Hogyan lehet pénzt keresni gyerekként 2021-ben?

Pénzkereséshez nem kell megvárnia a 18. születésnapját. Megmutatjuk, hogyan lehet pénzt keresni gyerekként 2020-ban, egyszerű lehetőségekkel az induláshoz.

Szeretné tudni, hogyan lehet pénzt keresni gyerekként? Ha gyerekként van pénz, azt jelenti, hogy rendelkezik kontrollal. Vásárolja meg a kívánt játékokat, harapnivalókat, ruhákat és filmeket. És az extra gázpénz, amint adott egy autót, életváltoztató.

Felszállíthatja szüleit a fedélzetre, ha elmondja nekik, hogy ez egy növekvő tapasztalat, amely felkészít a való világra. Ez mindenképpen igaz.

De az, hogy jobban kontrolláld az életedet, az az igazi ok, hogy a gyerekek pénzt keresnek. Megmutatjuk, hogyan.

Hogyan lehet pénzt keresni gyerekként: mit kell tudnia?

Az Egyesült Államok Munkaügyi Minisztériuma szerint a foglalkoztatás minimális életkora 14 év (nem mezőgazdasági munkák esetében). Bizonyos órákra korlátozások vonatkoznak a 16 éven aluli fiatalok számára, és a veszélyes munkára vonatkozó korlátozások 18 éven aluliak számára.

Ennek ellenére ezek a vállalkozások teljes és részmunkaidős foglalkoztatási pozícióira vonatkoznak. Tehát nem lehet legálisan foglalkoztatni padló felmosására vagy pénztárosként, ha csak 11 vagy 12 éves.

De ez nem akadályozhatja meg a pénzt. Rengeteg módon lehet némi extra pénzt keresni otthon vagy a környéken, bármilyen életkorban. Csak győződjön meg róla, hogy szülei vagy gondviselői engedélyével és felügyeletével rendelkezik-e ezekhez a munkákhoz.

13 Legit lehetőség a pénzkeresésre gyerekként

Tehát hogyan lehet pénzt keresni gyerekként? Ez a legjobb 15 lehetőség, amelyet ajánlanék. A nap folyamán magam is elvégeztem néhány ilyen munkát.

1-pázsitnyírás

A fű levágása kiváló módja annak, hogy a gyerekek pénzt keressenek. Kezdje a saját házában, hogy gyakorolja tudását. Lehet, hogy még a szüleidet is megbeszélheted, hogy fizessenek neked érte.

Ezután kérdezze meg a szomszédait. Környéktől és az udvar méretétől függően a fűnyírással udvaronként 10 és 40 dollár közötti áron lehet elérni.

Minden gyep nem tarthat többet egy-két óránál.
A legtöbb embernek hetente egyszer kell kaszálnia. Tegyük fel, hogy gyepenként átlagosan 25 USD. Ha hetente 10 yardot tudsz megtenni, az 250 dollár a zsebedben.

2-yardos munka

Ne hagyja abba a fűnyírással. Növelheti a fűnyírással foglalkozó ügyfeleit azáltal, hogy más udvari munkákkal segíti őket.
Ez lehet a virágok öntözése, gyomszedés, a műtrágyázás vagy a talajtakaró terítése.

A lehetőségek listája itt végtelen. Mindez a képességeitől és a szomszédaitól függ. Ha olyan területen él, ahol télen hideg van, akkor a havat lapátolhatja az úttestekről és a járdákról, hogy némi extra készpénzt is szerezzen. Kezdésként adjon át szórólapokat a környéken néhány legfelső udvari munkaszolgálatával.

3-limonádé állvány

A limonádé állvány a klasszikus gyerekek indítási vállalkozása. A limonádé elkészítése nagyon kevés pénzbe kerül. Kaphat egy kis tartály limonádekeveréket 3 dollárért. Körülbelül 32 csésze limonádét kell készítenie.

Még akkor is, ha csak 1 dollárért adsz limonádét csészénként, ez kivételes haszonkulcs. Ráadásul a legtöbb ember ad egy jó tippet. Lehet, hogy szerencsés lesz, és az emberek fizetnek neked 5 dollárt vagy akár 10 dollárt csészénként.

A remek limonádé stand kulcsa a helyszín. A legtöbb gyerek ezt az előkertben vagy az utcájának sarkán teszi kényelem érdekében. De ha teheti, menjen valahova, ahol nagy a gyaloglás és nagy a kereslet a frissítő italok iránt.

Ha testvérei sportolnak, állítsanak fel limonádé standot a játékukra. Ne álljon meg a limonádénál sem. Hozzáadhat jeges teát, szódát és vizet is az étlaphoz.

Ellenőrizze még egyszer, hogy a limonádé állvány felállításához szüksége van-e engedélyre az Ön államában. A legtöbb állam megköveteli.

4-Gyermekfelügyelet

A gyermekfelügyelet általában tizenévesek számára fenntartott munka. Az indulás legjobb módja, ha biztosítasz egy bébiszitter munkát valakivel, akit ismersz.
Talán egy családtagnak vagy szomszédnak szüksége van valakire, aki az iskola után pár óráig figyeli a gyerekét.

Ha már jól érzed magad, akkor több pénzt kereshetsz, ha több gyermekes családokat babázol. Azok a hétvégi éjszakák, amikor a szülők elmennek vacsorázni, általában jobban fizetnek.

Könnyen kereshet 60 vagy 100 dollárt, ha 2-3 órán keresztül figyelsz pár gyereket. Ez a munka nem mindenkinek való. Sok felelősséggel jár.

5-Kisállat ül és séta

A gyermekfelügyelethez hasonlóan a háziállatok beállítása egy másik nagyszerű lehetőség arra, hogy a gyerekek extra pénzt keressenek. Ha vannak szomszédaid, akik egész nap dolgoznak, jó eséllyel háziállataikat ki kell engedni a házból. Megszervezheti a környező kutyák sétáját iskola előtt vagy után.

Ez állatonként csak körülbelül 5-10 percet vesz igénybe. Vigye ki őket, engedje őket a mosdóba, győződjön meg róla, hogy a táljukban van elegendő élelem és víz. Ez ennyire egyszerű. Ha szereted az állatokat, akkor valószínűleg heti 50 dollárt kaphat minden kutyáért, amelyet sétálsz.

6-mosó autók

Az autómosás valamivel több kézi munkát igényel. Be kell fektetnie néhány tisztítószerbe is. De ha szeretsz kint dolgozni, és nem bánod, hogy bepiszkolsz, akkor a kézmosó autók remek mellékhajtást jelentenek a gyerekeknek.

Ennek néhány módja van. Az első egy készpénzmosó rendezvény megtartása. Szerez néhány barátot, akik segítenek neked, és feltartják a környéken a táblákat. A rendezvény szombat vagy vasárnap délután lehet, amikor Ön és barátai megpróbálnak minél több autót kimosni ez idő alatt.

Alternatív megoldásként önállóan is moshat autókat, stabil ügyfélközpont kialakításával. Ismét a szomszédok a legjobb hely a kezdéshez. Ha jól teljesít, akkor megteheti, hogy hetente egyszer vagy kétszer mossa meg az autóikat.

Ha készen áll arra, hogy ezt az oldalsó nyüzsgést a következő szintre emelje, elkezdheti részletezni az autókat. Ez sokkal hosszabb időt vesz igénybe, és sok plusz munkát igényel. De a részletekért 100, vagy akár 150 dollárt is felszámíthat.

7-korrepetálás

Mi a legjobb tantárgy az iskolában? Ha matematikából, természettudományból vagy történelemből kap egyenes A-t, felveheti ezeket a készségeket, és oktathat más diákokat.
A szülők hajlandóak jó pénzt fizetni gyermekeik oktatásáért. Könnyedén 20 dollárt kereshet egy órás munkamenetért.

Sokszor csak házi feladatokkal, teszt-előkészítéssel és ehhez hasonló dolgokkal segít. Ha jól állsz egy bizonyos tantárgyhoz, és már elvégezted ezeket az órákat, ennek elég könnyű feladatnak kell lennie.

8-Tanítsd meg a felnőtteket az elektronikáról

Nem csak a hallgatóknak van szükségük korrepetálásra. Sok felnőttnek gondjai vannak az elektronika használatával. Legyen szó új iPhone-ról, táblagépről vagy számítógépről, néhány felnőtt nem tudja kitalálni az új technológia alapvető funkcióit.

Ha olyan vagy, mint a legtöbb gyerek, az okostelefon vagy számítógép használata másodlagos természetű lesz számodra. A képek készítésének, hívások kezdeményezésének, üzenetek küldésének és ehhez hasonló dolgok elmagyarázása könnyű lesz megtanítani.
Ennek fizetése egyedi helyzetenként változik.

Néhány felnőtt csak egy gyors, egyszeri leckét szeretne 30 percre. Mások minden héten segítséget kérhetnek, ha megtanulják a különböző típusú szoftverek használatát a számítógépükön (például a Microsoft Word, a Powerpoint, a Google Drive stb.).

9-Indíts YouTube-csatornát

Szüksége lesz egy szülőre vagy gondviselőre, aki segít ebben. Jogilag 18 éves vagy idősebbnek kell lennie ahhoz, hogy fizetést kapjon egy YouTube-fiókból.

De a legjobban fizetett YouTuber 2019-ben 8 éves. Ryan Kaji tavaly 26 millió dollárt keresett YouTube-csatornáján, a Ryan’s World-en. Noha nem biztos, hogy több millió dollárt keres (legalábbis nem azonnal), mégis több száz vagy ezer dollárt kereshet a YouTube-on.

10-garázs eladó

A legtöbb ház tele van nem kívánt szeméttel. De szüleid valószínűleg nem akarnak átvészelni a szóváltást. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy pénzt keressen.

Ha garázseladást szervez, akkor a megkeresett pénz százalékáért megállapodást köthet a szüleivel. Mivel valószínűleg nem vásárolt semmit ezekből a dolgokból, mindez profitot jelent Önnek.

Tegyük fel például, hogy lehetővé teszik, hogy az összes eladott termék 25% -át megtartsa.
De az Ön feladata, hogy szórólapokat helyezzen el a környéken, és beállítsa az egész udvari értékesítést.

Ez valószínűleg legalább néhány órát vesz igénybe, és akár nehéz emeléssel is járhat. Tehát készüljön fel az izzadásra. Akkor segíthet, ha megkezdődik az udvari értékesítés. Ha 1000 dollár értékű árut értékesítenek, 250 dollár kerül a zsebedbe.

11-ház festménye

A festési munkák általában tinédzsereknek szólnak. Bizonyos munkák elvégzéséhez valószínűleg létrára kell lépnie. Tehát ezt egy barátjával vagy testvérével valószínűleg a legjobb megoldás.

Kezdje a belső festési munkákkal. A családnak, a barátoknak vagy a szomszédoknak szükségük lehet egy hálószobára a házukban. Megveszik az összes festéket és anyagot. Csak a tényleges festést kell tennie.

Viseljen régi ruhákat, amelyek nem érdekel, hogy tönkremegy. Szánjon rá időt és ellenőrizze, hogy a munkát helyesen végezték-e.

A hivatásos festők szobánként akár 1000 dollárt is felszámíthatnak. Tehát az az alku, hogy az emberek ennek a felét fizessék neked. Te és egy barátod könnyedén 200 dollárt kereshetsz kétnapos munkáért.

12-Sell pólók

Ha van egy kis pénze, amelyet befektetni szeretne egy vállalkozásba, a pólók eladása remek kiindulópont. A pólóüzem megtanítja a készletgazdálkodás, az árak, a kínálat és a kereslet alapjait. Rengeteg vállalkozó indul pólóüzletekkel.

Rengeteg olyan webhely létezik, amelyek lehetővé teszik a póló tervezését és tömeges megvásárlását.

Tegyük fel, hogy 50 inget vásárol egyenként 10 dollárért. Ha ingenként 20 dollárért adod el őket, akkor 500 dolláros nyereséged lesz. Van némi kockázat, mivel pénzt kell költenie, mielőtt el tudná érni. De ez nagyszerű lehetőség az üzleti alapok elsajátítására.

13-Fix és tiszta kerékpárok

Ha jól ismeri a kerékpárt, pénzt kereshet a javításával.

Úgy tűnik, Amerikában minden garázsban van egy törött kerékpár. Ezek egy része könnyen javítható annak, aki tudja, mit csinál. Az olyan dolgok, mint a fogaskerekek rögzítése, új lánc felhelyezése, a gumiabroncsok cseréje vagy új fékbetétek, gyakran előfordulnak.

Legalább 20 dollárt kaphat egy 30 perces munkáért. Még több pénzt kereshet az alkatrészek biztosításával.

Tegyük fel például, hogy egy kerékpárnak két új csőre van szüksége. Valószínűleg beszerezhet csöveket a helyi Walmart-nál, nagyjából 5 dollárért. 10 dolláros befektetésért 30 USD + díjat számíthat fel a munkáért.

Következtetés

Az, hogy fiatal vagy, még nem jelenti azt, hogy téged kell megtörni! Az internet a lehetőségek világát kínálja, amikor saját pénzt keres.

Az online pénzkeresés megtanulhat némi pénzügyi szabadságot, és felnőtté válhat. Adja meg ezeket a módszereket, hogy lássa, mi működik a legjobban. Meg kell találnia valamit, ami egyszerre szórakoztató és jövedelmező.

19 Comments on “Hogyan lehet pénzt keresni gyerekként 2021-ben?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *