Powerfull PUBG Bullets For Android

Tehokkaat PUBG Bullets Androidille

Power Punch:PUBG on Steamin paras sosiaalisen median markkinointipeli. SocialDeckin kehittämä peli voi auttaa merkittävästi markkinointiponnistelujasi yhteisön ominaisuuksillaan.

SocialDeck käyttää Steamin sisäänrakennettua toimintoa, jonka avulla voit rakentaa seuraajaverkoston ja olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan eri sosiaalisen median alustojen kautta.

Tämä sisäänrakennettu verkko sisältää “Tykkää”-ominaisuuden, jonka avulla voit rohkaista ihmisiä pitämään sisällöstäsi, sekä “Jaa”- ja “Korjaa”-painikkeet, joiden avulla voit nopeasti korjata pelin virheet.

Mukana ovat myös sosiaaliset indeksoinnit, joiden avulla voit ansaita pisteitä sisällöstäsi ja myös kerätä tietoja siitä, mitä muut käyttäjät jakavat.

Tehokkaat PUBG Bullets Androidille

SocialDeck on suunnitellut Power Punchin uusimman version, ja se julkaistiin lokakuussa 2021. Uuden päivityksen myötä Power Punch sisältää parannetun verkostoitumisen ja sosiaalisen median integroinnin, ja mukana on nyt myös mahdollisuus pelata kokonaan Steamin kautta.

Bullettime-laajennuspaketit tuovat peliin täysin uuden pelidynamiikan. Jos pelaat ryhmän kanssa, jokaisen on pelattava peli voidakseen ampua aseensa tehokkaasti.

Luetteloajan vanhenemismittari ilmestyy näytön alareunaan, ja jos et tallenna peliä tänä aikana, kaikki hahmosi kuolevat.

Toinen Power Punchin hieno ominaisuus on sen ainutlaatuinen kyky yhdistää sinut sosiaalisen median verkkosivustoille, jotka alun perin julkaisivat pelin. Voit tarkastella Steam-verkoston ystäviäsi ja muita sosiaalisen median profiileja suoraan pelistä.

Kun seurustelet ja rakennat seuraajaverkostoasi jokaisella verkkosivustolla, näytölläsi näkyy erilaisia ​​mainosbannereita. Kun olet valmis lähtemään, voit kytkeä ne pois päältä ja uudelleen päälle.

Tehokkaat PUBG Bullets Androidille

Tämä ei vain lisää itse peliin ylimääräistä räätälöintitasoa, vaan sen avulla voit myös seurata, kuinka onnistunut olet osallistunut sosiaaliseen mediaan.

Power Punchista tekee ainutlaatuisen se, että se ottaa vanhan väsyneen idean ja uudistaa sen kokonaan. Bullet Time on aina ollut olemassa, mutta sen pelaajalle tarjoamien uusien ominaisuuksien ansiosta se ei ole koskaan ollut hauskempaa.

Toisin kuin muut luotipelit, jotka ampuvat luoteja erittäin nopeasti, Power Punch sisältää luoteja, jotka lentävät paljon hitaammin. Tämä tarkoittaa, että et voi yksinkertaisesti lähettää vastustajillesi roskapostia hitaiden luotien tulvilla toivoen voivansa vastustajasi nopeasti.

Sen sijaan sinun on taitavasti mietittävä paras tapa poistaa vastustajasi terveys mahdollisimman lyhyessä ajassa. Temppu on selvittää, mikä toimii parhaiten tilanteesta riippuen.

Sosiaalisen median integrointi itsessään on loistava ominaisuus. Power Punchin avulla voit kutsua Facebook- ja Twitter-ystäväsi pelaamaan peliä. Näiden pelaajien avulla sinun on helppo jakaa edistymisesi heidän kanssaan ja rohkaista ystäviäsi tekemään samoin.

Sen lisäksi, että annat sosiaalisten verkostojen yhteyksillesi tietää saavutuksistasi, se auttaa myös tuomaan lisää liikennettä verkkosivustollesi. Jos et ole vielä pelannut Power Punchia, olet sen velkaa itsellesi.

Tehokkaat PUBG Bullets Androidille

App Storessa on monia pelejä, jotka on suunniteltu sosiaaliseen vuorovaikutukseen. Kukaan heistä ei kuitenkaan ole vielä kyennyt valloittamaan App Storea niin kuin Power Punch. Se tarjoaa sosiaalisen elementin samalla kun se tarjoaa erinomaisen bullet time -toiminnan.

Peli antaa sinun kohdata järkesi parhaiden online-tykistöjen kanssa, ja sen mukana tulee erittäin koukuttavia tulostaulukoita.

Jos olet koskaan halunnut pelata koko ottelun toista pelaajaa vastaan, Power Punch on ehdottomasti oikea peli sinulle.

Grafiikka ja käyttöliittymä ovat molemmat huippuluokkaa. Näet videopelien vaikutuksen työskennellessäsi Kungisi koulutuskursseilla.

Jos et ole aiemmin pelannut bullet time -pelejä, sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä. Se on aivan uusi kokemus hahmosi ohjaamisesta ja käytettävissä olevien asetusten käyttämisestä.

Tehokkaat PUBG Bullets Androidille

Pelin sisäisellä markkinapaikalla on paljon korkealaatuisia aseita ja esineitä, joita voit ostaa parantaaksesi pelisi.

Power Punchin kehittäjät luottivat vahvaan ymmärrykseensä siitä, mitä asiakkaat halusivat suunnitellessaan tätä riippuvuutta aiheuttavaa iPhonea.

Peli on suunniteltu siten, että sinusta tuntuu kuin olisit osa toimintaa, etkä halua laskea sovellusta alas, kun aloitat pelaamisen.

Tehokas Puberg ilahduttaa varmasti monia pelaajia mukaansatempaavalla ja koukuttavalla pelillään.