Hogyan lehet pénzt keresni a TikToktól 2021-ben?

Μιλάει όλο και περισσότερο για το TikTok και είναι βέβαιο ότι θα τινάξει τα αυτιά επιχειρηματιών και εμπόρων όπως εγώ.

 

Γιατί αυτό?

 

Πώς να κερδίσετε χρήματα στο Tiktok. Λοιπόν, το TikTok ενδιαφέρεται πολύ τώρα και όχι πολύ περιεχόμενο. Έτσι, όσοι δημιουργούν περιεχόμενο βλέπουν τρελές προβολές, και μερικοί άνθρωποι γίνονται κυριολεκτικά viral εν μία νυκτί.

 

Αυτό είναι το θέμα. το ίδιο συνέβη και με το Instagram πριν από μερικά χρόνια. Οι άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν για αυτήν την εφαρμογή, η οποία είναι συνήθως μόνο για εφήβους, αλλά σκέφτηκαν ότι το Instagram θα μπορούσε να βγάλει χρήματα εάν αποκτήσει πολλούς ακόλουθους…

 

Αλλά τώρα που το Instagram θεωρείται ένα πλήρες εργαλείο μάρκετινγκ στην επιχείρηση όπου δεν χρειάζεστε πραγματικά πολλούς ακόλουθους, βλέπω όλο και περισσότερους ανθρώπους που αναζητούν το TikTok – και δεν θέλουν να περιμένουν χρόνια για να το καταλάβουν και πώς να κερδίσετε χρήματα.

 

Οι άνθρωποι θέλουν να ξεκινήσουν το TikTok νωρίς, ώστε να μπορούν να κερδίσουν όλο το ενδιαφέρον σήμερα και να αρχίσουν να κερδίζουν χρήματα από το TikTok. Αν σας φαίνεται και σας ενδιαφέρει να εμφανιστείτε νωρίς σε μια πλατφόρμα για να μάθετε πώς να δημιουργήσετε έσοδα από την παρακολούθησή σας, μιλάω για αυτό σήμερα:

 

Βλέπω έξι τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι κερδίζουν πραγματικά χρήματα από το TikTok. ΚΑΙ θα μοιραστώ μαζί σας γιατί το TikTok μπορεί να είναι ακόμα πιο δυνατό από το Instagram.

 

Ας τον δούμε

 

6 τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο TikTok

 

1: Δεδομένη και πώληση λογαριασμών

 

Ο πρώτος τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι κερδίζουν χρήματα από το Tik Tok είναι να αυξήσουν τους λογαριασμούς τους και στη συνέχεια να τους πουλήσουν. Γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στο ηλεκτρονικό εμπόριο ή στον χώρο προϊόντων.

 

Παράδειγμα Tiktok Live σε διαφορετικούς λογαριασμούς Tiktok.

 

Όπως το Instagram, θα επιλέξετε μια θέση και, στη συνέχεια, θα συνεχίσετε και θα δημιουργήσετε διασκεδαστικό περιεχόμενο, προσελκύοντας ιδανικά το άτομο που θα ήταν ιδανικός πελάτης για το προϊόν σας με περιεχόμενο που μοιάζει με viral.

 

Σήμερα, υπάρχουν ήδη άνθρωποι σε αυτόν τον τομέα που αναπτύσσουν τα προφίλ τους στο TikTok με κάποιο ενδιαφέρον. Συνήθως είναι ένα θέμα που καλύπτει τα κενά και μπορεί να μην έχουν τίποτα να πουλήσουν, αλλά θα αναζητήσουν επωνυμίες σε αυτόν τον κλάδο και θα τους πουλήσουν το προφίλ τους στο TikTok και οι άνθρωποι θα βγάλουν χρήματα νόμιμα.

 

Καλά νέα για τις επωνυμίες προϊόντων, αν έχουν ήδη αυτόν τον λογαριασμό στα χέρια τους, είναι πραγματικά πολύ εύκολο να πουλήσουν προϊόντα. Ένας τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι πωλούν τα προϊόντα τους είναι μέσω του TikTok Live. Εμπορεύονται προϊόντα κατά τη διάρκεια ζωντανών μεταδόσεων ή πραγματοποιούν δημοπρασίες κατά τη διάρκεια ζωντανών μεταδόσεων.

 

Και φυσικά υπάρχει ο σύνδεσμος στη βιογραφία όπου μπορείτε πάντα να κάνετε τους ακόλουθούς σας να αγοράσουν το προϊόν σας.

 

Έτσι, αν είστε το είδος του ατόμου που αγαπά το TikTok και θέλει να αποκτήσει οπαδούς μόνο σε ένα συγκεκριμένο θέμα και να δημιουργήσει μια κοινότητα γύρω από αυτό το συγκεκριμένο θέμα, αναζητήστε το και, στη συνέχεια, αναζητήστε επωνυμίες που θέλουν να έχουν πρόσβαση σε αυτούς τους ακόλουθους και πουλά τους λογαριασμό σε αυτούς.

 

2: Δωρεές

 

Ο δεύτερος τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι κερδίζουν χρήματα από το TikTok είναι να συλλέγουν ζωντανή ροή και δωρεές από τους θεατές (όπως ακριβώς και σε άλλες πλατφόρμες όπως το Twitch).

 

Βρίσκω ενδιαφέρουσα αυτή τη δυνατότητα του TikTok. Είναι πραγματικά μια ενσωματωμένη πλατφόρμα δημιουργίας εσόδων, κυριολεκτικά από την πρώτη μέρα. Αυτό που έχω δει λειτουργεί ως εξής:

 

Όταν είστε χρήστης του TikTok, μπορείτε να συνδεθείτε στο προφίλ σας και να αγοράσετε τα λεγόμενα νομίσματα. Κοστίζει 1,39 $ για εκατό νομίσματα.

 

Τι κάνεις τώρα με αυτά τα νομίσματα;

 

Όταν ένας από τους αγαπημένους σας δημιουργούς ζει ζωντανά, μπορείτε πραγματικά να του στείλετε νομίσματα για να τον ευχαριστήσετε για όλες τις προσπάθειές τους στη δημιουργία του περιεχομένου που δημιουργούν.

 

Τι κάνει ο δημιουργός με αυτό το νόμισμα;

 

Ο δημιουργός μετατρέπει τα νομίσματα σε διαμάντια και αυτά τα διαμάντια μπορούν να μετατραπούν σε μετρητά μέσω PayPal.

 

Cool, σωστά;

 

Η κινεζική έκδοση του TikTok, μιας εφαρμογής που ονομάζεται Douyin, έχει παρόμοιο επίπεδο εξυπηρέτησης. Όταν οι δημιουργοί ζουν, μπορούν πραγματικά να επισυνάψουν ένα καλάθι αγορών στο προϊόν που πωλούν.

 

Έτσι είναι σαν το QVC ή το κανάλι αγοράς. Μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως, να πραγματοποιήσετε μια δημοπρασία και οι άλλοι να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία καλαθιού αγορών για να αγοράσουν το προϊόν σας όσο είστε ζωντανοί. Νομίζω ότι αυτή η δυνατότητα αργά ή γρήγορα θα εμφανιστεί παγκοσμίως.

 

3: Διαχείριση εκστρατειών για τη γρίπη

 

Ο τρίτος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από το TikTok είναι να διαχειριστείτε τις καμπάνιες σας για τη γρίπη. Αυτή δεν είναι μια νέα ιδέα. Υπάρχουν άπταιστα upstream πρακτορεία που ήδη εξυπηρετούν fluers στο Instagram.

 

Η ίδια ιδέα ισχύει και για το TikTok. Μπορεί να είναι ενδιάμεσος ή ενδιάμεσος μεταξύ του δημιουργού του TikTok και μιας επωνυμίας που θέλει να συνεργαστεί με τον influencer.

 

Από τη σύναψη της συμφωνίας, η διαχείριση και των δύο Μερών, η διασφάλιση της απόδοσης των παραδοτέων – μόνο ως συντονιστής – μπορεί να χρεώσει ένα τέλος υπηρεσιών για τη διαχείριση τέτοιων εκστρατειών.

 

Το TikTok ως πλατφόρμα είναι έξυπνο. Στην πραγματικότητα έχουν ένα εσωτερικό πρόγραμμα επιρροής που έχει ήδη ενσωματωθεί. Έτσι, αν είμαι μια εξαιρετική επωνυμία και θέλω να απευθυνθώ στο TikTok και να πω, Γεια, εδώ είμαι, με ποιους fluers πρέπει να συνεργαστώ; Μπορώ να το κάνω.

 

Το μόνο πράγμα είναι ότι θα πληρώσω στην TikTok ένα τοις εκατό για τη μεσολάβηση της συμφωνίας. Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ ως υπηρεσία ή πρακτορείο για να υπογράψετε αυτήν τη συμφωνία εκτός του TikTok και να βοηθήσετε τις επωνυμίες να εξοικονομήσουν χρήματα.

 

4: Διαφημιστική πλατφόρμα Tiktok

 

Ο τέταρτος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από το TikTok είναι χρησιμοποιώντας την διαφημιστική σας πλατφόρμα. Όπως οι διαφημίσεις Facebook και Instagram, η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει τις “διαφημίσεις TikTok” και να εγγραφεί για να αποκτήσει πρόσβαση στην διαφημιστική της πλατφόρμα.

 

Είναι αρκετά προφανές εάν έχετε προηγουμένως τρέξει πληρωμένη επισκεψιμότητα, επομένως εάν η αγορά σας είναι στο TikTok, ίσως θέλετε να δημιουργήσετε μερικές διαφημίσεις και να ξοδέψετε κάποιο προϋπολογισμό πειραματιζόμενοι εκεί και να δείτε τι συμβαίνει. Ίσως μπορείτε να πουλήσετε περισσότερα προϊόντα μέσω του TikTok!

 

5: Υπηρεσίες Διαχείρισης

 

Ο πέμπτος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από το TikTok είναι να προσφέρετε υπηρεσίες διαχείρισης στους δημιουργούς της εφαρμογής.

 

Καθένας από τους δημιουργούς του TikTok έχει εκατομμύρια οπαδούς και μερικές φορές αυτό συμβαίνει πολύ γρήγορα και εν μία νυκτί για αυτόν τον δημιουργό. Είναι σαν επιχειρηματική γη στην αγκαλιά τους.

 

Μπορείτε να παρέμβετε και να προσφέρετε υπηρεσίες που τους βοηθούν να διαχειρίζονται τη στρατηγική περιεχομένου, τη δημιουργική στρατηγική και πιθανώς τις προσφορές και τις προσφορές που έχουν φτάσει.

 

Έτσι, εάν έχετε ένα τέτοιο υπόβαθρο στην παραγωγή ή την αφήγηση, μπορείτε σίγουρα να το χρησιμοποιήσετε για να προσφέρετε υπηρεσίες διαχείρισης στους δημιουργούς του TikTok.

 

6: Συμβουλευτική

 

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, μόλις το TikTok γίνει επαγγελματίας και ίσως καταλάβετε πραγματικά πώς μπορεί κάποιος να κάνει ένα βίντεο που μπορεί να έχει εκατό προβολές και να σας βοηθήσει να έχετε 100.000 προβολές, μπορείτε απλά να προσφέρετε συμβουλευτικές υπηρεσίες.

 

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αξιοποιήσετε την τεχνογνωσία σας από την πλατφόρμα και να βοηθήσετε άτομα που θέλουν να γίνουν διάσημοι ή δημιουργοί του TikTok να αυξήσουν πραγματικά τη στρατηγική τους, έτσι ώστε εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι ένα εκατομμύριο άτομα, να μπορούν να δουν τα βίντεό τους.

 

Φυσικά, πρέπει πρώτα να έχετε το υπόβαθρο και την εμπειρία για να το προσφέρετε ως υπηρεσία. Αλλά αν είστε Εκεί, οι άνθρωποι θα πληρώσουν για να έχουν την εμπειρία και το μυαλό σας στον λογαριασμό τους.

 

Και αν τους βοηθήσετε να κάνουν οποιαδήποτε συμφωνία ή συμφωνία με επιρροή, μπορείτε ακόμη και να διαπραγματευτείτε ένα ποσοστό ή μείωση στη συμφωνία, απλώς και μόνο επειδή είστε σύμβουλός τους και τους βοηθήσατε με τον ιό TikTok.

 

Ορίστε λοιπόν. Υπάρχουν έξι τρόποι με τους οποίους βλέπω ανθρώπους να κερδίζουν χρήματα από το TikTok σήμερα, ακόμη και όταν είναι πολύ, πολύ νωρίς.

 

Κερδίστε χρήματα στο TikTok

 

Έως ότου το διαφημιστικό δίκτυο του TikTok συνεχίσει να εξελίσσεται, ο ευκολότερος τρόπος για τους επηρεαστές του TikTok να κερδίσουν χρήματα είναι να συνάψουν άμεσες συμφωνίες με επωνυμίες.

 

Καθώς οι άνθρωποι εξοικειώνονται περισσότερο με την πλατφόρμα, οι επωνυμίες θα αρχίσουν να επικοινωνούν μαζί τους με επιχειρηματικές προτάσεις. Αφού μετρήσετε χιλιάδες οπαδούς, μπορείτε να αρχίσετε να εξετάζετε τα έσοδα του TikTok.

 

Είναι γνωστό στις εταιρείες ότι πληρώνουν 200 έως 20.000 $ για επώνυμα βίντεο που διαφημίζονται από influencers, ανάλογα με την έκταση της επιρροής του ατόμου.

156 Comments on “Hogyan lehet pénzt keresni a TikToktól 2021-ben?”

 1. My father name is U Ngwe Aung.
  My nation NRC card number is 7/pamana(ning)010847.
  Now my live in Roon no(001),Build no(27),Street(3),B/bloud,Yuzana gardren city,Seikkan Township,Yangoon city,Myanmar Nation.
  My KBZ bank account number is 06830106800357401.
  My KBZ bank ATM card number is 9503051887479786.
  My brithday is 3/Dec/1966.
  My phone number is 09780382370,09448122163 and another
  Number is 09761493067,09269822512.

 2. En estos casos el mecanismo peneano de la rigidez es normal, pero la erección se ve dificultada por problemas psicológicos que pueden deberse a ansiedad de ejecución (miedo a no conseguir una erección, miedo a fallar), problemas de pareja, depresión u otros problemas psicológicos.

 3. Nice post. I learn something new and challenging on websites I stumbleupon everyday. It will always be helpful to read through content from other writers and use something from other sites. |

 4. Excellent weblog here! Also your web site rather a lot up fast! What web host are you the usage of? Can I am getting your associate hyperlink in your host? I wish my web site loaded up as fast as yours lol|

 5. Es posible que al principio Ud. A veces, el tratamiento de una enfermedad preexistente es suficiente para revertir la disfunción eréctil. La venta de estos medicamentos en España se realiza con la receta médica.

 6. Thanks for a marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you will be a great author.I will remember to bookmark your blog and definitely will come back from now on. I want to encourage you to definitely continue your great work, have a nice afternoon!|

 7. I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back down the road. Cheers|

 8. Hello there, I found your web site by the use of Google at the same time as looking for a related subject, your website got here up, it seems to be great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

 9. I must thank you for the efforts you’ve put in penning this website. I really hope to view the same high-grade blog posts from you later on as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my own website now ;)|

 10. Good post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon on a daily basis. It will always be interesting to read through articles from other writers and practice a little something from other sites. |

 11. Hmm is anyone else encountering problems with the images on this blog loading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog. Any feed-back would be greatly appreciated.|

 12. Thanks , I have just been searching for info about this subject for ages and yours is the greatest I have came upon so far. But, what concerning the bottom line? Are you certain concerning the supply?|

 13. Outstanding post however I was wondering if you could write a litte more on this topic? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit more. Thank you!|

 14. Pingback: sex games card
 15. I got this site from my pal who shared with me on the topic of this site and now this time I am browsing this web site and reading very informative articles at this place.|

 16. You really make it appear so easy along with your presentation but I in finding this matter to be actually something that I feel I might never understand. It sort of feels too complicated and very vast for me. I am having a look forward for your subsequent post, I will attempt to get the grasp of it!|

 17. I do not know whether it’s just me or if everybody else experiencing problems with your blog. It looks like some of the text within your posts are running off the screen. Can someone else please provide feedback and let me know if this is happening to them as well? This could be a problem with my browser because I’ve had this happen before. Thanks|

 18. Excellent weblog here! Also your site a lot up very fast! What host are you using? Can I am getting your affiliate hyperlink for your host? I desire my web site loaded up as quickly as yours lol|

 19. My spouse and I stumbled over here coming from a different page and thought I may as well check things out. I like what I see so now i’m following you. Look forward to exploring your web page again.|

 20. Greetings from Carolina! I’m bored at work so I decided to check out your site on my iphone during lunch break. I love the info you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how quick your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, great blog!|

 21. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was wondering what all is needed to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet smart so I’m not 100 certain. Any recommendations or advice would be greatly appreciated. Kudos|

 22. Hi there, You’ve done an incredible job. I will definitely digg it and personally recommend to my friends. I’m confident they’ll be benefited from this website.|

 23. Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog web site? The account helped me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea|

 24. I’m not sure why but this weblog is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this issue or is it a issue on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.|

 25. Pretty section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.|

 26. Thank you for some other informative website. Where else may just I get that kind of information written in such a perfect approach? I have a undertaking that I’m just now operating on, and I have been on the glance out for such information.|

 27. This is really attention-grabbing, You are an excessively skilled blogger. I’ve joined your feed and sit up for in the hunt for more of your fantastic post. Additionally, I have shared your web site in my social networks|

 28. May I simply say what a relief to find someone that genuinely knows what they’re discussing on the web. You actually know how to bring a problem to light and make it important. More and more people must check this out and understand this side of your story. I was surprised you are not more popular given that you certainly possess the gift.|

 29. I was very happy to discover this great site. I want to to thank you for ones time for this wonderful read!! I definitely liked every little bit of it and I have you book-marked to check out new stuff in your site.|

 30. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you helped me.|

 31. Thanks for the good writeup. It in reality was a leisure account it. Glance advanced to more introduced agreeable from you! By the way, how can we keep up a correspondence?|

 32. Hey! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at alternatives for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.|

 33. Hi, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your blog site in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, very good blog!|

 34. The other day, while I was at work, my cousin stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 25 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!|

 35. I’m excited to find this web site. I need to to thank you for your time for this fantastic read!! I definitely enjoyed every bit of it and i also have you bookmarked to see new things on your blog.|

 36. Nice post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very helpful information particularly the last part 🙂 I care for such info a lot. I was seeking this certain info for a very long time. Thank you and good luck.|

 37. Please let me know if you’re looking for a author for your site. You have some really great posts and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an e-mail if interested. Many thanks!|

 38. I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.|

 39. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was wondering what all is required to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet smart so I’m not 100 certain. Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Cheers|

 40. My spouse and I stumbled over here coming from a different page and thought I might check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to finding out about your web page yet again.|

 41. It’s actually a great and helpful piece of info. I am happy that you simply shared this useful information with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.|

 42. I’ve been browsing on-line greater than three hours nowadays, yet I never discovered any fascinating article like yours. It’s beautiful value sufficient for me. In my view, if all webmasters and bloggers made excellent content material as you did, the web will likely be much more useful than ever before.|

 43. Hello, I think your site could be having web browser compatibility issues. When I look at your website in Safari, it looks fine however, when opening in IE, it has some overlapping issues. I simply wanted to provide you with a quick heads up! Besides that, great site!|

Leave a Reply

Your email address will not be published.