Pakistan Win Prize 2021-22

Pakistan Win Prize 2021-22

Pakistan Win Prize Bond on pelikorttivalmistaja Pakistanissa. Yritys on perustettu vuonna 1970 ja se valmistaa jalkapallomaajoukkueen vaatimusten mukaisia ​​pelikortteja.

Tämä yritys on voittanut useita kansallisia kilpailuja, mukaan lukien International Card Company Championship, Pakistan International Card Festival, Pakistan Card Exhibition ja Pakistan International Card Competition.

Se on voittanut lukuisia kansainvälisiä palkintoja, mukaan lukien “Vuoden viisikymmentä parasta asiaa” News Letter Pakistanista ja “Best International Designer Card – World” Time-lehdestä.

Yritys valmistaa myös muovi- ja metallikortteja. Tämä artikkeli käsittelee yrityksen Pakistan Win Prize Bonds -lainojen valmistusta ja lanseerausta.

Pakistan Win Prize 2021-22

Pakistan on voittanut monia kilpailuja ja yrittää nyt voittaa enemmän. Tästä syystä se päätti tuottaa oman kortin. Koska se ei pysty tarjoamaan maajoukkueen vaatimaa korttia, se päätti luoda oman.

Heidän oma korttinsa on sekoitus luovuutta ja tyyliä. Nämä kortit on painettu korkealaatuiselle silkistä, pellavasta ja puuvillasta valmistetulle paperille ja ne on suunniteltu kauniisti.

Pakistanilla on erittäin rikas historia, ja siksi siellä on monia symboleja ja kuvia, jotka ovat heille erittäin merkityksellisiä. Nämä kortit on suunniteltu yhdistämällä nämä kuuluisat kuvat Pakistanin historian tärkeisiin tapahtumiin. Esimerkiksi Pakistanin yhtenäisyyden kuva on tehty kortin etupuolelle. Se kuvaa kahta kättä koskettelemassa muodostaen rauhanmerkin. Tämä on yhtenäisyyden symboli.

Kortin toisella puolella on kuva Zulfikar Alista. Hän on kuuluisa persoona, jolla oli avainrooli Pakistanin voitossa derbyssä. Häntä pidetään Pakistanin kriketin ammattitaidon perustajana.

Toinen hyvä hahmo tässä kortissa on tohtori Ayub Khan. Hän on toinen legendaarinen pakistanilainen kriketinpelaaja, jolla oli uskomaton rooli Pakistanin kriketin historiassa.

Pakistan Win Prize 2021-22

Pakistan on myös kuvannut yhden krikettilegendansa tässä kortissa. Tämä ei ole kukaan muu kuin Ben Ali. Ben Ali oli 21-luvun kriketinpelaaja, joka pelasi uskomattoman uran Pakistanissa.

Hän saavutti maailmanlistan kolmannen sijan. Hän pelasi koko turnauksen polvivammansa vuoksi. Hän voitti cupin helposti ja voitti sitten menestyksekkäästi koko kriketin maailmancupin.

Pakistan on kuvattu tässä kortissa paidan suunnittelussa. Se osoittaa heidän voittonsa maailmancupissa sekä heidän voittoisan taistelunsa Intiaa vastaan ​​MM-kisoissa.

Se on ylpeä hetki heille kaikille. Se on hetki, jolloin he saivat maistaa menestystä ja heidän kova työnsä kannatti.

Pakistanin paidassa on neljä väriä. Se on symboli heidän yhtenäisyydestään, jota symboloi väri. Värit ovat sininen, vihreä, valkoinen ja punainen ja tämä lisää kansallisen identiteetin tunnetta Pakistaniin.

Jokainen väri edustaa suurta voittoa, jonka Pakistan on saavuttanut historiassaan, ja tämä on yksi syy niiden suosioon maailman ihmisten keskuudessa.

Pakistan Win Prize 2021-22

Pakistanilla on historiassaan useita legendoja, ja nämä legendat ovat tehneet niistä nimen krikettifanien sydämissä. Ei ole epäilystäkään siitä, että heidän krikettijoukkueensa on yksi maailman hienoimmista.

Heidän perustamisestaan ​​tähän päivään asti ne ovat aina olleet varteenotettava voima. He ovat voittaneet joitain huippujoukkueita, kuten Australian, Etelä-Afrikan ja Intian vaatiakseen voiton.

On monia asioita, jotka tekevät tästä pelistä niin erityisen. Esimerkiksi tapa, jolla pelaajat lyövät ja kulhoavat. Pakistanilla on menestyneimmät pelaajat, joilla on loistava keilaussuoritus voittaakseen pelin.

Heillä on loistava puolustusjärjestelmä vastustajansa hyökkäyksen estämiseksi. On monia muita näkökohtia, jotka tekevät tästä pelistä niin jännittävän.

Pakistanissa on kansainvälisen kriketin ainoa naispelaaja, jonka nimi on Fazal Butt. Hänet tunnetaan voittavasta asenteestaan, ja hän on nyt suosittu kasvo kriketin maailmassa.

Hän on tällä hetkellä toinen kaikissa Kriketin testeissä Battyn jälkeen. Hän on myös osa Twenty20:n kansainvälistä joukkuetta, joka pärjää divisioonsa erittäin hyvin. Hän on myös voittanut yhden päivän kultaa vuoden 2021 MM-kisoissa.

Pakistan Win Prize 2021-22

Pakistanissa on myös joitain pelin taitavimmista lyöjistä. Heillä on lukuisia pelaajia, jotka voivat lyödä palloa sadan mailin tunnissa. Heti heidän lyöntipelaajansa, kuten Misah Bahar ja Sarfraz Butt, ja heidän jalkavartijoidensa, kuten Safeen Saleh ja Sarfraz Haider, ovat melko kykeneviä tuottamaan juoksuja ja voittamaan otteluita Pakistanille.

Pakistanilla on monia muita pelaajia, jotka ovat melko kykeneviä voittamaan ottelun, mutta heidän kultainen mahdollisuutensa voittaa maailmanmestaruus on vielä kaukana luisumisesta.