Legjobb pénzkeresési módszerek a Twitchen 2021-ben

Το να κερδίζεις χρήματα με βιντεοπαιχνίδια μοιάζει σαν όνειρο, αλλά πολλοί άνθρωποι το κάνουν στο Twitch. Θα σας δείξω πώς είναι.

 

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσα χρήματα βγάζουν οι streamers του Twitch ή πώς βγάζουν χρήματα; Εννοώ, μπορεί κάποιος να κάθεται μπροστά σε μια κάμερα, να παίζει βιντεοπαιχνίδια και να βγάζει τα προς το ζην όλη μέρα;

 

Πώς μπορεί κάποιος να ξεκινήσει μια τέτοια δουλειά και τι κάνει για να φέρει ένα εισόδημα από το οποίο μπορεί πραγματικά να ζήσει;

 

Στη Δύση, εξακολουθεί να είναι λίγο ταμπού όσον αφορά το εισόδημα, αλλά ένας εξέχων streamer του Twitch αποφάσισε να προσφέρει στους θεατές μια εσωτερική εικόνα για το πώς να κερδίσουν χρήματα με ροές δεδομένων.

 

Τι είναι το Twitch;

 

Το Twitch είναι η κορυφαία πλατφόρμα ζωντανής ροής στον κόσμο για παίκτες. Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε για να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια από όλο τον κόσμο, αλλά η δημιουργία ενός δωρεάν λογαριασμού σάς επιτρέπει να συνδεθείτε απευθείας με τους αγαπημένους σας streamers ή να μεταδώσετε το δικό σας περιεχόμενο.

 

Το Twitch διαθέτει επίσης premium επιλογές συνδρομής που ξεκλειδώνουν τα μπόνους και τα δωρεάν παιχνίδια σε ορισμένα παιχνίδια και επιτρέπουν στους χρήστες να υποστηρίζουν τους αγαπημένους τους streamers.

 

Κατανοώντας το Twitch

 

Οι χρήστες του Twitch αποτελούνται από θεατές κοινού και παίκτες που κάνουν streaming τους εαυτούς τους ενώ παίζουν. Οι μεσίτες μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε παιχνίδι αρκεί να ακολουθούν τους κανόνες του Twitch.

 

Οι θεατές μπορούν μόνο να παρακολουθήσουν, αλλά αν θέλετε να κάνετε streaming με παιχνίδια, πρέπει να εγγραφείτε. Όλα αυτά είναι δωρεάν καθώς το Twitch κερδίζει χρήματα από διαφημιστικά έσοδα, έσοδα από συνδρομές και αγορές επιτόπου.

 

Με τον λογαριασμό σας, έχετε το δικό σας κανάλι, το οποίο περιλαμβάνει ένα παράθυρο ροής βίντεο, ένα δωμάτιο συνομιλίας και το δικό σας αναγνωριστικό. Μπορείτε να ρυθμίσετε το κανάλι σε κατάσταση εκτός σύνδεσης όταν δεν παίζετε.

 

Έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε αρχειοθετημένα παιχνίδια και να τα κάνετε διαθέσιμα στους ακόλουθούς σας. Οι θεατές μπορούν να πραγματοποιήσουν αναζήτηση στον ιστότοπο για συγκεκριμένα παιχνίδια ή συγκεκριμένους παίκτες.

 

Κτίριο κοινού Twitch

 

Δεν μπορείτε να προσελκύσετε κοινό από τη μια μέρα στην άλλη σε οποιαδήποτε διαδικτυακή πλατφόρμα. Το ίδιο συμβαίνει και με το Twitch.

 

«Τα επιτυχημένα κανάλια – όπως οι εταιρείες – δημιουργούνται με χρόνια, όχι ημέρες ή εβδομάδες», λέει ο Jordan Slavik, ένας άπληστος παίκτης που έχει συμβουλέψει τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς του Twitch να δημιουργήσουν οπαδούς. «Το κλειδί είναι να συνεχίσουμε να παράγουμε υλικά».

 

Μπορεί να κερδίζετε κάποια χρήματα εδώ και εκεί στην αρχή, αλλά μην περιμένετε ένα σταθερό εισόδημα μέχρι να κάνετε πολλή δουλειά. Αναζητήστε τη θέση, είτε πρόκειται για παιχνίδι, είτε για ένα είδος, είτε για απεργία – για παράδειγμα, αν δεν είστε ο πιο έξυπνος παίκτης, γίνετε ο πιο αστείος.

 

Ρυθμίστε ένα κανονικό πρόγραμμα ροής, ώστε οι θαυμαστές να γνωρίζουν πότε να συντονιστούν. Χρησιμοποιήστε τους υπάρχοντες λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Twitter, YouTube, Facebook, Instagram κ.λπ. – για να προωθήσετε τις εκπομπές Twitch.

 

Υποστηρίξτε άλλους χρήστες του Twitch παρακολουθώντας και συνδέοντάς τους στις ροές τους. Οι δεξιότητές σας στο μάρκετινγκ και τη δικτύωση είναι σχεδόν εξίσου σημαντικές με τις δεξιότητές σας στο παιχνίδι, λέει ο Slavik.

 

Μόλις προσελκύσετε θεατές, ελάτε σε επαφή μαζί τους. Κανε ερωτησεις. Κακ αστεία. Απάντηση σε συνομιλίες. Μια εκπομπή ψυχαγωγίας κάνει τους θαυμαστές να συντονιστούν μετά τη μετάδοση.

 

Πώς να κερδίσετε χρήματα ως αρχάριος;

 

Καθώς το κοινό σας αυξάνεται, αυξάνονται και οι δυνατότητες κερδών σας. Υπάρχουν όμως μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εισπράξετε χρήματα καθώς τα ακόλουθα συνεχίζουν να αυξάνονται:

 

Δωρεές

 

Στους χρήστες του Twitch αρέσει να υποστηρίζουν τον εαυτό τους. Ένας από τους κύριους τρόπους για να γίνει αυτό είναι να δωρίσουν χρήματα στους αγαπημένους τους μεσάζοντες.

 

Προσθέστε ένα κουμπί “δωρεά” στο κανάλι σας – μέσω PayPal ή μιας εφαρμογής τρίτου μέρους όπως το Streamlabs – και αφήστε τους θεατές σας να σας δείξουν τα χρήματα.

 

Συνεργασίες επωνυμίας

 

Οι εταιρείες χρησιμοποιούν κασέτες Twitch για να εκθέσουν τα προϊόντα τους στους ανθρώπους και οι κασέτες λαμβάνουν μίζες. Αυτό αναφέρεται συνήθως ως σχέση θυγατρικών ή συνεργατών (δεν πρέπει να συγχέεται με τα προγράμματα θυγατρικών και συνεργατών του Twitch, αργότερα).

 

Οι ευκαιρίες συνεργατών του Twitch μπορεί να προέρχονται από εταιρείες που πωλούν υλικό και λογισμικό, ενεργειακά ποτά και αξεσουάρ όπως ακουστικά και καρέκλες.

 

Οι προμήθειες ποικίλλουν, αλλά η Razer, μια εταιρεία υλικού και λογισμικού, προσφέρει στις θυγατρικές της προμήθεια έως και 20% επί των πωλήσεων των προϊόντων της.

 

Οι επωνυμίες συνήθως έρχονται σε εσάς μόνο εάν είστε απλώς μεγάλος παίκτης. Μιλήστε με άλλους μεσάζοντες σχετικά με την εισαγωγή ευκαιριών συνεργατών.

 

Εμπορεύματα

 

Εάν έχετε αφοσιωμένο κοινό, σκεφτείτε να πουλήσετε τα δικά σας εμπορεύματα — σκεφτείτε μπλουζάκια, αυτοκόλλητα, φλιτζάνια καφέ και θήκες για φορητούς υπολογιστές — μέσω ενός ιστότοπου τρίτων, όπως το TeePublic ή το Spreadshop.

 

Απλώς δημιουργήστε μια βιτρίνα, δημιουργήστε τα με άρθρα – το δικό σας σχέδιο ή από άλλη πηγή – και προωθήστε τα στο κανάλι Twitch.

 

Πώς να κερδίσετε χρήματα ως συνεργάτης του Twitch;

 

Οι μεσίτες που πληρούν ένα συγκεκριμένο κριτήριο μπορούν να γίνουν μέλη του Twitch. Το πρόγραμμα είναι μόνο με πρόσκληση και το Twitch λέει ότι πρέπει να εκπληρώσει τα ακόλουθα ορόσημα τις τελευταίες 30 ημέρες:

 

Μετάδοση τουλάχιστον 500 λεπτών.

 

Τουλάχιστον επτά μοναδικές ημέρες μετάδοσης.

 

Κατά μέσο όρο, τρεις ή περισσότεροι ταυτόχρονα θεατές.

 

Τουλάχιστον 50 ακόλουθοι.

 

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα προσφέρει επιπλέον τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο Twitch:

 

Συνδρομές

 

Οι θεατές μπορούν να εγγραφούν στο κανάλι σας για να ξεκλειδώσουν ανταμοιβές όπως αποκλειστικές αίθουσες συνομιλίας, emoticon και εκπτώσεις.

 

Οι μηνιαίες συνδρομές ξεκινούν από 4,99 $, με διαθέσιμες επιλογές 9,99 $ και 24,99 $. Οι συνεργάτες λαμβάνουν έκπτωση σε κάθε συνδρομή.

 

Εικονική επευφημία

 

Ένας άλλος τρόπος για να υποστηρίξετε οικονομικά τους θεατές είναι μέσω της εικονικής επευφημίας, το λεγόμενο “bit”. Σύμφωνα με τον Chase, τον πρώην διευθυντή δημοσίων σχέσεων του Twitch, Όποιος φέρει μόνο το μικρό του όνομα, οι θεατές αγοράζουν κομμάτια – τα οποία είναι σε διαφορετικά χρώματα και μεγέθη – από το παράθυρο συνομιλίας.

 

Η τιμή ξεκινά από 1,40 $ για 100 bit. Οι θεατές θα τους καλέσουν στη συνέχεια στους αγαπημένους τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, οι οποίοι θα λάβουν έκπτωση – 1 σεντ για κάθε bit που χρησιμοποιείται στη συνομιλία τους.

 

Πωλήσεις παιχνιδιών

 

Ας υποθέσουμε ότι μεσολαβείτε σε ένα παιχνίδι Warframe. Οι θεατές μπορούν να αγοράσουν το παιχνίδι και τα αξεσουάρ εντός παιχνιδιού απευθείας από το κανάλι σας με το κουμπί “Αγορά τώρα”.

 

Αυτό το κουμπί εμφανίζεται αυτόματα όταν παίζετε παιχνίδια που πωλούνται στο κατάστημα Twitch. Οι θυγατρικές λαμβάνουν μερίδιο 5% των αγορών από το κανάλι τους.

 

Πώς να κερδίσετε χρήματα ως συνεργάτης στο Twitch;

 

Η κατάσταση συνεργάτη είναι το ανώτατο επίπεδο των μηχανών αναζήτησης Twitch. Σε αντίθεση με τις θυγατρικές του Twitch, οι οποίες προσκαλούνται αυτόματα να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, οι χρήστες πρέπει να εγγραφούν ως συνεργάτες.

 

Το Twitch Partners κερδίζει χρήματα με τον ίδιο τρόπο όπως οι θυγατρικές και οι γενικοί χρήστες, αλλά λαμβάνουν επίσης ένα μέρος των διαφημιστικών εσόδων από τον ιστότοπό τους. Οι συνεργάτες είναι επίσης πιθανό να λάβουν προσφορές έγκρισης και χορηγούς επωνυμίας.

 

Ξεκινήστε να κερδίζετε χρήματα στο Twitch

 

Το καλύτερο πράγμα για το Twitch είναι ότι είναι δωρεάν για χρήση από όλους. Δεν χρειάζεται να κερδίσετε χρήματα στο Twitch, αλλά γιατί να μην δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, να ξεκινήσετε τη ροή ενώ παίζετε ή άλλες δραστηριότητες, να δημιουργήσετε έναν ακόλουθο και να δείτε τι αποδεικνύεται;

 

Ορίστε ένα πρόγραμμα ροής κάθε εβδομάδα και τηρήστε το. Οι άνθρωποι περιμένουν να είναι Εκεί εκείνες τις μέρες και τις εποχές, και αν χάσετε αυτή τη συνέπεια, χάνετε την εμπιστοσύνη του κοινού σας. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό εάν θέλετε να κάνετε αυτή τη δουλειά πλήρους απασχόλησης.

 

Ενα τελευταίο πράγμα …

 

Πιθανότατα θα φτάσει σε ένα σημείο όπου αισθάνεστε ότι δεν λειτουργεί. Αυτό είναι φυσιολογικό! Είστε βασικά επιχειρηματίας τώρα, και τα επιχειρηματικά ταξίδια.

7 Comments on “Legjobb pénzkeresési módszerek a Twitchen 2021-ben”

  1. El síntoma más común es la incapacidad de tener una erección, esto puede ser una cosa gradual o puede aparecer de repente y sin previo aviso.

Leave a Reply

Your email address will not be published.