Hogyan lehet pénzt keresni gyerekként 2021-ben?

Δεν χρειάζεται να περιμένετε τα 18α γενέθλιά σας για να βγάλετε χρήματα. Θα σας δείξουμε πώς να κερδίσετε χρήματα ως παιδί το 2020 με εύκολους τρόπους για να ξεκινήσετε.

 

Θέλετε να μάθετε πώς να κερδίσετε χρήματα ως παιδί; Το να έχεις χρήματα ως παιδί σημαίνει ότι έχεις τον έλεγχο. Αγοράστε τα παιχνίδια, τα σνακ, τα ρούχα και τις ταινίες που θέλετε. Και τα επιπλέον χρήματα βενζίνης, μόλις δώσατε ένα αυτοκίνητο, αλλάζουν τη ζωή.

 

Μπορείτε να πάρετε μαζί τους τους γονείς σας λέγοντάς τους ότι είναι μια αυξανόμενη εμπειρία που σας προετοιμάζει για τον πραγματικό κόσμο. Αυτό είναι σίγουρα αλήθεια.

 

Αλλά το να έχετε περισσότερο έλεγχο στη ζωή σας είναι ο πραγματικός λόγος που τα παιδιά βγάζουν χρήματα. Θα σας δείξουμε πώς.

 

Πώς να κερδίσετε χρήματα ως παιδί: τι πρέπει να γνωρίζετε;

 

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ, η ελάχιστη ηλικία για απασχόληση είναι τα 14 έτη (για μη γεωργική εργασία). Υπάρχουν περιορισμοί σε ορισμένες ώρες για νέους κάτω των 16 ετών και περιορισμοί στην επικίνδυνη εργασία για άτομα κάτω των 18 ετών.

 

Ωστόσο, αυτά ισχύουν για θέσεις πλήρους και μερικής απασχόλησης σε επιχειρήσεις. Επομένως, δεν μπορείτε να εργάζεστε νόμιμα για να σκουπίζετε το πάτωμα ή ως ταμίας εάν είστε μόνο 11 ή 12 ετών.

 

Αλλά αυτό δεν μπορεί να σας εμποδίσει να κερδίσετε χρήματα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα στο σπίτι ή στη γειτονιά, σε οποιαδήποτε ηλικία. Απλώς βεβαιωθείτε ότι οι γονείς ή οι κηδεμόνες σας έχουν άδεια και επίβλεψη για αυτήν την εργασία.

 

13 Νόμιμη ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα ως παιδί

 

Πώς λοιπόν βγάζετε χρήματα ως παιδί; Αυτές είναι οι κορυφαίες 15 επιλογές που θα συνιστούσα. Κάποια από αυτή τη δουλειά έκανα μόνος μου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

1-κούρεμα γκαζόν

 

Κούρεμα του χόρτου Ένας πολύ καλός τρόπος για τα παιδιά να βγάλουν χρήματα. Ξεκινήστε από το σπίτι σας για να εξασκήσετε τις δεξιότητές σας. Ίσως μπορείτε ακόμη και να μιλήσετε στους γονείς σας για να σας πληρώσουν για αυτό.

 

Τότε ρωτήστε τους γείτονές σας. Ανάλογα με την περιοχή και το μέγεθος της αυλής, το κούρεμα μπορεί να κοστίσει μεταξύ 10 και 40 $ ανά αυλή.

 

Κάθε γκαζόν δεν πρέπει να διαρκεί περισσότερο από μία ή δύο ώρες.

Οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται κούρεμα μία φορά την εβδομάδα. Ας υποθέσουμε ότι έχετε κατά μέσο όρο 25 $ ανά γκαζόν. Εάν μπορείτε να κάνετε 10 γιάρδες την εβδομάδα, αυτό είναι 250 $ στην τσέπη σας.

 

Εργασία 2 Αυλών

 

Μην σταματήσετε το κούρεμα. Μπορείτε να αυξήσετε τους πελάτες σας στο κούρεμα του γκαζόν βοηθώντας τους σε άλλες εργασίες στο Yard.

Αυτό μπορεί να είναι το πότισμα των λουλουδιών, το βοτάνισμα, η λίπανση ή η εξάπλωση του εδάφους.

 

Ο κατάλογος των δυνατοτήτων εδώ είναι ατελείωτος. Όλα εξαρτώνται από τις ικανότητές σας και τους γείτονές σας. Εάν ζείτε σε μια περιοχή όπου κάνει κρύο το χειμώνα, μπορείτε να αφαιρέσετε το χιόνι από τους δρόμους και τα πεζοδρόμια για να πάρετε επιπλέον χρήματα. Για να ξεκινήσετε, μοιράστε φυλλάδια στην περιοχή με μερικές από τις κορυφαίες δικαστικές υπηρεσίες στην περιοχή.

 

Βάση 3 λεμονάδας

 

Το lemonade stand είναι η αρχή για κλασικά παιδιά. Η παρασκευή λεμονάδας κοστίζει πολύ λίγα χρήματα. Μπορείτε να πάρετε ένα μικρό δοχείο μείγματος λεμονάδας για $ 3. Πρέπει να φτιάξετε περίπου 32 φλιτζάνια λεμονάδας.

 

Ακόμα κι αν δίνετε μόνο λεμονάδα για 1 $ το φλιτζάνι, αυτό είναι ένα εξαιρετικό περιθώριο κέρδους. Επιπλέον, οι περισσότεροι άνθρωποι σας δίνουν μια καλή συμβουλή. Μπορεί να είστε τυχεροί και οι άνθρωποι θα σας πληρώσουν 5 $ ή ακόμα και 10 $ ανά φλιτζάνι.

 

Το κλειδί για το Great Lemonade Stand είναι ο χώρος. Τα περισσότερα παιδιά το κάνουν αυτό στην μπροστινή αυλή ή στη γωνία του δρόμου για ευκολία. Αλλά αν μπορείτε, πηγαίνετε κάπου όπου υπάρχει πολύ περπάτημα και μεγάλη ζήτηση για δροσιστικά ποτά.

 

Εάν τα αδέρφια σας αθλούνται, βάλτε μια λεμονάδα για το παιχνίδι τους. Μην σταματάς ούτε στη λεμονάδα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε παγωμένο τσάι, σόδα και νερό στο μενού.

 

Ελέγξτε ξανά ότι χρειάζεστε άδεια στην πολιτεία σας για να στήσετε μια λεμονάδα. Τα περισσότερα κράτη το απαιτούν.

 

4-Φύλαξη βρεφών

 

Η φροντίδα των παιδιών προορίζεται συνήθως για εφήβους. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να εξασφαλίσετε μια δουλειά μπέιμπι σίτερ με κάποιον που γνωρίζετε.

Ίσως ένα μέλος της οικογένειας ή ένας γείτονας χρειάζεται κάποιον να παρακολουθεί το παιδί του για λίγες ώρες μετά το σχολείο.

 

Εάν αισθάνεστε ήδη καλά, μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα φροντίζοντας οικογένειες με περισσότερα παιδιά. Τα βράδια του Σαββατοκύριακου που οι γονείς βγαίνουν για φαγητό συνήθως πληρώνουν καλύτερα.

 

Μπορείτε εύκολα να κερδίσετε $60 ή $100 παρακολουθώντας μερικά παιδιά για 2-3 ώρες. Αυτό το έργο δεν είναι για όλους. Έρχεται με πολλές ευθύνες.

 

5-Κάθισμα και περπάτημα κατοικίδιων

 

Όπως και η φύλαξη παιδιών, η εγκατάσταση κατοικίδιων είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για τα παιδιά να κερδίσουν επιπλέον χρήματα. Εάν έχετε γείτονες που εργάζονται όλη μέρα, το πιθανότερο είναι ότι τα κατοικίδια ζώα τους θα αφεθούν έξω από το σπίτι. Μπορείτε να κανονίσετε βόλτες για τα γύρω σκυλιά πριν ή μετά το σχολείο.

 

Αυτό διαρκεί μόνο περίπου 5-10 λεπτά ανά ζώο. Βγάλτε τα, αφήστε τα να πάνε στο μπάνιο, φροντίστε να υπάρχει αρκετό φαγητό και νερό στο μπολ τους. Είναι τόσο απλό. Αν αγαπάτε τα ζώα, μπορείτε πιθανώς να λαμβάνετε 50 $ την εβδομάδα για κάθε σκύλο που περπατάτε.

 

6-πλύσιμο αυτοκινήτων

 

Το πλύσιμο αυτοκινήτου απαιτεί λίγο περισσότερη χειρωνακτική εργασία. Πρέπει επίσης να επενδύσετε σε ορισμένα προϊόντα καθαρισμού. Αλλά αν σας αρέσει να εργάζεστε έξω και δεν σας πειράζει να λερώνεστε, τα αυτοκίνητα που πλένονται στο χέρι είναι μια εξαιρετική οδήγηση για τα παιδιά.

 

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να γίνει αυτό. Το πρώτο είναι να πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση ξεπλύματος μετρητών. Ζητήστε μερικούς φίλους να σας βοηθήσουν και κρατήστε τα σημάδια γύρω σας. Η εκδήλωση μπορεί να γίνει Σάββατο ή Κυριακή απόγευμα, όταν εσείς και οι φίλοι σας προσπαθείτε να πλύνετε όσο το δυνατόν περισσότερα αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

 

Εναλλακτικά, μπορείτε να πλένετε τα δικά σας αυτοκίνητα σε ένα σταθερό κέντρο πελατών. Και πάλι, οι γείτονες είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε. Εάν έχετε καλή απόδοση, μπορείτε να πλένετε τα αυτοκίνητά τους μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

 

Όταν είστε έτοιμοι να ανεβάσετε αυτή τη φασαρία στο επόμενο επίπεδο, μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε λεπτομέρειες για τα αυτοκίνητά σας. Αυτό διαρκεί πολύ περισσότερο και απαιτεί πολλή επιπλέον δουλειά. Αλλά μπορείτε να χρεώσετε 100 $ ή ακόμα και 150 $ για λεπτομέρειες.

 

7 φροντιστήριο

 

Ποιο είναι το καλύτερο μάθημα στο σχολείο; Εάν αποκτήσετε ένα ευθύ Α στα μαθηματικά, τις θετικές επιστήμες ή την ιστορία, μπορείτε να αποκτήσετε αυτές τις δεξιότητες και να διδάξετε άλλους μαθητές.

Οι γονείς είναι πρόθυμοι να πληρώσουν καλά χρήματα για την εκπαίδευση των παιδιών τους. Μπορείτε εύκολα να κερδίσετε 20 $ ανά ώρα συνεδρίας.

 

Συχνά βοηθά μόνο με τις εργασίες για το σπίτι, την προετοιμασία του τεστ και τέτοια πράγματα. Εάν είστε καλοί σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο και έχετε ήδη ολοκληρώσει αυτά τα μαθήματα, αυτό θα πρέπει να είναι μια αρκετά εύκολη δουλειά.

 

8-Διδάξτε σε ενήλικες τα ηλεκτρονικά

 

Δεν είναι μόνο οι μαθητές που χρειάζονται φροντιστήριο. Πολλοί ενήλικες έχουν πρόβλημα με τη χρήση ηλεκτρονικών. Είτε πρόκειται για νέο iPhone, tablet ή υπολογιστή, ορισμένοι ενήλικες δεν μπορούν να καταλάβουν τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας τεχνολογίας.

 

Εάν είστε όπως τα περισσότερα παιδιά, η χρήση smartphone ή υπολογιστή θα είναι δευτερεύουσα για εσάς. Θα είναι εύκολο να σας διδάξουμε πώς να τραβάτε φωτογραφίες, να πραγματοποιείτε κλήσεις, να στέλνετε μηνύματα και τέτοια πράγματα.

Η αμοιβή του ποικίλλει από κατάσταση σε κατάσταση.

 

Μερικοί ενήλικες θέλουν μόνο ένα γρήγορο, εφάπαξ μάθημα για 30 λεπτά. Άλλοι μπορούν να λαμβάνουν βοήθεια κάθε εβδομάδα εάν μάθουν να χρησιμοποιούν διαφορετικούς τύπους λογισμικού στον υπολογιστή τους (όπως Microsoft Word, Powerpoint, Google Drive κ.λπ.).

 

9-Εκκινήστε ένα κανάλι στο YouTube

 

Θα χρειαστείτε έναν γονέα ή κηδεμόνα για να σας βοηθήσει με αυτό. Πρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να λάβετε πληρωμή από λογαριασμό YouTube.

 

Αλλά ο πιο ακριβοπληρωμένος YouTuber το 2019 είναι 8 ετών. Ο Ryan Kaji έκανε 26 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι στο κανάλι του στο YouTube, Ryan’s World. Αν και μπορεί να μην κερδίζετε εκατομμύρια δολάρια (τουλάχιστον όχι αμέσως), μπορείτε ακόμα να κερδίσετε εκατοντάδες ή χιλιάδες δολάρια στο YouTube.

 

Πωλείται γκαράζ 10

 

Τα περισσότερα σπίτια είναι γεμάτα ανεπιθύμητα σκουπίδια. Αλλά οι γονείς σας πιθανότατα δεν θέλουν να ξεπεράσουν την ταλαιπωρία. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα.

 

Εάν οργανώσετε μια πώληση σε γκαράζ, μπορείτε να κάνετε μια συμφωνία με τους γονείς σας σχετικά με το ποσοστό των χρημάτων που κερδίζετε. Εφόσον πιθανότατα δεν έχετε αγοράσει κανένα από αυτά τα πράγματα, όλα αποφέρουν κέρδος για εσάς.

 

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι σας επιτρέπουν να κρατήσετε το 25% όλων των προϊόντων που πωλούνται.

Αλλά είναι δική σας δουλειά να τοποθετήσετε φυλλάδια στην περιοχή και να δημιουργήσετε όλες τις εκπτώσεις Yard.

 

Αυτό πιθανότατα θα διαρκέσει τουλάχιστον μερικές ώρες και μπορεί να περιλαμβάνει ακόμη και βαριά ανύψωση. Ετοιμαστείτε λοιπόν να ιδρώσετε. Μπορεί να βοηθήσει όταν ξεκινήσουν οι πωλήσεις Yard. Εάν πουλήσετε αγαθά αξίας 1.000 $, 250 $ θα είναι στην τσέπη σας.

 

11-Ζωγραφική σπιτιών

 

Οι εργασίες ζωγραφικής είναι συνήθως για εφήβους. Ίσως χρειαστεί να πάρετε μια σκάλα για να κάνετε κάποια δουλειά. Επομένως, το να το κάνετε αυτό με έναν φίλο ή αδερφό είναι ίσως η καλύτερη λύση.

 

Ξεκινήστε με τις εργασίες εσωτερικής βαφής. Η οικογένεια, οι φίλοι ή οι γείτονες μπορεί να χρειαστούν ένα υπνοδωμάτιο στο σπίτι τους. Αγοράζουν όλα τα χρώματα και τα υλικά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι η πραγματική ζωγραφική.

 

Φορέστε παλιά ρούχα που δεν νοιάζονται να καταστραφούν. Αφιερώστε χρόνο για να ελέγξετε ότι η εργασία έχει γίνει σωστά.

 

Οι επαγγελματίες ζωγράφοι μπορούν να χρεώσουν έως και 1.000 $ ανά δωμάτιο. Οπότε το παζάρι είναι να σας πληρώσουν οι άνθρωποι τα μισά. Εσείς και ένας φίλος σας μπορείτε εύκολα να κερδίσετε 200 $ για μια διήμερη δουλειά.

 

12-Πουλήστε μπλουζάκια

 

Εάν έχετε λίγα χρήματα για να επενδύσετε σε μια επιχείρηση, η πώληση μπλουζών είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Το εργοστάσιο μπλουζών διδάσκει τις βασικές αρχές διαχείρισης αποθεμάτων, τιμολόγησης, προσφοράς και ζήτησης. Πολλοί επιχειρηματίες ξεκινούν με καταστήματα με μπλουζάκια.

 

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε και να αγοράσετε μαζικά το μπλουζάκι σας.

 

Ας υποθέσουμε ότι αγοράζετε 50 πουκάμισα για 10 $ το καθένα. Εάν τα πουλήσετε για 20 $ το πουκάμισο, θα έχετε κέρδος 500 $. Υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι καθώς πρέπει να ξοδέψετε χρήματα για να το φτάσετε. Αλλά αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να μάθετε τα βασικά της επιχείρησης.

 

13-Σταθερά και καθαρά ποδήλατα

 

Αν γνωρίζετε καλά το ποδήλατο, μπορείτε να βγάλετε χρήματα επισκευάζοντάς το.

 

Φαίνεται να υπάρχει ένα σπασμένο ποδήλατο σε κάθε γκαράζ στην Αμερική. Μερικά από αυτά μπορούν εύκολα να επισκευαστούν από κάποιον που ξέρει τι κάνει. Πράγματα όπως το κούμπωμα ταχυτήτων, η τοποθέτηση νέας αλυσίδας, η αλλαγή ελαστικών ή τα νέα τακάκια φρένων είναι κοινά.

 

Μπορείτε να πάρετε τουλάχιστον 20 $ για μια δουλειά 30 λεπτών. Μπορείτε να κερδίσετε ακόμη περισσότερα χρήματα παρέχοντας ανταλλακτικά.

 

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι ένα ποδήλατο χρειάζεται δύο νέους σωλήνες. Μπορείτε πιθανώς να πάρετε σωλήνες από την τοπική Walmart για περίπου 5 $. Για μια επένδυση 10 $, μπορείτε να χρεώσετε 30 $ + για την εργασία.

 

συμπέρασμα

 

Ακριβώς επειδή είσαι νέος δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι σπασμένος! Το Διαδίκτυο προσφέρει έναν κόσμο δυνατοτήτων όταν πρόκειται να κερδίσετε τα δικά σας χρήματα.

 

Το να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο μπορεί να σας δώσει κάποια οικονομική ελευθερία και να γίνετε ενήλικες. Εισαγάγετε αυτές τις μεθόδους για να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα. Πρέπει να βρείτε κάτι που να είναι και διασκεδαστικό και προσοδοφόρο.

192 Comments on “Hogyan lehet pénzt keresni gyerekként 2021-ben?”

 1. You could certainly see your expertise in the work you write. The world hopes for even more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. Always go after your heart.|

 2. Hey there I am so excited I found your blog page, I really found you by accident, while I was searching on Yahoo for something else, Anyhow I am here now and would just like to say thanks a lot for a marvelous post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read through it all at the moment but I have saved it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the fantastic work.|

 3. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get several emails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Appreciate it!|

 4. I blog frequently and I really thank you for your information. The article has truly peaked my interest. I’m going to bookmark your website and keep checking for new details about once a week. I opted in for your Feed as well.|

 5. Hey there I am so glad I found your webpage, I really found you by accident, while I was looking on Digg for something else, Regardless I am here now and would just like to say cheers for a tremendous post and a all round interesting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the minute but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the fantastic job.|

 6. Great blog right here! Additionally your site lots up fast! What host are you the use of? Can I get your associate hyperlink on your host? I want my site loaded up as fast as yours lol|

 7. It’s genuinely very difficult in this full of activity life to listen news on Television, therefore I just use world wide web for that reason, and take the newest information.|

 8. I don’t even know the way I ended up here, but I believed this publish was great. I don’t recognize who you might be but definitely you’re going to a famous blogger in the event you are not already. Cheers!|

 9. Its such as you learn my thoughts! You appear to know so much approximately this, such as you wrote the guide in it or something. I believe that you simply can do with some p.c. to force the message house a bit, but instead of that, that is fantastic blog. A great read. I will certainly be back.|

 10. Howdy very nice blog!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally? I am glad to find so many useful info right here within the submit, we need develop extra techniques in this regard, thanks for sharing. . . . . .|

 11. Hmm is anyone else experiencing problems with the images on this blog loading? I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any responses would be greatly appreciated.|

 12. I am really impressed along with your writing skills and also with the format for your blog. Is that this a paid topic or did you modify it your self? Anyway stay up the excellent quality writing, it’s rare to look a nice blog like this one these days..|

 13. great post, very informative. I ponder why the opposite specialists of this sector do not notice this. You should proceed your writing. I am confident, you have a great readers’ base already!|

 14. Thanks for any other wonderful post. Where else may anybody get that kind of info in such a perfect approach of writing? I’ve a presentation subsequent week, and I’m at the look for such information.|

 15. excellent publish, very informative. I ponder why the opposite specialists of this sector do not notice this. You must continue your writing. I am sure, you’ve a great readers’ base already!|

 16. An outstanding share! I have just forwarded this onto a colleague who was doing a little research on this. And he actually bought me dinner due to the fact that I stumbled upon it for him… lol. So allow me to reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanx for spending time to talk about this issue here on your web site.|

 17. I’m not sure exactly why but this site is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or is it a issue on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.|

 18. I am curious to find out what blog platform you are using? I’m having some small security issues with my latest website and I would like to find something more secure. Do you have any recommendations?|

 19. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something that I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!|

 20. It’s awesome to go to see this web site and reading the views of all friends regarding this piece of writing, while I am also zealous of getting experience.|

 21. you’re actually a just right webmaster. The site loading speed is incredible. It seems that you’re doing any distinctive trick. Moreover, The contents are masterpiece. you’ve done a excellent activity on this topic!|

 22. Right now it appears like WordPress is the top blogging platform available right now. (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?|

 23. This design is steller! You certainly know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Wonderful job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!|

 24. I have been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before.|

 25. My brother suggested I might like this web site. He was totally right. This post truly made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!|

 26. First off I want to say terrific blog! I had a quick question in which I’d like to ask if you don’t mind. I was curious to know how you center yourself and clear your thoughts before writing. I’ve had difficulty clearing my mind in getting my thoughts out. I do enjoy writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are usually wasted simply just trying to figure out how to begin. Any recommendations or tips? Thanks!|

 27. Hello, i think that i saw you visited my website thus i came to “return the favor”.I am trying to find things to improve my site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!|

 28. I was very happy to find this site. I wanted to thank you for ones time for this particularly fantastic read!! I definitely liked every little bit of it and I have you saved to fav to see new things in your site.|

 29. I’m impressed, I must say. Seldom do I encounter a blog that’s both educative and engaging, and without a doubt, you have hit the nail on the head. The problem is something which too few men and women are speaking intelligently about. I am very happy that I came across this in my search for something regarding this.|

 30. I am now not sure where you’re getting your info, however good topic. I must spend a while studying much more or figuring out more. Thanks for fantastic information I was in search of this info for my mission.|

 31. Hello! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at alternatives for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.|

 32. Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and all. But think of if you added some great photos or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and videos, this blog could undeniably be one of the best in its field. Awesome blog!|

 33. Hi, i believe that i noticed you visited my site so i got here to return the desire?.I am trying to to find issues to improve my website!I assume its good enough to make use of a few of your ideas!!|

 34. Hey there, You have done an incredible job. I will definitely digg it and personally suggest to my friends. I am confident they will be benefited from this site.|

 35. Great blog! Do you have any suggestions for aspiring writers? I’m hoping to start my own website soon but I’m a little lost on everything. Would you propose starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m completely confused .. Any ideas? Cheers!|

 36. We are a gaggle of volunteers and opening a brand new scheme in our community. Your website offered us with valuable info to work on. You have done a formidable process and our whole neighborhood will be thankful to you.|

 37. My brother recommended I might like this web site. He was entirely right. This post actually made my day. You cann’t imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!|

 38. After looking at a number of the articles on your blog, I truly like your way of writing a blog. I bookmarked it to my bookmark site list and will be checking back soon. Take a look at my website too and let me know your opinion.|

 39. I am really inspired with your writing skills and also with the layout for your blog. Is that this a paid subject matter or did you customize it your self? Either way keep up the excellent high quality writing, it is uncommon to see a great blog like this one these days..|

 40. Thank you for another great post. Where else could anyone get that kind of information in such a perfect method of writing? I have a presentation subsequent week, and I am on the look for such information.|

 41. I have learn some just right stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting. I surprise how a lot attempt you place to make this kind of great informative website.|

 42. Your style is so unique in comparison to other people I’ve read stuff from. I appreciate you for posting when you have the opportunity, Guess I’ll just bookmark this site.|

 43. After checking out a few of the blog posts on your site, I really appreciate your way of blogging. I book marked it to my bookmark webpage list and will be checking back in the near future. Please check out my web site too and let me know what you think.|

 44. I used to be recommended this website by way of my cousin. I am no longer sure whether this post is written via him as no one else realize such targeted about my trouble. You are amazing! Thanks!|

 45. I really love your website.. Pleasant colors & theme. Did you develop this amazing site yourself? Please reply back as I’m looking to create my own personal website and would love to find out where you got this from or exactly what the theme is called. Cheers!|

 46. Slojka Stan Ber was born in Maine is a graduate of Bowdoin College and has been a sports editor and columnist for two newspapers in Howard County Maryland for the past years. buy plaquenil uk Qxhzfy Ventolin Without Prescription India

 47. Usually I don’t read article on blogs, however I would like to say that this write-up very compelled me to take a look at and do it! Your writing taste has been amazed me. Thanks, very nice article.|

 48. We stumbled over here by a different page and thought I should check things out. I like what I see so now i’m following you. Look forward to checking out your web page yet again.|

 49. Thank you for another fantastic article. Where else may just anyone get that kind of info in such a perfect means of writing? I’ve a presentation next week, and I’m at the look for such info.|

 50. whoah this weblog is wonderful i like studying your articles. Stay up the great work! You understand, many people are searching around for this info, you could aid them greatly. |

 51. Attractive section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently rapidly.|

Leave a Reply

Your email address will not be published.