Magic Bullet For PUBG Mobile

Magic Bullet PUBG Mobilelle

Magic Bullet for PUBG Mobilen julkaisu on herättänyt sekä jännitystä että kiistaa. Monet pelaajat ovat ilmaisseet ristiriitaisia ​​mielipiteitä uudesta järjestelmästä.

Jotkut rakastavat sitä, kun taas toiset vihaavat sitä. Joten mikä on totuus tämän uuden PUBG-ominaisuuden takana ja miten se vaikuttaa sinuun?

Magic Bullet for PUBG Mobile esiteltiin alun perin testiversiona UGC:n virallisen Facebook-sivun jäsenten käyttöön.

Se sai välitöntä huomiota monilta käyttäjiltä toimivuuden ja helppokäyttöisyyden vuoksi. Uuden ominaisuuden avulla voit poistaa headshot ja korvata sen luomallasi mukautetulla kuvalla.

Tämä ominaisuus on suunniteltu antamaan pelaajalle mahdollisuus päästä eroon henkilökohtaisesta brändäyksestään sekä itselleen että pelaamalleen pelille, joka oli alkuperäisessä PUBG:ssä ollut ominaisuus, mutta se oli rajoitettu tilan vuoksi.

Sitten peliin lisättiin kieltojärjestelmä, jonka avulla pelaajat voivat välittömästi bannita jäseniä, jotka eivät noudata yhteisön sääntöjä.

Magic Bullet PUBG Mobilelle

Voit suorittaa tämän kiellon kahdella tavalla: toinen on menemällä peliin ja lisäämällä kielletyn pelaajan headshot-kuvake manuaalisesti heidän profiileihinsa ja toinen on tekstiviestillä. Jos valitset jälkimmäisen vaihtoehdon, muista, että se näkyy myös ystäviesi profiileissa ja päinvastoin.

Tätä ominaisuutta testataan parhaillaan sisäisesti, ja tarkoituksena on julkaista PUBG Mobilen modin lopullinen versio kaikille pelaajille ensi viikon aikana. Tässä korjaustiedostossa kaikki pelaajat saavat saman pelikiellon testijakson päättyessä.

Toinen mielenkiintoinen lisäys on kyky asettaa oma taitotasosi. Kun olit alkuperäisen PUBG:n jäsen, kykyäsi sijoittuasi rajoitti pelivuosien määrä.

Nyt sinulla on mahdollisuus saada lisää etuja, kykyjä ja taitoja jokaiselle saavuttamasi tasolle. Tämä antaa pelaajille, jotka ovat juuttuneet matalalle tasolle, edetä omaan tahtiinsa. Tämän modin avulla voit nousta tasolle nopeammin kuin koskaan ennen.

Magic Bullet PUBG Mobilelle

Toinen merkittävä lisäys sisältää “tehon tasoitus” -etu, jonka avulla voit saada lisäetuja ja kykyjä paljon nopeammin kuin modien aiemmissa versioissa.

Jotta voit käyttää uutta tehontasoitusjärjestelmää, sinun on ensin sammutettava kone. Avaa sen jälkeen config pubg mobile. Se vie sinut näytölle, jossa sinun on täytettävä hahmosi tiedot.

Yksi tärkeimmistä tilastoista, jonka haluat laittaa, on aseesi aiheuttama vahinko. Varmista, että valitset vahinkotyypin, joka aiheuttaa enemmän vahinkoa ajan myötä.

Voit esimerkiksi valita pistoolilaukaukset, jotka aiheuttavat suuria vahinkoja ajan mittaan, tai konelaukauksen, joka ei aiheuta yhtä paljon vahinkoa ajan myötä, mutta lataa nopeutta.

Tämä on tärkeää, koska päätavoitteesi on saada matalampi leike pitämällä vahingot korkealla ja käyttämällä nopeaa tulitusta. Jos haluat olla erittäin tehokas tarkka-ampuja, voit jopa lisätä tarkka-ampujalaukauksesi tarkkuutta, jotta saat tarkemman osuman joka kerta!

Lopullinen muutos tulee järjestelmästä, joka tunnetaan nimellä automaattinen headshot. Tämän edun avulla saat automaattisen päälaukauksen aina, kun painat vasenta liipaisinta pelatessasi peliä.

Tämä on todella hyödyllinen etu, koska se auttaa säästämään ammuksia ja sinulla on enemmän laukauksia, kun sinun ei tarvitse tuhlata niitä automaattiseen päälaukaukseen.

Magic Bullet PUBG Mobilelle

Tätä etua ei kuitenkaan tule käyttää yksinään, vaan sitä tulee käyttää vain yhdessä taikaluodien konfiguraation kanssa. Näin voit varmistaa, että käytät aina oikeaa asetta ja säästät ammuksia.

Kaiken kaikkiaan tämä ase on erittäin hyvä valinta, jos etsit mobiilia AEG:tä, joka ei tarvitse laserosoitinta tai muita siihen mahdollisesti kiinnitettäviä lisävarusteita.

Aseella on suuri vahinko sekunnissa, nopea laukaisunopeus, ja se käyttää rekyylijärjestelmää auttamaan tarkkuudessa. Riippumatta siitä, kuinka käytät asetta, sinulla on yhä enemmän patruunoita tankissa ennen ottelun päättymistä kuin muuten.

Jos tämä on kuitenkin mielestäsi hieman liian tehokas tarpeisiisi, sinun tulee käyttää kicking-luokan modeja.

Magic Bullet PUBG Mobilelle

Se antaa sinulle myös alhaisen panssariarvon, mutta koska tulet todennäköisesti leikkimään lääkärin kanssa, paranet pian taistelun jälkeen.