Monkey ESP for Android – APK Download

Monkey ESP Androidille – APK-lataus

Mobiilimainonnan kasvaessa yhä suositummaksi voit nyt tavoittaa erittäin tarkat kohdeyleisöt räätälöidyllä sisällöllä, joka on räätälöity yrityksesi tarpeisiin. Suosittu Monkey ESP -sovellus Androidille tarjoaa ainutlaatuisen mainontamahdollisuuden, jota mikään muu mobiilisovellus ei tällä hetkellä tarjoa.

Käyttäjät voivat helposti saada tietoa brändistäsi tai palvelustasi ja olla vuorovaikutuksessa brändisi kanssa erilaisten viestintätoimintojen avulla. Mukautettua sisältöä, kuten SMS, MMS ja sähköposti, on saatavilla Android Marketista.

Käyttäjillä on mahdollisuus seurata käyttöä ja saada reaaliaikaista mainontaa usein käyttämiensä avainsanojen perusteella.

Facebookin puolella Monkey ESP -sovellus Androidille antaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää profiilisivuaan ja olla yhteydessä ystäviin.

Monkey ESP Androidille – APK-lataus

Tämä antaa heille mahdollisuuden saada tietoa tulevista tapahtumista, fanisivuja ja muuta tietoa, joka voi olla heille merkityksellistä. Google+ -puolella ESP:n ainutlaatuinen integraatio Google Mapsiin antaa käyttäjille mahdollisuuden saada reittiohjeet suosikkikauppoihinsa, tutkia bussireittejä ja paljon muuta.

Käyttäjät voivat jopa ladata omaa sisältöään Google+ -sivulle, joka näkyy kaikille heidän ystävilleen. Sovelluksen sosiaalisen median puoli antaa käyttäjille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa olemassa olevan ystäväverkostonsa kanssa täysin uudella tavalla.

Käyttäjät voivat myös käyttää sisältöä RSS-syötteestä matkapuhelimellaan, mikä helpottaa päivittäisten uutisten ja päivitysten hallintaa. RSS-syötteen avulla voidaan myös päivittää käyttäjän blogia säännöllisesti.

Sisältöä voidaan muuttaa ja räätälöidä käyttäjän parhaaksi katsomallaan tavalla. Käyttäjät voivat helposti ladata puhelimellaan otettuja kuvia ja valokuvia jakaa ne ystävien kanssa.

Monkey ESP -sovellus Androidille antaa käyttäjien viedä sisältönsä JPEG-, PNG- tai PDF-muotoon käytettäväksi muissa sovelluksissa.

Sovelluksen toiminnallisuuden avulla on helppoa ajoittaa tapaamisia asiakkaiden kanssa, pitää video- ja äänineuvotteluja, hallita työaikatauluja, asettaa muistutuksia ja lähettää tekstiviestejä työntekijöille.

Monkey ESP Androidille – APK-lataus

ESP integroituu myös Google+ -sosiaaliseen verkostoon, jonka avulla käyttäjät voivat kutsua ystäviään ja olla yhteydessä sosiaalisiin yhteisöihinsä.

Monkey ESP -sovellus Androidille auttaa yritysten omistajia hallitsemaan yhteystietojaan, toimintojaan, tapahtumiaan ja tehtäviään. Näiden ominaisuuksien lisäksi ESP tarjoaa mainostajille mahdollisuuden sijoittaa mainoksia käyttöliittymään ja tarkastella tietoja yrityksen tarjoamista tuotteista ja palveluista.

Tämä sovellus on osa Google Playta, yrityksen mobiilisovellusten kehitysalustaa.

ESP:ssä on widget, jota voidaan käyttää kalenterina ja seurata tapaamisia. Kalenteri-ominaisuuden avulla käyttäjä näkee päivämäärän ja kellonajan, jolloin tuleva tapaaminen on varattu.

Sen avulla käyttäjä voi myös varata kokouksia ja etsiä jo suunniteltuja kokouksia. Google Mapsin katselu Monkey ESP:n kotisivulla auttaa yrityksen omistajaa navigoimaan nopeasti kartan eri osiin.

Kun sovellus julkaistiin App Storessa, se sai heti paljon kritiikkiä. Jotkut käyttäjät valittivat hitaista latautuvista näytöistä, kun taas toiset valittivat saatavilla olevan sisällön puutteesta.

Sovelluksen kehittänyt Google Mobile -insinööri Chris Morrison teki kuitenkin muutoksia käsitelläkseen joitakin näistä valituksista. Hän lisäsi uusia ominaisuuksia, kuten “Kuka on täällä” -ominaisuuden, joka antaa vierailijalle tietoa sovelluksessa vierailleista, heidän käyttämänsä laitteen tyypistä ja IP-osoitteesta.

Monkey ESP Androidille – APK-lataus

Hän lisäsi myös kaksi uutta näyttöä, Harjoitus-välilehden ja Viestikeskuksen, jotka sisältävät Googlen viestin, linkkejä ulkoisille sivustoille, joista käyttäjät voivat saada lisätietoja, säätietoja ja muuta hyödyllistä sisältöä.

Harjoitus-välilehden avulla käyttäjä voi seurata suorituskykyään kuntosalilla. Viestikeskuksessa on monenlaista tietoa, kuten ajankohtaisia ​​tapahtumia, paikallisia tapahtumia, linkkejä ulkopuolisille sivustoille ja osio, josta löydät tuoreimmat liiketoimintaa koskevat uutiset.

Business-välilehden Analytics-seuranta sisältää segmentin, jolla mitataan työntekijöiden tuottavuutta.

Tämä on yksi tärkeimmistä osista, koska sen avulla yrityksen omistaja saa täydellisen kuvan kunkin työntekijän suorituksista.

Google Play Kauppa on menestynyt, koska sillä on monia sovelluksia ja se tarjoaa alustan kolmansien osapuolien kehittäjille tulla markkinoille. On kuitenkin vielä joitain ongelmia, jotka on korjattava, ennen kuin yritys voi lunastaa huomattavan määrän sovelluksia.

Sovellusten asennuksen poistaminen on suuri ongelma, josta käyttäjät valittavat, varsinkin kun prosessi on hyvin yksinkertainen. Lisäksi käyttöliittymän ulkoasussa voisi olla parannusta.

Monkey ESP Androidille – APK-lataus

Etenkin näytön ylä- ja alareunassa olevat välilehdet. Siitä huolimatta Monkey Espresso -sovellus kehittyy edelleen ajan mukana ja näyttää olevan tulossa yhdeksi parhaista saatavilla olevista espressokoneista.