Keressen pénzt az online felmérésből 2021-ben

Számos módon lehet pénzt keresni, miközben még mindig PJ-jében van. Nem kell kicsoszogni az ajtón. Az okostelefonnal pénzt kereshet a kanapén, a kávézóban vagy bárhol, ahol csatlakozhat az internethez.

Fizethet, ha elmondja véleményét. Neked vannak; a vállalatok akarják őket. Rengeteg olyan nagyszerű fizetett felmérési webhely található, mint az InboxDollars, a MyPoints és a Swagbucks, ahol fizetést kaphat a megkért vélemények elmondásáért. (És még “gyengéden” is javasolhatja, hogy a véleményes családtagjai is csatlakozzanak.)

Szabadidejében, miközben a kanapéján nézi a tévét, vagy a barátaival lóg, egy kis plusz pénzt kereshet, ha megosztja véleményét a termékekről, szolgáltatásokról, sportról és egyéb aktuális eseményekről.

A különböző piackutató vállalatoknak különböző jutalomkifizetésekre lesz szükségük. Ennek ellenére általában készpénzt vagy Paypal-jutalmat, ajándékkártyákat kereshet az Amazon, a Target, az iTunes, a Walmart és más kiskereskedők számára, előre fizetett Visa-kártyákat, valamint egyéb díjakat és nyereményjátékokat.

Vessünk egy pillantást a legjobb felmérési oldalakra, ahol fizetést kaphat a véleményezésért. Ha valaha megosztotta gondolatait barátaival és családtagjaival, vagy közösségi megosztó alkalmazásokban, akkor máris remekül ért hozzá. A legjobb felmérési webhelyek lehetővé teszik, hogy kérdőívek és fókuszcsoportok segítségével pénzt keressen online.

Az online felmérési webhelyek segítségével Ön is segít a vállalatoknak jobb termékek és szolgáltatások létrehozásában. Termékteszteléssel, rövid felmérések megválaszolásával és közvélemény-kutatások segítségével alakíthatja az Ön számára fontos márkákat.

Nem minden felmérő klub jogos. Ha egy felmérési oldal dollárok ezreit ígéri, vagy hogy felmondhat napi munkáját, meneküljön el. A Legit által fizetett felmérések nagyszerű mellékhatás az extra készpénz megszerzésére, nem pedig rendszeres jövedelemforrás. De még mindig nagy mellékhatás a felmérést készítők számára, hogy ingyenes Amazon-ajándékutalványokat, készpénzt és egyéb jutalmakat kapjanak.

Valóban van egy piac, ahol a hangod hallható. Ez a cikk egy végleges felmérési útmutató. Megfogalmaz mindent, amit tudnia kell a felmérések készítéséről, valamint arról, hogy mikor és hogyan számíthat a fizetésre.

Íme egy pillantás 2021 legjobb legitim felmérési webhelyeire, így Ön.

Melyek a legjobb felmérési helyek? 

Valóban sok legitim felmérési webhely létezik: Swagbucks, MyPoints, InboxDollars, OneOpinion, Prize Rebel, LifePoints, Ipsos, i-Say, Toluna, MySurvey, Vindale Research, Survey Junkie és még sok más.

Ebben a cikkben azokra a felmérési helyekre összpontosítok, amelyeket a legjobban kipróbáltam, teszteltem és beváltam. És ahol tényleges jutalmakat kerestem. Kivettem a Google ajándékkártyáit, az Apple ajándékkártyáit, a Safeway ajándékutalványait és a csekkeket (postai úton).

Megosztom, hogyan keresel ezeken a felmérési webhelyeken, és hogyan fizetsz ki. Megvizsgálunk néhány legitim felmérési webhelyet, és felmérjük, mennyit kereshet és mennyi időbe telik a kereset, és hogy kínálnak-e regisztrációs bónuszt.

Alaposan megvizsgáljuk a 3 felmérési helyszínt:

 • Swagbucks
 • InboxDollars
 • MyPoints

Mindezek a felmérési helyek és a piackutató társaságok jogos pénzkereseti lehetőségek. Hangot adhat véleményének, pénzt kereshet és kifizetheti jutalmát.

Ha pedig maximalizálni szeretné a bevételeit, akkor mindegyikre feliratkozhat. Miután elolvasta ezeknek a felmérési vállalatoknak az áttekintését, olvassa el a következő részt, és olvassa el, hogyan készítsen azonnal pénzt a felmérések segítségével.

Közzététel: Az elmúlt 10 évben rengeteg időt töltöttem különböző felmérési oldalakkal, jutalmazási oldalakkal és vásárlási alkalmazásokkal. Ez vezetett végül a jelenlegi munkámhoz a Prodege-ban, ahol digitális médiában dolgozom. Ha van pénzhackelés, ki akarom próbálni.

A takarékossági boltok leleteinek átlapozásától az extrém kuponozáson át az online felmérésekig szeretem a nagy mellékhajtást. Néhány ezer dollárt bankoltam felmérésekkel. Megosztottam ezeket a webhelyeket és alkalmazásokat barátaimmal és családtagjaimmal, akik vagy a) azt mondják, hogy nem működik, vagy b) nem értik, hogyan működnek.

És ezért írtam ezt a darabot. Meg kell bontani a be- és kimeneteleket, hogyan lehet keresni. Segíteni szeretnénk a fogyasztókat és a tagokat pénzt keresni felmérések segítségével. A piackutató cégek pénzt keresnek, ha hiteles felméréseket készítenek és befejeznek.

Szeretnénk, ha a felmérést készítők jó tapasztalatokkal rendelkeznének és megértenék a folyamatot. Amikor a fogyasztók nem töltenek ki egy felmérést, vagy óvadékot nem vetnek fel a felmérés helyszínén, mindenki veszít.

És mint profi részmunkaidős hustler (remélem), megöl, amikor a felmérés résztvevői úgy hagynak pénzt az asztalon, hogy kimaradnak olyan apró dolgok, mint például egy gombra kattintás vagy egy négyzet bejelölése a listán.

1. Swagbucks

Véleményem szerint a Swagbucks a legjobb felmérési oldal. Az elmúlt néhány évben pozitív tapasztalatokat szereztem felmérésként, és körülbelül 800 dollárt kerestem. A Swagbucks általában 24-48 órán belül fizet.

Az első befizetés hosszabb időt vehet igénybe, mert a Swagbucksnak igazolnia kell fiókja adatait. A készpénzt közvetlenül a Paypal-számlájára utalják. Az ajándékkártyákat elektronikus utalványként kézbesítjük Önnek e-mailben. Online megadhatja az utalványkódokat az utalvány beváltásához vagy tárolásához a kívánt digitális pénztárcában.

 • Átlagos fizetés (kifizetés) felmérésenként: 50–500 SB (vagy 0,50–5,00 USD)
 • Időbefektetés: 5-25 perc felmérésenként (a legtöbb felmérés)
 • Minimális bevétel a készpénzig: 3 USD
 • Regisztrációs követelmények: 13 éves kor felett az Egyesült Államokban, sok másban is elérhető
 • országok, köztük Kanada, Ausztrália, Egyesült Királyság, Franciaország, Németország
 • Támogatott eszközök: Asztal / laptop, Táblagép / iPad, Mobil (Mobil Web, iPhone App, Android App)
 • Regisztrációs bónusz: 10,00 USD (20 USD + bolti tevékenységet kell teljesítenie)
 • Trustpilot értékelési pontszám: 4,3 csillag az 5 csillagból (18 500+ értékelés)

100 SB egyenlő egy dollárral. A Swagbucks-on, csakúgy, mint bármely más törvényes felmérési webhelyen, kvalifikálnia kell magát és ki kell töltenie a felmérést a kapcsolódó kifizetési jutalom megszerzéséhez.

2. InboxDollars

 • Átlagos kifizetés felmérésenként: 0,50 USD – 5,00 USD
 • Időbefektetés: 5-25 perc felmérésenként (a legtöbb felmérés)
 • Minimális bevétel a készpénzig: 10 USD
 • Jelentkezési követelmények: 18 év feletti életkor az Egyesült Államokban, 18 év feletti Kanadában, 18 év feletti Egyesült Királyságban
 • Támogatott eszközök: asztali / laptop, táblagép / iPad, mobil (mobil web, iPhone alkalmazás, Android alkalmazás)
 • Regisztrációs bónusz: 5,00 USD
 • Trustpilot értékelési pontszám: 4,3 / 5 csillag (12 000+ értékelés)

Az InboxDollars a felmérések jó ötvözetét kínálja, különféle felméréseket kínálva (hosszak, témák, demográfiai adatok), szórakoztató társadalmi szerepvállalást és átláthatóságot.

Csakúgy, mint a Swagbucks (és minden más felmérési webhely) esetében, Önnek is fel kell jogosítania a felmérésekre, és van egy felmérés előtti szűrő, amelyet ki kell töltenie, hogy a célközönség részévé válhasson. Több mint 2500 dollárt kerestem felmérésekkel az InboxDollars-on.

3. MyPoints

A vásárlási ajánlatairól (pontokat szerezhet, amikor kedvenc boltjait vásárolja) a legismertebb MyPoints rengeteg felmérési lehetőséget kínál. A legtöbb felmérés 30–500 pontot fizet, de talál olyan felméréseket, amelyek még többet fizetnek.

Váltsa be pontjait az ingyenes ajándékkártyákért az Amazon, a Best Buy, a Target és más népszerű kereskedők számára. Fizetési lehetőségként előre fizetett Visa ajándékkártyákat is kínálnak. A pont / dollár arány ingadozhat, de általában 175 pont = 1 dollár.

 • Átlagos kifizetés felmérésenként: 50–500 pont (nagyjából 0,25–3 USD)
 • Időbefektetés: 5-30 perc felmérésenként
 • Regisztrációs követelmények: 13 éves kortól, kivéve, ha a helyi törvények előírják, hogy idősebbnek kell lenned. A webhelyhasználatra vonatkozóan további szabályok vonatkoznak a nemzetközi kibocsátókra, de az Egyesült Államokon kívüli tagok is csatlakozhatnak a MyPoints-hoz.
 • Támogatott eszközök: Laptop / Asztal, Táblagép / iPad, Mobil (Mobil Web, iTunes App, Android App)
 • Regisztrációs bónusz: 10 USD (teljesítenie kell 20 USD + bolti tevékenységet)
 • Trustpilot értékelési pontszám: 4,4 / 5 csillag (5 500+ értékelés)

Összegzés

Itt van egy gyors átfutás vagy alacsony szint. Számos legitim felmérési oldal létezik. Csatlakozhat hozzájuk, és extra pénzt kereshet, de ez nem teljes munkaidő. Képesnek kell lennie a felmérésekre és ki kell töltenie azokat, és el kell érnie a minimális kifizetési összeget.

A legtöbb felmérési webhely pontokban vagy virtuális pénznemben fizet, amelyet készpénzre, Paypal-ra vagy ajándékkártyára válthat be.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *