Keressen pénzt a Google-tól 2021-ben

Sok ember számára az online pénzkeresés abszolút valóra vált álom lenne. Ha megtalálnák a pénzkeresés módját egy internetes oldallal vagy más online vállalkozással, akkor abbahagyhatnák munkájukat, hogy a vállalkozói szellemre összpontosítsanak, több időt tölthessenek a családjukkal, és végül visszavegyék az idő és az élet irányítását.

Az az őrület, hogy az online keresés nem álom. Közel egy évtizede csinálom a Good Financial Cents weboldalommal. Ezer más embert is ismerek, akik online módon keresnek pénzt online módon, tanfolyamok vagy egyedi marketing stratégiák segítségével.

Most itt van a jó hír. Az online bevételi stratégiák többsége nem ilyen bonyolult. Mint minden üzleti vállalkozás, online bevételeinek növekedése időbe telik.

Hajlandónak kell lennie arra, hogy időt és energiát fordítson ötletének földhöz juttatására, és szemcsékre van szüksége ahhoz, hogy ragaszkodjon hozzá, akkor is, ha az utazás lassú, amikor először indul.

Ha pénzt keres az interneten, de nem biztos benne, hogy mit kezdjen, akkor a legjobb és legreálisabb stratégiákat kell figyelembe venni:

1: Google Adsense

Ha meglátogatott valamelyik webhelyet, látott Google-hirdetéseket. Ezek a hirdetések mindenhol vannak, és jó okkal. Nemcsak egyszerűen telepíthetők bármelyik alapvető webhelyen, de jövedelmezőek is lehetnek, amint az Ön webhelye elkezd állandó forgalmat hozni.

A Google AdSense egyik legfőbb tulajdonsága, hogy ilyen könnyű beállítani. Ha van blogja vagy webhelye, regisztrálhat egy ingyenes Google AdSense-fiókot. Innentől kezdve a Google megad egy egyedi kódot, amelyet beilleszt a webhelyére.

A Google onnan veszi, nyomon követi az oldal megtekintését, a forgalmat és a bevételeket az Ön nevében. Nincs karbantartás vagy karbantartás ennek a dolognak a megvalósításához, ami miatt nincs gond, ha már van weboldala.

BrandStoryTelling BRANDVOICE | Fizetett program

Hogyan lehet elérni a méltányosságot a márka mesélésében

Mennyit fog keresni? Szerintem a legjobb hónapom a Google AdSense-nél csaknem 5000 dollár volt az elmúlt tíz évben. Ez a csodálatos hónap felrobbant a fejemben, mivel valójában a blogolás utam kezdete volt.

Ha egy hónap alatt nulláról 5000 dollárra vált, ez megrengeti a világot. Számomra ez még jobban felizgatott, mert tudtam, hogy más módszerek is vannak a bevételszerzésre.

2: Affiliate Marketing

Akár van weboldala, vagy még mindig ötleteket álmod meg egy bloghoz, az affiliate marketinget is megvizsgálhatja. Az affiliate marketing használatával márkákkal és vállalkozásokkal áll kapcsolatban a weboldal tartalmán belül.

Ha megemlít egy terméket vagy szolgáltatást, akkor az adott termékhez vagy szolgáltatáshoz egy egyedi affiliate kód segítségével hivatkozik, amelyet az adott társprogramba történő regisztráció során kapott. Innentől kezdve pénzt keres, amikor valaki vásárol egy terméket vagy szolgáltatást a linkjén keresztül.

Általánosságban elmondható, hogy olyan társult vállalkozásokkal kíván partneri viszonyban lenni, amelyek kapcsolódnak a blog koncepciójához. Mivel pénzügyi tanácsadó vagyok, sok kapcsolt energiámat olyan pénzügyi termékekre fordítottam, mint takarékpénztárak, hitelkártyák és befektetési számlák.

Az egyes társult programokra történő regisztráció mellett regisztrálhat egy affiliate hirdetési hálózatra is, amely rengeteg különböző leányvállalatot kínál egy helyen. Így láthatja, mi működik és mi nem működik az idő múlásával.

Ha inspirációt keres, Michelle Schroeder-Gardner barátom, a Making Sense of Sense weboldal minden szakértője lett az affiliate marketingnek.

Michelle havonta több mint 100 000 dollárt keres blogjából, és jövedelmének nagy részét a leányvállalatok értékesítése adja. Michelle annyi sikert aratott az affiliate marketing terén, hogy még saját tanfolyamot is készít, amelynek célja az Affiliate Marketing értelme.

Míg Michelle rengeteg leányvállalattal dolgozik a pénzügyi szolgáltatóiparban, az egyik legnagyobb leányvállalata a Bluehost nevű blog-hosting cég.

Ez csak azt mutatja, hogy szinte bármely leányvállalattal vagy termékkel lehet pénzt keresni, ha ismeri a közönségét, és elegendő forgalmat generál az eladások létrehozásához.

3: Tanácsadás

Az online pénzkeresés másik módja a konzultáció. Ha bármilyen területen szakértő vagy, találhatsz olyan embereket, akik hajlandóak fizetni neked, hogy tanácsot adhassanak nekik személyes vagy üzleti céljaik tekintetében.

Azt gondolhatja, hogy Ön nem elég fontos ahhoz, hogy konzultáljon a nagyvállalatokkal, de meglepődhet azon, hogy milyen típusú szakértelmet fizetnek az emberek.

Kollégám, Robert Farrington, a The College Investor jó példája annak, aki online konzultált az oldalon egy valószínűtlen iparágban. Robert elmondta, hogy miután néhány éve blogolt, pár márka megkereste, hogy segítséget kérjen tőle a közösségi médiában és az online marketingben.

Robert elmondta, hogy egy időre átlagosan 4-6 ilyen koncertet készített egy időre, ütemtervétől és az ezzel járó munkától függően. A legjobb az egészben, hogy átalányt számított fel, amely általában 100 dollár / óra körül alakult.

És ne feledje, ez az a fizetés volt, amelyet azért keresett, hogy tanácsot adjon az embereknek a közösségi média eszközök, például a Facebook és a Pinterest használatának legjobb módjairól márkáik növekedéséhez.

Ha el akarja kezdeni a konzultációt, de nem biztos abban, hogy milyen lépéseket kell tennie a továbbiakban, akkor ingyenes fiókot is létrehozhat a Clarity.fm oldalon.

Ez a weboldal lehetővé teszi, hogy bárki, aki tanácsadást kíván ajánlani, ingyenes profilt hozzon létre. A profilod beállítása után az emberek megtalálják Önt, és lefoglalnak egy munkamenetet, amelyért fizetnek.

4: Podcasting

Az online pénzkeresés másik módja az online podcast tárolása. Megvan a Good Financial Cents podcast a blogomhoz, és ezt a platformot használom arra, hogy állandóan új szponzorokat és hirdetőket találjak.

Még mindig emlékszem, hogy megszereztem az első szponzoromat a podcaston, és megtudtam, hogy hajlandóak voltak 8000 dollárt fizetni érte, hogy egy rövid klipet minden egyes podcast elején 90 napig feltegyek.

Ez őrületesen izgalmas volt számomra abban az időben, mivel nem voltam biztos abban, hogy eleinte ennyit tudok-e bevételszerezni a podcastommal.

Rengeteg ember azonban sokkal többet keres, mint én a podcastjain. Vegyük az Entrepreneur On Fire podcastot, amelyet John Lee Dumas vezet.

A műsor legfrissebb jövedelmi jelentése szerint ez a podcast nettó jövedelmet meghaladta a 400 000 dollárt 2018 márciusában. Ez most őrült.

A podcasting előrehaladásának kulcsa a rés megtalálása, a közönség növelése, majd a bevételszerzés és a szponzorokkal való kapcsolattartás módjainak megtalálása.

Ez nem a legegyszerűbb módja az internetes pénzkeresésnek, mivel sok logisztika foglalkozik egy podcast írásával, rögzítésével és szerkesztésével, de mégis érdemes megfontolni.

5: Szponzorok

Ha jó mennyiségű forgalmat és befolyást gyakorol a közönségére, más cégek fizetnek azért, hogy szponzorálják webhelyét. Szponzorálhatják a teljes webhelyet, vagy egyetlen oldalt vagy bejegyzést.

Végső gondolatok

Amint láthatja, számos módon lehet bevételt szerezni egy weboldalról vagy blogról. De sokan megkövetelik, hogy jelentős forgalom legyen, mielőtt pénzt keresne. Itt az AdSense egy jó kezdeti bevételszerzési lehetőség.

Nem kell semmit létrehoznia, csatlakozhat a blog vagy a webhely indításának napjához, ez ingyenes, és könnyen hozzáadhatja a hirdetési kódot a webhelyéhez.

2 Comments on “Keressen pénzt a Google-tól 2021-ben”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *