Keressen pénzt a Google-tól 2021-ben

Για πολλούς ανθρώπους, το να βγάλουν χρήματα στο διαδίκτυο θα ήταν ένα απόλυτο όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Εάν μπορούσαν να βρουν έναν τρόπο να κερδίσουν χρήματα με έναν ιστότοπο ή άλλη διαδικτυακή επιχείρηση, θα μπορούσαν να σταματήσουν να εργάζονται για να επικεντρωθούν στην επιχειρηματικότητα, να περάσουν περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές τους και τελικά να πάρουν ξανά τον έλεγχο του χρόνου και της ζωής.

 

Η τρέλα της διαδικτυακής αναζήτησης δεν είναι όνειρο. Έχω κάνει τον ιστότοπό μου Good Financial Cents για σχεδόν μια δεκαετία. Ξέρω επίσης χίλιους άλλους ανθρώπους που κερδίζουν χρήματα στο διαδίκτυο μέσω μαθημάτων ή προσαρμοσμένων στρατηγικών μάρκετινγκ.

 

Εδώ είναι τα καλά νέα. Οι περισσότερες διαδικτυακές στρατηγικές εσόδων δεν είναι τόσο περίπλοκες. Όπως κάθε επιχείρηση, η αύξηση των εσόδων στο διαδίκτυο απαιτεί χρόνο.

 

Η Lennie πρέπει να είναι πρόθυμη να αφιερώσει χρόνο και ενέργεια για να υλοποιήσει την ιδέα της και χρειάζεται κόκκους για να την τηρήσει, ακόμα κι αν το ταξίδι είναι αργό όταν ξεκινάει για πρώτη φορά.

 

Εάν κερδίζετε χρήματα στο διαδίκτυο αλλά δεν είστε σίγουροι με τι να ξεκινήσετε, θα πρέπει να εξετάσετε τις καλύτερες και πιο ρεαλιστικές στρατηγικές:

 

1: Google Adsense

 

Έχετε δει διαφημίσεις Google όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο. Αυτές οι διαφημίσεις υπάρχουν παντού και για καλό λόγο. Όχι μόνο μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα σε οποιονδήποτε βασικό ιστότοπο, αλλά μπορούν να είναι κερδοφόροι μόλις ο ιστότοπός σας αρχίσει να δημιουργεί σταθερή επισκεψιμότητα.

 

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Google AdSense είναι ότι είναι τόσο εύκολο στη ρύθμισή του. Εάν έχετε ιστολόγιο ή ιστότοπο, μπορείτε να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό Google AdSense. Από εδώ και στο εξής, η Google θα εισάγει έναν μοναδικό κωδικό για επικόλληση στον ιστότοπό σας.

 

Από εκεί, η Google παίρνει, παρακολουθεί τις προβολές σελίδων, την επισκεψιμότητα και τα έσοδα για λογαριασμό σας. Δεν υπάρχει καμία συντήρηση ή συντήρηση για να επιτευχθεί αυτό το πράγμα, γι ‘αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα εάν έχετε ήδη έναν ιστότοπο.

 

BrandStoryTelling BRANDVOICE | Πρόγραμμα επί πληρωμή

 

Πώς να επιτύχετε δικαιοσύνη στην αφήγηση της επωνυμίας

 

Πόσα θα κερδίσετε; Νομίζω ότι ο καλύτερος μήνας μου στο Google AdSense ήταν σχεδόν 5.000 $ τα τελευταία δέκα χρόνια. Αυτός ο υπέροχος μήνας έσκασε στο μυαλό μου καθώς ήταν στην πραγματικότητα η αρχή του ταξιδιού μου στο blogging.

 

Αν αλλάξει από μηδέν σε 5.000 δολάρια σε ένα μήνα, θα ταρακουνήσει τον κόσμο. Για μένα, αυτό με έκανε ακόμα πιο ενθουσιασμένο, γιατί ήξερα ότι υπήρχαν άλλοι τρόποι να βγάλω χρήματα.

 

2: Μάρκετινγκ θυγατρικών

 

Είτε έχετε έναν ιστότοπο είτε εξακολουθείτε να ονειρεύεστε ιδέες για ένα blog, μπορείτε επίσης να εξετάσετε το μάρκετινγκ θυγατρικών. Χρησιμοποιώντας το μάρκετινγκ θυγατρικών, σχετίζεστε με επωνυμίες και επιχειρήσεις εντός του περιεχομένου του ιστότοπού σας.

 

Όταν αναφέρετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, αναφέρεστε σε αυτό το προϊόν ή την υπηρεσία χρησιμοποιώντας έναν μοναδικό κωδικό συνεργάτη που λάβατε κατά την εγγραφή σας σε αυτό το πρόγραμμα συνεργατών. Από εδώ και πέρα, θα κερδίζετε χρήματα όταν κάποιος αγοράζει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία μέσω του συνδέσμου σας.

 

Γενικά, θέλετε να συνεργαστείτε με συνεργάτες που σχετίζονται με την ιδέα του ιστολογίου σας. Ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος, έχω ξοδέψει μεγάλο μέρος της συνδεδεμένης ενέργειάς μου σε χρηματοοικονομικά προϊόντα, όπως ταμιευτήρια, πιστωτικές κάρτες και επενδυτικούς λογαριασμούς.

 

Εκτός από την εγγραφή σε κάθε πρόγραμμα συνεργατών, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε ένα δίκτυο διαφήμισης συνεργατών που προσφέρει πολλές διαφορετικές συνεργάτες σε ένα μέρος. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε τι λειτουργεί και τι όχι με την πάροδο του χρόνου.

 

Αν ψάχνετε για έμπνευση, φίλη μου Michelle Schroeder-Gardner, ο ιστότοπος Making Sense of Sense έχει γίνει ειδικός στο μάρκετινγκ συνεργατών.

 

Η Michelle κερδίζει πάνω από 100.000 δολάρια το μήνα από το blog της και το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματός της προέρχεται από την πώληση θυγατρικών. Η Michelle είχε τόση επιτυχία με το μάρκετινγκ θυγατρικών που δημιουργεί ακόμη και το δικό της μάθημα που έχει σχεδιαστεί για να δίνει νόημα στο Affiliate Marketing.

 

Ενώ η Michelle συνεργάζεται με πολλές θυγατρικές στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, μία από τις μεγαλύτερες θυγατρικές της είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιστολογίων που ονομάζεται Bluehost.

 

Απλώς δείχνει ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με σχεδόν οποιαδήποτε θυγατρική ή προϊόν, εάν γνωρίζετε το κοινό σας και δημιουργείτε αρκετή επισκεψιμότητα για να δημιουργήσετε πωλήσεις.

 

3: Συμβουλευτική

 

Ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο είναι μέσω διαβουλεύσεων. Εάν είστε ειδικός σε οποιονδήποτε τομέα, μπορείτε να βρείτε άτομα που είναι πρόθυμα να σας πληρώσουν για να τους δώσετε συμβουλές σχετικά με τους προσωπικούς ή επαγγελματικούς τους στόχους.

 

Μπορεί να πιστεύετε ότι δεν είστε αρκετά σημαντικοί για να συμβουλευτείτε μεγάλες εταιρείες, αλλά μπορεί να εκπλαγείτε με το είδος της εξειδίκευσης για την οποία πληρώνουν οι άνθρωποι.

 

Ο συνάδελφός μου Robert Farrington του The College Investor είναι ένα καλό παράδειγμα κάποιου που συμβουλεύτηκε διαδικτυακά έναν ιστότοπο σε έναν απίθανο κλάδο. Ο Ρόμπερτ είπε ότι μετά από το blog του πριν από μερικά χρόνια, μερικές μάρκες τον πλησίασαν για βοήθεια με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το διαδικτυακό μάρκετινγκ.

 

Ο Ρόμπερτ είπε ότι έχει κάνει κατά μέσο όρο 4-6 τέτοιες συναυλίες κάθε φορά, ανάλογα με το πρόγραμμά του και τη δουλειά που περιλαμβάνει. Το καλύτερο από όλα, χρέωνε μια σταθερή τιμή, η οποία ήταν συνήθως περίπου 100 $ / ώρα.

 

Και να θυμάστε, αυτός ήταν ο μισθός που αναζητούσε για να συμβουλεύει τους ανθρώπους σχετικά με τους καλύτερους τρόπους χρήσης εργαλείων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Pinterest για να αναπτύξουν τις επωνυμίες τους.

 

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια διαβούλευση αλλά δεν είστε σίγουροι για το τι να κάνετε στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό στο Clarity.fm.

 

Αυτός ο ιστότοπος επιτρέπει σε όποιον θέλει να προσφέρει συμβουλές για τη δημιουργία ενός δωρεάν προφίλ. Αφού ρυθμίσετε το προφίλ σας, οι χρήστες θα σας βρουν και θα κλείσουν μια συνεδρία για την οποία θα πληρώσουν.

 

4: Podcasting

 

Ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο είναι να αποθηκεύσετε το διαδικτυακό σας podcast. Έχω το podcast Good Financial Cents για το ιστολόγιό μου και χρησιμοποιώ αυτήν την πλατφόρμα για να βρίσκω συνεχώς νέους χορηγούς και διαφημιστές.

 

Θυμάμαι ακόμα ότι πήρα τον πρώτο μου χορηγό στο podcast και ανακάλυψα ότι ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν 8.000 $ για να ανεβάσουν ένα σύντομο κλιπ για 90 ημέρες στην αρχή κάθε podcast.

 

Ήταν τρελά συναρπαστικό για μένα εκείνη την εποχή, καθώς δεν ήμουν σίγουρος αν θα μπορούσα να βγάλω τόσα πολλά χρήματα με το podcast μου στην αρχή.

 

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι κερδίζουν πολύ περισσότερα από εμένα στα podcast μου. Δείτε το podcast του Entrepreneur On Fire, με οικοδεσπότη τον John Lee Dumas.

 

Σύμφωνα με την τελευταία αναφορά κερδών της εκπομπής, αυτό το podcast είχε καθαρό εισόδημα άνω των 400.000 $ τον Μάρτιο του 2018. Αυτό είναι τρελό τώρα.

 

Το κλειδί για την πρόοδο του podcasting είναι να βρείτε μια θέση, να αυξήσετε το κοινό σας και, στη συνέχεια, να βρείτε τρόπους δημιουργίας εσόδων και σύνδεσης με χορηγούς.

 

Αυτός δεν είναι ο ευκολότερος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο, καθώς πολλά από τα logistics περιελάμβαναν τη συγγραφή, την εγγραφή και την επεξεργασία ενός podcast, αλλά αξίζει να το σκεφτείτε.

 

5: Χορηγοί

 

Εάν λαμβάνετε καλή επισκεψιμότητα και επιρροή για το κοινό σας, άλλες εταιρείες θα πληρώσουν για να χορηγήσουν τον ιστότοπό σας. Μπορούν να χορηγούν ολόκληρο τον ιστότοπο ή μια μεμονωμένη σελίδα ή ανάρτηση.

 

Τελικές σκέψεις

 

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλοί τρόποι για τη δημιουργία εσόδων από έναν ιστότοπο ή ένα ιστολόγιο. Αλλά πολλοί απαιτούν από εσάς να έχετε σημαντική επισκεψιμότητα για να μπορέσετε να κερδίσετε χρήματα. Το AdSense είναι μια καλή ευκαιρία εκκίνησης εδώ.

 

Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε τίποτα, μπορείτε να εγγραφείτε στην ημερομηνία κυκλοφορίας του ιστολογίου ή του ιστότοπού σας, είναι δωρεάν και μπορείτε εύκολα να προσθέσετε τον κώδικα διαφήμισης στον ιστότοπό σας.

11 Comments on “Keressen pénzt a Google-tól 2021-ben”

  1. Estos incluyen trastornos emocionales y físicos. Además, incorpora otra molécula que facilita su absorción. Puede tomarse desde 30 minutos y hasta 12 horas antes de la actividad sexual.

Leave a Reply

Your email address will not be published.