép mellett. Ha a vállalkozása online, akkor elhelyezhet egy szalaghirdetést a kezdőlapon, vagy használhat olyan fizetési közvetítőt, mint a Pay with Paxful, hogy teljes mértékben integrálja azt a webhelyére. Ezen a ponton az ügyfelek csak pénzt küldhetnek közvetlenül a Bitcoin pénztárcájába.

Miután elkezdte a BTC befizetéseit összegyűjteni, felhasználhatja ezeket az alapokat befektetésre – és ki tudja? A jövőben csak nőhet.

Nehézség: Könnyű

Sebesség: Gyors

6. Bitcoin csapok használata

Ön azok közé tartozik, akik szeretik a hirdetéseket nézegetni és válaszolni a felmérésekre? Wow … tényleg, te vagy? Nos, akkor rendben van! Miért ne nézne meg egy Bitcoin csapot?

A Bitcoin csaptelepek alapvetően jutalmazási rendszerek, amelyek BTC-frakciókat adnak azoknak, akik alantas feladatokat végeznek – például hirdetések megtekintésére vagy felmérések megválaszolására. Vannak, akik minijátékok formájában is jönnek!

Nehézség: Könnyű

Sebesség: Gyors

7. Tippelés a Bitcoin-ban

Az egyik legteljesebb dolog ezen a világon az, hogy más embereket segít ki – és ha kapsz mellette egy kis pénzt, még jobb!

Az egyik legismertebb platform erre a Bitfortip, amely a BTC-t ösztönzi arra, hogy az embereket különféle feladatokban segítse. Ezek a feladatok a segítséget nyújtják az embereknek az online ruha megtalálásában és a megalapozott technikai válaszok adásában a kérdéseikre.

Ezenkívül, ha Ön olyan játékos, aki szereti a kedvenc videojátékai streamingjét, miért ne fogadna el tippeket a BTC-ben? A Twitch és más streaming platformok integrált titkosítási szolgáltatásokat tartalmaznak, ezért mindenképpen ellenőrizze ezeket!

Nehézség: Könnyű

Sebesség: Gyors

8. Mikrojobs és pay-to-click (PTC) webhelyek

Több webhely Bitcoin-ban fizet, ha megnéz egy hirdetést, vagy egy adott hirdetést tartalmazó oldalra mutató linkre kattint. Ne feledje, hogy bármilyen jelentős pénz megszerzése még mindig nagyon kemény munka és fárasztó feladat.

Ha immúnis vagy erre, ezek a webhelyek kiváló módja a gyors bevétel megszerzésének. A Coinpayu és az adBTC jó oldalak annak ellenőrzésére, hogy érdekli-e a kriptovalutával történő pénzkeresés.

Hasonlóképpen, a Microworkers és a Cloudfactory olyan webhelyek, amelyek kis díjat fizetnek Önnek olyan nagyon egyszerű feladatok elvégzéséért, mint például a YouTube-videók megtekintése vagy a kérdőív kitöltése.

Ezeknek a webhelyeknek vannak olyan Bitcoin megfelelői, mint a Bitcoinget és a Cointasker, ahol a tagok több ezer feladatot választhatnak ki a Bitcoin megszerzéséhez.

Nehézség: Könnyű

Sebesség: Gyors

9. Írás a Bitcoin-ról

Általánosságban elmondható, hogy a kriptovaluta új rés, és csak néhány író ismeri valóban ezt a rést. Ez azt jelenti, hogy a piacot elárasztják az újonc copywriterek, akik újra és újra átdolgozzák a tartalmat.

Tehát, ha valóban ismeri ezt a hiánypótlót, és tisztességes írástudással rendelkezik, miért ne próbálná ki a kezét a tömegek oktatásában mesterségével?

A Crypto Pénznem Hírek és a Blockchain Aliens számos olyan webhely között szerepel, amelyek fizethetnek Önnek a Bitcoinról való írásért. Sok olyan szabadúszó weboldalt is használhat, mint az Upwork és a Freelancer.

Nehézség: Közepes

Sebesség: Közepes

10. Bitcointalk fórum kampányok

A Bitcointalk az egyik legrégebbi forma odakinn. Valójában maga Satoshi Nakamoto állította fel. Valószínűleg ez a legnépszerűbb fórum a kriptográfia területén, amelyet emberek milliói használnak.

Ha lelkes híve vagy a fórumnak, és felkészítettél bizonyos tekintélyeket az állandó közzétételre, akkor a Bitcointalk-on lévő bejegyzéseid szponzorált aláírással rendelkeznek. Végül fizethet a fórumon tett minden bejegyzésért.

Nehézség: Nehéz

Sebesség: Lassú

A Bitcoin az évtized királya

Most, hogy már 15 módja van arra, hogy 2021-ben pénzt keressen a Bitcoin-nal az arzenáljában, miért ne próbálná ki őket? Ki tudja, erőfeszítései nagy nyereséghez vezethetnek.

Ahogy a kriptográfia az idő múlásával érlelődik, folyamatosan fejlődni fogunk, és az emberek folyamatosan új módszereket fognak találni arra, hogy pénzt keressenek a Bitcoinnal.

Ezen a listán túl is végtelen sok kereseti lehetőség kínálkozik a Paxful és a kriptovaluták által. Feltétlenül végezze el a kutatását, és derítse ki, hogy mi a legjobb az Ön számára. Sok szerencsét!

65 Comments on “Hogyan lehet pénzt keresni a Bitcoin-val 2021-ben: Teljes útmutató”

 1. [url=https://onnpharmacy.online/]online pharmacy usa[/url] [url=https://dupills.online/]ivermectin 3mg dosage[/url] [url=https://viagratabx.online/]viagra australia[/url] [url=https://methocarbamolrobaxin.online/]buy robaxin online uk[/url] [url=https://viagra7.online/]over the counter viagra[/url] [url=https://besttadalafilonline.online/]buy tadalafil 20mg price[/url]

 2. [url=http://modafinildrug.online/]modafinil 150 mg[/url] [url=http://yestablets.online/]roaccutane 20mg[/url] [url=http://worxpharmacy.online/]top 10 online pharmacy in india[/url] [url=http://cialismedicine.online/]cialis for daily use 5mg[/url] [url=http://cialisget.online/]cialis online prescription[/url] [url=http://viagracialisrx.online/]viagra price in mexico[/url] [url=http://cialishpt.online/]rx cialis[/url]

 3. [url=http://accutanpills.online/]accutane canada cost[/url] [url=http://sildenafilc.online/]can i buy sildenafil over the counter in uk[/url] [url=http://sildenafildiscount.online/]sildenafil citrate women[/url] [url=http://viagramforce.online/]viagra 100mg online buy[/url]

 4. [url=http://buynolvadexpills.online/]purchase nolvadex no prescription[/url] [url=http://cialisvii.online/]cialis cheap online pharmacy[/url] [url=http://viagrazt.online/]buy viagra online price[/url] [url=http://tadalafilxtab.online/]tadalafil tablets 20 mg[/url] [url=http://cialisviagrageneric.online/]cialis 20mg for sale[/url] [url=http://accufane.online/]accutane pills cost[/url]

 5. [url=https://effviagra.online/]how much is viagra australia[/url] [url=https://buyretinoa.online/]retino 0.025 cream[/url] [url=https://a4pharmacy.online/]cheapest pharmacy to fill prescriptions with insurance[/url] [url=https://viagrabonus.online/]cheap generic viagra 150 mg[/url]

 6. [url=http://wheretobuycialisonline.com/]tadalafil generic 20mg[/url] [url=http://sildenafilbm.com/]generic sildenafil 20 mg cost[/url] [url=http://ihealthblue.com/]valtrex 500mg coupon[/url] [url=http://tadalafilcv.com/]buy cialis free shipping[/url] [url=http://buysildenafilvi.com/]sildenafil cost india[/url] [url=http://viagralf.com/]viagra 50mg tablets price in india[/url] [url=http://buytadalafiltb.com/]order tadalafil 20mg[/url] [url=http://sixtablets.com/]xenical drug[/url] [url=http://cialisdiscountcoupons.com/]buy cialis online mexico[/url] [url=http://metforminz.com/]metformin 500 mg tablet buy online[/url]

 7. [url=http://viagralb.online/]super viagra[/url] [url=http://cialisonlineviagra.online/]cialis 20 price[/url] [url=http://augmentinab.online/]medicine augmentin 625[/url] [url=http://antibioticsotc.online/]amoxil capsules 500mg price[/url]

 8. [url=https://urviagra.online/]viagra medicine price in india[/url] [url=https://fnnpharm.online/]fincar 5mg price in india[/url] [url=https://buyviagrawithoutdoctor.online/]buy viagra canada fast shipping[/url] [url=https://cialisonlineviagra.online/]buy cialis online fast shipping[/url] [url=https://genericcialistabs.online/]professional cialis[/url] [url=https://onlinepharmacy360.online/]canada discount pharmacy[/url]

 9. [url=https://tadalafilwtab.online/]tadalafil tablets 2.5 mg[/url] [url=https://viagrango.online/]purchase viagra canadian pharmacy[/url] [url=https://sildenafilvi.online/]where to buy sildenafil online[/url]

 10. [url=http://cialisoraltabs.com/]cialis daily for sale[/url] [url=http://buyviagrawithoutrx.com/]sildenafil soft 100mg[/url] [url=http://ivermectintbs.com/]stromectol tablets[/url] [url=http://viagrahim.com/]cheap viagra tablets[/url] [url=http://cialisxforce.com/]generic cialis over the counter[/url] [url=http://ivermectinv.com/]stromectol cream[/url] [url=http://dcviagra.com/]lowest price viagra uk[/url] [url=http://buytadalafilgenericpills.com/]cost of 10 mg tadalafil generic pills[/url] [url=http://sildenafilcitrateb.com/]real viagra online canada[/url] [url=http://ivermectinwithoutprescription.com/]cost of ivermectin pill[/url]

 11. [url=https://cialisld.online/]how to get cialis from canada[/url] [url=https://uscialis.online/]how to order cialis without a prescription[/url] [url=https://ozzpills.online/]cost of trazodone in canada[/url] [url=https://propeciagenericfinasteride.online/]5mg propecia tablets[/url]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *