Online fizetés a kattintási hirdetésekért: 10 legális pénzkeresési módszer 2021-ben

Tudta, hogy valóban kereshet pénzt fizetett kattintásos hirdetési webhelyeken? Igen, igaz, lehet, hogy nem akarja, hogy ez legyen az egyetlen jövedelemforrása, de ezzel némi extra pénzt kereshet. A „fizetett kattintásért” webhelyek azok a webhelyek, amelyekhez csatlakozik, és fizetnek a hirdetések megtekintéséért.

Ezek teljesen szabadon csatlakozhatnak, és nagy tapasztalattal rendelkeznek a jövedelemszerzés sikeres módjáról. Vigyáznod kell, mert vannak olyan átverési weboldalak, amelyek elvégzik a munkát, de nem fizetnek neked semmit.

Rengeteg olyan bevált webhely létezik, mint például a játékért vagy a felmérésekért fizetett pénz, amelyek a felhasználók rendelkezésére állnak és hasznosnak tartják őket.

Nem érdekel? Számos egyéb online oldalkoncert kínál könnyű pénzt, például:

  • Videókat nézni
  • Vegyen felméréseket
  • Olvassa el az e-maileket
  • Hangátvitel
  • Könyveket olvasni

Ezek teljesen szabadon csatlakozhatnak, és nagy tapasztalattal rendelkeznek a jövedelemszerzés sikeres módjáról. Vigyáznod kell, mert vannak olyan átverési weboldalak, amelyek elvégzik a munkát, de nem fizetnek neked semmit.

Rengeteg olyan bevált webhely létezik, mint például a játékért vagy a felmérésekért fizetett pénz, amelyek a felhasználók rendelkezésére állnak és hasznosnak tartják őket. Itt van 9 módja annak, hogy pénzt kapjon a kattintási hirdetések használatával.

Gondolt már arra, hogy elkezd online pénzt keresni az interneten, de ahelyett, hogy ezt a legszokottabb módszerekkel tenné, online talál, például társult programokat, vagy saját online áruházat alapít, a weboldalakon található hirdetésekre kattintva? Ez valóban életképes módja annak, hogy tisztességes pénzt keressen!

Annak érdekében, hogy jobban megértsük, hogyan működnek ezek a PTC (Pay to Click) és GPT (Get Paid To) webhelyek, és mik azok, létrehoztunk egy listát, amely tartalmazza az összes legjobb lehetőséget, hogy pénzt keressen a hirdetésekre. Tudja meg, milyen lehetőségek vannak, és fedezze fel, mi teszi egyedivé mindegyiket!

1. Beérkező dollár

Az Inbox Dollars egyenesen az Ön e-mailjére küldi a hirdetéseket, és fizet, hogy elolvassa őket. E-mailek a különféle kereskedők különleges ajánlatairól.

A Home Chef, a Vistaprint, a JustFab és a Hulu Plus csak néhány olyan vállalat, amely az Inbox Dollars segítségével hirdeti azokat az ajánlatokat, amelyeket a fogyasztókkal próbálnak meg. Ez csak néhány percet vesz igénybe, és ki tudja, esetleg fontolóra veszi-e valamelyik termék használatát, vagy maga foglalkozik.

Fizetési lehetőségek: Paypal
Országok számára nyitva: USA, Kalifornia

2. Neobux

A Neobux minden bizonnyal nagyszerű lehetőség azok számára, akik pénzt akarnak keresni hirdetésekre kattintva. A pénzösszeg, amelyet kaphat, attól függ, hogy regisztrált-e a platformra, valamint milyen minőségben és milyen típusú hirdetésre kattint.

Felfelé nézve a Neobux-nak nincsenek korlátai azzal kapcsolatban, hogy mennyit kattinthat naponta, vagy mennyi jövedelmet generálhat. Az első befizetés minimális kifizetési összege 2 USD, ehhez elsősorban a Skrill és a Neteller platformokat használják.

3. GPTplanet

A GPTplanet segítségével akár 0,01 USD-t is elérhet hirdetésekre leadott kattintásokon vagy felmérésekben való részvétel és online űrlapok kitöltése révén. Emellett a platform egy társult programot is kínál, ahol több felhasználót vonzhat, hogy kezdjék el használni ezt a szolgáltatást, és kapjanak teljesítményük alapján.

4. Fizetés

A Get-Paid kiváló lehetőség a weboldalak között, hogy pénzt keressen a hirdetésekre. 2005 óta működik és működik, és egy „érme” rendszer alapján működik azoknak a felhasználóknak, akik bizonyos feladatokat elvégeznek.

Tartalmazza a hirdetésekre való kattintást, az űrlapok kitöltését, az online felmérésekben való részvételt, sőt néhány véletlenszerű versenyt is kínál. A Get-Paid kifizetéseket küld a PayPal-számlájára.

5. ScarletClicks

A GPTplanethez hasonlóan a Scarlet Clicks egy olyan webhely, amely kattintásonként akár 0,01 USD-t is fizet az online hirdetésekre, és ez az egyik legjobb módja az online pénzkeresésnek.

Minimális kifizetési összege 2 USD, amelyet a Neteller, az AirTM, a Srkill és más hasonló platformokon keresztül lehet megtenni. A szolgáltatás olyan platformot kínál, amely részletesen megmutatja Önnek mindent, amit készített, és támogatást is kínál.

6. ySense

Az online pénzt kereső globális közösségnek tekintett ySense szintén nagyon jó lehetőség keresésre a hirdetésekre kattintva. Leginkább a kérdőívek és az online űrlapok területén járnak el.

Ugyanakkor fizetnek a felhasználóknak azért is, hogy bizonyos szolgáltatásokat és termékeket kipróbáljanak, alkalmazásokat töltsenek le, regisztráljanak weboldalakat, vagy akár videókat nézzenek. Ha több alternatívát keres a pénzkereséshez.

7. Bántás

Egy másik csodálatos alternatíva a weboldalak között, hogy pénzt keressen a hirdetésekre kattintva, az Offernation 0,25 dollárt ad a kezdésből, amint regisztrál. Más platformokkal ellentétben van egy weboldaluk, amely kizárólag annak igazolására szolgál, hogy valóban fizetnek a felhasználóknak.

Ez egy olyan webhely, amely GPT (Get Paid To) modellben működik. Vagyis a felhasználók fizetnek bizonyos tevékenységekért, például a hirdetésekre kattintásért, az űrlapok kitöltéséért és egyebekért.

8. Ayuwage

A 2009-ben alapított GPT weboldal, az Ayuwage lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pénzt keressenek hirdetések megtekintésével és kattintásával, online felmérésekben való részvétellel vagy űrlapok kitöltésével.

Címlapjukon egy 9 részes videokalauz található, ahol pontosan megtudhatja, hogyan működik. Fizetéseit elsősorban PayPal, Payza és Amazon ajándékkártyákon keresztül hajtják végre.

9. Swagbucks

A Swagbucks egy másik, a videohirdetésekre összpontosító webhely, kizárólag azok számára, akik az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában élnek. Pontrendszert és cashback-et kínál, amelyet aztán ajándékkártyává alakíthat az online piactéreken, például az Amazon, vagy a PayPal-számlájára.

A Swagbucks fő célja, hogy a napi online tevékenységeit passzív módon keresse meg, és az általuk bemutatott adatok szerint csaknem 450 millió dollárt fizettek a felhasználóknak.

10. FusionCash

A FusionCash nagyszerű alternatíva a weboldalak között, hogy pénzt keressen a hirdetésekre kattintva. A hirdetéseken túl további pénzt is kereshet űrlapok és online felmérések kitöltésével. A FusionCash egyik szép előnye, hogy pénzt kereshet mobilalkalmazások telepítésével.

Sajnos csak az amerikai lakosok számára érhető el, és csak akkor teszi lehetővé a pénz felvételét, ha a platformon elérte a legalább 25 USD-t. A fizetés PayPal, ajándékkártyák és néhány egyéb módszerrel történik.

Tudta már, hogy így lehet online pénzt keresni?

Mondja meg nekünk a megjegyzésekben, hogy melyik webhelyet kívánja használni, vagy ha már ismerte őket, és ne felejtse el megnézni a pénzkereséssel kapcsolatos legjobb cikkeket. Köszönöm

49 Comments on “Online fizetés a kattintási hirdetésekért: 10 legális pénzkeresési módszer 2021-ben”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *