PUBG Magic Bullet for Android

PUBG Magic Bullet Androidille

Tämä Magic Bullet Aimbot -arvostelu on yksinkertainen ilo kirjoittaa. Haluan vain jakaa kokemukseni tästä Aimbotista.

Jos etsit ratkaisua karabiinin rekyylin vähentämiseen, voit harkita tätä Aimbotia. Mitä hyötyä on ampua enemmän laukauksia käyttämällä vähemmän luoteja? Ota selvää alta.

Magic Bullet Aimbotin käytön ensimmäinen etu on automaattinen headshot. Tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus, jonka avulla voit kuvata tasaisesti jopa stressaavissa olosuhteissa.

Jos käytät muita automaattisia headshot-strategioita, huomaat, että Magic Bullet Aimbot toimii paremmin kuin muut automaattiset headshot-strategiat.

PUBG Magic Bullet Androidille

Toinen Magic Bullet Aimbotin käytön etu on, että voit alentaa rekyyliäsi. Jos käytät normaalia automaattista headshot-strategiaa, huomaat, että laukauksen saaminen kestää kauemmin. Jos pienennät rekyyliä, saat tasaisemman tarkkuuden.

Kolmas etu on, että Magic Bullet Aimbot tarjoaa erittäin nopean laukaisunopeuden. Tavallinen versio toimii hitaammin.

Magic bullet pubg mobile lite -asetus ei toimi ollenkaan. Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että aimbot-ohjelmisto suunniteltiin uudelleen toimimaan mahdollisimman nopeasti.

Toinen etu on, että Magic Bullet Aimbot voi toimia puoliautomaattisessa tilassa. Mitä tämä tarkoittaa?

Periaatteessa, jos käytät Magic Bullet Aimbotin vakioversiota, voit siirtyä “täysautomaattiseen” tilaan sen kanssa. Huomaat, että se laukaisee automaattisesti viisi BB:tä kerralla. Suuren vaurion aktiivinen sav ja puoliautomaattinen konfigurointi eivät kuitenkaan toimi näin.

PUBG Magic Bullet Androidille

Kuinka voin vaihtaa Magic Bullet Aimbotin automaattisen tähtäyksen järjestelmän? Jos haluat kokeilla toista kokoonpanoa, voit vaihtaa näiden välillä yksinkertaisesti kääntämällä “auto headshot” -kytkimen päälle.

Erona näiden kahden välillä on, että automaattinen headshot asetetaan käyttämään tavallisia ammuksia mukautetun ammuksen sijaan. Jos haluat leikkiä eri tyyppisillä patruunoilla, voit vaihtaa näiden välillä käyttämällä “mukautettua ammuksia” -kytkintä.

Tämä tekee siitä niin, että voit vaihtaa kahden eri vaihtoehdon välillä. Voit myös käyttää “suuri vahinko” -vaihtoehtoa ollessasi puoliautomaattisessa tilassa, jolloin ase tekee enemmän vahinkoa vastustajia vastaan.

Onko Magic Bullet Aimbotin kytkeminen mahdollista? Joo! Voit liittää Aimbot Active Sav Pubg Liten lähettimen tietokoneeltasi.

PUBG Magic Bullet Androidille

Kun liität lähettimen Magic Bullet Aimbotiin, se muodostaa yhteyden tietokoneeseesi ja käynnistää laitteen asianmukaisilla koodeilla.

Koska aimbotissa on oma akku, se on valmis ampumaan, kun virität sen lähettimellä.

Voinko käyttää Magic Bullet Aimbotia iPhonessa tai Androidissa? Joo! Ambot Active sav lite ja bullet Configurator puhelimesi tai tablet-laitteesi toimivat täydellisesti näiden laitteiden kanssa.

Sinun tarvitsee vain liittää ne USB-liitännän kautta bluetooth-yhteyden sijaan. Tilan säästämiseksi aimbot-mobiili optimoi itsensä, jotta sinun ei tarvitse asentaa koko ohjelmaa uudelleen jokaiseen uuteen laitteeseen.

Kuinka ammun maalia Magic Bullet Aimbotilla? Maalien ampuminen on paljon helpompaa Aimbotilla.

PUBG Magic Bullet Androidille

Kaksi kohdistusvaihtoehtoa ovat puoliautomaattinen ja automaattinen tila. Puoliautomaattisessa tilassa painat liipaisinta kerran ja kone ampuu kohteisiin suorassa linjassa.

Automaattitilassa ohjaat konetta ja tavoitetta manuaalisesti ja se liikkuu tasaisella nopeudella.

Onko aimbot hack pubg -mobiili turvallinen? Ei. Siellä on edelleen hakkereita, jotka yrittäisivät löytää Aimbot Auto Headshot Pubg Mobile -hakkeroinnin, ja niin kauan kuin Aimbot on kytketty irti, he voivat kopioida ohjelmiston.

Kuitenkin, jos pidät Aimbot-hakkerointiohjelmiston turvallisesti irrotettuna, olet turvassa tältä uhalta.

Vähentääkö aimbot mobile config pubg mobile apk aseeni rekyyliä? aimbot auto headshot pubg mobile apk vähentää rekyyliä hieman.

Meidän on katsottava, kuinka paljon muutos vaikuttaa kuvaamiseen, mutta yleisesti ottaen ero ei ole kovin havaittavissa. Jos et aio käyttää rekyylin vähennysetua, pienempi rekyyli ei ole niin iso juttu.