Legjobb keresleti szabadúszó készségek 2021-ben

Sokszor feltettem magamnak a kérdést, miért keresne egy ember több pénzt, mint valaki más. Az olyan dolgok mellett, mint a tárgyalások és a nagyobb erőfeszítések, speciális készségekre van szükség. Ezek a képességek magasabb fizetést nyújtanak Önnek.

Ha meg akarja tanulni ezeket a magas jövedelmű készségeket, és több pénzt szeretne keresni, akkor erre fogunk kitérni ma.

Mik azok a magas jövedelmű készségek?

A magas jövedelmű készség általában olyan képesség, amely évente több mint hat számjegyet kereshet, vagy havi 10 000 – 20 000 USD közötti pénzt kereshet. Ezekre a készségekre nagy a kereslet, és nagyszerű lesz tudni egész életükben.

Ha némi extra jövedelemre vágyik, ezek a készségek jó kiindulópontot jelentenek. A jól fizető készségek kiépítése nagyszerű módja annak, hogy álmai életének érdekében dolgozhasson.

Akár anyagilag szabad akar lenni, akár több időt tölteni a családjával, a magas jövedelmű készségek kiépítése segít. Amikor megtehet valamit, amiért sok ember hajlandó fizetni, akkor valószínűleg kevesebb pénzügyi bizonytalanságot kell kezelnie.

A szabadúszó olyan személy, aki rendelkezik bizonyos képességekkel, amelyeket szolgáltatásként értékesít a vállalatok vagy az emberek számára. A szabadúszó olyan önálló vállalkozó, aki az ütemterve szerint dolgozik, és nem állandó munkaidőben teljes munkaidőben dolgozik.

A szabadúszók általában otthon dolgoznak, vagy együtt dolgozhatnak az űrrel. Szabadúszó tanfolyamot folytathat bármelyik érdeklődő készségével. Példák szabadúszókra:

 • Grafikus
 • Tartalomíró
 • Virtuális asszisztens
 • Szabadúszó fejlesztő
 • Virtuális Iroda Menedzser
 • Social Media Manager
 • Social Media Marketer

Ahhoz, hogy szabadúszó legyen, a következő dolgokat kell tennie:

Tanuljon meg egy nagy igényű készséget. Hozza létre profilfiókját bármilyen szabadúszó és platformon, például Fiverr, Upwork stb.

Android-alkalmazásfejlesztési készség mint pénzkereseti készség

Az Android alkalmazás fejlesztése az egyik legkeresettebb képesség a tech világban. Az Android fejlesztési készségekkel szép összeget kereshet. 1–4 éves tapasztalattal rendelkező korai Android szoftverfejlesztő átlagosan 400 dolláros fizetést keres.

A karrier közepén lévő, 5-9 éves tapasztalattal rendelkező Android szoftverfejlesztő átlagosan 100 dollár PKR-fizetést keres. Megtekintheti az androidos készségek piaci potenciálját és keresletét elemezve, hogy a google alkalmazásboltban több mint 2,87 millió androidos alkalmazás található, és a szám napról napra növekszik.

Ha csapatjátékos vagy, akkor az androidos fejlesztés megtanulása után néhány év munkatapasztalat után saját szoftverházat indíthatsz.

Legyen etikus hacker és keressen pénzt

Az etikus hackelés a rendszerbiztonság megkerülésének engedélyezett gyakorlata a lehetséges adatsértések és fenyegetések azonosítása érdekében egy szervezet és egy ország hálózat- és információbiztonsági rendszerében.

Az etikus hackerek az információbiztonsági rendszereket és hálózatokat vizsgálják olyan gyenge pontok után, amelyekből a rosszindulatú hackerek kihasználhatják, megsemmisíthetik vagy ellophatják a jogsértési adatokat.

A jelenlegi és a közelgő korszak a számítógépes háborúké, ahol az etikus hackerek kulcsszerepet játszanak a szervezetek és az országok információinak és adatainak védelmében. Nagyon fizető képesség.

Az etikus hacker átlagos fizetése 500 és 100 dollár között van. Jelenleg az etikus hacker készségek iránti kereslet Pakisztánban alacsony, de a jövőben növekedni fog. Az etikus hackerek olyan munkákat végeznek, mint

Hálózati rendszergazda / -kezelő. Biztonsági nyomozó. Behatolásteszt. Webes biztonsági rendszergazda / -kezelő. Adatbiztonsági elemző / szakember. Meg kell tanulnia az etikus hackelést, ha a közeljövőben külföldön akar letelepedni.

A WordPress fejlesztés mint pénzkereseti készség

A mai digitális korban minden vállalkozásnak szüksége van egy weboldalra. Minden vállalkozásnak meg kell mutatnia jelenlétét online. A legtöbb vállalat egyszerű és tisztességes WordPress-webhelyeket keres.

Pénzt kereshet WordPress-webhelyek fejlesztésével. Meg fog lepődni, ha ismeri a WordPress fejlesztők marketingpotenciálját.

Körülbelül 455 millió webhelyet fejlesztettek ki a WordPress segítségével. Ez egy nagy piac. A WordPress fejlesztői évente körülbelül 58 ezer plusz dollárt keresnek.

A videóanimáció mint pénzkereseti készség

Az animáció életet ad a tárgyaknak. Az animációkat szinte minden iparágban használják, például az oktatás, az orvostudomány, az ingatlan, a reklám, a marketing, a média és az orvostechnika területén stb. Az animáció nagy iparág.

Megtanulhat animációt és kreatív animációs művész lehet. Az animációs művészek átlagos jövedelme évente 70 000–2 000 000 USD.

Ismerje meg a közösségi média marketingjét, mint pénzkereseti készséget

A közösségi média marketing készsége az egyik legjobb digitális marketing készség, amellyel online kereshet pénzt. A közösségi médiával kapcsolatos marketing minden kis, közepes és nagy vállalat igénye.

Az üzleti és piaci bank e-mail a közösségi média marketing készségkészletéhez túl sok. Pakisztánban 37 millió közösségi média-felhasználó van, és világszerte 3,81 milliárd közösségi média-felhasználó van. Tehát ellenőrizze a hazai és a globális piac méretét.

Grafikai tervezés:

A jelenlegi grafikai iparág globális piacmérete 15 milliárd USD.

A grafikai tervezés a vizuális kommunikáció folyamata:

Tipográfia fotózás ikonográfia illusztráció
A grafikai tervezés vizuális kommunikáció. A grafika vonzóvá teszi a dolgokat, és gyönyörű nyelvet ad a dolgoknak.

A grafika az előadás ékszere. Nem számít, milyen üzlet és vállalat van, minden vállalkozásnak, minden vállalatnak szüksége van egy grafikusra.

Hogyan lehet pénzt keresni grafikai tervezői készségekkel?

 • Vegyen részt egy grafikai tervező tanfolyamon
 • Vásároljon egy jó gépet (laptopot), amely képes támogatni a magas grafikát
 • Legyen szabadúszó grafikus, VAGY építse fel kreatív ügynökségét
 • Ha szabadúszó grafikus akar lenni, akkor hozzon létre fiókot bármely szabadúszó piactéren, például Fiverr, Upwork stb.

Lehetőségek grafikusok számára:

15 milliárd USD globális piac Minden vállalkozásnak, minden vállalatnak szüksége van egy grafikusra. A grafikusok átlagos jövedelme 50 Usd és 100 ezer Usdözött van.

Digitális marketing

A digitális marketing olyan készség, amely sokféle készséggel jár. Amikor a digitális marketingről tanul, nagyszerű mindent elsajátítani szabadúszó és különféle koncerteken keresztül.

Felajánlhat digitális marketing tanácsadást, segíthet az ügyfeleknek a közösségi média stratégiájának javításában, a közösségi média reklámozásában, a keresőmotorok optimalizálásában (SEO), vagy felállíthat egy fizetett közösségi média kampányt az ügyfelek számára. Sokféle dolgot tehet.

Ha megtanulta az alapokat, nagyon jó, ha tud szakosodni. Néhány terület a digitális marketingen belül:

 • Közösségi média marketing
 • E-mail marketing, amely magában foglalja az e-mailek írását és a leszállás optimalizálását
 • oldal másolat
 • Tartalom marketing
 • Keresőoptimalizáció
 • Facebook hirdetések

A digitális marketingre jellemző magas jövedelmű készségeket elsajátíthatja a digitális marketing ügynökségeknél végzett munka vagy a Skillshare kínálta digitális marketing tanfolyamok révén. Ez az egyik legjobb és leggyorsabb módszer a magas jövedelmű készségek elsajátítására.

Következtetés – Magas jövedelmű készségek pénzt keresni 2021-ben

Amikor időt szán a magas jövedelmű készségek fejlesztésére, profitálhat ezekből a készségekből és jó pénzt kereshet. Ezen magas jövedelmű készségek közül sok nagyobb pénzügyi biztonságot és rugalmasságot nyújt karrierje kiválasztásában.

Kezdjen el pénzt keresni magas jövedelmű készségekkel, és azonnal törje meg az év hat számát!

38 Comments on “Legjobb keresleti szabadúszó készségek 2021-ben”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *