Hogyan lehet pénzt keresni a Paytm-től?

Το Paytm είναι μια πλατφόρμα ψηφιακών πληρωμών που σας επιτρέπει να μεταφέρετε μετρητά στο ενσωματωμένο πορτοφόλι σας μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής, χρεωστικών και πιστωτικών καρτών ή ακόμα και να καταθέτετε μετρητά μέσω μεμονωμένων τραπεζών και συνεργατών.

 

Χρησιμοποιώντας τα χρήματα στο πορτοφόλι Paytm, μπορείτε να πληρώσετε για πολλά αντικείμενα χωρίς να χρησιμοποιήσετε μετρητά.

 

Οι συναλλαγές που μπορούν να γίνουν στο Paytm περιλαμβάνουν κινητά τηλέφωνα, κάρτες μετρό, καλώδιο DTH, κάρτες δεδομένων και πολλά άλλα. Επαναφόρτιση και μεταπληρωμή λογαριασμών κινητών τηλεφώνων, σταθερού / ευρυζωνικού, ρεύματος, νερού και φυσικού αερίου κ.λπ.

 

Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση εισιτηρίων για λεωφορεία, τρένα, πτήσεις, ταινίες, δωμάτια ξενοδοχείων κ.λπ. και να πληρώσετε με το ταξί Uber χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα.

 

Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε αγαθά στην πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της Εταιρείας χρησιμοποιώντας το πορτοφόλι σας και ακόμη και να κάνετε πληρωμές εκτός σύνδεσης σε περισσότερους από 8 κατοίκους εμπόρους, λέει η Paytm.

 

Κερδίστε χρήματα με παιχνίδια! Δεν αστειευόμαστε, είναι νόμιμο. Μπορείτε να κερδίσετε ένα σοβαρό ποσό μετρητών Paytm απλώς κατεβάζοντας και παίζοντας παιχνίδια.

 

Απαλλαγείτε από το άγχος, γυρίστε το ραβδί σας και κερδίστε ένα σημαντικό ποσό μετρητών Paytm στο πορτοφόλι σας. Φαίνεται το τέλειο πράγμα; Σωστά?

 

Κάντε μια βόλτα σε μερικά από τα δωρεάν παιχνίδια που προσφέρουν κίνητρα μετρητών Paytm:

 

1-Όνειρο11

 

Θαυμαστής του κρίκετ; Δημιουργήστε τη δική σας ομάδα φαντασίας, λάβετε μέρος σε αγώνες και κερδίστε χρηματικά έπαθλα Paytm με το Dream 11. Πώς;

• Ξεκινήστε με 100 Rs. / – μπόνους όταν δημιουργείτε λογαριασμό στην εφαρμογή ή στον ιστότοπο

• Προσκαλέστε τους φίλους σας να εγγραφούν και λάβετε ένα ακόμη μπόνους 100 Rs

• Παρακολουθήστε αγώνες μαζί και κερδίστε καθημερινά χρηματικά έπαθλα Paytm.

 

2. Πισίνα 8 μπάλας

 

Το 8 Ball Pool είναι ένα από τα παιχνίδια με τις περισσότερες λήψεις στο Play Store. Τοποθετήστε μερικές μπάλες και σπάστε το μονοπάτι για να ελευθερώσετε χρήματα. Κερδίστε μετρητά Paytm με μια πισίνα 8 μπάλες ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

 

• Βρείτε ένα σημείο αναφοράς Rs.15 / – με αναφορά σε έναν φίλο

• Λάβετε χρήματα απευθείας στο πορτοφόλι Paytm

• Εισαγάγετε τον αριθμό και το αναγνωριστικό email σας όταν σας ζητηθεί στο παιχνίδι. Είναι τόσο απλό!

 

3. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

 

Το SHAREit συζήτησε την εύκολη κοινή χρήση φωτογραφιών, βίντεο και δεδομένων χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

 

Λοιπόν, αυτή η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να κερδίσετε χρήματα επίσης. Όπως οι δημοφιλείς εφαρμογές κουίζ Loco και Brain Baazi, το SHAREit κυκλοφόρησε ένα παιχνίδι trivia που εκτελείται μία φορά την ημέρα και οι πόντοι ανταμοιβής είναι πολύ υψηλοί.

 

Πώς να κερδίσετε μετρητά Paytm χρησιμοποιώντας το SHAREit;

 

• Ανοίξτε την εφαρμογή SHAREit

• Κάντε κλικ στο εικονίδιο “Lakhpot”.

• Στη συνέχεια κάντε κλικ στο «Εισαγωγή κωδικού πρόσκλησης» και εισάγετε τον κωδικό. Μπορείτε να κερδίσετε 4 Rs για κάθε μεταφορά και εάν το ποσό υπερβαίνει τις 50 Rs, τα μετρητά θα μεταφερθούν αυτόματα στον λογαριασμό σας στο Paytm. Paytm με προσφορές επιστροφής μετρητών

 

4. Φριζά

 

Επιβραβεύεται επίσης με το επικερδές πρόγραμμα παραπομπών της εφαρμογής Frizza, που είναι γνωστό για τις απλές ανανεώσεις κινητών και τα προπληρωμένα και προπληρωμένα προγράμματα.

 

Πώς να κάνετε μετρητά Paytm με το Frizza;

 

• Κατεβάστε την εφαρμογή Frizza

• Λάβετε 10 Rs ως μπόνους εγγραφής

• Για να κερδίσετε εισόδημα, κάντε μερικές από τις παρακάτω απλές εργασίες

• Βρείτε την εφαρμογή για τους φίλους σας και κερδίστε 5 Rs για όλες τις παραπομπές

• Αποκτήστε την ευκαιρία να εξαργυρώσετε τουλάχιστον 30 φιορίνια

• Η επιστροφή μετρητών θα μεταφερθεί στο πορτοφόλι της Paytm εντός 3 εργάσιμων ημερών.

 

5. Κύκλος ράμι

 

Παίξτε δωρεάν Rummy διάσπαρτα με τους φίλους σας. Απολαύστε τις μέρες που είστε μαζί ψηφιακά και κερδίστε δωρεάν μετρητά Paytm με το Rummy Circle. Δείτε πώς:

 

• Λάβετε 1000 Rs. / – μπόνους μέσω του Rummy Circle Refer & Earn

• Διατίθεται στον ιστότοπο και την εφαρμογή Rummy Circle

• Κερδίστε Rs. 100 σε όλα τα Rs. Ο άλλος παίζει 350 παιχνίδια

• Για όλες τις άλλες Rs. 333 παιχνίδια, κερδίστε Rs. 100

• Λαμβάνουμε μπόνους μετρητά σε 10 εγκαταστάσεις

• Αυθεντικό μόνο για παλιούς χρήστες

 

6. Paytm First Games

 

Ο όμιλος mini-games της Paytm, παίξτε και κερδίστε Paytm Cash μέσω των πρώτων παιχνιδιών της Paytm. Μερικά παιχνίδια:

 

• Tic Tac Toe: Πότε ήταν η τελευταία φορά που παίξατε αυτό το παιχνίδι; Αυτό είναι γνωστό σε κάποιους, αλλά ακόμα ασαφές πριν από κάποιο κρυφό κόλπο!

• Trivia Live: All Quizzer! Συγκεντρώνουν! Κερδίστε έως και 63.000 Rp την ημέρα με τις γενικές σας γνώσεις σε αυτό το διαδικτυακό κουίζ με αστραπιαία ταχύτητα.

• Παραδώστε τη βόμβα: απαντήστε στις ερωτήσεις. Σώστε τον εαυτό σας από τους βομβαρδισμούς. Κερδίστε απεριόριστες ανταμοιβές μετρητών.

 

7. Εφαρμογή Qrumble Box

 

Τι είναι πιο ικανοποιητικό από το να βάζεις τους φίλους σου πρώτους στα μικρά πράγματα; Τίποτα, σωστά! Προκαλέστε τους σε διαφορετικές κατηγορίες περιέργειας, ώστε να μπορούν να επιλέξουν και να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα και αδιάκοπα δικαιώματα καυχησιολογίας.

 

• Μπόνους εγγραφής 10 Rs. / –

• Στείλτε τον φίλο σας και κερδίστε ένα επιπλέον μπόνους 10 Rs. μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κουίζ

• Συνδεθείτε και ξεκινήστε να παίζετε. Μπορείτε ακόμη και να στοιχηματίσετε σε χρήματα Paytm στο πορτοφόλι σας. Παίξε για πλάκα!

 

8. Βάση εγκεφάλου

 

Αυτή η διαδικτυακή πρωτοβουλία των Times, Brain Baazi, είναι μια εφαρμογή trivia που χρησιμοποιεί κουίζ και μπορεί να κερδίσει αποκλειστικές ανταμοιβές. Ο διαγωνισμός θα είναι διαδικτυακός στις 20.30 με χρηματικό έπαθλο 1.000.000 / -.

 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή απογευματινή εκπομπή στη 1 μ.μ., με χρηματικό έπαθλο 50.000 Rp.

 

• Συνδεθείτε για να παίξετε και να αρχίσετε να απαντάτε σε ερωτήσεις

• Απαντήστε σε 10 ερωτήσεις με προθεσμία 10 δευτερολέπτων για να πιστώσετε τα χρήματά σας στον λογαριασμό σας στο Paytm

• Χρησιμοποιήστε επιπλέον διάρκεια ζωής για έγκαιρη εξάλειψη

• Αποκτήστε μια άλλη ζωή με κάθε επιτυχημένη παραπομπή

 

Πώς λειτουργεί το Paytm;

 

Το Paytm λειτουργεί με δύο διαφορετικούς τρόπους. Το ένα είναι το πορτοφόλι Paytm και το άλλο η τράπεζα πληρωμών Paytm. Το Paytm είναι ένα ψηφιακό σύστημα πληρωμών που σας επιτρέπει να μεταφέρετε χρήματα μέσω πιστωτικής κάρτας, χρεωστικής κάρτας, διαδικτυακής τραπεζικής και τραπεζικών συνεργατών.

 

Εάν διατηρείτε χρήματα στο πορτοφόλι Paytm, μπορείτε να εξοφλήσετε όλους τους λογαριασμούς σας χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε ρευστά μετρητά οπουδήποτε. Αυτό θα σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους καθώς πραγματοποιείτε πληρωμές ψηφιακά, όπως ανανεώσεις κινητών τηλεφώνων, πληρωμές ταξί, λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος, λογαριασμοί φυσικού αερίου, κρατήσεις εισιτηρίων, ταινίες και άλλα.

 

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να μεταφέρετε χρήματα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό στο πορτοφόλι Paytm. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ταμειακή ροή. Ακολουθήστε μερικά βήματα για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Paytm.

 

1. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση του λογαριασμού Paytm από το Google Play Store.

 

2. Καταχωρίστε τον λογαριασμό σας Paytm με τον αριθμό του κινητού σας ή το αναγνωριστικό email σας.

 

3. Μεταφέρετε ένα μικρό χρηματικό ποσό στο πορτοφόλι Paytm μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.

 

4. Μόλις η πληρωμή σας φτάσει στο πορτοφόλι πληρωμής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή “Πληρωμή ή Αποστολή” μέσω της εφαρμογής σας.

 

5. Αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας μετά την πληρωμή.

 

Υπάρχει μια άλλη πρόταση που δίνει η Paytm. Οι χρήστες έχουν δύο επιλογές για τη μεταφορά χρημάτων. Το ένα είναι το πορτοφόλι Paytm για ένα άλλο πορτοφόλι Paytm για μεταφορά χρημάτων και το άλλο είναι η τράπεζα για τραπεζική μεταφορά.

 

Προσφορά μπόνους:

 

Η δεύτερη επιλογή για το Paytm δίνεται στην τράπεζα πληρωμών Paytm. Θα λειτουργήσει όπως άλλες Τράπεζες. Οι χρήστες που έχουν ήδη λογαριασμό πορτοφολιού Paytm μπορούν να μετεγκατασταθούν στον τραπεζικό λογαριασμό.

 

Αργότερα, μπορούν να απολαύσουν όλα τα οφέλη που απολάμβαναν οι τραπεζικές υπηρεσίες στο πορτοφόλι τους. Αυτό δείχνει την αύξηση της χρηστικότητας του Paytm στις ηλεκτρονικές πληρωμές και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές των ανθρώπων.

4,536 Comments on “Hogyan lehet pénzt keresni a Paytm-től?”

 1. Путешествуем по Крыму вместе, отдых на море в Крыму. Пляжи, экскурсии, путешествия и оздоровление. Море, солнце и пляж – где отдохнуть, что посмотреть в Крыму? Целебные озера, туристический и пляжный отдых на берегу моря, крымская кухня https://mytravelcrimea.ru/

 2. Fenomenlerin tercihi olan 2018 yılından beri bu yana kesintisiz hizmet sunan takip2018.com
  ile hemen takipçi alabilir
  dilediğiniz kadar takipçilere sahip olma şansını
  yakalayabilirsiniz.
  Takipçi almak için aşağıdaki linkten iletişime geçin :

  Takipçi Satın Al

 3. Os remédios associados ao acompanhamento psicológico têm dois propósitos: devolver ao homem a confiança que ele necessita para voltar a ter relações sexuais sem preocupação e permitir que ele recupere, rapidamente, a ereção.

 4. First off I would like to say great blog! I had a quick
  question that I’d like to ask if you don’t mind. I was interested to know how you center yourself
  and clear your thoughts before writing. I’ve had a difficult time clearing
  my thoughts in getting my ideas out there.
  I truly do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally wasted just trying to figure out how to begin.
  Any suggestions or tips? Thank you!

 5. Los problemas de la vida laboral, amorosa, situaciones que nos causen estrés, depresión, provocan un incremento de los niveles de cortisol en sangre, que reduce el apetito sexual y la capacidad de mantener relaciones sexuales satisfactorias.

 6. Смотреть фильмы в HD качестве. Сериалы, мультфильмы, аниме, передачи и ТВ шоу на нашем киносайте, без регистрации и смс. Фильмы в высоком качестве на HDrezka https://rezka.ws/

 7. Thanks for some other excellent article. Where else could anybody get that kind of information in such a perfect method of writing? I have a presentation next week, and I’m on the look for such information.|

 8. My partner and I stumbled over here from a different website and thought I may as well check things out. I like what I see so now i’m following you. Look forward to finding out about your web page for a second time.|

 9. hey there and thank you for your info – I’ve definitely picked up something new from right here. I did however expertise several technical points using this website, as I experienced to reload the site a lot of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I’m complaining, but slow loading instances times will very frequently affect your placement in google and could damage your quality score if ads and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my email and could look out for a lot more of your respective intriguing content. Make sure you update this again very soon.|

 10. I will right away snatch your rss feed as I can’t find your e-mail subscription link or newsletter service. Do you have any? Please let me realize in order that I may just subscribe. Thanks.|

 11. Hmm is anyone else encountering problems with the images on this blog loading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog. Any feed-back would be greatly appreciated.|

 12. Pretty nice post. I simply stumbled upon your weblog and wished to say that I’ve really loved browsing your blog posts. After all I will be subscribing for your feed and I hope you write once more very soon!|

 13. Hey! This post could not be written any better! Reading through this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this. I will forward this write-up to him. Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!|

 14. Hello, Neat post. There’s a problem together with your web site in web explorer, may check this? IE nonetheless is the market leader and a large component of people will pass over your wonderful writing due to this problem.|

 15. Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and all. However think of if you added some great visuals or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and video clips, this blog could undeniably be one of the best in its niche. Good blog!|

 16. Thanks for a marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you might be a great author. I will ensure that I bookmark your blog and will eventually come back at some point. I want to encourage continue your great posts, have a nice evening!|

 17. Thank you a lot for sharing this with all people you really understand what you are talking about! Bookmarked. Please also seek advice from my web site =). We will have a link exchange contract between us|

 18. Hi there! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.|

 19. Howdy! I could have sworn I’ve been to this site before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely delighted I found it and I’ll be bookmarking and checking back often!|

 20. Heya! I understand this is kind of off-topic however I had to ask. Does operating a well-established blog like yours take a lot of work? I’m completely new to running a blog but I do write in my journal daily. I’d like to start a blog so I can easily share my experience and views online. Please let me know if you have any kind of recommendations or tips for new aspiring bloggers. Appreciate it!|

 21. Howdy! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where I could get a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding one? Thanks a lot!|

 22. I all the time used to read post in news papers but now as I am a user of net therefore from now I am using net for posts, thanks to web.|

 23. Howdy would you mind letting me know which webhost you’re utilizing? I’ve loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a good internet hosting provider at a honest price? Thank you, I appreciate it!|

 24. I am really loving the theme/design of your website. Do you ever run into any internet browser compatibility problems? A number of my blog visitors have complained about my blog not operating correctly in Explorer but looks great in Safari. Do you have any recommendations to help fix this problem?|

 25. Pretty section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast.|

 26. After checking out a number of the articles on your web site, I honestly appreciate your way of blogging. I added it to my bookmark website list and will be checking back soon. Please check out my web site as well and let me know what you think.|

 27. I just like the valuable info you provide to your articles. I’ll bookmark your weblog and check once more here regularly. I’m somewhat sure I’ll be told many new stuff right right here! Best of luck for the next!|

 28. Heya superb website! Does running a blog similar to this take a large amount of work? I’ve virtually no understanding of programming however I was hoping to start my own blog in the near future. Anyways, should you have any ideas or tips for new blog owners please share. I know this is off subject but I just needed to ask. Appreciate it!|

 29. I’m truly enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Superb work!|

 30. That is a great tip particularly to those new to the blogosphere. Simple but very accurate info… Appreciate your sharing this one. A must read post!|

 31. Amazing blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog stand out. Please let me know where you got your design. Thanks a lot|

 32. فروشگاه تم تولد لبخند تولید کننده انواع تم تولد پسرانه و دخترانه، تنوع محصول بیش از 72 مدل تم
  جهت خرید وارد سایت شوید، فروشگاه لبخند داره نماد اعتماد می باشد.

 33. حفاظ شاخ گوزنی یکی از انواع حفاظ روی دیوار می باشد، قیمت حفاظ شاخ گوزنی وابسته به سه عامل اصلی تراکم، ارتفاع و سایز میلگرد است.