Legjobb pénzkeresési módszerek a Twitchen 2021-ben

Pénzkeresés videojátékokkal álomnak tűnik, de ezt sokan csinálják a Twitch-en. Megmutatom, hogy van ez.

Elgondolkodott már azon, hogy mennyi pénzt keres a Twitch streamerek, vagy vajon hogyan keresnek egyáltalán pénzt? Úgy értem, tud valaki ülni csak kamera előtt, egész nap videojátékokat játszani és megélni?

Hogyan kezdhet el valaki ilyen munkát, és mit tesz annak érdekében, hogy olyan jövedelmet hozzon, amelyből valóban meg tud élni?

Nyugaton még mindig kissé tabu, ha a jövedelméről beszélünk, de az egyik prominens Twitch-streamer úgy döntött, hogy a nézőknek belső képet kínál arról, hogyan keres pénzt az adatfolyamokkal.

Mi a Twitch?

A Twitch a világ vezető élő streaming platformja a játékosok számára. Nem kell bejelentkeznie ahhoz, hogy a világ minden tájáról nézze meg a kedvenc játékait, de egy ingyenes fiók létrehozása lehetővé teszi, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjen kedvenc streamereivel, vagy saját tartalmait közvetítse.

A Twitch emellett prémium előfizetési lehetőségekkel is rendelkezik, amelyek felszabadítják a bónuszokat és az ingyenes játékokat bizonyos játékokban, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy támogassák kedvenc streamereiket.

A Twitch megértése

A Twitch felhasználók a közönség nézőiből és azokból a játékosokból állnak, akik játék közben önmagukat közvetítik. A közvetítők bármely játékot választhatnak, amennyiben betartják a Twitch szabályait.

A nézők csak nézhetik, de ha streamelni akarod magad játékokkal, regisztrálnod kell egy fiókot. Mindez ingyenes, mivel a Twitch hirdetési bevételekkel, előfizetési bevételekkel és helyszíni vásárlásokkal szerez pénzt.

A fiókkal megkapja a saját csatornáját, amely tartalmazza a streaming videoablakot, a csevegőszobát, valamint a saját azonosítóját. Beállíthatja a csatornát offline állapotba, ha éppen nem játszik.

Lehetősége van archivált játékok mentésére és azok elérhetővé tételére a követői számára. A nézők kereshetnek a webhelyen bizonyos játékokat vagy bizonyos játékosokat.

Twitch közönség építése

Egyik napról a másikra nem vonzhat közönséget egyetlen online platformra sem. Ugyanez van a Twitch-szel is.

“A sikeres csatornák – mint a vállalatok – évek alatt, nem pedig napok vagy hetek alatt épülnek fel” – mondja Jordan Slavik, lelkes játékos, aki a Twitch műsorszolgáltatóinak tanácsot adott a követők felépítésében. “A legfontosabb az, hogy továbbra is gyártunk anyagokat.”

Lehet, hogy eleinte keres egy kis pénzt itt-ott, de ne számítson állandó jövedelemre, amíg sok munkát nem végzett. Keresse meg a rést, legyen szó játékról, műfajról vagy sztrájkról – ha például nem Ön a legügyesebb játékos, akkor legyen a legviccesebb.

Állítson be rendszeres streaming menetrendet, hogy a rajongók tudják, mikor kell ráhangolódni. Használja meglévő közösségi médiafiókjait – Twitter, YouTube, Facebook, Instagram stb. – a Twitch-adások népszerűsítéséhez.

Támogassa a Twitch többi felhasználóját azáltal, hogy figyelemmel kíséri és bekapcsolja őket az adatfolyamaikba. A marketing és a hálózati ismereteid szinte ugyanolyan fontosak, mint a játéktudásaid – mondja Slavik.

Miután vonzza a nézőket, lépjen kapcsolatba velük. Kérdéseket feltenni. Crack viccek. Válaszolj a csevegésekre. Egy szórakoztató műsorszolgáltató arra készteti a rajongókat, hogy a közvetítés után hangolódjanak.

Hogyan lehet pénzt keresni kezdőként?

Amikor növekszik a közönséged, nő a pénzkereseti lehetőségeid is. De van néhány módja annak, hogy készpénzt válthasson be, mivel továbbra is növekszik a következő:

Adományok

A Twitch felhasználók szeretik támogatni sajátjukat. Ennek egyik fő módja az, hogy pénzt adományoznak kedvenc közvetítőiknek.

Adj hozzá egy „adomány” gombot csatornádhoz – PayPal-on vagy egy harmadik féltől származó alkalmazáson keresztül, például a Streamlabs-on keresztül -, és hagyd, hogy a nézők megmutassák a pénzt.

Márka partnerségek

A cégek a Twitch-szalagokat használják, hogy az emberek elé tárják termékeiket, a szalagok pedig visszarúgást kapnak. Ezt általában partnerkapcsolatnak vagy affiliate kapcsolatnak nevezik (nem szabad összetéveszteni a Twitch partner- és affiliate programjaival, erről később).

A Twitch közvetítők kapcsolt lehetőségei olyan vállalatoktól származhatnak, amelyek hardvert és szoftvereket, energiaitalokat és kiegészítőket, például fejhallgatókat és székeket értékesítenek.

A jutalékok változnak, de például a Razer – a hardver- és szoftvergyártó vállalat – a leányvállalatok számára akár 20% -os jutalékot is kínál termékei értékesítéséért.

A márkák jellemzően csak akkor jönnek hozzád, ha csak nagy játékos vagy. Beszéljen más közvetítőkkel az affiliate lehetőségeinek bemutatásáról.

Áru

Ha elkötelezett közönsége van, fontolja meg saját áruinak értékesítését – gondoljon pólókra, matricákra, kávéscsészékre és laptop tokokra – egy harmadik fél webhelyén, például a TeePublic vagy a Spreadshop segítségével.

Csak hozzon létre egy kirakatot, készítse el azokat a cikkekkel – saját tervezésű vagy más forrásból készített – és népszerűsítse a Twitch csatornáján.

Hogyan lehet pénzt keresni Twitch-leányvállalatként?

Azok a közvetítők, akik megfelelnek egy meghatározott kritériumnak, Twitch-taggá válhatnak. A program csak meghívásos, és a Twitch szerint az elmúlt 30 napban teljesítenie kell a következő mérföldköveket:

  • Legalább 500 sugárzott perc.
  • Legalább hét egyedi adásnap.
  • Átlagosan három egyidejű vagy annál több néző.
  • Legalább 50 követő.

A programhoz való csatlakozás további lehetőségeket kínál a pénzkeresésre a Twitchen:

Előfizetések

A nézők feliratkozhatnak csatornádra, hogy feloldhassák a jutalmakat, például exkluzív csevegőszobákat, hangulatjeleket és árengedményeket.

A havi előfizetések 4,99 dollárnál kezdődnek, 9,99 és 24,99 dollár opciók állnak rendelkezésre. A leányvállalatok minden előfizetésből kapnak egy csökkentést.

Virtuális éljenzés

A nézők pénzbeli támogatásának másik módja a virtuális ujjongás, az úgynevezett „bit”. Chase, a Twitch korábbi közönségkapcsolatokért felelős igazgatója szerint, aki csak a keresztnevét viseli, a nézők biteket vásárolnak – amelyek különböző színben és méretben vannak – a chat ablakból.

Az ár 1,40 dollárnál kezdődik 100 bitért. Ezután a nézők kedvenc műsorszolgáltatóikhoz szólítják őket, akik kedvezményt kapnak – 1 centet minden csevegésük során használt bitért.

Játékeladások

Tegyük fel, hogy ön közvetíti magát a Warframe játékában. A nézők a játékot és a játékon belüli kiegészítőket közvetlenül a csatornádról vásárolhatják meg a „Vásárolj most” gombbal.

Ez a gomb automatikusan megjelenik, amikor a Twitch áruházban értékesített játékokat játszik. A leányvállalatok 5% -os részesedést kapnak a csatornájukból származó vásárlásokból.

Hogyan lehet pénzt keresni Twitch partnerként?

A partner státusz a Twitch-keresők legfelső szintje. A Twitch leányvállalatoktól eltérően, akik automatikusan meghívást kapnak a programhoz való csatlakozásra, a felhasználóknak jelentkezniük kell partnerként.

A Twitch Partners ugyanúgy keres pénzt, mint a leányvállalatok és az általános felhasználók, de az oldalukból származó hirdetési bevételek egy részét is megkapják. A partnerek valószínűleg jóváhagyási ajánlatokat és márkaszponzorokat is kapnak.

Kezdj el pénzt keresni a Twitch-en

A Twitchben az a legjobb, hogy mindenki számára ingyenesen használható. Nem kell pénzt keresnie a Twitchen, de miért nem hoz létre fiókot, nem kezd el streaminget játék közben vagy egyéb tevékenysége során, épít egy követőt és megnézi, mivé alakul?

Minden héten állítson be streaming menetrendet, és tartsa be magát. Az emberek elvárják, hogy ott legyen azokban a napokban és időkben, és ha elveszíti ezt a következetességet, elveszíti közönsége bizalmát. Ez rendkívül fontos, ha ezt teljes munkaidős munkájává kívánja tenni.

Egy utolsó dolog…

Nagy valószínűséggel elér egy olyan pontot, ahol úgy érzi, hogy nem működik. Ez normális! Most alapvetően vállalkozó vagy, és vállalkozói utak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *