Könnyű módszerek pénzt keresni videók megtekintésével

Η δημιουργία βίντεο είναι ΠΟΛΥ ευκολότερη από ό,τι νομίζετε για να παρακολουθήσετε. Και λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι πιθανό να ξοδεύετε πολύ χρόνο παρακολουθώντας ταινίες, κλιπ και διαφημίσεις στο διαδίκτυο, είναι ένας τόσο εύκολος τρόπος για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα στον ελεύθερο χρόνο σας.

 

Ιδανικό για να κερδίσετε χρήματα με επιχειρήσεις όπως ο λογαριασμός σας στο YouTube. Επιπλέον, όλη η εργασιακή εμπειρία βίντεο μπορεί να βελτιώσει σημαντικά το βιογραφικό σας και να σας βοηθήσει να βρείτε μια δουλειά που σχετίζεται με ταινίες, τηλεόραση ή ψηφιακά μέσα.

 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παρακολουθήσετε χρήματα για βίντεο και εδώ θα εξετάσουμε τις καλύτερες επιλογές.

 

Ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα…

 

Εάν πληρώνετε για να προβάλλετε διαφημίσεις στο διαδίκτυο, μπορείτε να λάβετε μετρητά γρήγορα, αλλά δεν θα γίνετε εκατομμυριούχος σε μια νύχτα. Ωστόσο, είναι υπέροχο αν μπορείτε να αναζητήσετε κάτι επιπλέον στον ιστότοπο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν κερδίζουν επιπλέον χρήματα τα Σαββατοκύριακα ή αν κερδίζουν επιπλέον χρήματα ως μαμά.

 

Εάν πληρώνετε για να προβάλλετε διαφημίσεις στο διαδίκτυο, μπορείτε να αυξήσετε το ποσό που πληρώνετε σχολιάζοντας, συμβάλλοντας στις αξιολογήσεις και παραπέμποντας φίλους σε υπηρεσίες.

 

Μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα από τα απλά πράγματα που μπορείτε να πληρώσετε για το Διαδίκτυο από την άνεση του σπιτιού σας, απλώς παρακολουθήστε βίντεο στο YouTube και αν είστε gamer ή απλώς σας αρέσει να παίζετε online, μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα παίζοντας στο διαδίκτυο. στο τηλέφωνό σας.

 

1. Παρακολουθήστε βίντεο για μετρητά στο Swagbucks

 

Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, σας ενθαρρύνουμε να εγγραφείτε στο Swagbucks για να ανταμειφθείτε για τα παιχνίδια βιντεοπαιχνιδιών, την περιήγηση στον Ιστό και τη συμπλήρωση ερευνών.

 

Ο τύπος των βίντεο που εμφανίζονται στο Swagbucks μπορεί να ποικίλλει, αλλά μπορείτε να περιμένετε πολλά σύντομα κλιπ, όπως διαφημίσεις, περιεχόμενο ειδήσεων και viral βίντεο.

 

Η παρακολούθηση βίντεο στον ιστότοπο μπορεί να μην σας κερδίζει τεράστια ποσά ή “Swagbuck Points” (γνωστός και ως SB), αλλά επειδή είναι τόσο εύκολα χρήματα, σίγουρα πιστεύουμε ότι αξίζει να το δοκιμάσετε.

 

Επιπλέον, εάν χρησιμοποιήσετε το Swagbucks μαζί με τις άλλες προτάσεις στη λίστα, τα κέρδη σας θα αθροιστούν γρήγορα.

 

2. Κερδίστε χρήματα παρακολουθώντας αρχεία βίντεο InboxPounds

 

Το InboxPounds λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με το Swagbucks, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από απλά πράγματα, όπως η παρακολούθηση βίντεο και ερευνών.

 

Και πάλι, μπορεί να μην μπορείτε να κερδίσετε πολλά χρήματα εδώ, αλλά όσο περισσότερες εργασίες εκτελείτε ενώ παρακολουθείτε βίντεο, τόσο περισσότερα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε. Μπορείτε ακόμη να κερδίσετε χρήματα στα InboxPounds ή να κάνετε αναζήτηση στον Ιστό στις σελίδες αναζήτησής τους.

 

3. Γίνετε παρουσιαστής ταινιών και τηλεόρασης

 

Εάν ελπίζετε να κερδίσετε τα προς το ζην παρακολουθώντας βίντεο, ένας παρουσιαστής ταινίας ή τηλεόρασης θα είναι πιθανώς ο καλύτερος, πιο καθιερωμένος τρόπος για να το κάνετε.

 

Δεν είναι καθόλου εύκολο να φτάσουμε στο σημείο να γράφουμε για βίντεο με πλήρη απασχόληση, αλλά μπορείτε να το κάνετε με σκληρή δουλειά, αφοσίωση και καλή κατανόηση του γραπτού λόγου.

 

Η κριτική κινηματογράφου και τηλεόρασης είναι μια πολύ ανταγωνιστική συνεδρία, επομένως, ειδικά εάν σκέφτεστε ως ανεξάρτητος επαγγελματίας, θα πρέπει να περιμένετε χαμηλότερες αμοιβές για να αντικατοπτρίζουν το επίπεδο εμπειρίας.

 

Αλλά να θυμάστε, σας αξίζει να πληρώνεστε για τη δουλειά σας, επομένως μην δέχεστε χαμηλότερο μισθό από ό,τι νομίζετε ότι είναι δίκαιο, μόνο και μόνο επειδή ξεκινάτε.

 

Για να προετοιμαστείτε ως κριτικός κινηματογράφου ή τηλεόρασης με πλήρη απασχόληση, αξίζει να ρίξετε μια ματιά σε μια πρακτική άσκηση για να βελτιώσετε το βιογραφικό σας.

 

Δυστυχώς, δεν πληρώνουν καλά όλες οι πρακτικές δημοσιογραφίας (ή καθόλου, σε ορισμένες περιπτώσεις), αλλά ρίξτε μια ματιά στη βοήθεια του PressPad για την τοποθέτηση κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης.

 

Και αν όντως βρεθείτε σε μη αμειβόμενη πρακτική άσκηση, ο οδηγός μας για το πώς να στηρίξετε τον εαυτό σας οικονομικά κατά τη διάρκεια της πρακτικής σας μπορεί να σας βοηθήσει.

 

Μόλις αρχίσετε να συντάσσετε το χαρτοφυλάκιο των κριτικών σας και δημιουργήσετε ένα όνομα για τον εαυτό σας, μπορείτε σταδιακά να αυξήσετε τις αναλογίες σας και να αναλάβετε υψηλότερες προμήθειες.

 

Υποβολή ιδεών άρθρων για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στους συντάκτες

Για να ξεκινήσετε μια κριτική ταινίας ή τηλεόρασης ως ελεύθερος επαγγελματίας, είναι καλή ιδέα να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο που να προβάλλει το στυλ γραφής και το ταλέντο σας.

 

Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με τους αρχισυντάκτες των σχετικών εκδόσεων, επικοινωνήστε απευθείας μαζί τους (θα τους καλέσουν με email στο όνομά τους) και δώστε τους την ιδέα σας. Στο τέλος του αγώνα, συνδέστε το blog ή τον ιστότοπο του χαρτοφυλακίου σας για να δείτε τι μπορείτε να κάνετε.

 

Να είστε σίγουροι για τις ιδέες των άρθρων σας, να διατηρείτε το λόγο σας συνοπτικό και μην αποθαρρύνεστε από τις απορρίψεις. Προχώρα και μπορεί να είσαι ο επόμενος Mark Kermode.

 

4. Δείτε διαφημίσεις, τρέιλερ ταινιών και πολλά άλλα στο iRazoo για χρήματα

 

Το IRazoo είναι ένας άλλος ιστότοπος επιβράβευσης που σας επιτρέπει να κερδίζετε πόντους κάνοντας πολλά πολύ απλά πράγματα, όπως να παρακολουθείτε ενδιαφέροντα βίντεο, να παίζετε παιχνίδια και να απαντάτε σε ερωτηματολόγια.

 

Τα βίντεο περιλαμβάνουν ταινίες μικρού μήκους, μαθήματα μαγειρικής, τρέιλερ ταινιών, διαφημίσεις εφαρμογών και πολλά άλλα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα ελέγξετε και μπορείτε να κερδίσετε πόντους iRazoo.

 

Στη συνέχεια, αφού κερδίσετε περισσότερους από 3.000 πόντους, μπορείτε να διεκδικήσετε το πρώτο σας βραβείο – ο ιστότοπος περιλαμβάνει επίσης μια επιλογή από κουπόνια και μετρητά που πληρώνονται μέσω PayPal.

 

5. Ελέγξτε τις διαφημίσεις χρημάτων PayPal στο SuccessBux

 

Το SuccessBux είναι ένας ιστότοπος πληρωμής ανά κλικ που σας επιτρέπει να κερδίσετε χρήματα προβάλλοντας τις διαφημίσεις σας – κάτι που απαιτεί τόσο λίγη δουλειά που είναι σχεδόν δωρεάν χρήματα.

 

Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να διεκδικήσετε τα χρήματα που κερδίζετε στον ιστότοπο αρκετά γρήγορα – Τα μέλη Standard και Premium έχουν ελάχιστη πληρωμή μόλις 1 $ (περίπου 80p) και μπορείτε επίσης να λάβετε αυτά τα χρήματα μέσω του PayPal.

 

Όπως και οι άλλοι προτεινόμενοι ιστότοποι στη λίστα που πληρώνουν για να παρακολουθήσετε τα βίντεό σας, τόσο περισσότερα κερδίζετε στο SuccessBux.

 

Έτσι, εκτός από την παρακολούθηση των βίντεο, μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε και άλλες εργασίες που κερδίζουν χρήματα εκεί, όπως να απαντάτε σε έρευνες και να γνωρίσετε τους φίλους σας.

 

6. Αναζητήστε κρυπτογράφηση παρακολουθώντας βίντεο στο TV-TWO

 

Δεν θα σας ενδιαφέρει μόνο το κρυπτονόμισμα, αλλά δεν είστε σίγουροι πώς να αρχίσετε να κερδίζετε. Μια λύση? ΔΥΟ Τηλεοράσεις. Το TV-TWO είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να αποκτήσετε την κρυπτογραφία που απαιτείται για την προβολή των βίντεό σας.

 

Λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με τους ιστότοπους Swagbucks, καθώς μπορείτε να παρακολουθείτε βίντεο και να κερδίζετε πόντους (σε αυτήν την περίπτωση, μάρκες TTV), αλλά η κύρια διαφορά είναι πώς λαμβάνετε την πληρωμή σας. Αφού κερδίσετε 50.000 πιστώσεις στην εφαρμογή, μπορείτε να ζητήσετε μια πληρωμή.

 

Πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και τη διεύθυνση του πορτοφολιού Ethereum για να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή. Το Ethereum είναι η πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων και το TV-TWO συνιστά τη χρήση του Trust Crypto Wallet για τη λήψη των πληρωμών σας.

 

Τα διακριτικά TTV Ethereum είναι μια μορφή κρυπτονομισμάτων που μπορείτε στη συνέχεια να ανταλλάξετε με πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin ή το Ether σε ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.

 

Στη συνέχεια, μπορείτε να μετατρέψετε την κρυπτογραφία σας σε μετρητά μέσω τοποθεσιών όπως το Coinbase ή το Kraken για να λάβετε το αντίστοιχο ποσό σε GBP (£) μέσω PayPal.

 

Αυτή μπορεί να μην είναι η πιο εύκολη επιλογή στη λίστα, αλλά αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε κρυπτογραφία, αυτός μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε.

 

συμπέρασμα

 

Έτσι, τα παραπάνω είναι οι καλύτεροι ιστότοποι ή εφαρμογές που πληρώνουν πραγματικά για να προβάλουν και να ακούσουν τις διαφημίσεις σας.

 

Εάν πληρώνετε για να μοιραστείτε μια διαφημιστική ανάρτηση στο διαδίκτυο, έχετε υπόψη σας ότι πρέπει να δηλώσετε ξεκάθαρα εάν πρόκειται για διαφημιστική ή χορηγούμενη ανάρτηση.

 

Εάν θέλετε να πληρώνεστε για να βλέπετε και να ακούτε τις διαφημίσεις σας, εξετάστε οποιονδήποτε από τους παραπάνω ιστότοπους ή εφαρμογές.

257 Comments on “Könnyű módszerek pénzt keresni videók megtekintésével”

  1. Múltiples trabajos han demostrado que los pacientes con riesgo vascular pueden desarrollar inicialmente una disfunción eréctil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.