Hogyan lehet pénzt keresni a gta 5-ből?

A GTA 5 első óráiban szűkös a készpénz, és ez az oldal leírja, hogyan lehet pénzt keresni a GTA 5-ben, ideértve a teljesen ártatlan módszereket is, és a csalásokat. ha további néhány dollárra van szüksége ahhoz, hogy megengedhesse magának azt a fényes gránátvetőt vagy szuper nehéz páncélt, olvassa tovább.

Merényletek

A GTA 5 sztori módjában sok pénzt lehet legjobban keresni, ha teljesítjük Lester tőzsdei merényleteit. Meggyilkossági befektetőnk oldalán részletesen bemutatjuk azokat a lépéseket, amelyek szükségesek a pénzügyei fejlesztéséhez a milliárd dolláros márkanéven túl.

Befektetés a részvényekbe

Az alacsony trükk és a magas eladás régi trükkje továbbra is érvényes a GTAV-ra. Figyelje a híreket is, hogy megnézze, mely részvények tesznek jót vagy rosszat. A gyors visszatéréshez mentse el a játékot, majd kapcsolja ki az automatikus mentést.

Fektesse be minden pénzét egy olyan részvénybe, amely szerinte növekszik. Menjen a raktárába, és pihenjen megtakarítás nélkül (vagy várjon nagyjából 45 másodpercet), és ellenőrizze portfólióját, hogy lássa profitját. Ellenőrizze a készletet, amíg tetőzik, majd eladja.

Minél több pénzt fektet be, annál jobb a megtérülés, és ha a részvények gyengén teljesítenek, csak töltse fel korábbi megtakarításait, és minden befektetett pénze meg lesz minden következmény nélkül.

Ne feledje, hogy a Franklins meggyilkolási küldetések bolondbiztos módszerek az okos befektetésekre és komoly pénzszerzésre, ezért várjon, amíg befejezi a sztori módot, mielőtt befejezi őket, hogy mindhárom karakterrel a legtöbb pénzt fektethesse be.

Mikor érdemes befektetni Gold Coastba?

Mielőtt befejezné az építési merényletet, fektessen be Gold Coastba. A részvényárfolyam a misszió után majdnem megduplázódik. A legnagyobb kifizetés, amelyet a részvényekben találtam.

Mikor kell befektetni az AirEmu-ba és a FlyUS-ba?

Mielőtt befejezné a misszió jogi problémáját, fektessen be az AirEmu-ba, és a misszió jogi problémája után adja el, majd fektessen be a FlyUS részvénybe, mert az drámai esést mutat.

Miután befejezte a Meltdown küldetést (néhány misszió később), az árfolyam visszatér a Legal Trouble előtti értékre. Példa a játékomra, a Legal Trouble előtt, az AirEmu árfolyama körülbelül 200 dollár volt, a FlyUS 25 dollár körül mozgott.

A jogi problémát követően az AirEmu körülbelül 275 dollárra emelkedett, a FlyUS pedig 12 dollárra esett vissza. Miután a Meltdown küldetés befejeződött, a FlyUS 24 dollár körüli összegre tért vissza, ami megduplázta a befektetésemet.

Páncélozott autó kihasználása

Egy felhasználó arról számolt be, hogy ha Michael páncélozott autót képes elvinni anélkül, hogy lövést adna le, és ha ezt követően a rendőröket gyorsan elkerülik, akkor lehet, hogy végtelen pénzforgalmat hoz létre. Parkolja le a páncélozott autót a garázsában, és mentse a játékot.

Ezután fújja le az ajtókat, hagyja az autót a garázsban. Zsákmányozza az autót, majd térjen vissza később. Az autó továbbra is ott lesz, javítva és utánpótlással készpénzzel.

Rejtett csomag kihasználása (csak az utolsó generációhoz)

A térképen (főként tengeren / víz alatt) szétszórva vannak speciális rejtett csomagok, amelyek 5000 és 25 000 dollár közötti értéket tartalmaznak.

Szerencsére van egy olyan kihasználás, amelyet a PS3 / Xbox 360 verziókon használhat, és amelynek segítségével egy szereplő számos alkalommal összegyűjtheti az adott csomagot. A hiba kiaknázásához kövesse az alábbi utasításokat:

 Két karaktert kell kinyitnia
 Búvár felszerelést kell használnia (hogy karakterének ne fogyjon el az oxigénje). A búvárfelszerelés megszerzéséhez találnia kell egy Dinghy hajót a kikötőben.
 Ússz a csomag felé, lehetőleg a 25 000 dollárért), és gyűjtsd össze.
 A pénz beszedése után azonnal váltson a második karakterre. A váltás után azonnal kapcsoljon VISSZA a karakterre az óceánban, és a csomag ugyanazon a helyen jelenik meg újra. ÉDES!
 Vegye figyelembe, hogy ez a hiba NEM működik a PS4 / X1 / PC-n.
Ismételje meg az eljárást annyiszor, ahányszor elegendő készpénzhez jut. Türelemmel egyszerűen csak 2 millió dollárt gyűjthet 30 perc alatt, csak a hiba miatt! Ez csak egyszer működik, így ha elhagyja a környéket és visszatér, a csomag eltűnik.

ATM rablások

Azoknál az embereknél, akik nemrég látogattak el egy ATM-et, általában van egy kis készpénz a zsebükben. Csak várjon az ATM körül, hogy az emberek pénzt vegyenek fel, és puszta ököllel vagy elfojtott fegyverrel rabolják ki őket.

Kis idő Shenanigans a Big Bucksért

A GTA 5 első óráiban nagyon nehéz pénzt elérni. Ha gyorsan pénzre van szüksége, vegye fontolóra a GTA 5 20 rablásának egyikét.

A kisboltok és a sarki piacok az elsődleges, puha célpontok a ragasztáshoz. Sétáljon be, célozzon fegyvert a pénztárosra, lőjön körülötte, hogy lenyűgözze és gyorsabbá tegye, megragadja a pénzt, és meneküljön, mielőtt a rendőrök megérkeznek.

Helyezzen el néhány kedvenc üzletet, és keressen praktikus rejtekhelyeket a közelben. Parkolja le járművét az utca felé, közvetlenül a bolt előtt. Fogja a készpénzt, ugorjon be az útjába, és menjen el az alkóvhoz. Néhány ismerős üzlet között váltogatva tisztességes bankrollt vehet fel.

Néhány üzlet két nyilvántartással rendelkezik. Ha lő a fegyverével a második nyilvántartásba, több pénzt kényszeríthet a kiugrásra. Lövés előtt feltétlenül várjon, amíg megkapja az első regisztráció összes pénzét, hogy elkerülje a szemlélők figyelmeztetését a lövés hangjával.

Kirabolhatja a fegyver- és ruhaüzleteket is, ha kihúzza a fegyvert és megcélozza, mielőtt belépne az üzletekbe. Bár az áruház alkalmazottja nem üríti ki a pénztárgépeket az Ön számára, egyszerűen maga lőve ki őket, megkapja a benne lévő pénzt.

Óvatosan, ha ugyanazt az üzletet többször kirabolják, mint az ügyintéző, fegyvert kaphat, és nem fél használni. Ne feledje, hogy az üzletek rövid időn belüli (48 percnél rövidebb) rablása növeli a rablással szerzett csillagokat. Volt. 2 üzlet kirablása után keresni fog egy 3 csillagos keresett szintet és így tovább.

Utcai versenyek

Az utcai versenyek kiváló jövedelemforrást jelentenek, valahányszor Franklin kevés pénzzel rendelkezik. Azt javaslom, hogy szerezzen be egy Coil Voltic elektromos sportautót, és testre szabja azt, amennyire csak lehetséges.

Franklins egyedülálló különleges tehetségének felhasználásával meglehetősen könnyű megnyerni bármelyik versenyt. Csak az egyes éles kanyarok előtt vagy minden kritikus helyzetben (pl. Sűrű forgalom) indítsa el a különleges tehetséget az L3 és R3 egyidejű megnyomásával, és teljes sebességgel a kanyarok megkerülése válik igazán könnyűvé.

Ne felejtsen el mielőbb újra kikapcsolni a tehetséget, hogy a tehetség sárga sávja kitöltsön. A verseny megkezdése előtt mindig ügyeljen arra, hogy a sárga sáv maximalizálva legyen.

Nincs elég pénz a versenyautó testreszabásához? Csak cserélje át egy másik karakterre úgy, hogy egy kényelmes helyre (pl. Trevors helyre) parkol le, váltson karaktereket, menjen a helyszínre, és az autó továbbra is ott lesz. Ezután szabja testre és cserélje vissza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *