MT Manager for Android – APK Download

MT Manager Androidille – APK-lataus

PIC Mobile Manager on sovellus, joka ohjaa PIC-pohjaisia ​​tietokoneita. Se helpottaa viestintää eri laitteiden ja järjestelmien välillä käyttämällä vain pientä käyttöliittymää. PIC:stä on tullut tärkeä osa eri teollisuudenaloilla käytettyjä laitteita. Sellaisenaan PIC:stä on tullut suositumpi muutaman viime vuoden aikana.

PIC Manager Apk on erityisesti suunniteltu auttamaan yritysten omistajia hallitsemaan kaikkia liiketoimintaansa liittyviä laitteita ja järjestelmiä helposti ja nopeasti. Se on helppo ladata ja asentaa, ja sen avulla voit tarkastella kaikkia PIC:ssäsi olevia tiedostoja Internet-selaimella.

Voit käyttää PIC Manageria useisiin tehtäviin, mukaan lukien kaikkien PIC-kansiossa olevien kansioiden sisällön selaamiseen.

MT Manager Androidille – APK-lataus

Internetistä saamasi tiedot voidaan siirtää toiseen sovellukseen, kuten Exceliin tai Wordiin, jatkomuokkausta varten.

Voit tallentaa tiedot Word-asiakirjana tai PDF-tiedostona. Tämä sovellus voi jopa noutaa tiedot SD-kortilta tai muulta siirrettävältä tietovälineeltä, kuten flash-asemilta. PIC-tietoja voidaan tarkastella päätteen kautta ja tiedot, kuten päivämäärä ja kellonaika, syötetään.

PIC Manager voi myös noutaa tiedot PIC-tulostimesta. Tämä työkalu on erittäin hyödyllinen yrityksille, jotka tarvitsevat säännöllisiä raportteja työntekijöidensä ja heidän laitteidensa tilasta.

Voit laatia raportteja, kuten läsnäolotiedot ja suoritusarvioinnit, jokaisesta organisaatiosi työntekijästä.

Tämä työkalu on myös erittäin hyödyllinen yrityksille, joiden on seurattava niiden ihmisten määrää, joilla on pääsy liiketoiminnan eri osa-alueille.

PIC-tietojen avulla voit luoda raportteja, jotka sisältävät kaavioita ja kaavioita, jotka auttavat sinua ymmärtämään yrityksesi taloudellisen tilanteen helpommin.

MT Manager Androidille – APK-lataus

PIC Manager voi jopa luoda tarjouksia ja ennusteita, ja tätä työkalua voidaan käyttää myynti- ja varastotietojen ennustamiseen. Yritykset, joilla ei ole varaa kalliisiin kyselymenetelmiin, voivat myös käyttää PIC:tä omien tutkimustulosten tuottamiseen.

PIC:n avulla koko tietokantaa voidaan hallita erittäin helposti. Tämä johtuu siitä, että PIC voidaan liittää tietokantapalvelimeen USB-kaapelin tai muun vastaavan tiedonsiirtolaitteen avulla.

PIC:stä on erityinen versio, joka on ladattavissa. Tämä PIC Manager APK on täynnä kaikki normaalin PIC-paketin ominaisuudet sekä mobiilihallintaratkaisun mukavuus.

Tämän PIC:n avulla voit yhdistää laitteen yrityksesi palvelimeen, jotta voit hallita työntekijöitäsi ikään kuin he olisivat toimistossaan.

Tämä on yksi parhaista käytettävissä olevista ratkaisuista työntekijöidesi tietojen hallintaan riippumatta siitä, missä he ovat.

PIC-tietojen hallintaa voidaan käyttää myös mobiililaitteen hallinnan yhteydessä.

MT Manager Androidille – APK-lataus

Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on työntekijä, joka matkustaa paikasta toiseen, voit synkronoida PIC-tiedot mobiililaitteen kanssa ja käyttää näitä tietoja alkuperäisen tiedon sijaan.

PIC-tietojen synkronointi mobiililaitteen kanssa on myös erittäin helppoa. Jos haluat käyttää tietoja liikkeellä ollessasi, sinun tarvitsee vain yhdistää kaksi laitetta ja käyttää tietoja sieltä.

Raporttien tekemisessä voit jopa tallentaa raportit USB-tikulle ja lähettää ne sähköpostitse tai FTP:llä. Voit myös luoda ja tallentaa kaavioita ja kaavioita USB-laitteeseen tallennetun PIC:n avulla. Itse asiassa PIC-muistissa on niin paljon kapasiteettia, että jopa useita asiakirjoja voidaan tallentaa yhdelle laitteelle.

PIC-ohjelmisto on ladattavissa ilmaiseksi yrityksen viralliselta verkkosivustolta. Tämän ohjelmiston käyttämisessä on monia etuja, mukaan lukien uusimpien tietojen helppo saatavuus sekä sen erinomaiset raportointiominaisuudet.

MT Manager Androidille – APK-lataus

PIC Manager APK on vain yksi työkalu, jota käytetään nykypäivän yritysmaailmassa. Se parantaa tehokkuutta ja tekee tietojen hallinnasta paljon helpompaa.

Sinun tarvitsee vain ladata ohjelmisto viralliselta sivustolta ja ladata se sitten PIC-korttiisi USB-kaapelin kautta.