Hogyan lehet pénzt keresni a Twitteren kreatív módon 2021-ben?

Mi a jobb, mint pénzt keresni olyasmivel, amit általában ingyen csinálsz? Nem sok. Pontosan ez az, amit tehet, ha hűséges követőjét a Twitteren olyanná változtatja, amely jövedelmet nyújt Önnek.

Rengeteg módon lehet pénzt keresni az interneten, bár nem mindegyikük egyenlő. A Twitter segítségével azonban minden eddiginél több lehetőség nyílik némi extra bevételre.

Valójában egyesek még a Twitteren szerzett pénzükből is karriert hoztak létre, de a sikerük utánzásához nem kell közösségi médiának lenni. Ehhez csak egy kis kreativitásra és ambícióra van szükség.

1. Tömegforrás

A tömeges beszerzés az a gyakorlat, hogy ötleteket és hozzájárulásokat kérnek egy nagy csoporttól vagy közösségtől. Évek óta ez egy marketing drága, különösen, ha a közösségi médiáról van szó.

A Twitter segítségével a crowdsourcing hatékony módja annak, hogy híveitől (új és régiektől) járuljanak be, hogy finanszírozzák vállalkozását vagy ötletét. Ez különösen hasznos a Kickstarterhez hasonlóan.

A tömeges beszerzés rengeteg pénzt, vagy legalábbis tőkét eredményezhet, de csak akkor, ha helyesen hajtják végre. Olvassa el a sok sikeres esettanulmányt, mielőtt megkísérelné az első projekt elindítását.

2. Adjon el termékeket

Ez nem gondolkodónak tűnik, de egyes vállalkozások valóban elfelejtik, hogy az emberek nem vásárolnak semmit, ha nem látnak cselekvésre ösztönzést.

Most, amikor arról van szó, hogy * hogyan ad el termékeket a Twitteren, a beszélgetés egy kicsit régi iskolává válik. Az egyik leghatékonyabb stratégia az akciók és kedvezmények felhasználása a kiadások ösztönzésére.

Egyes vállalkozások rengeteg sikert tapasztaltak a „napi üzletekben” és más alapvető marketing gyakorlatokban, amelyek jól illeszkednek a Twitterhez. Csak győződjön meg róla, hogy nem nyomasztja el Twitter-hírcsatornáját a nyomasztó értékesítés.

3. Készítse el saját Twitter szolgáltatását

A közönséged a Twitteren van, ami azt jelenti, hogy már tudod, mit használnak szabadidejükben. Használja ki ezt azáltal, hogy létrehoz egy Twitter terméket, amelyre szüksége lesz.

Például sok Twitter-felhasználó szeretne olyan alkalmazást használni, amely lehetővé teszi számukra, hogy a népszerűség alapján automatikusan hashtageket generáljanak. Valami ilyesmi már létezhet, de kifejleszthet egy jobb terméket, amelyért hívei szeretni fogják.

Alternatív megoldásként használhat olyan webhelyeket, mint a Fiverr, hogy díjat számítson az embereknek a Twitter-jelenlétük megteremtéséért. Magam is úgy tettem, hogy segítettem másoknak (valódi) Twitter-követőket létrehozni alacsony árakon‒ 100 dolláronként 5 USD.

4. Használja a szponzorált tweeteket

Tudta, hogy valóban felszámíthatja a vállalkozásokat a tweeteiért? A SponsoredTweets oldalon olyan szponzorokat találhat, akik fizetnek Önnek arról, hogy a termékeiről tweeteljen az Ön által megszervezett díj ellenében.

Csak győződjön meg róla, hogy megnézi, mit tweetel az oldalán. Rengeteg ember van, akit kirúgtak azért, amit tweetel, és ugyanez vonatkozik a szponzorral való kapcsolat elvesztésére is.

5. Fedezze fel az új vezetőket

A Twitter fantasztikus keresőmotorjának köszönhetően felkutathatja a potenciális ügyfeleket az életrajzuk és a tweetelésük alapján.

Tegyük fel, hogy gördeszkákat árul. Új vezetőket kereshet olyan kifejezések keresésével, mint „Új gördeszkára van szükség” vagy „Bárcsak lenne ilyen gördeszkám”. Innen tweetelhet az egyénnél, és értesítheti őket egy promócióról, amelyet gördeszkán végez. Akár kuponkódot is kínálhat nekik, ha érdekli őket.

6. Tartson egy Twitter versenyt

Semmi sem vonzza az embereket olyan hatékonyan, mint egy díj. Próbáljon meg kapcsolatba lépni egy helyi vállalkozással, aki szeretne némi nyilvánosságot. Felajánlja, hogy rendezzen egy versenyt a Twitteren, és fizesse ki a beérkező eladások százalékát.

Nagyon sok szórakoztató és kreatív mód van arra, hogy egy versenyt csábítóvá tegyünk a követők számára. Megkérheti őket, hogy bírák legyenek, tömegesen gyűjtsék őket ötletekhez, vagy egyszerűen megkérhetik őket, hogy kedvencek / retweeteljenek valamit.

7. Használd a YouTube-ot

Ha ért hozzá a videókhoz, fontolja meg a Twitterhez kapcsolódó oktatóanyagok készítését, amelyeket az emberek a Twitteren keresnek.

Az AdSense segítségével bevételszerzésre használhatja YouTube-tartalmait, és rengeteg pénzt kereshet kizárólag a Twitter-szakértelme alapján.

Hogyan lehet pénzt keresni Twitter-fiókjából?

1. Szponzorált tweetek

A Sponsored Tweets egy jól ismert hirdetési szolgáltatás a Twitter számára, amely lehetővé teszi, hogy saját kattintásonkénti árát állítsa be a tweetelt hirdetésekhez. A tweetelt hirdetéseket a rendelkezésre álló, rendszeresen frissített hirdetések listájából választhatja ki. A szolgáltatásra való feliratkozáshoz legalább 50 követőnek, 100 tweetnek és legalább 60 napos fióknak kell lennie.

2. MyLikes

A MyLkes kiterjedt hirdetési platform használható a Twitteren, a Tumblr-en, a YouTube-on és a blogján. Több ezer hirdető közül kell választania a hirdetéseket, és be kell ütemeznie azt az időpontot, amikor a hirdetés a fiókjában tweetel. Kattintásként akár 0,42 USD-t is kereshet, és hetente nyerhet pénzt.

3. Ad.ly

Az Ad.ly egy másik hirdetési szolgáltatás, amely lehetővé teszi hirdetések elküldését a tweetjeiben. Azonban nem kap kattintásonkénti fizetést.

Ehelyett létrehozza az érdeklődési kör profilját, majd a hirdetők kiválaszthatják az Ön fiókját egy kampány közzétételéhez. Ön vállalja, hogy meghatározott számú tweetet küld ki egy meghatározott ütemezés szerint, és egyösszegű fizetést kap.

4. Rev Twt

A Rev Twt egy Twitter alapú hirdetési szolgáltatás, és egy kattintásonkénti fizetés platform. Minél több követője van és minél magasabb a hírneve, annál nagyobb hozzáférést biztosít a jobban fizető kampányokhoz. A kifizetés a Paypal-on keresztül történik, ha elérte a 20 dolláros bevételt.

5. Twittad

A Twittad platform azt állítja, hogy az egyik első szponzorált tweet hálózat. Beállíthatja saját kattintásonkénti költségét, de meg kell várnia, amíg a hirdetők elfogadják az ajánlatát.

Meg kell határoznia a fülkét is, hogy a hirdetők megfelelő módon illeszthessék termékeiket Önhöz. A fizetés a Paypal-on keresztül történik, amikor elérte a 30 dolláros bevételt.

Számos más módon lehet pénzt keresni Twitter-fiókjával, beleértve a szalaghirdetések eladását a profiloldalon, a saját árfolyamok beállítását és a közvetlen szponzorált tweetek értékesítését, a személyes üzenet elküldésének díját a követőinek, vagy a magánszférához való hozzáférés díját. követők listája.

Ezek a hirdetési szolgáltatások pénzt segíthetnek a kattintásonkénti fizetéssel történő hirdetésekben is, amelyek különösen jövedelmezőek lehetnek, ha nagy a követők száma.

Ne állj meg a Twitter-szel

Nem a Twitter az egyetlen platform, amellyel pénzt lehet keresni! A célközönséged nem kizárólag a Twitteren található, ezért gondolj azokra, amelyek hiányozhatnak, ha nem adod el termékeidet más platformokon, például az Instagramon, a Facebookon és még a YouTube-on is. Drasztikusan növelheti potenciális eladásait, ha termékeit más közösségi oldalakon értékesíti.

A saját termékek értékesítése az Instagram-on és a YouTube-on való keresés egyaránt nagyszerű stratégia, amelyet a jövedelem növelése érdekében a Twitteren történő pénzkereséssel együtt lehet használni. Mielőtt megtudná, minden irányból érkeznek értékesítései!

3 Comments on “Hogyan lehet pénzt keresni a Twitteren kreatív módon 2021-ben?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *