Hogyan lehet pénzt keresni a Twitteren kreatív módon 2021-ben?

Τι καλύτερο από το να κερδίζετε χρήματα με κάτι που συνήθως κάνετε δωρεάν; Οχι πολύ. Αυτό ακριβώς μπορείτε να κάνετε αν μετατρέψετε τον πιστό σας ακόλουθο στο Twitter σε έναν που σας προσφέρει εισόδημα.

 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο, αν και δεν είναι όλοι ίσοι. Ωστόσο, με το Twitter, υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες από ποτέ για κάποια επιπλέον έσοδα.

 

Στην πραγματικότητα, μερικοί έχουν κάνει ακόμη και καριέρα από τα χρήματα που έβγαλαν στο Twitter, αλλά δεν χρειάζεται να είστε κοινωνικά μέσα για να μιμηθείτε την επιτυχία τους. Χρειάζεται μόνο λίγη δημιουργικότητα και φιλοδοξία.

 

1. Πηγή μάζας

 

Οι μαζικές προμήθειες είναι η πρακτική της προσέλκυσης ιδεών και συνεισφορών από μια Μεγάλη ομάδα ή κοινότητα. Για χρόνια, αυτό ήταν ένα ακριβό μάρκετινγκ, ειδικά όταν πρόκειται για μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Με το Twitter, το crowdsourcing είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να λάβετε πληροφορίες από τους οπαδούς σας (νέους και παλιούς) για να χρηματοδοτήσετε την επιχείρηση ή την ιδέα σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όπως το Kickstarter.

 

Οι μαζικές προμήθειες μπορούν να αποφέρουν πολλά χρήματα, ή τουλάχιστον κεφάλαιο, αλλά μόνο εάν γίνουν σωστά. Διαβάστε τις πολλές επιτυχημένες περιπτωσιολογικές μελέτες πριν επιχειρήσετε να ξεκινήσετε το πρώτο σας έργο.

 

2. Πουλήστε προϊόντα

 

Αυτό μπορεί να μην φαίνεται στοχαστικό, αλλά ορισμένες επιχειρήσεις ξεχνούν πραγματικά ότι οι άνθρωποι δεν αγοράζουν τίποτα εάν δεν βλέπουν κίνητρο για δράση.

 

Τώρα, όσον αφορά το * πώς να πουλάτε προϊόντα στο Twitter, η συζήτηση γίνεται λίγο παλιά. Μία από τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές είναι η χρήση προωθήσεων και εκπτώσεων για την τόνωση των δαπανών.

 

Ορισμένες επιχειρήσεις είχαν αρκετή επιτυχία σε «καθημερινές επιχειρήσεις» και άλλες βασικές πρακτικές μάρκετινγκ που ταιριάζουν καλά με το Twitter. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν κατακλύζετε τη ροή σας στο Twitter με καταθλιπτικές πωλήσεις.

 

3. Δημιουργήστε τη δική σας υπηρεσία Twitter

 

Το κοινό σας είναι στο Twitter, πράγμα που σημαίνει ότι γνωρίζετε ήδη τι χρησιμοποιούν στον ελεύθερο χρόνο τους. Επωφεληθείτε από αυτό δημιουργώντας ένα προϊόν Twitter που θα χρειαστείτε.

 

Για παράδειγμα, πολλοί χρήστες του Twitter θέλουν να χρησιμοποιήσουν μια εφαρμογή που τους επιτρέπει να δημιουργούν αυτόματα hashtags με βάση τη δημοτικότητά τους. Κάτι τέτοιο μπορεί να υπάρχει ήδη, αλλά μπορείτε να αναπτύξετε ένα καλύτερο προϊόν που θα λατρέψουν οι θαυμαστές σας.

 

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους όπως το Fiverr για να χρεώσετε τους χρήστες για τη δημιουργία της παρουσίας τους στο Twitter. Το έκανα μόνος μου βοηθώντας άλλους να δημιουργήσουν (πραγματικούς) οπαδούς στο Twitter σε χαμηλές τιμές 5 $ ανά 100 $.

 

4. Χρησιμοποιήστε χορηγούμενα tweets

 

Γνωρίζατε ότι μπορείτε πραγματικά να χρεώσετε τις επιχειρήσεις για τα tweets σας; Στο SponsoredTweets, μπορείτε να βρείτε χορηγούς που σας πληρώνουν για να κάνετε tweet σχετικά με τα προϊόντα σας έναντι αμοιβής που οργανώνετε εσείς.

 

Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τι δημοσιεύεται στο Twitter στη σελίδα σας. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν απολυθεί για αυτά που γράφεις στο Twitter, και το ίδιο ισχύει και για την απώλεια επαφής με τον χορηγό.

 

5. Ανακαλύψτε νέους ηγέτες

 

Χάρη στη φανταστική μηχανή αναζήτησης του Twitter, μπορείτε να αναζητήσετε πιθανούς πελάτες με βάση τα βιογραφικά και τα tweets τους.

 

Ας υποθέσουμε ότι πουλάτε skateboards. Μπορείτε να αναζητήσετε νέους οδηγούς αναζητώντας όρους όπως “Χρειάζομαι ένα νέο skateboard” ή “Μακάρι να είχα ένα skateboard σαν αυτό”. Από εδώ, μπορείτε να κάνετε tweet με το άτομο και να το ειδοποιήσετε για μια προώθηση που κάνουν σε ένα skateboard. Μπορείτε ακόμη και να τους προσφέρετε έναν κωδικό κουπονιού αν σας ενδιαφέρει.

 

6. Διοργανώστε έναν διαγωνισμό Twitter

 

Τίποτα δεν προσελκύει ανθρώπους τόσο αποτελεσματικά όσο ένα βραβείο. Δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με μια τοπική επιχείρηση που θέλει κάποια δημοσιότητα. Προσφέρετε να κάνετε έναν διαγωνισμό στο Twitter και να πληρώσετε ένα ποσοστό από τις εισερχόμενες πωλήσεις σας.

 

Υπάρχουν τόσοι διασκεδαστικοί και δημιουργικοί τρόποι για να κάνετε έναν αγώνα δελεαστικό για τους οπαδούς. Μπορείτε να τους ζητήσετε να γίνουν κριτές, να τους συγκεντρώσετε μαζικά για ιδέες ή μπορούν απλά να τους ζητήσετε να αγαπήσουν / retweet κάτι.

 

7. Χρησιμοποιήστε το YouTube

 

Εάν έχετε πρόσβαση σε βίντεο, σκεφτείτε να δημιουργήσετε εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με το Twitter που αναζητούν οι χρήστες στο Twitter.

 

Με το AdSense, μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από το περιεχόμενό σας στο YouTube και να κερδίσετε πολλά χρήματα με βάση αποκλειστικά την τεχνογνωσία σας στο Twitter.

 

Πώς μπορώ να κερδίσω χρήματα από τον λογαριασμό μου στο Twitter;

 

1. Tweets με χορηγία

 

Τα Sponsored Tweets είναι μια πολύ γνωστή διαφημιστική υπηρεσία για το Twitter που σας επιτρέπει να ορίσετε το δικό σας κόστος ανά κλικ για τις διαφημίσεις που έχουν αναρτηθεί στο Twitter. Μπορείτε να επιλέξετε διαφημίσεις με tweet από μια λίστα διαθέσιμων διαφημίσεων που ενημερώνονται τακτικά. Πρέπει να έχετε τουλάχιστον 50 ακόλουθους, 100 tweets και τουλάχιστον έναν λογαριασμό 60 ημερών για να εγγραφείτε στην υπηρεσία.

 

2. My Likes

 

Το MyLkes διαθέτει μια εκτεταμένη διαφημιστική πλατφόρμα διαθέσιμη στο Twitter, στο Tumblr, στο YouTube και στο blog. Θα χρειαστεί να επιλέξετε ανάμεσα σε χιλιάδες διαφημιστές και να προγραμματίσετε πότε η διαφήμιση θα κάνει tweet στον λογαριασμό σας. Μπορείτε να κερδίσετε έως και 0,42 $ ανά κλικ και να κερδίσετε εβδομαδιαία χρήματα.

 

3. Ad.ly

 

Το Ad.ly είναι μια άλλη διαφημιστική υπηρεσία που σας επιτρέπει να δημοσιεύετε διαφημίσεις στα tweet σας. Ωστόσο, δεν θα λάβετε πληρωμή ανά κλικ.

 

Αντίθετα, δημιουργήστε ένα προφίλ ενδιαφέροντος, ώστε οι διαφημιστές να μπορούν να επιλέξουν τον λογαριασμό σας για να δημοσιεύσουν μια καμπάνια. Συμφωνείτε να στείλετε έναν καθορισμένο αριθμό tweets σε ένα καθορισμένο πρόγραμμα και να λάβετε μια εφάπαξ πληρωμή.

 

4. Rev Twt

 

Το Rev Twt είναι μια διαφημιστική υπηρεσία που βασίζεται στο Twitter και μια πλατφόρμα πληρωμής ανά κλικ. Όσο περισσότερους ακόλουθους έχετε και όσο μεγαλύτερη είναι η φήμη σας, τόσο μεγαλύτερη πρόσβαση έχετε σε καμπάνιες υψηλότερης πληρωμής. Η πληρωμή θα γίνει μέσω Paypal μόλις φτάσετε τα 20 $ σε κέρδη.

 

5. Twittad

 

Η πλατφόρμα Twittad ισχυρίζεται ότι είναι ένα από τα πρώτα χορηγούμενα δίκτυα tweet. Μπορείτε να ορίσετε το δικό σας κόστος ανά κλικ, αλλά πρέπει να περιμένετε μέχρι οι διαφημιστές να αποδεχτούν την προσφορά σας.

 

Πρέπει επίσης να ορίσετε ένα περίπτερο ώστε οι διαφημιστές να μπορούν να προσαρμόσουν σωστά τα προϊόντα τους σε εσάς. Η πληρωμή θα γίνει μέσω Paypal όταν φτάσετε τα 30 $ κέρδη σας.

 

Υπάρχουν διάφοροι άλλοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα με τον λογαριασμό σας στο Twitter, όπως η πώληση διαφημίσεων με banner στη σελίδα του προφίλ σας, ο ορισμός των δικών σας τιμών και η πώληση tweets με άμεση χορηγία, η αποστολή προσωπικού μηνύματος στους ακόλουθούς σας ή η πρόσβαση στο απόρρητό σας. λίστα οπαδών.

 

Αυτές οι διαφημιστικές υπηρεσίες μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα με τη διαφήμιση πληρωμής ανά κλικ, η οποία μπορεί να είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρα εάν έχετε μεγάλο αριθμό οπαδών.

 

Μην σταματάς με το Twitter

 

Το Twitter δεν είναι η μόνη πλατφόρμα για να κερδίσετε χρήματα! Το κοινό-στόχος σας δεν είναι μόνο στο Twitter, οπότε σκεφτείτε αυτά που μπορεί να χάσετε αν δεν πουλάτε τα προϊόντα σας σε άλλες πλατφόρμες όπως το Instagram, το Facebook, ακόμη και το YouTube. Μπορείτε να αυξήσετε δραστικά τις πιθανές πωλήσεις σας πουλώντας τα προϊόντα σας σε άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

 

Η πώληση των δικών σας προϊόντων τόσο στο Instagram όσο και στο YouTube είναι μια εξαιρετική στρατηγική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το να κερδίσετε χρήματα στο Twitter για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Πριν το καταλάβετε, οι πωλήσεις σας έρχονται από όλες τις κατευθύνσεις!

8 Comments on “Hogyan lehet pénzt keresni a Twitteren kreatív módon 2021-ben?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.