M Status For Android – APK Download

M-tila Androidille – APK-lataus

Mikä on Mstatus Androidille? Se on yksinkertaisesti tilasovellus, joka on erityisesti tehty erittäin mukautettavaksi ilmoitussovellukseksi. M Status tarkoittaa myös omaa tilaani.

Jos luulet, että Android OS ei anna sinun muokata widgettejäsi, mutta olemme täysin väärässä!

M Status on hyvin samanlainen kuin iPhoneissa näkemämme widgetit. Tämä sovellus on hyvin samanlainen kuin iPhonessa olevat widgetit, mutta vain sinä löydät sen puhelimesi suurelta näytöltä.

Kyllä, I’m Status on vain pieni, pieni versio täysimittaisesta iPhone-sovelluksesta. Voit kuitenkin käyttää sitä nauttiaksesi kaikista iPhonen widgeteistä ja toiminnoista ilman, että sinun tarvitsee opetella mitään koodia tai ohjelmointikieltä.

Voit käyttää M Statusta kahdella tavalla, joko asettamalla sen oletuskelloksesi tai näyttämällä sen pienenä telakana. Oletusarvoisesti M Status näyttää tavalliselta kellolta, jossa on kello, päivämäärä ja näytön tarkkuus (se on itse asiassa pienennetty versio iPhonen telakasta). Napauttamalla kelloa tai pientä “avor”-painiketta näytön oikeassa yläkulmassa voit muuttaa sen ulkoasua haluamallasi tavalla. Tämä sovellus sisältää yli 100 animoitua, valaistua, värisevää, vierittävää tekstiä ja kuvaketta ja paljon muuta.

M-tila Androidille – APK-lataus

Jos haluat käyttää tätä sovellusta, napauta ensin laitteesi “Käynnistä”-painiketta ja paina sitten pitkään M Status -kuvaketta. Näet muutamia kuvakkeita, kuten “tekstiviestit”, “sähköposti”, “tekstiviestit”, “puheluloki”, “yhteystiedot”, “hälytys”, “akku”, “jäljellä oleva aika”, “musiikkisoitin”,” lähetä ja vastaanota “. Paina mitä tahansa kuvaketta pitkään ja voit vetää sen haluamaasi paikkaan näytöllä.

Vetotoiminnon avulla voit valita minkä tahansa kuvakkeen ja laittaa ne mille tahansa aloitusnäytöstäsi. Se on niin helppoa!

M Status for Android sisältää myös joitain lisäominaisuuksia. Siinä on asennuksen poistotoiminto, jonka avulla voit helposti poistaa sovelluksen. Jos haluat palata takaisin aiemmin käytettyyn kellotauluun, voit myös tehdä tämän. Ja jos olet kyllästynyt siihen, että kaikilla kuvakkeilla on sama aika ja päivämäärä, voit poistaa ne käytöstä asetuksista.

Jotkut näistä sovelluksista näyttävät todella hyviltä. Pidän erityisesti “astical” -nimisestä. Sen avulla voin asettaa Google Now -korttini taustakuvaksi ja jopa käyttää siihen erilaisia ​​teemoja.

Haluan käyttää samaa sovellusta kaikissa laitteissani, koska se on yhden kosketuksen ratkaisu. Itse asiassa useimmat hienot Android-sovellukset eivät ole niin monimutkaisia ​​käyttää.

M-tila Androidille – APK-lataus

Mitä tulee sovelluksen toimivuuteen, se on hyvä. Ymmärrän kuinka paljon helpompaa olisi käyttää, jos kello olisi aina päällä. Mutta luulen, että se on vain minun henkilökohtainen mieltymys. On kuitenkin mukavaa, että minulla on mukautettava käyttöliittymä, kuten iPhonessa. Ja en ole ainoa, joka ajattelee näin. Melkein jokainen iPhonen arvostelu näyttää päätyvän suosittelemaan M Statusta Androidille.

Pääsyyni M Statusin suosittelemiseen Androidille on kuitenkin se, että pääsen käyttämään Gmail-tiliäni millä tahansa laitteella. Säilytän siellä paljon yhteystietoja ja tiedostoja, ja olisi sääli kadottaa ne vain siksi, että laitan puhelimeni hukkaan.

Viestien esikatselu ennen niiden lukemista tuntuu myös valtavalta hyödyltä. Kun olet kokouksessa ja sinun on päästävä nopeasti käsiksi tiettyyn tekstiin, sinun pitäisi voida tehdä se mistä tahansa alustasta, kunhan puhelimessasi on MMS-tuki.