Hogyan lehet pénzt keresni online? |10 legjobb ötlet pénzt keresni

A pénzkeresetet általában a hagyományos „offline” útvonalhoz kötötték, és csak arra korlátozták.

Mivel az internet életünk jelentős részét átveszi, egyre többen keresik, hogyan lehet online pénzt keresni pénzügyi beáramlásuk növelése érdekében, másodlagos jövedelemáramlással.

Figyelnie kell a választott platformra. Bár számos módon lehet pénzt keresni az interneten, ezek némelyike ​​hamis lehet. Ne számítson arra, hogy gyorsan hatalmas összeget fog keresni, ha online utakat használ az ét .

1. Keressen pénzt az affiliate marketing segítségével


Az affiliate marketing az egyik legnépszerűbb módja az online pénzszerzésnek. Az évek során népszerűsége egyre emelkedett és csökkent, de továbbra is stabil módja az online pénzkeresésnek.

Az affiliate marketingben az a legjobb, hogy szinte minden vállalatnak lehet partnere, a Shopify-tól az Amazon-on át az Uber-en át a FabFitFun-ig.

Az affiliate marketing lehetővé teszi, hogy más márkák népszerűsítésével keressen megélhetést.

Ha hozzáértő marketingszakember, jutalékot szerezhet az értékesítésből a kiskereskedelmi termékek, szoftverek, alkalmazások és egyebek népszerűsítésével.

Bár a jutalék megszerzése kevésnek tűnhet, ne feledje, hogy több márka kapcsolt tagja lehet, és egyetlen blogbejegyzésbe több kapcsolt linket is felvehet.

Ha valóban online szeretne pénzt keresni affiliate marketing segítségével, akkor a legjobb megoldás, ha a tartalommarketingre összpontosít.

Ha több oldalt tartalmazó, jó minőségű tartalmú blogot épít, lényegében létrehoz egy olyan eszközt, amelyet sajátjának nevezhet.

A tartalmi marketingre való összpontosításban az a legjobb, hogy ha egy leányvállalati program leáll, akkor az affiliate linket versenytársra állíthatja, anélkül, hogy negatívan befolyásolná az oldalhustle jövedelmét.

2. Indíts YouTube-csatornát

Ha mások kereshetnek pénzt a YouTube-on, akkor te is. A legjobban fizetett YouTuber a 7 éves Ryan, aki a YouTube-csatornáján áttekinti a játékokat, aminek eredményeként 2018-ban 22 millió dollár lett.

Egy másik magas keresetű Jeffree Star, aki több mint 18 millió dollárt keresett a YouTube-on, és olyan kozmetikai márkája van, amely évente mintegy 100 millió dollárt értékesít termékekben.

YouTube (és Myspace) hírneve segített abban, hogy befolyását arra használja fel, hogy online pénzt keressen a YouTube bevételein felül.

YouTube-csatornádnak egyetlen résre kell összpontosítania, hogy erős, hűséges közönséget építsen ki.

Létrehozhat például smink oktatóanyagokat, videojátékokat streamelhet, termékeket áttekinthet, készségeket taníthat, tréfa videókat készíthet, vagy bármi mást, amihez közönségnek gondolja magát.

A YouTube-on történő pénzkeresés titka az, hogy olyan tartalmakat hoznak létre, amelyekre az emberek vágynak, vagy oktatnak, vagy szórakoztatnak.

Használhat olyan szellemes címsort, amely csábítja az embereket a nézésre, vagy használhat kulcsszavakat, amelyek a YouTube keresésére vannak optimalizálva.

Miután elérte az előfizetők 1000 mérföldkövét, hivatalosan bevételt szerezhet csatornájáról a YouTube-hirdetésekkel.

3. Indítsa el a szabadúszó munkát

A szabadúszó mindig is népszerű módja volt az internetes pénzkeresésnek, és az Internetnek számos lehetősége van. Számos webhely kínál szabadúszó feladatokat különböző készségekkel rendelkező emberek számára.

Mindössze annyit kell tennie, hogy hozzon létre egy fiókot, böngésszen a listák között, és pályázzon az Önnek megfelelő feladatra.

Egyes webhelyek akár azt is előírhatják, hogy hozzon létre egy személyes listát a készség részleteivel, hogy az érdeklődő ügyfelek közvetlenül kapcsolatba léphessenek Önnel.

Az Outfiverr.com, az upwork.com, a freelancer.com és néhány olyan webhely, amely szabadúszó munkát biztosít. Ezeken a weboldalakon bárhol kereshet $ 5 és $ 100 között.

De ne feledje, csak akkor kap fizetést, ha sikeresen teljesíti az adott feladatot, és azt az ügyfél jóváhagyta.

Ez akár azt is jelentheti, hogy a munkát többször felül kell vizsgálni, hacsak nem teljesülnek az ügyfelek követelményei.

Egyes webhelyek felkérhetik Önt PayPal-fiók létrehozására, mivel az ügyfelek többsége szívesebben fizet digitális úton keresztül.

4. Adja el az összes régi CD-jét, játékát és filmjét

Ha nagyon gyorsan szeretne pénzt keresni, akkor jó ötlet eladni a szobáját rendetlenségben lévő régi bitjeit.

A legjobb az egészben, hogy az összes dalt és filmet felveheti laptopjára vagy külső merevlemezére, mielőtt eladná őket. Ez azt jelenti, hogy csak a műanyagot és a műalkotásokat értékesíti!

Tételenként 10 és 20 font közötti összeget kereshet, és a bevételek valóban összeadódhatnak, ha nagy gyűjteményed van. Amíg itt tartasz, nézd meg, van-e szüleidnek olyan „rendetlensége”, amelynek örülnének, ha meglátnák a hátát.

Szinte bármit ingyen adhat el az Amazon Marketplace-en vagy a Preloved-en, és a MusicMagpie-hez hasonló webhelyek azonnal fizetnek a nem kívánt elemek küldéséért.

További tippeket és értékesítési helyeket a DVD-k, CD-k és játékok értékesítési útmutatójában talál.

5. Adja el az oktatáson!

graduate_studentKönnyebb, mint valaha, oktatóvá válni más hallgatók számára. Egészen a közelmúltig a piac csak a személyes személyes találkozókra korlátozódott, de az online oktató webhelyeknek köszönhetően globális lehet!

Az Udemy lehetővé teszi bárki számára, hogy online tanfolyamot hozzon létre (szó szerint bármiről!), És örökre fizetést kapjon, miután a felhasználók felveszik.

Az egy az egyhez való korrepetáláshoz jegyezze fel magát a Superprof és az Egyesült Királyság oktatóihoz.

Várhatóan óránként 10 font feletti keresetre van szükség, és nem kell magasan képzettnek lennie a fiatalabb érettségi vagy akár A szintű hallgatók oktatói számára. Kezdje el útmutatónkat a pénzkeresésről magántanárként.

6. Legyen író

A tartalommarketing iránti egyre növekvő érdeklődés mellett több márka keres nagyszerű írókat tartalom létrehozására. Az írói siker titka az, hogy szakértő legyek egy résen.

Sok író igyekszik generalista lenni, sokféle kategóriában ír, az ételtől a technikáig. Azonban, ha írónőként rést helyez a középpontba, jobb tartalmakat írhat.

Ha van tapasztalata a rést illetően, más perspektívát adhat hozzá egy tartalomhoz. Ez azt jelenti, hogy nem csak ugyanazt mondja, mint minden más online cikk.

És ez az, amit a márkák valóban meg akarnak fizetni – gondolataid, tapasztalataid és bennfentes információik a résükbe.

Ha valaki marketing írást kér, küldje el neki marketing írás mintákat. Ne küldjön pénzügyi cikket. Vagy egy fitnesz. A felvételi menedzsernek nehéz tudni, mennyire érti jól a rés iparát, ha nem látnak releváns írásmintát.

Alkalmazzon képességeinek és tapasztalatainak megfelelő lehetőségekre. Továbbá, ha a hangmagasságának nincs listája a minták megírásához szükséges linkekről, akkor figyelmen kívül hagyja.

7. a történeteidet és videóidat

Ha van egy érdekes történeted, megpróbálhatod eladni a lapoknak. Ez bármi lehet, a profi labdarúgóval való alvástól a ruhás ló elkapásáig!

A Save the Student egyik csapatának volt olyan szerencsétlensége, hogy egy galamb átrepült és összetörte az ablakukat az egyetemen, és egy rendezett 50 fontért eladta a történetet a The Sun-nak.

Filmezhetné társait is bármikor, és elküldheti a Már be van keretezve, hogy 250 fontot és néhány másodperces hírnevet szerezzen magának.

8. Forrás ingatlan gazdag befektetők számára

Mindannyian tudjuk, hogy mennyi pénz van az ingatlanban, de a felszínen (ha a házak ára olyan magas, mint vannak) azt gondolhatja, hogy ez a piac nem elérhető.

Az igazság az, hogy sok ember sok pénzt keres, egyszerűen megfelelő ingatlanokat szerez be gazdag befektetők számára, akiknek egyszerűen nincs idejük.

A trükk az, hogy a piaci érték (BMV) alatti ingatlanokat találja meg az ingatlanügynökök elkerülésével, és ehelyett a házának megvásárlásával elérhető elérhetőségeivel repül a környéken.

Ezután keresse meg a befektetőket egy egyszerű ajánlattal, hogy adják tovább a csökkentett árú ingatlan részleteit az eladási érték% -áért cserébe.

A legtöbb városban havonta szerveznek hálózati eseményeket a bérbeadók és az ingatlanbefektetők számára.

Kövesse nyomon ezeket, iratkozzon fel, vegye fel a legjobb öltönyt, és menjen el sok névjegykártyával. Vagy elindíthatja a LinkedIn-t vagy akár a Twitter-et néhány kezdeti kapcsolat létrehozásához.

Ahogy elképzelheted, ez nem feltétlenül gyors módja a pénzkeresésnek, de ha már van néhány befektető a telefonkönyvedbe, hosszú távon nagyon jövedelmezőnek bizonyulhat. Ha érdekel, javaslom elolvasni ezt a könyvet.

9. Fordítói munkát végez

Ha most pénzt kell keresnie, a fordítási munka meglehetősen alultáplált rést jelent. Ennek sikeres lebonyolításához legalább két nyelven kell beszélnie.

Tehát, ha kétnyelvű vagy egy népszerű nyelv szakos az iskolában, ez egy remek pénzkereseti ötlet lehet, amelyet kipróbálhat.

Igazolnia kell fordítási képességét. Ha rendelkezik nyelvtudással vagy tapasztalattal rendelkezik a szöveg fordításában, feltétlenül mutassa meg portfóliójának mintáit.

A legtöbb vállalat fordítási tesztet igényel. Ne feledje, hogy folyékonyan beszélnie kell azokat a nyelveket, amelyekre fordítónak jelentkezik. Tehát nem használhatja a fordítóeszközöket.

10. Legyen extrém kupon

Ha szűkös a pénz, a kuponok felhasználásával néhány dollárt spórolhat meg. A Coupon Chief webhelyekkel azonban ez is segíthet online pénzszerzésben.

Az ilyen webhelyek egy Pays to Share programot kínálnak, ahol az eladások bizonyos százalékát megkapja a platformjukon megosztott kuponokból.

Hozzá kell adnia azokat a kuponokat, amelyeket még nem osztottak meg. Cserébe 2-3% jutalékot fogsz fizetni.

Olyan ez, mint az affiliate marketing, ahol megosztja a hivatkozási linkeket és jutalékot kap, ha valaki a linkjén keresztül vásárol.

Ismert, hogy a kuponcégek rendszeresen fizetnek leányvállalataiknak, így ez jogos módja az online pénzkeresésnek. A kuponfőnök már több mint 1,4 millió dollárt fizetett ki jutalékként.

Végső szavak

Az online pénzkeresés segíthet némi extra nyereség megszerzésében, de a 9–5 munkahely elől is megszabadulhat, így teljes munkaidős vállalkozóvá válhat.

Ha több pénzt keres, nagyobb pénzügyi szabadságot szerez, javítja pénzügyi biztonságát, és az Ön feltételei szerint közelebb kerül az élethez.

Az interneten valóban meg lehet keresni a megélhetést, ha keményen dolgozol és ragaszkodsz hozzá. Szóval, melyik oldali nyüzsgést próbálja ki először?

24 Comments on “Hogyan lehet pénzt keresni online? |10 legjobb ötlet pénzt keresni”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *