Hogyan lehet pénzt keresni a TikToktól 2021-ben?

Egyre többet beszél a TikTokról, és az biztos, hogy felcsigázza a vállalkozók és marketingesek fülét, mint én.

Miert van az?

Hogyan lehet pénzt keresni a Tiktok-on. Nos, a TikTokot most nagyon érdekli, és nem sok tartalmat.  Tehát azok, akik tartalmat készítenek, őrült nézeteket látnak, és néhány ember szó szerint egyik napról a másikra vírusos.

Ez a dolog. ugyanaz történt az Instagramral néhány évvel ezelőtt. Az embereket érdekelte ez az alkalmazás, amely általában csak tizenévesek számára készült, de azt gondolták, hogy az Instagram révén pénzt lehet szerezni, ha sok követőt szereznek …

De most, amikor az Instagramot egy teljes körű marketing eszköznek tekintjük az üzleti életben, ahol valójában nincs szüksége sok követőre, láthatom, hogy egyre többen keresik a TikTokot – és nem akarnak éveket várni, hogy kitalálják és hogyan lehet bevételszerezni.

Az emberek korán szeretnének ugrani a TikTok-ra, hogy ma kamatozhassák az összes kamatot, és elkezdhessenek pénzt keresni a TikTok-tól. Ha ez úgy hangzik, mint te, és érdekel, hogy korán felpattanj egy platformra, hogy kitaláld, hogyan lehet valójában bevételt szerezni a követéseiddel, ma erről szólok:

Hat módon látom, hogy az emberek valójában pénzt keresnek a TikTokból. ÉS megosztom veletek, miért lehet a TikTok még az Instagramnál is erősebb.

Lássunk neki

Pénzkeresés 6 módja a TikTok-on

1: Számlák gyarapítása és eladása

Az első módszer, hogy az emberek pénzt keresnek a Tik Tok-ból, a számlák növelése, majd azok eladása. Ez egyre népszerűbb az e-kereskedelemben vagy a terméktérben.

Példa a Tiktok Live-ra különböző Tiktok-fiókokon.

Az Instagramhoz hasonlóan választani fog egy rést, majd folytat és szórakoztató tartalmat fog létrehozni, ideális esetben vírusszerűen terjedő tartalommal vonzza azt a személyt, aki ideális vásárló lenne a termékéhez.

Ma már vannak olyan emberek ezen a téren, akik a TikTok profilokat növekszik egy bizonyos érdeklődés mellett. Általában hiánypótló téma, és lehet, hogy nincs mit eladniuk, de meg fogják keresni az adott iparág márkáit, és eladják nekik a TikTok-profiljukat, és az emberek legitim módon keresnek pénzt.

Jó hír a termékmárkák számára, ha már kezükben van ez a fiók, valójában meglehetősen egyszerű termékeket eladni. Az emberek egyik módja a termékek értékesítése a TikTok Live-on keresztül. Élő közvetítés közben dobnak piacra termékeket, vagy éppen élő közvetítés közben tartanak aukciókat.

És természetesen ott van a link az életrajzban, ahol mindig arra késztetheti követőit, hogy megvásárolják a termékét.

Tehát, ha Ön az a fajta ember, aki szereti a TikTokot, és csak egy adott témában szeretne követőket szerezni, és egy adott téma köré építeni a közösséget, akkor hajrá, majd keresse meg azokat a márkákat, akik szeretnének hozzáférni azoknak a követőknek, és eladja nekik a fiókját.

2: Adományok

A második mód, ahogyan az emberek pénzt keresnek a TikTok-tól, az Élő közvetítés és adományok gyűjtése a nézőktől (akárcsak más platformokon, például a Twitchnél).

A TikTok ezen funkcióját érdekesnek találom. Ez valóban egy beépített bevételszerzési platform, szó szerint az első naptól kezdve. Amit láttam, a következő módon működik:

Amikor TikTok-felhasználó vagy, beléphetsz a profilodba, és megvásárolhatsz úgynevezett érméket. Száz érmeért 1,39 dollárba kerül.

Most mit csinálsz ezekkel az érmékkel?

Amikor az egyik kedvenc alkotója élőben él, valójában érméket küldhet nekik, hogy köszönetet mondhasson minden erőfeszítésükért az általuk készített tartalom létrehozásáért.

Mit csinál az alkotó ezzel az érmével?

Az alkotó gyémántokká változtatja az érméket, és ezeket a gyémántokat készpénzre lehet átalakítani a PayPal-on keresztül.

Hűvös, igaz?

A TikTok kínai verzióján – a Douyin nevű alkalmazáson – található egy ehhez hasonló, következő szintű szolgáltatás. Amikor az alkotók élőben élnek, ténylegesen bevásárlókosarat csatolhatnak az általuk eladott termékhez.

Tehát olyan, mint a QVC vagy a vásárlási csatorna. Közvetlenül elindulhat, aukciót tarthat, és az emberek a bevásárlókosár funkció segítségével megvásárolhatják a terméket, amíg Ön élőben van. Azt hiszem, ez a funkció előbb-utóbb világszerte megjelenik.

3: Az influencerkampányok kezelése

A TikTok pénzkeresésének harmadik módja az influencerkampányok kezelése. Ez nem új ötlet. Vannak egyenesen feljebb álló influencer ügynökségek, amelyek már szolgálják az Instagram influencereit.

Ugyanez a koncepció érvényes a TikTok-ra is. Lehet közvetítő vagy közvetítő a TikTok alkotója és egy márka között, aki együtt akar működni az influencerrel.

A megállapodás megalkotásától, mindkét fél irányításától, a teljesítések teljesítésének biztosításától kezdve – csupán koordinátorként – szolgáltatási díjat számíthat fel az ilyen kampányok kezeléséért.

A TikTok mint platform okos; valójában van egy belső influencer programjuk, amelyet már beépítettek. Tehát, ha nagy márka vagyok, és szeretnék elérni a TikTokot, és azt mondani: Hé, ez az a hely, ahol vagyok, milyen influencerekkel kell dolgozni? Meg tudom csinálni.

Az egyetlen dolog, hogy fizetni fogok egy százalékot a TikToknak a megállapodás közvetítéséért. Itt léphet be szolgáltatásként vagy ügynökségként, hogy megköthesse ezt a megállapodást a TikTokon kívül, és segítsen a márkáknak egy kis pénzt megtakarítani.

4: Tiktok hirdetési platform

A negyedik módja annak, hogy pénzt kereshet a TikTok-tól, ha a hirdetési platformját használja. Csakúgy, mint a Facebook és az Instagram hirdetések, a Google is használhatja a „TikTok hirdetéseket”, és regisztrálhat a hirdetési platformjukhoz való hozzáférés érdekében.

Elég magától értetődő, ha korábban már fizetett forgalmat futtatott, tehát ha a piaca a TikTok-on van, érdemes lehet létrehoznia néhány hirdetést, és némi költségvetést szánnia arra, hogy ott kísérletezzen, és megnézze, mi történik. Lehet, hogy a TikTok-on keresztül több terméket adhat el!

5: Menedzsment szolgáltatások

Az ötödik módszer, amellyel pénzt kereshet a TikTok-tól, az, hogy menedzsment szolgáltatásokat kínál az alkotók számára az alkalmazásban.

A TikTok egyes alkotóinak több millió követője van, és néha ez nagyon gyorsan és egyik napról a másikra történik az adott alkotó számára. Mintha üzleti föld lenne az ölükben.

Léphet és felajánlhat olyan szolgáltatásokat, amelyek segítenek nekik a tartalmi stratégiában, a kreatív stratégiában, esetleg az általuk elért ajánlatok és ajánlatok kezelésében.

Tehát, ha van ilyen háttere a produkcióban vagy a mesemondásban, akkor mindenképpen alkalmazhatja ezt a menedzsment szolgáltatások felajánlására a TikTok alkotóinak.

6: Tanácsadás

Végül, de nem utolsósorban, ha egyszer profivá válik a TikTok, és talán valóban megérti, hogyan tud valaki olyan videót készíteni, amely talán száz megtekintést kap, és segíthet abban, hogy 100 000 megtekintést kapjon, nos, egyszerűen tanácsadási szolgáltatásokat kínálhat.

Ez egy igazán nagyszerű módja annak, hogy kihasználja szakértelmét a platformról, és segítsen azoknak az embereknek, akik TikTok híresek akarnak lenni, vagy alkotók szeretnének lenni, valójában növelni stratégiájukat, hogy videóikat több százezer, ha nem millió ember láthassa.

Természetesen előbb rendelkeznie kell a háttérrel és a tapasztalattal, hogy ezt szolgáltatásként kínálhassa. De ha ott leszel, az emberek fizetni fognak azért, hogy a tapasztalataid és az agyad legyenek számlájukon.

És ha segít nekik bármilyen ügylet vagy befolyásoló megállapodás megkötésében, akkor akár tárgyalhat is az ügylet százalékáról vagy csökkentéséről, egyszerűen azért, mert Ön a tanácsadójuk, és segített nekik a TikTok vírusában.

Tehát itt van. Hat módon látom, hogy az emberek ma pénzt keresnek a TikTok-ból, még akkor is, amikor ez még nagyon-nagyon korán van.

Pénzkeresés a TikTok-on

Amíg a TikTok reklámhálózata tovább nem fejlődik, a TikTok influencerei számára a pénzkeresés legegyszerűbb módja, ha közvetlenül megállapodnak márkákkal.

Amint az emberek egyre ismertebbek lesznek a platformon, elkezdik a márkák üzleti javaslatokkal felkeresni őket. Miután számlálta követőit ezerrel, elkezdheti vizsgálni a TikTok bevételszerzését.

A vállalatokról köztudott, hogy az influencerek által hirdetett márkás videók után 200-20 000 dollárt fizetnek, az egyén befolyásának mértékétől függően.

20 Comments on “Hogyan lehet pénzt keresni a TikToktól 2021-ben?”

 1. My father name is U Ngwe Aung.
  My nation NRC card number is 7/pamana(ning)010847.
  Now my live in Roon no(001),Build no(27),Street(3),B/bloud,Yuzana gardren city,Seikkan Township,Yangoon city,Myanmar Nation.
  My KBZ bank account number is 06830106800357401.
  My KBZ bank ATM card number is 9503051887479786.
  My brithday is 3/Dec/1966.
  My phone number is 09780382370,09448122163 and another
  Number is 09761493067,09269822512.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *