Hogyan lehet pénzt keresni a PUBG mobiljátékkal?

Ha lelkes játékos vagy, akkor biztosan hallottál már a PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS más néven PUBG Mobile játékról, vagy akár sokszor játszottál is vele.

Noha élvezheti az izgalmas játékélményt reális harci tapasztalattal, a PUBG Mobile fantasztikus lehetőség sok ember számára, hogy passzív jövedelmet szerezzen belőle.

“De hogyan lehet pénzt keresni a PUBG Mobile játékkal?”

Tudja, hogy a PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG) az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb játék, amelyet a Tencent Games kínál.

Ennek a játéknak a mobil verziója a Google Play Áruház Akció játékok kategóriájában a legnagyobb bevételt hozó, több mint 100 millió telepítéssel az Android platformon.

A PUBG Mobile egy ingyenes játék, és bevételeit leginkább az IAP-n (alkalmazáson belüli vásárlások) és hirdetéseken keresztül szerzi.

Sokan játszanak rendszeresen a PUBG Mobile-on, míg néhányan rabjai, akik órákat töltenek a játékkal.

Nem gondolhatja azonban, hogy a mobiljátékok megbízható passzív jövedelemforrást jelentenek.

Ebben a cikkben megtudhatja, hogyan lehet pénzt keresni a PUBG Mobile játékkal, függetlenül attól, hogy mobil eszközt vagy PC-t használ emulátoron keresztül.

1. Videó feltöltése / élő közvetítése a YouTube-on

Ön a PUBG Mobile profi játékosa, és játéktudásával megdöbbentheti a közönséget?

Ne csak dőljön hátra.

Rögzítse játékvideóit és töltse fel a YouTube-ra.

Különböző térképeken több videót is rögzíthet (jelenleg négy térkép áll rendelkezésre), hogyan lehet a legjobb zsákmányt szerezni, hogyan lehet túlélni, hogyan lehet megnyerni a csatát vagy néha a vicces pillanatokat.

És a legjobb az egészben, hogy nincs szükség semmilyen beruházásra, kivéve egy megfelelő műszaki adatokkal rendelkező okostelefont, amely zökkenőmentesen képes nyújtani a játékot, valamint gyors internetkapcsolatot.

A OnePlus 8 (5G) az egyik legjobb mobil, amely magas FPS-t ér el, miközben olyan grafikával intenzív játékokat játszik, mint a PUBG Mobile. Az emulátoros játékosok ebből a listából választhatnak egy megfizethető játékgépet, amely dedikált videomemóriával és SSD-vel rendelkezik.

Miután elegendő közönséget és elkötelezettséget szerez a tartalma iránt, kihasználhatja az élő közvetítés előnyeit a YouTube-on. Miután a videóid élőben vannak, és elkötelezettek lesznek, különböző módszerekkel kezdheted meg a bevételszerzést.

2. Keressen pénzt a YouTube Partnerprogrammal

Ha olyan videotartalmad van, amelyet mások szeretnek, a YouTube lehetővé teszi, hogy részt vegyél a Partnerprogramban (YouTube-bevételszerzés hirdetések útján – Google AdSense).

Bár a YouTube bevételszerzési lehetőségének van néhány korlátozása, köztük 4000 nézési óra és 1K előfizető egy adott csatornán az elmúlt 12 hónapban, egyetlen vírusos videó segíthet a kihívás leküzdésében.

Igen! Kihívás, de legyőzhető. A következetesség és a kreativitás olyan dolgok, amelyekkel csak egyetlen játékkal lehet több pénzt keresni.

3. YouTube Super Chat és adományok

A YouTube a rajongói finanszírozáshoz hasonló, Super chat nevű új funkciót indított el az élő közvetítők számára. Ez lehetővé teszi a nézőknek, hogy fizetjenek kedvenc YouTuberjüknek, hogy támogassák csatornáját, és felhívják a figyelmet egy kiemelt megjegyzéssel, amelyet legfeljebb 5 órán keresztül rögzítenek.

Mivel a PUBG Mobile egy vírusos játék, sokan nézik az élő közvetítéseket, különösen, ha egyedi mérkőzéseket szerveznek.

Ha az élő közvetítését érdemes megnézni, akkor az emberek nagy valószínűséggel támogatják Önt. Ne feledje, hogy a YouTube 30% -át elzárta a Super Chat adományaitól.

A YouTube Super Chathez hasonlóan a nézők is adományozhatnak a PayPal (International) vagy a PayTM, a Google Pay és az Instamojo (Indian) keresztül.

4. Társult marketing

Előfordul, hogy a profi játékosok valamilyen divatos vagy fejlett eszközt használnak játék közben, hogy reálisabb játékélményt szerezzenek. Lehet, hogy ugyanazt használja.

Mivel követői megkérdezhetik, hogy melyik eszközt vagy kiegészítőket használja a PUBG mobile játékához, javasolhat nekik néhány jó minőségű terméket, és biztos passzív jövedelmet szerezhet az affiliate marketing révén.

Sok dolgot népszerűsíthetünk, beleértve, de nem kizárólag, az okostelefonokat, fülhallgatókat / fejhallgatókat, játék PC-ket és egyéb kiegészítőket stb. Körülbelül 1% -10% jutalékot fog keresni eladásonként, ami magasabb is lehet, akár 50%.

5. Szponzorálás

Sok tech- / kütyücég és hirdető fordulhat Önhöz szponzorálásért, ha tapadást kap, és jelentősen nagy a közönsége.

Egyszerűen hozzáadhat néhány másodperces hirdetési videót vagy elbeszélést a szponzorált termékek / szolgáltatások népszerűsítéséhez, vagy bemutathatja azok végfelhasználóként való előnyeit.

A videó minőségétől és a közönség nagyságától (azaz az előfizetők számától és elkötelezettségétől) függően kaphat néhány ezer vagy néha még többet is. Lehet, hogy az újoncok nem sok szponzort kapnak, de a folyamat akkor kezdődik, amikor átlépik a 10 000 előfizető jelölését.

6. PUBG Merchandise E-áruház

Mivel a PUBG Mobile széles körben népszerű, online alapíthat egy PUBG áruházat fizikai termékek, például ruházati cikkek, kiegészítők, keretek és matricák stb. Értékesítésére. A YouTube hírességei és a PUBG Mobile befolyásolói élhetnek ezzel a lehetőséggel, és követőiket fizető ügyfelekké alakíthatják.

Megjegyzés: Az áru e-áruház létrehozása során testre szabott terveket kell készítenie, amelyek vizuálisan hasonlítanak a PUBG Mobile által használt kiegészítőkhöz vagy ruházathoz, de ezek nem lehetnek pontos másolatok, amelyek megvédik áruházát a szerzői jogok és a védjegyek megsértésével szemben.

7. PUBG mobil versenyek

A játékosok milliói naponta játsszák a PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG) Mobile játékot, és többségük meglehetősen rabja. Mindenki megpróbálja megnyerni a játékot és jobb rangot vagy címet elérni.

A PUBG Mobile versenyek egy másik módja annak, hogy profi játékosként bizonyítsa képességeit. Ettől eltekintve, rengeteg pénzt kereshet akár a PUBG Mobile versenyek megnyerésével, akár szervezésével.

Nyerjen PUBG Mobile versenyeket

Részt vehet néhány hivatalos és privát PUBG mobil versenyen, és nyerhet pénzt az utolsó forduló megnyerésével.

A győztesek számára ez az összeg meglehetősen hatalmas néhány hivatalos tornán.

Ez kiváló példa az online pénznyerésre anélkül, hogy egyetlen fillért is fizetnének játékért.

Szervezzen PUBG Mobile versenyeket

Remek hírek vannak mindazok számára, akik szeretnék tudni, hogyan lehet pénzt keresni a PUBG Mobile játékkal.

Szervezhet PUBG Mobile versenyeket, és passzív jövedelem-patakot hozhat létre, miközben élvezi a játékmenetet.

A PUBG Mobile Tournaments futtatásához először egy egyedi szobakártyára van szükség.

A PUBG szobakártyák a Clan Shop-ban kaphatók, és mindegyikért 300 Clan Pont vásárolható meg.

A Clan Shop-ban vásárolt minden egyes kártyához azonban csak egy egyedi szobát hozhat létre.

Nem kell valódi pénzt költenie szobakártya vásárlására a Clan Shop-on keresztül.

Az Elite Royale Pass felhasználói 7 napos szobakártyát kaphatnak, ha elérik az RP 91-es szintet.

Ez a kártya hét napra korlátlan teremteremtést biztosít.

Hogyan vásárolhat egyedi szobakártyát a Clan Shop-ból?

Napi klánproblémákat kell teljesítenie ahhoz, hogy klánpontokat kapjon, és szobakártyát vásároljon 300 klánpontért.

A szobakártyák lehetővé teszik, hogy virtuális szobákat hozzon létre barátaival való játékhoz vagy egyedi PUBG versenyek szervezéséhez.

Hogyan lehet egyedi szobát létrehozni?

A PUBG szoba egy olyan hely, ahol versenyeket szervezhet egyedi csapatok vagy játékosok toborzásával.

A Térkép menüben válassza a Szoba opciót, majd kattintson a Szoba létrehozása gombra.

Válassza ki a játék opcióit, beleértve a Térképet (Erangel, Miramar, Sanhok, Vikendi vagy Livik), a Squad típust és a Password-t, ha csak a regisztrált játékosok számára kívánja korlátozni a szoba hozzáférését.

Most rákattinthat az alján található Szoba létrehozása gombra, és a PUBG szobája élőben van, hogy egyéni mérkőzést játsszon.

Küldje el a szoba azonosítóját, jelszavát és ütemezését azoknak a regisztrált tagoknak vagy játékosoknak, akiket engedélyezni kíván a meccsen.

Hogyan népszerűsítheti PUBG mobil versenyeit?

Sok ember számára kihívást jelentő feladat lehet a Custom PUBG Mobile mérkőzéseinek népszerűsítése.

Ne aggódj!

Íme néhány módszer, amellyel elegendő játékos vehet részt a PUBG Mobile versenyein.

1. PUBG mobil játék

Próbálja meg a PUBG-ot Squad módban játszani, és értesítse az embereket a PUBG Mobile versenyeiről a Csevegés funkcióval, amely lehetővé teszi mind a szöveges, mind a hangos csevegést.

2. YouTube

Ha YouTube-csatornát hoztál létre a PUBG Mobile videóinak feltöltéséhez, rövid videók felhasználásával létrehozhatsz egy bejelentést, vagy elmondhatod a közönségednek, hogy egyéni mérkőzéseket szervezel, és megkérheted őket, hogy csatlakozzanak.

3. Facebook

A Facebook különböző játékokkal kapcsolatos csoportokkal rendelkezik, ahová a csoport szabályaitól függően hozzáadhatja promóciós üzenetét.

Ha van csoportja vagy üzleti oldala, egyszerűen megkérheti az embereket, hogy csatlakozzanak egyéni szobáihoz. A Facebook bejelentések / PIN-funkciója szintén előnyös. Az élő videók és az FB-hirdetések további pár módszer a PUBG Mobile versenyek népszerűsítésére a Facebookon.

4. WhatsApp

Sok ember csatlakozott a WhatsApp játékcsoportokhoz, ahol megkérheti barátait, hogy csatlakozzanak a PUBG szobájához.

Számos más promóciós módszer létezik a bajnokság vírusossá tételére, de ne feledje, hogy a nyereménnyel együtt kezelnie kell az összes nevezést, költséget, mérkőzést és végeredményt.

Tehát tartsa készen a dokumentációt, mivel úgy döntött, hogy létrehozza az első szobát.

PUBG Mobile Tournament Nevezések kezelése

Ha erős kommunikációs és marketing képességekkel rendelkezik, több ezer játékost felvehet a listájába. Ilyen nagy számú bejegyzés kezelése azonban nem könnyű.

Különböző alkalmazásokat kell használnia, hogy kezelje azokat az embereket, akik érdeklődnek a PUBG mobilversenyén való játék iránt.

Íme néhány szoftvertermék, amelyekkel hatékonyan és eredményesen kezelheti a munkaterhelést.

1. Google űrlapok (ingyenes)

Hozzon létre egy Google űrlapot, ahol az érdeklődők elküldhetik alapvető adataikat, beleértve a Név, PUBG Mobile felhasználónév, e-mail cím, telefonszám stb.

Hozzáadhatja a Fizetés linket is, ha belépési díjat számít fel a részvételért, valamint a TOS / Jogi nyilatkozat linket.

Ha egy speciális alternatívát szeretne a Google űrlaphoz, amely képes kezelni az adatokat és kommunikálni a felhasználókkal, akkor a ConvertKit lenne a legjobb megoldás néhány dollárért.

Indítson ingyenes próbát
Ez segít professzionális kapcsolatot nyújtani az adatgyűjtés és az e-mail kommunikáció terén. Ráadásul az e-mail címek vagy az összegyűjtött adatok segítséget nyújtanak a jövőbeli marketing kampányok jövőbeli eseményeiben.

2. Google Sheet / Excel

Bár a ConvertKit minden adatot az Ön nevében kezelhet, a Google Sheet vagy az MS Excel használata megkönnyíti a navigációt és az adatkezelést.

3. Instamojo / PayTM / PayPal

Azoknál a prémium versenyeken, ahol a belépés díjat számít fel, ezek az alkalmazások segítenek pénzt gyűjteni.

Kis versenyek esetén használhatja a PayTM vagy hasonló mobilalkalmazásokat, míg az olyan fizetési szolgáltatás, mint az Instamojo, professzionálisabb hangulatot kölcsönöz a felhasználóknak.

8. Hozzon létre egy blogot a PUBG Mobile oktatóanyagokhoz, hírekhez és frissítésekhez

Mivel a PUBG Mobile az egyik legnépszerűbb játék, sokan keresnek naponta tippeket, trükköket, hackeket és a legfrissebb híreket. A KWFinder szerint a „PUBG Mobile” keresési kifejezés hatalmas havi 1 828 000 keresést eredményez.

Olyan sok kulcsszó / kifejezés van, amelyet megcélozhat, és létrehozhat egy blogot vagy weboldalt a PUBG Mobile-nak.

Különböző oktatóanyagokat adhat hozzá a YouTube-on vagy más video-webhelyeken közzétett videókhoz hasonlóan, Hírek és frissítések, tippek, GYIK, Információk a fegyverraktárról, Skins, Ranking System stb.

Ha Ön grafikus, akkor létrehozhat egy háttérképet tartalmazó webhelyet. A PUBG Mobile-t közzétevő / közvetítő YouTube-felhasználók beágyazhatják a videó tartalmát a weboldalukra.

Fontos jegyzetek:

Tisztelje mások szerzői jogait, és soha ne próbálja megsérteni őket, így a jövőben jogi következményekkel kell szembenéznie.

Vannak, akik hamis UC generátorszkriptekkel rendelkező CPA-ajánlatokat használnak a pénzszerzéshez, ami nem tűnik etikus módnak.

Ha úgy gondolja, hogy bármi, amit itt említünk, nem kiváló módszer a PUBG mobil játékkal történő pénzkeresésre, az alábbiakban megjegyzést tehet.

Összegzés

Megpróbáltam minden tőlem telhetőt megválaszolni, hogyan lehet pénzt keresni a PUBG Mobile játékkal. Most rajtad a sor. Ha hallgató vagy, aki zsebpénzt akar keresni, vagy olyan szakember, akinek mellékjövedelemre van szüksége, használhatja ezt az útmutatót, hogy további készpénzt adjon a zsebéhez.

Oszd meg maximálisan ezt a bejegyzést barátaiddal, hogy ők is megkapják az előnyöket és pénzt kereshessenek a PUBG Mobile játékában.

 

18 Comments on “Hogyan lehet pénzt keresni a PUBG mobiljátékkal?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *