PUBG Golden for Android – APK Download

PUBG Golden Androidille – APK-lataus

PUBG Golden Body on jännittävä, täysin uusi versio suositusta PUBG Classic -pelistä. Sen suosio on kasvanut jokaisen pelin päivityksen myötä, ja PUBG on nyt kehittänyt useita pelejä tämän lisäksi.

Peliä on esitelty YouTubessa ja muilla videoiden isännöintisivustoilla sekä useissa pelilehdissä. Se on myös voittanut useita palkintoja, mukaan lukien Vuoden peli CNET:ltä ja Games Choice. Se on laajalti hyväksytty pelaajien keskuudessa ympäri maailmaa.

Pari vuotta sitten pelasin PUBG:tä ja jäin heti koukkuun. Muutaman viikon kuluttua sain pyyntöjä saada lisää ilmaista sisältöä, kuten “Announcement”-videoita. Yksi kysytyimmistä videoista oli “Golden Body”, joka selitti kuinka saada korkein mahdollinen pistemäärä. Avattuani korkeammat vaikeudet olin hämmästynyt.

PUBG Golden Androidille – APK-lataus

Grafiikka on aika kiva. Värit ovat kirkkaita ja teräviä, ja siellä on useita erikoistehosteita. Ensimmäinen vaikutelmani oli, että hahmomallit olivat varsin todenmukaisia. Jokaisen hahmon vaatteet olivat yksityiskohtaisia, ja tehosteet näyttivät aidolta.

Vaikka vihollisten ja rekvisiitta tuhoaminen ei ollut erityisen realistista, sen tarkoituksena oli tehdä jokaisesta tappamisesta todella tärkeä.

Kun käynnistät pelin ensimmäisen kerran, olet sodan runteleman maailman keskellä. Tavoitteesi on saavuttaa tavoitteesi ja tappaa jokainen vihollissotilas, jonka näet.

Tekoälysotilaat, jotka juoksevat ympäriinsä ja ampuvat tavoitteitasi, auttavat sinua matkallasi. Voit myös mennä itsemurhatehtävälle, jos niin haluat. Jotkut näistä tehtävistä saavat sinut taistelemaan sotilaiden aaltoja vastaan, kun taas toisissa suojelet aluetta tiettyä määrää vihollissotilaita vastaan.

Vaikka PUBG Golden Body -tilini rakentaminen ei kestänyt ollenkaan aikaa, aloin pelata peliä “harjoittavana käyttäjänä”. Kuten aiemmin mainitsin, pelin vaikeusaste kasvaa, kun pelaat enemmän.

Kun olin pelannut noin tunnin opetusohjelmatasolla, aloin huomata, kuinka hyvin peli valmisteli minua oikeaan peliin. Vaikka se on helppo ottaa vastaan, todellinen haaste sisältää sarjan haasteita ja tehtäviä.

PUBG Golden Androidille – APK-lataus

Tässä pelissä on yhteensä 10 tasoa, joista jokainen on haastavampi kuin edellinen.

Yksi ensimmäisistä pelissä käyttämistäsi aseista on Golden Gun. Sen lisäksi, että kultainen ase tappaa vihollissotilaita, se voi myös vahingoittaa ja tainnuttaa vastustajasi.

Jos saat osuman, sinun on ladattava ase ennen kuin voit palata toimintaan. Onneksi latausmittari on hyvin näkyvissä, joten et vahingossa mene hukkaan. Kultainen ase on kuitenkin yksi pelin tehokkaimmista aseista, joten huolellinen tähtäys on välttämätöntä.

Muita aseita ovat Bull Hook ja EZ Charger. Niitä voidaan käyttää yhdessä Kultaisen aseen kanssa tai sitä vastaan, ja molemmat toimivat melko hyvin vihollissotilaita vastaan.

Kolmannella aseella, pulssikiväärillä, voidaan välittömästi tappaa yksi sotilas, mutta vain kerran, kun olet osunut kultaiseen aseeseen.

Kokonaispistemäärä tässä pelissä on 66%. Tämä ei ole huono videopelistandardien mukaan, mutta se ei ole hyvä myöskään Serious Sam -pelin standardien mukaan.

Tämä peli on yksi niistä, jotka saavat sinut pysähtymään ja miettimään itseksesi: “Miksi edes yritin pelata tätä peliä?” Jos kuitenkin pidät tekemästäsi, se ei todellakaan ole niin vaikeaa. Vaikka et koskaan ylittäisikään tasoa yksi, tasoja on tarpeeksi pitämään kiinnostuksesi.

Jos pidät ajatuksesta, että tämä peli on moninpeli, olet onnekas. Pubeista on useita versioita, joissa voit pelata peliä. Sinun on kuitenkin käytettävä erityistä koodia niiden aktivoimiseksi.

Nämä koodit löytyvät useilta pelisivustoilta. Toimivat versiot näyttävät vaihtelevan palvelimittain.

PUBG Golden Androidille – APK-lataus

Mitä tulee pelin tarinaan, pelaat Sam “Pong” Stonena, joka oli vain tavallinen kotona asuva opiskelija. Eräänä päivänä hän saa salaperäisen laatikon isältään. Sisällä on kokeellinen ase nimeltä Golden Gun.

Ainoa ongelma on, että Samin on avattava valta käyttääkseen sitä. Sen lukituksen avaaminen saa Sam menemään tajuttomaksi, ja kun hän herää, hänen on löydettävä joku auttamaan häntä pelastamaan maailman.

Kun ammut aseella ensimmäisen kerran, se ampuu luotivirran vihollisia kohti. Kuitenkin, jos pidät tulipainiketta painettuna, virta laajenee suuremmaksi, mikä vaikeuttaa vihollisten lyömistä.

Huomaat myös, että jos olet lähellä vihollista tänä aikana, he eivät voi lyödä sinua. Kun olet käyttänyt kaikki ammuksesi, peli päättyy ja siirryt seuraavalle tasolle.

Pelissä on useita tasoja, mutta viimeinen edellyttää, että tallennat pelin ennen kuin voit jatkaa.