Hogyan lehet pénzt keresni a Snapchatből? Egyszerű módszerek a pénzt keresni a snapchat-ből 2021-ben

Mára a közösségi média a mindennapjaink részévé vált. A közösségi média forradalmasította az üzleti világot. Az emberek most könnyedén kapcsolatba léphetnek kilátásaikkal és pénzt kereshetnek a közösségi média platformjain.

A Snapchat az egyik leggyorsabban növekvő közösségi média platform. A Snapchat, a legfiatalabb a közösségi média erőművei közül, amelyek vihart vesznek az iparágba.

Körülbelül 15 milliárd dollár értékű emberek milliói használják a Snapchat-et már barátokkal való kapcsolatfelvételhez, fotók megosztásához és emlékezetes tapasztalatok rögzítéséhez az egész társadalmi kör számára.

De amit a legtöbb felhasználó nem vesz észre, az az, hogy a közösségi média platformjai, mint például a Snapchat, egy teljesen új lehetőséget is létrehoztak arra, hogy extra készpénzt lehívjanak, csak kihasználva az alkalmazás egyedi formátumát.

Minden azzal kezdődik, hogy elkötelezett követőket szerezzen, hogy biztosítsa tevékenységének láthatóságát. Innentől az alkalmazást az Ön számára megfelelővé teheti, ha hivatalos márkanagykövetként közzétesz tartalmat, vagy felhívja a figyelmet egyéb üzleti tevékenységeire. A Snapchat biztosan sokáig megőrzi pozícióját.

Hogyan működik a Snapchat?

Nos, egyszerűen fogalmazva: a Snapchat lehetővé teszi, hogy képekkel és videókkal kommunikáljon, vizuális formátumban üzeneteket küldjön barátainak.

A Snapchat nemrégiben bevezette a „csevegés” funkciót is, amelyen keresztül a felhasználóknak nem kötelező semmilyen vizuális információt elküldeniük, és szövegesen kommunikálhatnak, mint más platformokkal.

Néhány másodperc múlva eltűnnek, és nem lehet újra kinyitni. Ez a szakasz minden egyes Snapchat felhasználó számára elérhető, így óriási elérhetőséggel rendelkezik. Az ebben a szakaszban szereplő bármely fiók tehát hihetetlen mennyiségű figyelmet képes felkelteni.

Hogyan lehet pénzt keresni a Snapchat használatával?

Most arra lehet kíváncsi, hogy ezek a tények a földön hogyan fognak pénzt keresni, és pontosan ezt fogjuk kitérni a következőkre.

A pénzkeresés módjai a Snapchat-on kissé eltérnek a többi közösségi média platformtól, nagyrészt abból adódóan, hogy az üzeneteket hogyan küldik el rajta.

A Snapchat használatával azonban előnyére kell használnia azt a tényt, hogy az üzenetek csak rövid ideig láthatók.

Az alábbiakban felsorolunk néhány konkrét módszert arra, hogyan lehet pénzt keresni a Snapchaten.

1. Nagyszerű tartalmi termékek létrehozása és népszerűsítése

Ha minőségi és vonzó Snapchat-tartalmat hoz létre, akkor sikerül megragadnia követői érdeklődését és felhívni a figyelmét.

Egy tanulmány azt mutatja, hogy egy átlagos ember 12 másodperces figyelemfelhívással rendelkezik. Tehát van egy minimális ideje, hogy kapcsolatokat építsen a követőivel.

Használhatja a rendelkezésre álló különféle eszközöket a tartalom testreszabásához, valamint figyelemfelkeltő és figyelemfelkeltővé tételéhez. Kedvenc eszközünk a tartalom vonzóbbá tételéhez a Canva.

Rendkívül egyszerűvé teszik a videók és a tartalom létrehozását. Meg fog lepődni. Ellenőrizze a linkünk használatával az ingyenes regisztrációhoz.

Használhat például feliratokat, hangulatjeleket, matricákat, firkákat vagy kreatívokat stb. Használja a célközönségtől függően állandó hirdetést, amely többnyire évezredes.

Ezenkívül felhasználhatja a Snapchat platformját olyan tartalmi termékek reklámozására, mint például az elektronikus könyvek, videotanfolyamok vagy audio programok, és még sok más, és eladhatja azokat követőinek.

Ha nagyszerű információkat és tartalmakat hoz létre, akkor azokat jól megtervezi és népszerűsíti, növeli ügyfelei és eladásait.

2. Közönség építése

Mint minden más platformon, a Snapchat figurájaként a pénzkeresés kulcsa a megfelelő méretű közönség felépítése.

Az emberekre gyakorolt ​​széleskörű befolyás megnyitása előtt pénzt lehet keresni minden vállalkozói területen, és a Snapchat sem különbözik ettől.

Először töltse le a Snapchat alkalmazást (ingyen), és hozza létre fiókját.

Lehetősége van arra, hogy mindenkit felvegyen a telefon kapcsolattartóiból, aki rendelkezik Snapchattal, és ezt mindenképpen javasoljuk.

Az emberek sokkal nagyobb valószínűséggel fogadják el a baráti kérelmet, mint amennyit valóban elküldenek, ezért azonnal maximalizálnia kell az elérhetőségét azzal, hogy bárkit hozzáad.

Nincsenek büntetések a barátaidnak a Snapchaten való felvételéért, ellentétben az olyan webhelyekkel, mint a Twitter és a Facebook, ahol a barát / követő arány negatívan befolyásolhatja az influencer pontszámodat.

Miután felvett néhány embert, most el kell kezdenie a tartalom előállítását.

3. Hozzon létre Snap Ads-t

A Snap Ads nagyszerű módja az Ön által kínált termékek vagy szolgáltatások népszerűsítésének. Valójában a Snapchat hirdetéseinek átkattintási aránya körülbelül ötször akkora, mint az egyenértékű platformoké.

Ez azt jelenti, hogy ha szemügyre veszi a hirdetését, sokkal nagyobb esélye van, mint más webhelyeken, hogy valaki valóban rákattintjon és pénzt keressen.

Hirdetések futtatásával vállalkozásához, esetleg egy adott termékhez vagy szolgáltatáshoz kínálhatja a Snapchat felhasználókat bárhová, ahová csak akar, majd vásárolhatnak vagy regisztrálhatnak valamire.

4. Hirdesse saját termékeit és szolgáltatásait

A Snapchat interaktív platformjának felhasználása a saját termékek és szolgáltatások népszerűsítése érdekében az egyik első hely, ahol el kell kezdeni tanulni, hogyan lehet pénzt keresni a Snapchaten. De mivel a Snaps csak 10 másodperc hosszú lehet, kreatívnak kell lenned.

A kulisszák mögötti videók mindig vonzóak a nézők számára. Lehet valami, ami megmutatja, milyen vállalkozásod vezetése, otthoni munkavégzés gyerekekkel, reggel felkészülés stb.

Ezek jó módszerek a vállalkozás kultúrájának bemutatására.
A 10 másodperces határ arra kényszeríti, hogy játsszon egy kicsit. Nem is a tökéletességről szól – az emberek kedvelik a Snapchat-et, mert valóságosabbnak érzi magát.

A kulisszák mögötti vagy a hogyan készülő videókban alkalmanként ajánljon kedvezményt vagy promóciós kódot követőinek. Beilleszthet egy linket a pillanatba, így a felhasználónak csak felfelé kell csúsztatnia, hogy megtalálja és rákattintjon.

5. Adjon el Snapchat szűrőket online

Egyedi Snapchat-szűrők megtervezése és értékesítése esküvőkre, ballagási partikra, ünnepi eseményekre, születésnapokra és egyebekre is egy másik lehetőség, hogy pénzt keressen a Snapchaten.

Az emberek megvásárolhatnak egyéni szűrőket, és feltölthetik azokat a Saját weboldal létrehozása fülre, miután bejelentkeztek a Snapchatre laptopról vagy asztali számítógépről.

6. Társult marketing

Ezután a Snapchat remek kiindulópont az affiliate marketing számára.
Az affiliate marketing magában foglalja más vállalatok termékeinek népszerűsítését, és fizetést kap minden alkalommal, amikor valaki vásárol Önön keresztül.

Leányvállalatként olyan cégeket talál, amelyek az Ön résszel kapcsolatos termékeket árulnak (például tölgyfa íróasztalokat, ha online fabútorüzletet működtetnek), és feliratkoznak társult programjaikra, amelyek gyakorlatilag minden vállalatnál megtalálhatók.

Ezt teljesen szabadon megteheti, és ha sikeres az alkalmazása, akkor URL-linkeket fog küldeni a termékeikre, amelyeket felhasználhat a webhelyén.

Minden alkalommal, amikor egy személy követi ezeket a linkeket és vásárol, Önnek jutalékot kell fizetnie hirdetői szolgáltatásaért.

Egyes társult programok nem csak a vásárlásokért, hanem a vonzó nézetekért fizetnek a kapcsolt marketingszakembereknek. A szponzorált történetek használatakor a történetet magával ragadóvá kell tenni, hogy felhívja a közönség figyelmét.

7. Adjon el Snapchat szűrőket online

Egyedi Snapchat-szűrők megtervezése és értékesítése esküvőkre, ballagási partikra, ünnepi eseményekre, születésnapokra és egyebekre is egy másik lehetőség, hogy pénzt keressen a Snapchaten.

Az emberek megvásárolhatnak egyéni szűrőket, és feltölthetik azokat a Saját weboldal létrehozása fülre, miután bejelentkeztek a Snapchatre laptopról vagy asztali számítógépről.

Bónusztipp

A közösségi média marketing folyamatosan fejlődik. A Snapchat egy közösségi média platform, amely minden nap egyre népszerűbb. A kutatások azt mutatják, hogy a Snapchat arról számolt be, hogy a teljes jövedelem 404 millió dollár, ami négyszer nagyobb, mint 2015-ben.

Használhatja ezt az útmutatót arról, hogyan lehet pénzt keresni a Snapchat-on, hogy kihasználhassa a Snapchat alkalmazást, valamint létrehozhassa a passzív jövedelem forrását.

24 Comments on “Hogyan lehet pénzt keresni a Snapchatből? Egyszerű módszerek a pénzt keresni a snapchat-ből 2021-ben”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *