PUBG Material Zip File Download

PUBG-materiaalin Zip-tiedoston lataus

PUGB Material on suosittu sovellus PUBG-tiedostojen lataamiseen ja jakamiseen. Mikä on PUGB, saatat kysyä? A Mopsi on peli, joka hyödyntää useiden pelien koodia, joiden aiheena on Electronic Arts. Yksi näistä peleistä on Counter Strike: Source, joka löytyy täältä.

Pugissa on mukavaa se, että sen avulla voit saada pelin täyden version lisäksi myös kaiken lisäsisällön, kuten aseiden ja pukujen, jos haluat. Voit jopa polttaa tämän sisällön CD-levylle ja toistaa sitä Wii- tai Nintendo DS -laitteellasi.

Siis jos sinulla on Internet-yhteys. Jos sinulla ei ole sellaista, kannattaa ehkä ladata tiedosto heidän sivustoltaan ja polttaa se levylle.

Tiedoston koko on itse asiassa hieman yli kaksi gigatavua. Se on puristettu melko mukavasti, mikä selittää pienen koon.

Peli on kaikkien sivustolla rekisteröityneiden saatavilla ilmaiseksi. Kuten aiemmin mainitsin, voit polttaa sen levylle ja toistaa sitä Wiillä tai Nintendo DS:llä.

Hienoa tässä pelissä on, että kaikki tasot ovat saman tehtävän muunnelmia. Toisin sanoen käyt läpi tehtävän kerran ja saavutat tavoitteen.

PUBG-materiaalin Zip-tiedoston lataus

Kun latasin ja avasin sovelluksen, yllätyin mukavasta käyttöliittymästä. Se tuntui kiillotetulta ja hienostuneelta. Päävalikossa luetellaan kaikki tallentamasi sisältö sekä nykyinen tasosi.

Voit vierittää yläreunaan nähdäksesi, millaista peliä pelaat. Osa mukana tulevasta sisällöstä sisältää laskurin ansaitsemiesi elämien lukumäärästä, maailmankartan ja joitain hahmojen kuvauksia.

Kun haluat käynnistää pelin, napsauta “käynnistä” ja se lataa oletuspelivalinnasi. Saatat joutua kirjautumaan sisään aidolla Wii-käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Siinä kaikki.

Pugg-tiedoston lataus on ilmainen, joten voit myös nauttia siitä. Jos olet innokas Wii-pelaaja, voit kokeilla myös muutaman muun Wii-pelin lataamista.

Kaiken lataaminen kestää noin 30 sekuntia. Se sisältää kaiken Kung Fu Panda -elokuvasta Plants vs. Zombies -peliin. Jos et pidä mistään mukana tulevasta sisällöstä, voit aina käynnistää toisen selaimen löytääksesi lisää viihdettäsi.

Se on yhteensopiva myös Wi-Fi-yhteyksien kanssa. Pelien lataaminen tällaiselta sivustolta on melko nopeaa ja saat laadukkaita digitaalisia latauksia.

Pettymys oli se, että lataus ei sisältänyt elokuvia. Vaikka olisin rekisteröitynyt rajoittamattomaan tilaukseen, en silti olisi voinut ladata elokuvia.

PUBG-materiaalin Zip-tiedoston lataus

Pahinta on, että latasin tämän tiedoston maksettuani yli neljäkymmentä taalaa rajoittamattomasta versiosta. Mihin rahani menivät hukkaan? Nyt kun tiedän, mitä minun pitää ottaa huomioon, varmistan, etten enää tuhlaa rahojani tälle sivustolle.

Kaiken kaikkiaan Pugg Material Zip File Download on kunnollinen palvelu. Niitä on hyvä valikoima, ja suurin osa tiedostoista on pelejä, joista olet ehkä kuullut.

Ainoa asia, joka pettyi, on se, että he eivät tarjoa elokuvia enää ilmaiseksi. Se voi kuitenkin olla hyvä asia, kun löydän jotain muuta ladattavaa!

Suosittelen tätä elokuvaa kaikille pelaamisesta kiinnostuneille. Niiden lataukset ovat nopeita ja grafiikat ovat erittäin hyviä. Jos sinulla on ongelmia heidän palvelunsa kanssa, voit lähettää heille viestin heidän verkkosivuillaan.

Useimmat ihmiset palauttavat viestisi ajoissa, koska monet ihmiset nauttivat näiden pelien pelaamisesta.

Toinen paikka, johon kannattaa tutustua, on PuggsEZ. Tällä sivustolla on useita peliarvosteluja, joita voit lukea, ja saatat jopa löytää pelin, jota haluat kokeilla.

Niiden lataukset ovat nopeita ja valikoima on suuri. Sinun kannattaa tutustua tähän sivustoon, koska se on auttanut minua paljon.

PUBG-materiaalin Zip-tiedoston lataus

Nämä ovat vain muutamia Pugg-materiaalitiedostojen latauksia, jotka voit löytää verkosta. On muitakin paikkoja, mistä niitä saa. Muista vain tehdä tutkimusta ennen kuin käytät rahaa.

Varmista, että haluamasi peli on laillinen ja että lataat sen turvalliselta sivustolta. Näin olet tyytyväinen ostoksesi tuloksiin.