Keressen pénzt szabadúszóként a PeoplePerHour-tól

A PeoplePerHour egy brit webhely, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szabadúszóként pénzt keressenek, szabadúszó lehetőségek reklámozásával mind a vevők, mind az eladók számára.

Vevők azok az emberek, akiknek szüksége van szabadúszó szolgáltatásokra, és megkövetelik, hogy valaki végezze el helyettük a feladatot. Az eladók olyan munkavállalók, akik valamilyen jövedelem fejében felajánlják szolgáltatásaikat.

Az eladók közvetlenül pályázhatnak a vevők által közzétett állásokra, vagy a vevők közvetlenül kapcsolatba léphetnek velük. A társaság 2007-ben alakult, irodáikkal, valamint Londonjával és New Yorkjával rendelkeznek. Az Upwork is az egyik erős versenytársuk.

Hogyan lehet csatlakozni a PeoplePerHour-hoz?

Regisztráció egy Seller fiókhoz a PeoplePerHour webhelyen.

Mivel csak a weboldal Eladó része érdekel minket, ezért megvitatjuk, hogyan is működik valójában. Az eladók azok a szabadúszó munkavállalók, akik el akarják adni szolgáltatásaikat fizetésük érdekében.

Óránként óránként hatalmas az Eladók Adatbázisa, akik a világ minden tájáról tartoznak, és rendszeresen dolgoznak a Vevők által közzétett projektek befejezésén.

Hogyan lehet eladni a szolgáltatásait?

Az Eladóknak háromféle módon lehet eladni szolgáltatásaikat:

Profil felépítése

A profil létrehozása azt jelenti, hogy olyan mértékben készítsd el a profilodat, hogy a vásárlók könnyen megtalálhassanak és munkát tudjanak ajánlani. Most ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik.

Profil létrehozásához meg kell töltenie azt az összes információt, amelyet esetleg összegyűjthet a szabadúszó karrierjéhez kapcsolódóan. Valójában eléggé imponálnia kell a vevőket, hogy jól érezzék magukat abban, hogy munkát kínálnak Önnek.

A profil elkészítéséhez töltse ki a teljes profilját, adjon hozzá fotókat és ossza meg korábbi munkatapasztalatait. A PeoplePerHour rendelkezik egy rangsorolási algoritmussal, amely rangsorolja a profilodat, és minél jobb a rang, annál nagyobb az esély arra, hogy a vásárlók felkeressék profilodat, és végül munkát ajánlanak neked. Most, amikor különböző projektekkel keres, a rangja javul, és így több lehetőségnek lesz kitéve.

Javasoljon közvetlenül

A PeoplePerHour.com lehetővé teszi az Eladók számára, hogy közvetlen ajánlatokat küldjenek a vevőknek egy felsorolt ​​munkára vonatkozóan. Ehhez naponta meg kell keresnie a releváns munkáját, és el kell kezdenie a javaslatok elküldését azoknak, akiket úgy gondolja, hogy könnyen elvégezhet.

Most korlátozva van az elküldhető javaslatok száma. Egy hónap alatt csak 15 javaslatot küldhet el. Ez azt jelenti, hogy nagyon óvatosnak kell lenned azzal kapcsolatban, hogy kinek küldesz javaslatot.

Próbálja meg kiválasztani a legegyszerűbb munkákat az elején, és készítsen nagyszerű javaslatokat az elutasítás esélyének minimalizálása érdekében.

Órák

A Hourlies egy egyedülálló szolgáltatás, amelyet a PeoplePerHour.com bemutat az eladók számára. Alapvetően olyan munkákról van szó, amelyeket az eladók a képességeik alapján adnak ki.

Például, ha jól értesz a logó tervezéséhez, küldhetsz egy Hourlie-t, amely elmagyarázza, hogyan tervezhetsz bárkinek logót ennyi összegért.

Hozzáadhat mintákat, fényképeket és leírásokat korábbi munkáiról, hogy meggyőzze a vevőket képességeivel. A Hourlies egy gyors pénzkeresési módszer, és minél népszerűbb a Hourlie, annál nagyobb az esélye, hogy több megrendelést kap a vevőktől. Tehát mindenképpen használja ki ezt a nagyszerű lehetőséget.

PeoplePerHour fizetési részletek

A PeoplePerHour.com fizet az eladóknak Paypal vagy bankszámla útján. A bevételeinek visszavonásához meg kell lépnie a Fizetés részben, és használni kell a Visszavonni linket. Kiválaszthatja a pénzt Paypal vagy bankszámlájára. A PeoplePerHour.com 1 munkanapot vesz igénybe a fizetés feldolgozásához.

Díjak

Az Óránként két embernek két fizetési szintje van. Addig fizetik az eladási ár 15% -át + ÁFA-t, amíg havi 175 fontot nem keres – a 175 fonton felüli összeget 3,5% -on számolják fel.

Tippek

A jó visszajelzésértékelés megszerzése és az ügyfelek folyamatos megjelenése érdekében néhány dolgot szem előtt kell tartani.

Ne vállaljon többet, mint amennyit el tud látni – ha elborul, és nem tudja időben befejezni a munkát, ez negatív visszajelzéshez vezethet, ami hátráltathatja a jövőbeli munka esélyeit.

Kínáljon válogatott órákat a képességei alapján – írhat-e cikket, linket tehet fel a webhelyére, vagy megoldhatja az Excel problémáit? Írjon fel egy órát, amelyben pontosan megtudhatja, mit tehet, és ezt is beárazza.

Ne felejtsen el nagyszerű képeket találni a homokóra mellett. Ne csüggedjen, amikor a javaslatát nem fogadják el – ott nagy a verseny, ezért tartsa meg!

Végső szó

A PeoplePerHour.com nagyszerű weboldal azok számára, akik online munkát keresnek. Függetlenül attól, hogy korábban szabadúszó tevékenységet folytatott-e vagy sem, úgy gondolom, hogy meg kell próbálni.

Nagyon sima felépítésűek a növekedéshez, így még akkor is, ha újrakezdi, elérheti a maximális szintet és a maximális expozíciót. Győződjön meg róla, hogy a kezdetek kezdetén könnyű és apró feladatokat indít, hogy kialakítsa profilját.

A homokórák szintén nagyszerű tulajdonság, amelyet mindenkinek ki kell használnia. Kiemelheti képességeit, és jó pénzt kaphat azok felhasználásáért. Tehát, ha szabadúszó tevékenységet szeretne folytatni és online keresni szeretne, akkor ez egy nagyon jó hely a kezdéshez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.