Könnyű módszerek pénzt keresni videók megtekintésével

Videók megtekintésével pénzt keresni SOKKAL könnyebb, mint gondolnád. És ha figyelembe vesszük, hogy valószínűleg rengeteg időt tölt majd online filmek, klipek és hirdetések megtekintésével, ez olyan egyszerű módja annak, hogy szabadidejében többletpénzt keressen.

Ideális módszer a pénzszerzésre hasonló vállalkozásokkal, például a YouTube-fiók vezetésével. Ráadásul az összes videóval kapcsolatos munkatapasztalat hatalmas mértékben növelheti önéletrajzát és elősegítheti a filmhez, a tévéhez vagy a digitális médiához kapcsolódó munkához jutást.

Sokféle módon lehet pénzt nézni a videókért, és itt a legjobb lehetőségeket fogjuk átnézni.

Vegyünk egy dolgot mégis egyenesen …

Ha fizetsz az online hirdetések megtekintéséért, gyorsan készpénzt kaphatsz, de nem leszel egyik napról a másikra milliomos. Ennek ellenére még mindig kiváló, ha valami extrát kereshetsz az oldalon. Különösen igaz ez akkor, ha hétvégén keresnek extra pénzt, vagy ha anyukaként keresnek extra pénzt.

Ha fizetnek az online hirdetések megtekintéséért, megnövelheti a kifizetett összeget azzal, hogy megjegyzéseket tesz, hozzájárul az értékelésekhez, és a szolgáltatásokra utalja barátait.

Az egyszerű dolgokról, amelyekkel online fizethet otthonról kényelmesen, pénzt is kereshet, ha csak videókat néz a YouTube-on, és ha játékos vagy csak szereti online játszani, pénzt is kereshet online játékkal. telefonján.

1. Nézzen videókat készpénzért a Swagbucks-on

Ha még nem tette meg, akkor azt javasoljuk, hogy iratkozzon fel a Swagbucks-ra, hogy videojátékokért, az interneten való böngészésért és a felmérések kitöltéséért jutalmat szerezzen.

A Swagbucks-on megjelenített videók típusa változó lehet, de rengeteg rövid klipre számíthat, például hirdetésekre, hírtartalmakra és vírusos videókra.

Videók megtekintésével a webhelyen nem biztos, hogy hatalmas összegeket vagy „Swagbuck-pontokat” (más néven SB) keres, de mivel ilyen könnyű pénz, mindenképpen úgy gondoljuk, hogy érdemes megpróbálni.

Ráadásul, ha a Swagbucks-ot használja a lista többi javaslata mellett, akkor a bevételei gyorsan összeadódnak.

2. Keressen pénzt az InboxPounds videofájlok nézésével

Az InboxPounds a Swagbuckshoz hasonló módon működik, így pénzt kereshet olyan egyszerű dolgokért, mint a videók megtekintése és a felmérések.

Megint lehet, hogy itt nem kereshet nagy pénzt, de minél több feladatot végez a videók megtekintése mellett, annál több pénzt kereshet. Még az InboxPounds ajánlatainak elolvasása vagy az internetes keresés a keresési oldalukon is pénzt kereshet.

3. Legyél film- és TV-lektor

Ha azt reméled, hogy videók megtekintéséből tudsz megélni, akkor valószínűleg a film vagy a TV-lektor lesz a legjobb, legmegalapozottabb módszer erre.

Korántsem könnyű elérni azt a pontot, amikor a videókról teljes munkaidőben írunk, de kemény munkával, odaadással és az írott szó erős megértésével meg tudja csinálni.

A film- és tévékritika nagyon versenyképes munkamenet, így különösen, ha szabadúszó alapon gondolkodik, alacsonyabb díjakkal kell számolnia, hogy tükrözze a tapasztalat szintjét.

De ne feledje, megérdemli, hogy fizetést kapjon munkájáért, ezért ne fogadjon el alacsonyabb összegű fizetést, mint amennyit igazságosnak gondol, csak azért, mert kezdi.

Film- vagy tévékritikusként teljes munkaidőben történő felkészüléshez érdemes szakmai gyakorlatba belelátni, hogy növelje önéletrajzát.

Sajnos nem minden újságírói gyakorlat fizet jól (vagy egyáltalán, bizonyos esetekben), de nézze meg a PressPad segítségét a szakmai gyakorlatok során történő elhelyezéshez.

És ha mégis fizetetlen szakmai gyakorlaton találja magát, segítségünkre lehet útmutatónk arról, hogyan támogathatja magát anyagilag a gyakorlat során.

Miután elkezdte összeállítani a vélemények portfólióját, és nevet szerzett magának, fokozatosan növelheti az arányokat és nagyobb jutalékokat vállalhat.

A filmekről és a tévéműsorokról szóló cikkötletek szerkesztőknek történő átadása
Ahhoz, hogy szabadúszóként elkezdhessenek film- vagy tévéülvizsgálatokat, érdemes létrehozni egy blogot, amely bemutatja írási stílusát és tehetségét.

Ezután keresse meg a releváns kiadványok megbízott szerkesztőit, forduljon közvetlenül hozzájuk (e-mailben címezve hívják őket a nevükön), és adják át nekik az ötletüket. A hangmagasság végén linkeljen blogjára vagy portfóliójának webhelyére, hogy lássák, mit tehet.

Legyen magabiztos a cikkötleteivel, tömör legyen a hangmagasság és ne csüggedjen el az elutasításoktól. Folytasd, és lehet, hogy csak a következő Mark Kermode leszel.

4. Nézzen pénzért hirdetéseket, filmelőzeteseket és egyebeket az iRazoo-n

Az iRazoo egy másik jutalomoldal, amely lehetővé teszi, hogy pontokat gyűjtsön rengeteg nagyon egyszerű dolog elvégzéséért, például érdekes videók megtekintéséért, játékért és kérdőíves kérdések megválaszolásáért.

A videók rövid filmeket, főzési oktatóanyagokat, filmelőzeteseket, alkalmazáshirdetéseket és egyebeket tartalmaznak. Mindössze annyit kell tennie, hogy megnézi őket, és megszerezheti az iRazoo pontokat.

Ezután, miután több mint 3000 pontot szerzett, igényelheti első jutalmát – a webhelyen a jutalmak között válogatott utalványok, valamint a PayPal-on keresztül fizetett készpénz is szerepel.

5. Nézze meg a PayPal pénz hirdetéseit a SuccessBux-on

A SuccessBux egy fizetős-kattintással webhely, amely lehetővé teszi, hogy pénzt keressen a hirdetések megtekintésével – ami olyan kevés munkát igényel, hogy szinte ingyenes pénz.

A feladatok elvégzése után elég gyorsan igényelheti a webhelyen keresett pénzt – a Standard és a Premium tagok minimális kifizetése mindössze 1 USD (kb. 80p), és ezt a pénzt PayPal-on keresztül is megkaphatja.

Csakúgy, mint a listán szereplő egyéb ajánlott webhelyeknél, amelyek fizetnek a videók megtekintéséért, annál többet keresel a SuccessBux-on.

Tehát a videók megtekintése mellett érdemes kipróbálni a többi ottani pénzkeresési feladatot is, például válaszolni a felmérésekre és megismertetni a barátait.

6. Keressen titkosítást videók megtekintésével a TV-TWO alkalmazásban

Nem egyedül leszel érdeklődve a kriptovaluta iránt, de nem biztos abban, hogyan kezdheted el keresni. Egy megoldás? KÉT TV. A TV-TWO egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a videók megtekintéséhez szükséges kriptográfia megszerzését.

Hasonló módon működik, mint a Swagbucks webhelyek, mivel videókat nézhet és pontokat kereshet (ebben az esetben TTV tokenek), de a fő különbség abban rejlik, hogy hogyan fogadja a kifizetést. Miután 50 000 kreditet keresett az alkalmazásban, kérheti a kifizetést.

A kifizetéshez meg kell adnia e-mail címét és Ethereum Wallet címét. Az Ethereum a kriptovaluta platformja, és a TV-TWO a Trust Crypto Wallet használatát javasolja kifizetéseinek fogadásához.

A TTV Ethereum tokenek a kriptovaluta egyik formája, amelyet ezután szélesebb körben használt kriptovalutákkal kereskedhet, például Bitcoin vagy Ether a kriptovaluta tőzsdéken.

Ezután átválthatja kriptográfiáját készpénzre olyan webhelyeken keresztül, mint a Coinbase vagy a Kraken, hogy az egyenértékű összeget GBP (£) összegben megkapja a PayPal-on keresztül.

Lehet, hogy ez nem a legegyszerűbb lehetőség a listán, de ha érdekel a kriptográfia megszerzése, ez nagyszerű módja lehet a kezdésnek.

Következtetés

A fentiek tehát a legjobb webhelyek vagy alkalmazások, amelyek valóban fizetnek a reklámok megtekintéséért és meghallgatásáért.

Ha fizetnek azért, hogy online megosszanak egy promóciós bejegyzést, ne feledje, hogy világosan meg kell adnia, hogy ez egy reklám vagy szponzorált bejegyzés.

Ha fizetést szeretne kapni a reklámok megtekintéséért és meghallgatásáért, fontolja meg a fenti webhelyek vagy alkalmazások bármelyikét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *