Keressen pénzt az online felmérésből 2021-ben

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα ενώ είστε ακόμα στο PJ σας. Δεν χρειάζεται να γλιστρήσετε μέσα από την πόρτα. Με το smartphone σας, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στον καναπέ, στο καφενείο ή οπουδήποτε μπορείτε να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο.

 

Μπορείτε να πληρώσετε λέγοντάς μας τη γνώμη σας. Είναι για εσάς. τις θέλουν οι εταιρείες. Υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί ιστότοποι ερευνών επί πληρωμή, όπως το InboxDollars, το MyPoints και το Swagbucks, όπου μπορείτε να πληρώνεστε για να παρέχετε τις απόψεις που ζητάτε. (Και μπορείτε ακόμη και «απαλά» να προτείνετε να συμμετάσχουν μέλη της οικογένειας της γνώμης σας.)

 

Στον ελεύθερο χρόνο σας, ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση στον καναπέ σας ή κάνετε παρέα με τους φίλους σας, μπορείτε να κερδίσετε λίγα επιπλέον χρήματα μοιράζοντας τις απόψεις σας για προϊόντα, υπηρεσίες, αθλήματα και άλλα τρέχοντα γεγονότα.

 

Διαφορετικές εταιρείες έρευνας αγοράς θα χρειαστούν διαφορετικές πληρωμές ανταμοιβής. Ωστόσο, μπορείτε συνήθως να κερδίσετε μετρητά ή ανταμοιβές Paypal, δωροκάρτες για Amazon, Target, iTunes, Walmart και άλλους λιανοπωλητές, προπληρωμένες κάρτες Visa και άλλα βραβεία και κληρώσεις.

 

Ας ρίξουμε μια ματιά στους καλύτερους ιστότοπους έρευνας στους οποίους μπορείτε να πληρώνεστε για έλεγχο. Εάν έχετε μοιραστεί ποτέ τις σκέψεις σας με φίλους και συγγενείς ή σε εφαρμογές κοινής χρήσης κοινότητας, το έχετε καταλάβει σωστά. Οι καλύτεροι ιστότοποι ερευνών σάς επιτρέπουν να κερδίσετε χρήματα online χρησιμοποιώντας ερωτηματολόγια και ομάδες εστίασης.

 

Με τη βοήθεια διαδικτυακών τοποθεσιών έρευνας, μπορείτε επίσης να βοηθήσετε τις εταιρείες να δημιουργήσουν καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες. Μπορείτε να διαμορφώσετε τις επωνυμίες που έχουν σημασία για εσάς με δοκιμές προϊόντων, απαντώντας σε σύντομες έρευνες και δημοσκοπήσεις.

 

Δεν είναι επιλέξιμες όλες οι λέσχες έρευνας. Εάν ένας ιστότοπος έρευνας σας υπόσχεται χιλιάδες δολάρια ή ότι μπορείτε να παρατήσετε τη δουλειά σας, τρέξτε μακριά. Οι έρευνες που πληρώνει η Legit είναι μια μεγάλη παρενέργεια για την απόκτηση επιπλέον μετρητών, όχι μια τακτική πηγή εισοδήματος. Αλλά εξακολουθεί να είναι μια μεγάλη παρενέργεια για τους υπεύθυνους έρευνας να λάβουν δωρεάν δωροεπιταγές Amazon, μετρητά και άλλες ανταμοιβές.

 

Υπάρχει πραγματικά μια αγορά όπου μπορεί να ακουστεί η φωνή σας. Αυτό το άρθρο είναι ένας οριστικός οδηγός έρευνας. Περιγράφει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη συμμετοχή σε έρευνες και πότε και πώς μπορείτε να περιμένετε να πληρωθείτε.

 

Ακολουθεί μια ματιά στους καλύτερους νόμιμους ιστότοπους έρευνας του 2021 για εσάς.

 

Ποιες είναι οι καλύτερες τοποθεσίες έρευνας;

 

Υπάρχουν πράγματι πολλοί ιστότοποι Legitimate Survey: Swagbucks, MyPoints, InboxDollars, OneOpinion, Prize Rebel, LifePoints, Ipsos, i-Say, Toluna, MySurvey, Vindale Research, Survey Junkie και άλλα.

 

Σε αυτό το άρθρο, θα επικεντρωθώ στους ιστότοπους έρευνας που έχω δοκιμάσει, δοκιμάσει και αποδείξει ότι καλύτερο. Και εκεί που έψαχνα για πραγματικές ανταμοιβές. Έβγαλα δωροκάρτες Google, δωροκάρτες Apple, δωροεπιταγές Safeway και επιταγές (μέσω ταχυδρομείου).

 

Θα μοιραστώ τον τρόπο αναζήτησης σε αυτούς τους ιστότοπους έρευνας και τον τρόπο πληρωμής. Θα ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένους ιστότοπους του Legitimate Survey και θα αξιολογήσουμε πόσα μπορείτε να κερδίσετε και πόσο χρόνο θα διαρκέσει η αξίωσή σας και αν προσφέρουν μπόνους εγγραφής.

 

Εξετάζουμε διεξοδικά τις 3 τοποθεσίες έρευνας:

 

Swagbucks

 

InboxDollars

 

MyPoints

 

Όλοι αυτοί οι ιστότοποι ερευνών και οι εταιρείες έρευνας αγοράς έχουν νόμιμες ευκαιρίες κερδών. Μπορείτε να εκφράσετε τη γνώμη σας, να κερδίσετε χρήματα και να πληρώσετε τις ανταμοιβές σας.

 

Και αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τα έσοδά σας, μπορείτε να εγγραφείτε για όλα αυτά. Αφού διαβάσετε μια επισκόπηση αυτών των εταιρειών έρευνας, διαβάστε την επόμενη ενότητα και μάθετε πώς να κερδίσετε χρήματα αμέσως με έρευνες.

 

Αποκάλυψη: Τα τελευταία 10 χρόνια, έχω περάσει πολύ χρόνο με διάφορους ιστότοπους ερευνών, ιστότοπους επιβράβευσης και εφαρμογές αγορών. Αυτό οδήγησε τελικά στην τρέχουσα δουλειά μου στην Prodege, όπου εργάζομαι στα ψηφιακά μέσα. Αν υπάρχει εισβολή χρημάτων, θέλω να το δοκιμάσω.

 

Από το ξεφύλλισμα των ευρημάτων καταστημάτων οικονομικών ειδών μέχρι τα ακραία κουπόνια μέχρι τις διαδικτυακές έρευνες, μου αρέσει το Great Drive. Κέρδισα μερικές χιλιάδες δολάρια με έρευνες. Έχω μοιραστεί αυτούς τους ιστότοπους και τις εφαρμογές με τους φίλους και την οικογένειά μου που είτε α) λένε ότι δεν λειτουργούν είτε β) δεν καταλαβαίνουν πώς λειτουργούν.

 

Και γι’ αυτό έγραψα αυτό το κομμάτι. Πρέπει να αναλύσετε τις εισόδους και τις εξόδους σχετικά με τον τρόπο αναζήτησης. Θέλουμε να βοηθήσουμε τους καταναλωτές και τα μέλη να κερδίσουν χρήματα μέσω ερευνών. Οι εταιρείες έρευνας αγοράς κερδίζουν χρήματα όταν διεξάγουν και ολοκληρώνουν αξιόπιστες έρευνες.

 

Θέλουμε οι υπεύθυνοι της έρευνας να έχουν καλή εμπειρία και κατανόηση της διαδικασίας. Όταν οι καταναλωτές δεν ολοκληρώνουν μια έρευνα ή δεν παίρνουν εγγύηση στο χώρο της έρευνας, όλοι χάνουν.

 

Και σαν επαγγελματίας Hustler μερικής απασχόλησης (ελπίζω), σκοτώνει όταν οι συμμετέχοντες στην έρευνα αφήνουν χρήματα στο τραπέζι, χάνοντας μικρά πράγματα όπως το κλικ σε ένα κουμπί ή το τσεκάροντας ένα πλαίσιο στη λίστα.

 

1. Swagbucks

 

Κατά τη γνώμη μου, το Swagbucks είναι ο καλύτερος ιστότοπος ερευνών. Τα τελευταία χρόνια, είχα μια θετική εμπειρία ως έρευνα και έβγαλα περίπου 800 $. Το Swagbucks συνήθως πληρώνει μέσα σε 24-48 ώρες.

 

Η πρώτη κατάθεση μπορεί να διαρκέσει περισσότερο επειδή η Swagbucks πρέπει να επαληθεύσει τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Τα μετρητά θα μεταφερθούν απευθείας στον λογαριασμό σας στο Paypal. Οι δωροκάρτες θα σας παραδοθούν ως ηλεκτρονικό κουπόνι μέσω email. Μπορείτε να εισαγάγετε κωδικούς κουπονιών online για να εξαργυρώσετε ή να αποθηκεύσετε το κουπόνι σας στο ψηφιακό πορτοφόλι που επιθυμείτε.

 

Μέσος μισθός (πληρωμή) ανά έρευνα: 50-500 SB (ή 0,50-5,00 $)

 

Χρόνος επένδυσης: 5-25 λεπτά ανά έρευνα (οι περισσότερες έρευνες)

 

Ελάχιστο εισόδημα έως μετρητά: 3 $

 

Απαιτήσεις εγγραφής: Άνω των 13 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες, διαθέσιμο σε πολλά άλλα

 

χώρες όπως ο Καναδάς, η Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Γερμανία

 

Υποστηριζόμενες συσκευές: Επιτραπέζιος / Φορητός υπολογιστής, Tablet / iPad, Κινητό (Ιστός για κινητά, Εφαρμογή iPhone, Εφαρμογή Android)

 

Μπόνους εγγραφής: 10,00 $ (20 $ + πρέπει να ολοκληρώσετε τη δραστηριότητα καταστήματος)

 

Αξιολόγηση Trustpilot: 4,3 από 5 αστέρια (18.500+ αξιολογήσεις)

 

100 SB ισούται με ένα δολάριο. Στο Swagbucks, όπως και σε κάθε άλλο νόμιμο ιστότοπο έρευνας, πρέπει να πληροίτε τις προϋποθέσεις και να ολοκληρώσετε την έρευνα για να λάβετε τη σχετική ανταμοιβή πληρωμής.

 

2. InboxDollars

 

Μέση πληρωμή ανά έρευνα: 0,50 $ έως 5,00 $

 

Χρόνος επένδυσης: 5-25 λεπτά ανά έρευνα (οι περισσότερες έρευνες)

 

Ελάχιστο εισόδημα έως μετρητά: 10 $

 

Προϋποθέσεις εφαρμογής: Ηλικία άνω των 18 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες, άνω των 18 ετών στον Καναδά, άνω των 18 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο

 

Υποστηριζόμενες συσκευές: επιτραπέζιος / φορητός υπολογιστής, tablet / iPad, Κινητό (Ιστός για κινητά, εφαρμογή iPhone, εφαρμογή Android)

 

Μπόνους εγγραφής: 5,00 $

 

Αξιολόγηση Trustpilot: 4,3 / 5 αστέρια (12.000+ αξιολογήσεις)

 

Το InboxDollars προσφέρει έναν καλό συνδυασμό ερευνών, προσφέροντας μια ποικιλία ερευνών (μήκη, θέματα, δημογραφικά στοιχεία), διασκεδαστική κοινωνική δέσμευση και διαφάνεια.

 

Όπως και με το Swagbucks (και οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο έρευνας), πρέπει να πληροίτε τα κριτήρια για έρευνες και να έχετε ένα φίλτρο πριν από την έρευνα που πρέπει να συμπληρώσετε για να είστε μέρος του κοινού-στόχου σας. Έκανα πάνω από 2.500 $ με έρευνες στο InboxDollars.

 

3. MyPoints

 

Σχετικά με τις προσφορές αγορών σας (μπορείτε να κερδίσετε πόντους όταν αγοράζετε τα αγαπημένα σας καταστήματα) Το MyPoints, το πιο γνωστό, προσφέρει πολλές επιλογές έρευνας. Οι περισσότερες έρευνες πληρώνουν 30 έως 500 πόντους, αλλά μπορείτε να βρείτε έρευνες που πληρώνουν ακόμη περισσότερο.

 

Εξαργυρώστε τους πόντους σας για δωρεάν δωροκάρτες για το Amazon, το Best Buy, το Target και άλλους δημοφιλείς λιανοπωλητές. Οι προπληρωμένες δωροκάρτες Visa είναι επίσης διαθέσιμες ως μέθοδος πληρωμής. Η αναλογία Πόντων/Δολάριο μπορεί να κυμαίνεται, αλλά συνήθως είναι 175 Πόντοι = 1 $.

 

Μέση πληρωμή ανά έρευνα: 50-500 πόντοι (περίπου 0,25 $-3 USD)

 

Χρονική επένδυση: 5-30 λεπτά ανά έρευνα

 

Προϋποθέσεις εγγραφής: Από την ηλικία των 13 ετών, εκτός εάν απαιτείται από την τοπική νομοθεσία να είστε μεγαλύτεροι. Ισχύουν πρόσθετοι κανόνες για διεθνείς εκδότες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου, αλλά και μέλη που δεν είναι μέλη των ΗΠΑ μπορούν επίσης να εγγραφούν στο MyPoints.

 

Υποστηριζόμενες συσκευές: Φορητός υπολογιστής / Επιτραπέζιος υπολογιστής, Tablet / iPad, Κινητό (Ιστός για κινητά, εφαρμογή iTunes, εφαρμογή Android)

 

Μπόνους εγγραφής: 10 $ (πρέπει να ολοκληρώσετε 20 $ + δραστηριότητα καταστήματος)

 

Αξιολόγηση Trustpilot: 4,4 / 5 αστέρια (5.500+ αξιολογήσεις)

 

Περίληψη

 

Εδώ είναι ένα γρήγορο τρέξιμο ή χαμηλό επίπεδο. Υπάρχουν πολλές σελίδες νόμιμων ερευνών. Μπορείτε να γίνετε μέλος τους και να κερδίσετε επιπλέον χρήματα, αλλά δεν είναι πλήρης απασχόληση. Πρέπει να είστε σε θέση να συμπληρώσετε και να ολοκληρώσετε τις έρευνες και να φτάσετε στο ελάχιστο ποσό πληρωμής.

 

Οι περισσότεροι ιστότοποι ερευνών πληρώνουν σε πόντους ή σε εικονικό νόμισμα που μπορείτε να εξαργυρώσετε με μετρητά, Paypal ή δωροκάρτα.

7 Comments on “Keressen pénzt az online felmérésből 2021-ben”

  1. Si la causa son los factores psicológicos, puede ser útil un tratamiento psiquiátrico o psicológico. En todo caso, existen medicamentos que pueden ayudar a conseguir una erección, como son los que contienen sildenafilo y tadalafilo, ambos en nuestro vademécum. No tome esta medicina en cantidades mayores o menores, o por más tiempo de lo recomendado.

Leave a Reply

Your email address will not be published.