Pénzkeresés és -takarítás egyszerű módjai 2021-es lezárás során

Ha az a kilátás, hogy otthon ragad a legfrissebb országos záróra, rettegéssel tölti el, miért ne használhatja a bent töltött többletet pénzügyeinek vizsgálatára és a banki egyenleg növelésének módjaira?

A COVID-19 sok ember számára felforgatta az életet. Senki sem számított arra, hogy a 2020-as lezárás megtörténik, de most megtörtént, az emberek stresszesek és szorongók – akik nem tudnak dolgozni, azok attól tartanak, hogy kevesebb pénzből élnek túl, és vannak, akik egyáltalán nem keresnek pénzt.

A lezárásnak vannak hátrányai is – minőségi időt tölteni a családjával, és lehet, hogy van ideje személyes projektekre fordítani, de mindannyiunknak még mindig pénzre van szükségünk az élethez.

Bár sokan szeretnék, ha nem így lenne, a pénz mégis megfordítja a világot. Ezt szem előtt tartva kreatív módszerekre van szükség a pénzszerzéshez a lezárás során, és ez a bejegyzés segíthet.

Ha okos pénzkeresési módokat keres a lezárás során, akkor jó helyre került. Itt 15 okos módunk van arra, hogy pénzt keressen a lezárás során. Vessen egy pillantást, és nézze meg, melyik módszer alkalmazható bevételeinek növelésére:

1. Online felmérések

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy pénzt keressen, az online felmérések kitöltése. Talán minden nap néhány órát fordíthatna ezek kitöltésére.

Minden felmérés segíthet abban, hogy 1 és 20 dollárt keressen, attól függően, hogy ha elég gyorsan kitölti őket, akkor megfelelő összegű zsebpénzt kereshet. Lehet, hogy jutalmakat és bónuszokat is kereshet, a keresett készpénz mellett.

2. Társult marketing

Az affiliate marketing hatékony stratégia lehet egy népszerű blog, webhely, youtube-csatorna vagy közösségi médiafiók mellett. Egyszerűen regisztrál egy affiliate programra, mondjuk az Amazon affiliate programjára, majd Önnek tetsző termékeket ajánl.

Amikor az emberek a linked segítségével vásárolnak, jutalékot keresel. Ez igazán egyszerű és nagyszerű azok számára, akiknek van követése.

A legjobb azonban, ha őszintén beszélünk arról, hogy leányvállalata vagy, és csak olyan termékeket ajánlhatsz, amelyekben valóban hiszel.

Ha elkezdi ajánlani a régi termékeket csak azért, hogy jutalékot kapjon, akkor az emberek nem fognak bízni benned, és nem építenek hűséges követőket azok közül, akik értékelik a véleményét.

Íme néhány tipp az affiliate marketing sikeréhez:

• Csak nagy értékű vagy jó minőségű termékeket népszerűsítsen. Ellenkező esetben az ügyfelek elveszítik a bizalmukat az Ön weboldalán, függetlenül attól, hogy kiválóan írod a blogodat egy bizonyos termékről.

• Használja ki a Facebook affiliate marketing előnyeit. Ez nagyszerű módja az eladások ösztönzésének, mivel képes lesz kapcsolatba lépni a potenciális ügyfelekkel.

• Az átláthatóság érdekében közölheti a gyártókkal vagy közvetlen beszállítókkal fennálló kapcsolt kapcsolatait. Ez elősegíti az ügyfelek bizalmának növekedését a vállalkozás iránt.

3. Próbálja ki az online oktatást

Az online korrepetálás tökéletes lehet azok számára, akik gyermekeik otthoni oktatásával küzdenek. Ha van ismerete egy adott témában, felajánlhatja szolgáltatásait.

Talán matematikai hóbort vagy természettudományi szakember – felajánlhat órákat a gyerekeknek a Zoom vagy a Skype segítségével. Ez akár azoknak a felnőtteknek is tökéletes lehet, akik új képességet szeretnének elsajátítani a lezárásban, így ha jól tudsz főzni, varrni vagy valamilyen nyelven beszélni, ez nagyszerű lehet számodra.

4. Videojáték-coaching

Lehet, hogy ez nem tűnik nagyon eredményes múltnak, de a lezárás ideális lehetőséget kínál arra, hogy jobb legyen egy videojátékban. Pénzt kereshet itt, ha tudja, hogy értékes tippjei vannak, amelyek segíthetnek az emberek edzésében játékélményeik révén.

5. Próbálja meg a Befektetést

A kereskedés és a befektetés rendkívül jövedelmező lehet. A gazdagság és az anyagi szabadság építése iránt érdeklődők tudják ezt, de sokan elhalasztják, mivel nem tudják, hol kezdjék.

Itt kaphat brókert, hogy segítséget kapjon az induláshoz. Ez jó alkalom lehet arra, hogy betegye a lábát az ajtóba, mivel bizonyos piacok várhatóan szárnyalni fognak, míg mások becsapódásra számítanak. Kezdheti akár egy egyszerű alkalmazással is, amely befekteti a tartalék változásokat az Ön számára.

6. Indítson egy YouTube-csatornát

Van valami, amiről szeretne beszélni? YouTube-csatorna indítása lehet az üzenet terjesztésének módja. A népszerű YouTube-csatorna indítása időbe telik, de ha van rés és sok szenvedély / tudás hozzá, akkor ez működhet.

Az emberek mindig másokat keresnek, akikkel rezonálnak. Végül előfordulhat, hogy bevételeket szerezhet a videóival, és felhasználhatja az affiliate marketinget.

Vessen egy pillantást a következő tippekre a YouTube-csatorna indításakor:

• Hozzon létre inspiráló videókat az Ön érdeklődésének megfelelően
• Ne legyen túlságosan rabja a különféle videók létrehozásának. Fókuszáljon először egy témára vagy egy rést.
• Használjon kiváló minőségű videokamerát kiváló minőségű videók elkészítéséhez.

7. Indítson egy online oldalsó nyüzsgést

Az online oldalsó nyüzsgés megkezdése magában foglalhatja a termékek eladását az Amazon-on például dropshipping segítségével. Tételek ömlesztett vásárlása, majd eladása lehetne most jobb ötlet, ha tudod, hogy az elem népszerű, mivel a leadási idők változhatnak a jelenleg zajló dolgok miatt.

Már nem titok, hogy pénzt lehet keresni a blogolással. Hatalmas kereseti lehetőségekkel az affiliate marketing hatékony stratégia lehet egy népszerű blog, webhely, youtube-csatorna vagy közösségi médiafiók mellett.

Egyszerűen regisztrál egy affiliate programra, mondjuk az Amazon affiliate programjára, majd Önnek tetsző termékeket ajánl.

8. Indítson el egy Secondhand Store-ot

Ez a tökéletes alkalom arra, hogy Marie Kondo otthona legyen, és tisztázza és eladja saját tételeit, amelyeket nem szeretne. Indíthat egy használt üzletet egy olyan platformon, mint a Depop vagy az Etsy.

Ha nincs annyi eladási lehetősége, vagy ha folytatni szeretné, ha már elfogyott, akkor más termékeket is beszerezhet, például szüreti tárgyakat és még antik tárgyakat is. Akár potenciálisan elkészítheti saját tárgyait is!

A kézzel készített ékszerek és kiegészítők mindig népszerűek.

Ellenőrizze a következő tippeket, amikor használt üzletet indít online:

• Győződjön meg arról, hogy a használt cikkeket megfelelően sorolja fel, feltüntetve azok valós állapotát és a tényleges fényképeket, és nem egy hasonló termék online másolt fényképét.

• A megrendelések felsorolása és kiszállítása előtt ellenőrizze még egyszer a termék állapotát, szerezzen be minél több fényképet, majd küldje el a tényleges vevőnek. Ezenkívül tisztítsa meg és fertőtlenítse az elemet az egészség és a biztonság érdekében.

• Óvatosan csomagolja be a megrendelt tételeket. Használjon párnázást, újságot, dobozt és egyéb megbízható csomagolóeszközöket.

9. Próbálja ki a kezét a szabadúszó írásban

Előfordulhat, hogy a szabadúszó írói szerepeket nem mindig hirdetik meg, ezért érdemes e-mailt küldeni egy olyan cégnek, amely érdekli a munkát, és ellenőrizze, hogy vannak-e elérhető szerepek. Ha bízol az íróképességedben, ez jó kis kereső lehet.

Így találhat potenciális ügyfeleket egy szabadúszó írói munkára:

• Ellenőrizze az online írási portálokat.
• Csatlakozzon az írók online csoportjaihoz a közösségi médiában, hogy hivatkozásokat kapjon.
• Nyújtson be javaslatot azoknak a cégtulajdonosoknak, akiknek saját honlapjuk van.

10. Írja meg azt a könyvet, amelyről már beszélt

Tudod, mit mondanak – „mindenkinek van egy könyve bennük”. Itt lehet a megfelelő alkalom, hogy elindítsd a sajátodat. Ha tisztességes mennyiségű ismerete van egy bizonyos témában, írhat egy e-könyvet és pénzt kereshet – különösen, ha hónapokig és évekig továbbra is értékesít.

Általában jobb, ha egy népszerű réstárgyról írsz, ha valóban pénzt akarsz keresni, de így is pénzt kereshetsz arról, ha bármi másról írsz – még fikcióról is.

Egy könyv megírása hatalmas eredmény, de ha képes összeállítani az e-könyvek portfólióját, akkor sokkal passzívabb jövedelemre lesz lehetősége.

Csak ne feledje, hogy szüksége lesz valakire, aki borítót tervez Önnek, és mindig érdemes ellenőrizni, hogy a könyv hibákat és következetlenségeket mutat-e be, mielőtt kitenné.

Ha egyikkel sem lehet zaklatni, jó ötlet lehet egy szellemíró felvétele. Ezután megírják neked a könyvet, ráírod a neved, és kiadod, és tovább keresel pénzt.

Eltarthat egy ideig, mire megtérül a pénze, de az idő múlásával továbbra is ebből fog keresni. A könyvét is forgalmaznia kell, ezért tartsa ezt szem előtt.

11. Szponzorált bejegyzések

Ha tisztességes közösségi médiát követett, akár csak néhány ezer követő az Instagramon, néhány márka felveszi Önt, hogy megmutassa termékeit.

Lehet, hogy ingyenes termékeket kap, amelyekről írhat, majd eladhat, de sokan pénzbeli kompenzációt is kínálnak. Minél nagyobb a követése, annál jobb.

Ha Ön még nem ismeri ezt, akkor először a kisebb márkák megközelítése segít. Csak győződjön meg arról, hogy olyan márkákkal dolgozik, amelyek igazodnak ahhoz, hogy ki vagy és miről szólsz. Ha nagyban segít a környezetvédelemben, akkor hasonló márkákkal szeretne partnerséget folytatni.

12. Szabadúszó Fiverr-en

Az olyan platformok, mint a Fiverr, kiválóan alkalmasak olyan kis munkák és szolgáltatások reklámozására, amelyeket a lezárás során pénzt kereshet. Felajánlhat hangalapú munkát, logótervezést, tartalomírást és akár olyan kis műalkotásokat is, amelyek elkészítése nem tart sokáig. Bármilyen szolgáltatást kínálhat online!

13. Indítson el egy Podcastot

A podcastok az új nagy dolog, és mindenki az elindításáról beszél. Ha közönséget tud építeni, egy podcast segíthet online pénzszerzésben.

Ismét egy speciális résre van szükség, de ha sikerül közönséget felépítenie, akkor vonzhatja a hirdetőket és fizetést kaphat. Egyes szolgáltatások emellett in-podcast hirdetéseket is kínálnak. Ismét ez az egyik módja a pénzszerzésnek a lezárás során.

14. Legyen virtuális asszisztens

Gondolod, hogy jó lehetsz az adminisztrációs munkában? A virtuális asszisztens különféle feladatokkal segíti az online vállalkozásokat – ez olyan egyszerű lehet, mint az e-mailekre való válaszadás, a pénzügyek és a könyvelés, például a számlák kezelése az ePayables rendszeren keresztül.

Általában továbbra is szabadúszó leszel, így kezelheted saját munkaterhelésedet és ütemezésedet. Esetleg még néhány vállalkozás számára is megteheti ezt a szabadidejétől és a munkaterhelésétől függően.

A virtuális asszisztensként végzett munka előnyei:

• Fizetett képzés, miközben megtanulják az ügyfelek szoftvereinek használatát.
• Keressen pénzt óránként más pénznemben, ami előnyt jelent, ha nem USA-ban tartózkodik.
• A feladatokat kisebb nyomással végezze el, mint a tényleges irodai munka.

15. Stock fotók eladása

Ha szívesen fényképez, a készpénzfotók eladása egyszerű lehet a pénzkeresés módja. Egyszerűen készítsen képeket és adjon el online a tőzsdei oldalaknak. Nem feltétlenül kell fényképésznek vagy szakértőnek lenned – és sok esetben az okostelefon csak remekül fog működni.

A stock fotósok eladják képeiket olyan stock fotó cégeknek, mint a Shutterstock, és jogdíjat kapnak, amikor valaki használja a képüket.

Lehet, hogy nem sok lehetősége van arra, hogy embereket fényképezzen a lezárás során, ezért koncentráljon a természetre és a ház körüli dolgokra.

Amikor a lezárás lejár, akkor a legtöbbet kihozhatja azzal, hogy fényképeket készít hiteles érzelmekről, bulikon, közúti kirándulásokon és más nagyszerű eseményeken.

Csak annyit kell tennie, hogy meg kell győződnie arról, hogy engedélye van a képein szereplő személyektől, és hogy nem szűri le a fényképeit.

Következtetés

Most már 15 okos módja van a pénzszerzésre a lezárás során, találnia kell legalább párat, akit megtehet a listán. Kezdjen egyet, és szánjon rá időt; ne próbáljon egyszerre több jövedelemáramot elindítani, mert az túl lehengerlő lesz.

A legjobb, ha időt szán arra, hogy először beindítsa az egyiket, hogy az egyik végül autopiloton futhasson – majd válasszon egyet és egyet!

23 Comments on “Pénzkeresés és -takarítás egyszerű módjai 2021-es lezárás során”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *