Hogyan lehet pénzt keresni a youtube-ról? Minden dolog, amit tudnod kell

Το να κερδίσετε χρήματα από το YouTube ήταν τόσο εύκολο όσο το να ανεβάσετε εξαιρετικό περιεχόμενο, να λάβετε εκατομμύρια προβολές και να κερδίσετε κάποια διαφημιστικά έσοδα.

 

Οι δημιουργοί περιεχομένου έχουν πλέον αρκετούς τρόπους για να δημιουργήσουν έσοδα από το περιεχόμενό τους.

 

Εκτός από τη διαφήμιση, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει εταιρική χορηγία μιας μεγάλης επωνυμίας, χρηματοδότηση από θαυμαστές ή πωλήσεις εμπορευμάτων.

 

Πώς να κερδίσετε χρήματα στο YouTube;

 

Αν και μπορείτε να κερδίσετε σημαντικά έσοδα από το YouTube ως δημιουργός περιεχομένου, δεν είναι και το πιο εύκολο. Τετρακόσιες ώρες βίντεο που ανεβαίνουν στο YouTube κάθε λεπτό από όλο τον κόσμο.

 

Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα. Ως εκ τούτου, ο ανταγωνισμός είναι αρκετά έντονος και το να κερδίσετε πολλά χρήματα στο διαδίκτυο γίνεται όλο και πιο δύσκολο.

 

Ακολουθούν ορισμένες αποτελεσματικές στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα στο YouTube.

 

1. Εγγραφείτε στο Πρόγραμμα Συνεργασίας YouTube

 

Εάν θέλετε να κάνετε αναζήτηση απευθείας μέσω του YouTube, πρέπει να είστε συνεργάτης στον ιστότοπο. Αφού το κάνετε αυτό, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κάνετε εξαργύρωση, αλλά για να γίνετε συνεργάτης, πρέπει να πληροίτε τις προϋποθέσεις:

 

 

 

Τα βίντεό σας πρέπει να συμμορφώνονται με τις πολιτικές διαφημίσεων του ιστότοπου και να έχουν περισσότερες από 4.000 έγκυρες ώρες δημόσιας προβολής τους τελευταίους 12 μήνες.

 

Πρέπει να ζείτε σε επιλέξιμη περιοχή.

 

Χρειάζεστε περισσότερους από 1000 συνδρομητές.

 

Πρέπει να συνδέσετε έναν λογαριασμό Google AdSense.

 

 

 

Όσο περισσότερα βίντεο έχετε, τόσο πιο εύκολο είναι να προσεγγίσετε τις ώρες προβολής σας. Τα υψηλής ποιότητας, διασκεδαστικά βίντεο έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν προβολές, επομένως αξίζει τον κόπο του σχεδιασμού και της παραγωγής.

 

Αφού πληροίτε τις προϋποθέσεις, μπορείτε να εγγραφείτε κάνοντας κλικ στο προφίλ σας και μεταβαίνοντας στην ενότητα “δημιουργία εσόδων”.

 

Ως συνεργάτης, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μέσω διαφημίσεων, προνομίων συνδρομής και λειτουργιών όπως το Super Chat που επιτρέπουν στους θεατές να πληρώνουν για να επισημαίνονται τα μηνύματά τους κατά τη ζωντανή ροή.

 

2. Εγγραφείτε στο Google AdSense

 

Για να εγκριθείτε ως συνεργάτης, πρέπει να εγγραφείτε στο κανάλι σας, το Google AdSense, το διαφημιστικό σύστημα της Εταιρείας.

 

Οι διαφημιστές χρησιμοποιούν το AdSense για να υποβάλουν προσφορές για βίντεο με βάση παράγοντες όπως το κοινό, το θέμα του βίντεο και σχετικές λέξεις-κλειδιά.

 

Συνήθως πληρώνουν για “εντυπώσεις” βίντεο. οπότε κάποιος κάνει κλικ σε αυτό ή βλέπει μια διαφήμιση.

 

Ωστόσο, οι διαφημίσεις σας δεν θα εμφανίζονται κάθε φορά που κάποιος παρακολουθεί ένα βίντεο, επομένως οι προβολές δεν αναφέρονται άμεσα στα χρήματα στην τράπεζα.

 

Επιπλέον, το YouTube μειώνει τα διαφημιστικά έσοδα. δεν θα αποκάλυπτε αυτό το ποσοστό.

 

Μόλις το υπόλοιπό σας φτάσει τα 100 $, θα λάβετε μια πληρωμή, επομένως εάν έχετε μικρό κανάλι, ενδέχεται να σας πληρώνουμε μόνο κάθε λίγους μήνες.

 

Μπορεί να θέλετε να διαθέσετε ένα μέρος των μετρητών σας για φόρους, επειδή η Google, η οποία εκδίδει πληρωμές AdSense, δεν μπορεί να αφαιρέσει την πλήρη φορολογική σας υποχρέωση.

 

3. Ρίξτε μια ματιά στο YouTube Premium

 

Αυτός δεν είναι ο μόνος τρόπος για τους συνεργάτες να κερδίζουν χρήματα στο YouTube. Μπορείτε επίσης να κάνετε διαθέσιμα βίντεο στο YouTube Premium, τη συνδρομητική υπηρεσία του ιστότοπου χωρίς διαφημίσεις.

 

Θα κερδίσετε ένα μέρος των εσόδων από τις συνδρομές μέλους με βάση το πόσο τα μέλη βλέπουν τα βίντεό σας.

 

4. Χρησιμοποιήστε την προβολή προϊόντων και τη χορηγία βίντεο

 

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται για το κοινό του καναλιού σας μπορούν να υποστηρίξουν τα βίντεό σας ή να σας προσφέρουν προσφορές τοποθέτησης προϊόντων σε αντάλλαγμα για να φωνάξετε.

Είναι πιθανό να λάβετε πληρωμές ανά πώληση ή προμήθεια.

 

Αναζητήστε ιστότοπους μάρκετινγκ θυγατρικών όπως το ShareASale, το ClickBank και το CJ Affiliate για πιθανούς εταιρικούς συνεργάτες – και βεβαιωθείτε ότι είστε διατεθειμένοι να εγγυηθείτε για την Εταιρεία και τα προϊόντα που πουλάτε πριν εγγραφείτε.

 

Αν πραγματικά υποστηρίζετε ή τοποθετείτε ένα βίντεο, θα πρέπει να ειδοποιήσετε το YouTube επιλέγοντας το πλαίσιο “Το βίντεο περιέχει προώθηση επί πληρωμή” στη σελίδα σύνθετων ρυθμίσεων του διαχειριστή βίντεο.

 

5. Πουλήστε προϊόντα ή υπηρεσίες στους θεατές σας

 

Εάν έχετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που σχετίζεται με το κοινό σας, ενημερώστε το και παρέχετε συνδέσμους στα βίντεό σας.

 

Για παράδειγμα, ο Ryan Kaji, ο πρωταγωνιστής του παιδικού καναλιού του Ryan’s World στο YouTube, πουλά παιχνίδια, μπλουζάκια και άλλα αντικείμενα.

 

Η πώληση ενός φυσικού προϊόντος μπορεί να απαιτεί από εσάς να αγοράσετε υλικά ή να αναζητήσετε έναν κατασκευαστή, αλλά μπορείτε επίσης να πουλάτε αρχεία με δυνατότητα λήψης, όπως ηλεκτρονικά βιβλία ή εκτυπώσεις τέχνης.

 

Έχετε ένα ασφαλές σύστημα πληρωμών πριν από τη διαφήμιση των προϊόντων σας.

 

6. Γνωρίστε θαυμαστές του πραγματικού κόσμου

 

Οι συσκέψεις και παρόμοιες εκδηλώσεις επιτρέπουν στους χρήστες του YouTube να συνδέονται με θεατές και να πουλούν εμπορεύματα. Συνήθως ταιριάζουν καλύτερα σε άτομα με ενεργούς και αφοσιωμένους συνδρομητές.

 

Όσοι έχουν μικρότερο κοινό είναι πιο πιθανό να παραλείψουν εκδηλώσεις εισιτηρίων και προτιμούν να εξοφλούν τις πωλήσεις αγαθών.

 

Εναλλακτικά, εάν τα βίντεό σας διδάσκουν στους θεατές πώς να ζωγραφίζουν, για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δωρεάν μάθημα στο τοπικό σας πάρκο και, στη συνέχεια, να πουλήσετε ένα βιβλίο για τις τεχνικές σχεδίασης.

 

7. Στρέψτε στη μαζική χρηματοδότηση

 

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι πληθοχρηματοδότησης: η επαναλαμβανόμενη και η βασισμένη σε έργα. Το επαναλαμβανόμενο crowdfunding επιτρέπει στους συνεισφέροντες να πληρώνουν το ποσό που καθορίζουν σε ένα κανονικό πρόγραμμα.

 

Θέλετε να μεγιστοποιήσετε αυτό το είδος χρηματοδότησης, προκειμένου το κανάλι να γίνει σημαντική πηγή εσόδων. Κίνητρα όπως διαπροσωπικές συνομιλίες, ιδιωτικά μαθήματα ή εμπορεύματα μπορούν να δελεάσουν τους θεατές να εγγραφούν.

 

Εάν έχετε μια ιδέα που χρειάζεται οικονομική υποστήριξη, τότε μια καμπάνια crowdfunding που βασίζεται σε έργα είναι ο καλύτερος τρόπος. Ξεκινήστε με ιστότοπους όπως το Indiegogo, το Kickstarter, το GoFundMe ή το Patreon.

 

8. Μάθετε YouTube SEO

 

Για τους δημιουργούς βίντεο που δεν έχουν δημιουργήσει ακόμη σημαντική παρακολούθηση, πρέπει να ενισχύσουν το παιχνίδι και να μεγιστοποιήσουν το YouTube SEO φέτος.

 

Για να το κάνετε αυτό, κάντε έρευνα λέξεων-κλειδιών ως συνήθως – αλλά σκεφτείτε λίγο διαφορετικά με βάση το τι αναζητούν οι άνθρωποι στο YouTube.

 

Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε λέξεις-κλειδιά υψηλής αξίας στον τίτλο, την περιγραφή και τις ετικέτες βίντεο του βίντεο.

 

Μόλις ξεκινήσετε, μπορείτε να ελέγξετε την αναφορά “Πηγή επισκεψιμότητας: Αναζήτηση YouTube” του YouTube για να πάρετε μια ιδέα για το τι αναζητούν οι χρήστες όταν βρίσκουν τα αποθηκευμένα βίντεό σας.

 

Σε γενικές γραμμές, η Google παρέχει αποτελέσματα βίντεο για επισκοπήσεις λέξεων-κλειδιών, σεμινάρια και αστείες φράσεις βίντεο.

 

Υπάρχουν πέντε βασικοί παράγοντες κατάταξης SEO στο YouTube που πρέπει να λάβετε υπόψη:

 

Αριθμός σχολίων

 

Εγγραφείτε αφού παρακολουθήσετε ένα βίντεο

 

Εξαιρετική αναλογία αντίχειρα προς τα κάτω

 

Μήκος βίντεο

 

Αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων στα αποτελέσματα αναζήτησης YouTube

 

Συμβουλή μπόνους

 

Παρά αυτές τις προκλήσεις, τα άτομα που είναι σε θέση να προσελκύσουν εξαιρετικούς και πιστούς ακόλουθους μπορούν να κερδίσουν σημαντικά έσοδα στο YouTube. Το Forbes λέει ότι οι δημιουργοί των πιο ακριβοπληρωμένων βίντεο στο YouTube αντλούν σχεδόν 20 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, επομένως είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί πολλοί κυνηγούν καλά αυτό το φαινομενικά απύθμενο εισόδημα.

 

Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να φτάσει το μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο, αλλά τώρα είναι κορυφαίο για τις επωνυμίες. Οι εταιρείες ξοδεύουν σημαντικά ποσά για τη διαφήμιση στο διαδίκτυο, ειδικά σε πλατφόρμες όπως το Google Adsense. Ενώ η Google έχει ένα κομμάτι, τα υπόλοιπα είναι για τους κατόχους ιστότοπων που τοποθετούν διαφημίσεις Adsense στους ιστότοπους και τα ιστολόγιά τους.

 

Σύμφωνα με την Alexa, όλοι οι μεγαλύτεροι ιστότοποι βρίσκονται στην ίδια την Google. Ο δεύτερος μεγαλύτερος ιστότοπος (από τον Απρίλιο του 2016) είναι το YouTube. Επομένως, μάλλον δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το YouTube είναι πολύ σημαντικό για την Google όσον αφορά τα έσοδα από το AdSense.

 

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Google κατέχει το YouTube, το οποίο διπλασιάζει τη σημασία του ως διαφημιστική πλατφόρμα. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που η Google έχει διαφορετικούς κανόνες για το AdSense στο YouTube από το AdSense σε άλλες πλατφόρμες βίντεο.

939 Comments on “Hogyan lehet pénzt keresni a youtube-ról? Minden dolog, amit tudnod kell”

 1. Si estos factores de riesgo no se corrigen, la enfermedad vascular avanza y puede producirse un infarto de miocardio y enfermedades vasculares en el cerebro, en el corazón y en todas las arterias del organismo.

 2. Hábitos de riesgo para DE: Tabaquismo, alcohol, drogas, stress. La PDE5 se encuentra en el músculo liso de los cuerpos cavernosos, en el músculo liso vascular y visceral, en el músculo esquelético, las plaquetas, los riñones, pulmones, cerebelo y páncreas. La impotencia o disfunción eréctil puede ser causada por: Causas psicológicas.

 3. We’re a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your website offered us with valuable information to work on. You’ve done a formidable job and our whole community will be grateful to you.|

 4. Magnificent beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog web site? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea|

 5. First off I want to say terrific blog! I had a quick question that I’d like to ask if you do not mind. I was interested to know how you center yourself and clear your mind prior to writing. I have had trouble clearing my mind in getting my ideas out there. I truly do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally lost just trying to figure out how to begin. Any suggestions or hints? Cheers!|

 6. That is really attention-grabbing, You’re an overly professional blogger. I have joined your rss feed and look forward to looking for more of your magnificent post. Additionally, I have shared your web site in my social networks|

 7. Hmm it appears like your website ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any helpful hints for beginner blog writers? I’d really appreciate it.|

 8. It’s the best time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or tips. Maybe you could write next articles referring to this article. I want to read more things about it!|

 9. When someone writes an piece of writing he/she retains the plan of a user in his/her mind that how a user can know it. So that’s why this paragraph is amazing. Thanks!|

 10. When someone writes an piece of writing he/she keeps the thought of a user in his/her mind that how a user can know it. So that’s why this paragraph is amazing. Thanks!|

 11. With havin so much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement? My site has a lot of unique content I’ve either created myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any solutions to help stop content from being ripped off? I’d certainly appreciate it.|

 12. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and all. But think of if you added some great photos or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and clips, this site could undeniably be one of the best in its field. Fantastic blog!|

 13. Hi there! I understand this is kind of off-topic but I had to ask. Does managing a well-established blog like yours take a lot of work? I am brand new to blogging but I do write in my diary everyday. I’d like to start a blog so I can easily share my experience and thoughts online. Please let me know if you have any kind of suggestions or tips for brand new aspiring blog owners. Thankyou!|

 14. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it is truly informative. I am going to watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!|

 15. you’re in point of fact a good webmaster. The web site loading speed is incredible. It kind of feels that you’re doing any distinctive trick. Also, The contents are masterwork. you’ve performed a fantastic process on this subject!|

 16. I feel this is one of the such a lot significant information for me. And i am glad studying your article. However wanna commentary on few normal things, The site style is ideal, the articles is actually nice : D. Good process, cheers|

 17. Hi, I do believe this is an excellent site. I stumbledupon it 😉 I’m going to revisit yet again since I saved as a favorite it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to help others.|

 18. I think this is among the most vital information for me. And i am glad reading your article. But wanna remark on few general things, The website style is great, the articles is really excellent : D. Good job, cheers|

 19. Link exchange is nothing else however it is simply placing the other person’s weblog link on your page at appropriate place and other person will also do same in support of you.|

 20. Great post however , I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit further. Thanks!|

 21. Today, I went to the beachfront with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!|

 22. Hello this is kind of of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!|

 23. Hello just wanted to give you a quick heads up. The text in your content seem to be running off the screen in Internet explorer. I’m not sure if this is a format issue or something to do with internet browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The layout look great though! Hope you get the issue fixed soon. Cheers|

 24. This design is wicked! You obviously know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Wonderful job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!|

 25. Greetings! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.|

 26. Howdy would you mind letting me know which web host you’re utilizing? I’ve loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a good hosting provider at a honest price? Many thanks, I appreciate it!|

 27. Hi there! This article couldn’t be written any better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He constantly kept talking about this. I am going to forward this article to him. Fairly certain he’s going to have a great read. I appreciate you for sharing!|

 28. I absolutely love your blog and find almost all of your post’s to be just what I’m looking for. Would you offer guest writers to write content for you personally? I wouldn’t mind creating a post or elaborating on a few of the subjects you write regarding here. Again, awesome weblog!|

 29. I know this web page offers quality dependent posts and extra material, is there any other website which provides these kinds of data in quality?|

 30. Having read this I believed it was really informative. I appreciate you spending some time and energy to put this content together. I once again find myself spending a significant amount of time both reading and leaving comments. But so what, it was still worth it!|

 31. Howdy! This article could not be written much better! Going through this article reminds me of my previous roommate! He continually kept talking about this. I will forward this article to him. Pretty sure he’ll have a very good read. Many thanks for sharing!|

 32. My partner and I stumbled over here coming from a different website and thought I may as well check things out. I like what I see so now i am following you. Look forward to finding out about your web page again.|

 33. I’m really loving the theme/design of your web site. Do you ever run into any browser compatibility problems? A couple of my blog readers have complained about my site not operating correctly in Explorer but looks great in Safari. Do you have any suggestions to help fix this issue?|

 34. I think this is one of the most important information for me. And i’m glad reading your article. But wanna remark on some general things, The web site style is perfect, the articles is really great : D. Good job, cheers|

 35. Great post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely useful info specifically the ultimate section 🙂 I handle such information a lot. I used to be looking for this particular information for a long time. Thank you and best of luck. |

 36. Greetings! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a extraordinary job!|

 37. hello!,I like your writing very a lot! proportion we keep up a correspondence extra approximately your post on AOL? I require a specialist on this area to unravel my problem. Maybe that’s you! Looking ahead to see you. |

 38. Amazing blog! Do you have any suggestions for aspiring writers? I’m hoping to start my own website soon but I’m a little lost on everything. Would you suggest starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m completely overwhelmed .. Any tips? Thank you!|

 39. Tremendous issues here. I’m very satisfied to look your post. Thank you a lot and I am taking a look ahead to contact you. Will you please drop me a e-mail?|

 40. I have learn some good stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I surprise how a lot attempt you place to create the sort of magnificent informative site.|

 41. Hi there excellent blog! Does running a blog such as this require a great deal of work? I’ve virtually no understanding of coding however I had been hoping to start my own blog in the near future. Anyway, if you have any suggestions or tips for new blog owners please share. I know this is off topic nevertheless I simply needed to ask. Many thanks!|

 42. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this excellent blog! I guess for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will share this website with my Facebook group. Chat soon!|

 43. you’re in reality a good webmaster. The web site loading velocity is amazing. It kind of feels that you’re doing any distinctive trick. Moreover, The contents are masterwork. you have performed a excellent task on this matter!|

 44. Good post however I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. Bless you!|

 45. Awesome things here. I’m very satisfied to peer your post. Thank you a lot and I’m taking a look ahead to contact you. Will you kindly drop me a mail?|