PUBG Global for Android – APK Download

PUBG Global Androidille – APK-lataus

PUBG-perheen uusin lisäys on PUBG Global. PUBG tulee sanoista “PUB”, joka tarkoittaa “Podcast Addon”. PUBG tarkoittaa podcast-lisäosaa.

Se on sovellus, jonka avulla voit helposti ladata ja jakaa omia podcastejasi PUBG-yhteisön kanssa. Sen avulla muut voivat myös liittyä podcastiisi ja nauttia siitä samaan aikaan.

PUBG Global on kasvanut useista Internetissä saatavilla olevista podcast-sovelluksista yhdeksi Android-alustan rakastetuimmista ja suosituimmista sovelluksista.

Se on saanut myönteisiä arvioita sekä käyttäjiltä että arvioijilta, ja se jatkaa vauhtia ja suosiota. Sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä mahdollistaa helpon pääsyn sen ominaisuuksiin ja antaa sinulle täydellisen hallinnan tavasta, jolla haluat ohjelman toimivan.

PUBG Global Androidille – APK-lataus

Sen yksinkertaisuus auttaa myös tekemään tästä sovelluksesta täydellisen valinnan niille, jotka ovat uusia podcastin parissa.

PUBG Globalin avulla voit kuunnella podcastia samalla, kun käytät kuulokkeita. Missä tahansa oletkin, voit nostaa kuulokkeet ja alkaa kuunnella.

Tämä sovellus muodostaa yhteyden Internetiin ja suoratoistaa suosikkipodcastejasi. Sen transkoodaustekniikka mahdollistaa tämän ja voit kuunnella podcasteja millä tahansa laitteella, vaikka ne eivät olisi yhteydessä Internetiin. Voit jopa poimia podcastin matkapuhelimeesi.

PUBG Globalilla on laaja valikoima kuunneltavaa sisältöä. PUBG on ollut varovainen tarjoamaan vain korkealaatuisia äänitiedostoja, jotka ovat ilmaisia.

Ne eivät myöskään vie paljon tilaa matkapuhelimesi muistista, joten jaksosi ovat pitkäkestoisia. Itse podcastien sisällön lisäksi.

PUBG Global tarjoaa myös suuren tietokannan, joka sisältää perustietoja podcastista ja linkkejä lisätietoihin, katsojien arvosteluihin ja paljon muuta.

PUBG Global Androidille – APK-lataus

PUBG Globalin avulla on helppo löytää heidän yhteisönsä ja liittyä siihen. Koska PUBG Global sallii sinun kuunnella rajoittamattoman määrän jaksoja ilman jäsenyyttä, heidän yhteisönsä koko kasvaa.

Verkostoon on nyt liittynyt tuhansia ihmisiä, ja suurin osa heistä on kiinnostunut samoista asioista kuin sinä. Tämä tekee yhteydenpidosta muiden samasta sisällöstä kiinnostuneiden kanssa helpompaa kuin koskaan.

PUBG Globalilla voit myös luoda omia videopodcasteja. Tätä varten sinulla on oltava Vista- tai Windows Vista -tietokone, johon on asennettu Microsoft Video Player. Kun olet asentanut tämän, voit käynnistää soittimen ja valita sitten “Uusi vaihtoehto”. Valitse “MP3”, koska tämä on muoto, jonka tietokoneesi tunnistaa.

Kun olet tehnyt niin, näet luettelon muodoista, jotka soitin ymmärtää, ja sitten lyhyen kuvauksen kustakin muodosta. Napsauta sopivaa vaihtoehtoa toistaaksesi uuden ääni- tai videopodcastisi.

PUBG Global antaa myös jäsenilleen mahdollisuuden käyttää sovelluksia, jotka auttavat heitä markkinoimaan sisältöään ystävilleen. Suosituin näistä sovelluksista on nimeltään TubeMogul.

PUBG Global Androidille – APK-lataus

TubeMogul antaa jäsenille mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia videoita videonmuokkausohjelmistolla ja sitten jakaa nämä videot ystävilleen online-sosiaalisen median alustan muodossa.

Yksi tämän sovelluksen parhaista osista on, että sitä voidaan käyttää millä tahansa alustalla, jolla on Facebook-tili. Jos Facebook-tilisi voi ladata myös YouTubeen, tämä on loistava tapa houkutella Facebook-käyttäjiä sisältöösi.

PUBG Global on toinen loistava tapa markkinoida sisältöäsi Internetissä. Kuten kaksi muuta PUBG-sovellusta, sen avulla voit ladata alkuperäistä sisältöäsi YouTubeen ja jakaa videoita ystäviesi kanssa.

Se on myös sovellus, joka on täysin ilmainen käyttää. Toisin kuin kahdessa muussa PUBG-sovelluksessa, sinun on liityttävä jäseneksi, jotta voit ladata ja jakaa sisältöäsi sivustolle. Tämä tekee PUBG Globalista entistä paremman valinnan markkinointitarpeisiisi.