PUBG Mobile Free Gifts

PUBG Mobile ilmaiset lahjat

PUBG Mobile on yksi halutuimmista ilmaisista lahjoista Google Play Kaupassa. Jos olet innokas mobiilipeliteollisuuden seuraaja, olen varma, että olet ainakin kuullut PUBG Mobilesta. Mutta mikä on PUBG Mobile ja mitkä ovat sen ominaisuudet?

Lataa ensin PUBG Mobile -sovellus laitteellesi. Napauta Tapahtumat-välilehteä ja napauta Valmis. 5) Valitse tapahtumat, joihin haluat osallistua. Sinua pyydetään valitsemaan taistelutyyppi: Lite Hack, Classic Dodge tai Capture the Flag.

Voit valita minkä tahansa taistelutyypin, mutta PUBG Mobile Lite Hack on ylivoimaisesti suosituin. Jos et todellakaan halua käyttää rahaa toiseen lahjaan, klassinen Dodge olisi myös mukava.

PUBG Mobile ilmaiset lahjat

Kun olet aloittanut pelaamisen, huomaat, että et todellakaan saa tarpeeksi toimintoja. Tämä saattaa johtua siitä, että et ole vielä avannut hakkeroinnin todellista voimaa. Se on asia, joka voidaan saavuttaa myöhemmin.

Kehittäjät onnistuivat sisällyttämään PUBG Mobile Liteen monia jännittäviä ominaisuuksia. Se on nopea ja sisältää monia uusia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen muihin peleihin verrattuna. PUBG Mobilessa on neljä erilaista taistelutilaa:

Team Fight, Encounter, Classic Dodge ja Capture the Flag. Jokaisella niistä on omat erityiset säännöt, mikä tekee niistä ainutlaatuisia kunkin pelityypin mukaan. Tässä on joitain kunkin edut ja haitat:

Dodge on ehkä yksi tunnetuimmista pubg vs free fire -tiloista. Se vaatii paljon ajattelua ja nopeita refleksejä. Voit yrittää pelata tätä suosikkiautoillasi, kuten EA iRacing -autoilla.

Mutta jos olet jo oppinut käyttämään pubg lite hackia, voit kokeilla myös muita suosittuja autoja, kuten Lamborghini tai Porsche.

Encounter on arcade-tyylinen pelitila, jossa sinun on selviydyttävä zombiryhmän vangitsemisesta. Kun edistyt tasoilla, löydät lisää zombeja, joiden kanssa voit hyökätä sinua vastaan. Tässä tilassa sinun on käytettävä yhdistettyjä taitojasi taistellaksesi zombien aaltoja vastaan.

PUBG Mobile Free Gifts -modivalikon hakkeroinnin avulla voit vaihtaa tilasta toiseen milloin tahansa.

PUBG Mobile ilmaiset lahjat

Tämä on luultavasti vaikein pelitila PUBG Mobilessa. Sinun tehtävänä on suorittaa tehtäviä, kuten ajaa, kiivetä seinille ja muita toimintaosia tason läpi pääsemiseksi. Tässä tilassa huomaat, että voit jäädä loukkuun tietyille alueille etkä voi liikkua vapaasti.

Jos haluat päästä eroon näistä vaikeista tilanteista, tarvitset PUBG Mobile Free Gifts -huijauksen auttamaan sinua. Temppu toimii parhaiten, kun osallistut taisteluun suuria zombiryhmiä vastaan.

Saadaksesi ilmaisen lahjan, syötä vain ohjenäytössä annettu koodi avataksesi huijausvalikon. Valitse ensimmäinen vaihtoehto (valitse joku muu pelaajahahmoksesi). Käytä alanuolinäppäimiä nähdäksesi tallennettu hahmo.

Kirjoita ohjenäytössä annettu merkkitunnus valitaksesi automaattisesti oikean merkin annettuun tehtävään ja aloittaaksesi sinulle osoitetun tehtävän.

Se on todellakin aika suoraviivaista. Syötä oikea summa asiaankuuluvaan kenttään, odota hetki kulumista. Käynnistä sitten ilmainen lahjaanimaatio painamalla välilyöntiä ja syötä oikea koodi.

Välilyöntinäppäimen painaminen uudelleen pysäyttää animaation ja antaa sinun liikkua hahmossasi ja jatkaa tehtävääsi.

PUBG Mobile ilmaiset lahjat

Jos huomaat, että nämä koodit eivät toimi, voit aina käyttää hakukonetta tai käydä PUBG Mobilen käyttäjäfoorumeilla nähdäksesi, onko joku muu löytänyt tarvitsemasi koodit. Tiedän, että minulla on, mutta siksi kirjoitan myös tämän artikkelin.

Olen varma, että myös muut PUBG Mobilen jäsenet tietävät, mistä voit löytää koodeja. Tärkeintä on vain jatkaa etsimistä, kunnes löydät tarvitsemasi.

PUBG:n mobiiliversion lisäksi peli on nyt saatavilla ilmaiseksi myös Android-alustalle. Joten jos et vieläkään ole varma, kannattaako se ostaa, kokeile sitä itse.

Voit ladata pelin ilmaisen version heti Google Playsta. Hyvää metsästystä!