Hogyan lehet pénzt keresni az Amazon leányvállalatával?

Annak, aki online pénzt akar keresni, kevés stratégiát lehet olyan egyszerűen használni, mint az affiliate marketinget. Mivel a legtöbb nagyvállalat ma már társult programjait használja, az Amazon online kiskereskedője évek óta kínál vezető partnerprogramot.

Ez az Amazon Associates névre keresztelt megközelítés sok embernek segített online pénzt keresni azáltal, hogy az Amazon hatalmas termékválasztékát népszerűsítette a vásárlók előtt.

Az Amazon Affiliate Marketing az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb módszer az online vásárlásokból származó alternatív bevételi források létrehozására. Ennek ellenére lehetősége van teljes munkaidős online vállalkozássá válni.

Az internet elárasztotta a példákat arra, hogy az emberek pénzt keresnek az Amazon vállalkozásain keresztül. Nem mindenkinek van ideje és pénze, hogy elkészítse vagy importálja termékét eladásra, főleg a piacon.

Szerencsére a legtöbbünknek van egy egyszerű módja az Amazon-vállalkozás beindítására. Az Amazon Affiliate Program lehetővé teszi, hogy pénzt keressen mások termékeinek eladásával.

A webhelyein és a közösségi média profiljában az Amazon-hoz való egyszerű linkelés révén hatékonyan elkezdi keresni az Amazon értékesítési jutalékát. Ez egy lépésenkénti útmutató arról, hogyan lehet pénzt keresni az Amazon társult programjával.

Mi az Amazon?

Az Amazon bevétele alapján a világ legjobb és legnagyobb internetes társaságaként ismert. Ez egy online globális piactér, ahol az ügyfelek mindenféle dolgot vásárolhatnak, és ott az eladó bármilyen terméket eladhat. Ez a világ legtöbbet eladott weboldala is.

Mi az Amazon Affiliate Program?

Az Amazon valóban egy kis online könyvesbolt volt, amelynek marketingköltségvetése alacsony volt.

Az Amazon beleegyezett, hogy jutalékot fizet az embereknek, ha az Amazon engedélyezi számukra a hálózatukat. A jutalék a marketing költségeket kizáró összegre számítva.

Az Amazon azzal a kihívással, hogy vonzza a megfelelő forgalmat, a látogatókat ügyfelekké változtassa, minél több nézetet szerezzen és több eladást hozzon létre, elindította társult marketing szolgáltatását. Csendesen sikerült, és több millió kapcsolt marketingszakembert kereshet otthonról.

Hogyan válhat Amazon leányvállalattá?

Ez egy meglehetősen egyszerű eljárás. Meg kell:

 • Először be kell küldenie a nevét és címét
 • Ezután speciális linkeket ad meg, amelyekre linkeket szeretne helyezni leányvállalat webhelyei és mobilalkalmazásai
 • Készítsd el a profilod
 • Igazolja a személyazonosságát
 • Végül kiválasztotta fizetési módját

 

Hogyan működik az Amazon társult program?

Ha szeretnél egy Amazon kapcsolt marketingszakember lenni, akkor csak a következő dolgokat tedd:

 • Készítse el blogját vagy webhelyét.
 • Látogasson el az Amazon Affiliate webhelyének kezdőlapjára.
 • Készítse el fiókját az Amazon-on.
 • Válassza ki a kategóriáját, mely linkeket kívánja népszerűsíteni.
 • Hozza létre az Amazon Affiliate linkjeit.

A belépéskor a linkgenerátorukat használhatja a fiókjához társított egyedi társult linkek létrehozására. Ezekkel a linkekkel felhasználhatja az embereket az Amazon webhelyére, és akkor az eladások százalékát kapja, ha valaki, aki követi a linkjét, megvásárolja a terméket.

Ha bevételt szerez az Amazon-on, akkor biztosan meg fogja keresni a pénzét. Igen, az Amazon hírnevet szerzett magának az egész világon Az Amazon a jutalékok százalékos arányát kínálja a különféle típusú termékekhez és szolgáltatásokhoz.

Bár ez a lista meglehetősen kiterjedt, az alábbiakban felsoroljuk a fő kategóriákat és azok jutalékrátáit:

 • Ékszer és ruházat: 7%
 • Üzleti kellékek: 6%
 • Játékok: 3%
 • gyep és kert: 8%
 • Könyvek: 4,5%
 • Bútor: 8%

Gondolom, reklámozott egy 150 dolláros grafikus kártyát, például egy kategóriát, amely 8 százalékot fizet. A termék bármely eladása 12 dollár jutalékot fizet.

Pénzkeresés módjai az amazon munkatársaival

Webhely vagy blog létrehozása:

Ahhoz, hogy az Amazon munkatársává válhasson, rendelkeznie kell egy aktív webhellyel, bloggal, alkalmazással vagy YouTube-csatornával. Akkor is jó, ha előre feltöltötte a webhelyet tartalommal, mivel az Amazon mindkét ügyfele eredeti és aktívnak tűnik.

Fontolja meg, hogy a jelentkezési folyamat részeként képesnek kell lennie arra, hogy leírja blogja vagy webhelye célját. Tehát legyen egy jó ötlete, miért építi fel a platformját, a célközönséget, és hogyan fogja a forgalmat növelni. Tudod, hogy ez a legjobb módom a pénzkereselemre az affiliate marketing révén.

Igen, ez az. A termékismertetők a legjobb és tökéletes módja annak, hogy pénzt keressen társult linkjein keresztül.

Ön azt is eladja nekik, hogy tájékoztatja és átfogó részleteket ad nekik a termékről, és minden szükséges tudással ellátja őket a megalapozott döntéshozatalhoz. Így sokkal jobban tudnak támaszkodni rá, amikor hozzáadod az affiliate linket a tartalomhoz.

A társult webhelyek további kiváló típusú tartalma a termék rangsorolása. g Felsorolhatja a legjobb 10 kedvenc zeneszámot a fülkéjében, például elmagyarázhatja a Top 10 alacsony költségvetésű GPU-t 2021-ben. Ha az egyes termékekhez kapcsolt linkeket ad a cikkben, több ügyfelet kell kattintania az Amazon-on keresztül.

Youtube videók:

Az új kapcsolt marketingszakemberek számára – különösen azoknak, akiknek nincs pénzük egy tartományba, tárhelybe és webdesignba befektetni – a weboldal felépítésének költsége költséges lehet.

Az affiliate marketingszakértőként való indulás másik módja az, ha videókat készítenek a YouTube-on a termékek áttekintésével. Ez a módszer olyan, mint egy blog létrehozása, de egy kicsit más.

Csakúgy, mint a piaci résszel rendelkező webhelyek esetében, létrehozhat egy YouTube-csatornát, amely egy adott résnek vagy témának szentelt, majd videókat készíthet, amelyek áttekintik az adott réshez kapcsolódó termékeket vagy szolgáltatásokat.

Végül is hozzáadhat egy linket a rövidített Amazon Associate-hez a videó leírásában az Amazon forgalom növelése és a jutalékok fogadása érdekében.

Közösségi média:

A jelentős, vonzó közösség felépítésének nagyszerű módja a Facebook, Instagram oldal létrehozása és a fiókok népszerűsítése. Ha ezt megtette, az Amazon-linkek használatával ez az oldal értékes eszköz lesz az affiliate marketing számára.

Profilod létrehozása után elkezdhetsz közzé tenni a résed szempontjából releváns tippeket és trükköket, valamint kísérő fotó- és videotartalmakat a közönség felépítése érdekében.

Végső gondolatok [ajánlásaink]

Tudja, hogy az Affiliate program jobb, mint a Google AdSense. Ajánlom minden újoncnak, aki pénzt akar keresni blogolással, főleg. Strandok Az Amazon Affiliate program kiváló lehetőséget kínál azok számára, akik ötleteket keresnek első online vállalkozásukhoz.

Ez néhány alap, amellyel az Amazon affiliate marketing pénzt keres. Tehát amikor elkezdi, megtudja, hogy mi felel meg legjobban a választott fülkének és mely stratégiákat részesíti előnyben.

26 Comments on “Hogyan lehet pénzt keresni az Amazon leányvállalatával?”

 1. Холостячка 2 сезон https://bit.ly/39ioLkW Смотреть онлайн шоу Холостячка 2 сезон на СТБ.
  Пост шоу можно смотреть тут. Холостячка стб 2 сезон 1-2 серия

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *