PUBG Pro Gamers Config V1.4 APK

PUBG Pro Gamers Config V1.4 APK

PUBG Pro Super Gamers Configilla on ollut paljon aikaa ja tekee niin edelleen, kun ihmiset jatkavat PUBG Pron ostamista siinä toivossa, että tämä tarjoaa heille kokemuksen pelata Counter-Strike-pelillä, joka on yhtä hyvä kuin mitä he saavat. Counter-Strike-ammattilaisilta.

PUBG Pro on myös tällä hetkellä suosituin peli palvelimella. Se on erittäin yksinkertainen peli poimia ja oppia. Mukana on kuitenkin myös paljon taitoa.

Jos olet sellainen, joka haluaa oppia jotain uutta, PUBG Pro Super Gamers Config V1.4 saattaa olla se, mitä tarvitset.

Suuri osa PUBG Pro Super Gamers Config V1.4:n sisällöstä pyörii harjoittelun ympärillä. Loppujen lopuksi, jos aiot kilpailla Counter-Strike-pelissä, sinun on tiedettävä mitä teet ollaksesi tehokas.

PUBG Pro Super Gamers Config V1.4 käsittelee tätä. Pelin tärkein osa, käyttämäsi ase, muuttuu käytettävissä olevien vaihtoehtojen kautta.

PUBG Pro Gamers Config V1.4 APK

Jokaisella aseella on kolme vaihtoehtoa, ja niillä kaikilla on omat alakategoriansa. Kun nostat tasosi ylöspäin, siirryt seuraavalle tasolle.

Ensimmäinen alaluokka on “Pistolit”. Nämä ovat tavallisia aseita. Monet heistä näyttävät samanlaisilta, mutta kyvyt erottavat ne toisistaan.

Niiden aiheuttamilla vahingoilla ja niiden polttamilla pelleteillä on kaikilla erilaisia ​​ominaisuuksia, ja haluat tietää, mikä tyyppi sopii sinulle paremmin.

Seuraava alakategoria on “haulikkoaseet”. Tapa, jolla tämä toimii, on klipsijärjestelmä. Kun olet laittanut ammuksia kiinnikkeisiin, voit vapauttaa ne, ampua ja ladata uudelleen niin usein kuin haluat.

Tämä toimii parhaiten automaattiaseissa tai täysautomaattisissa aseissa, mutta on hyvä osata vaihtaa yhdestä toiseen tilanteen mukaan.

Seuraava vaihtoehto on “Laserit”. Laserlaukaisuaseet ampuvat tehokkaita lasereita, jotka voivat vahingoittaa pelaajia helposti.

Tämä on erityisen hyödyllistä vahvempia vastustajia vastaan, mutta vaatii paljon harjoittelua saadakseen niistä oikean hyödyn. Ne ovat kuitenkin hyviä eliminoimaan nopeasti suuri joukko vastustajia.

PUBG Pro Gamers Config V1.4 APK

Viimeinen vaihtoehto on “ammukset”. Tämän avulla voit muuttaa soittimesi käytettävissä olevien ammusten määrää milloin tahansa. Niillä kaikilla on rajoitettu määrä käyttötarkoituksia, ja kun ne on käytetty loppuun, niitä ei voi käyttää uudelleen.

Voi olla hyödyllistä vaihtaa erityyppisiä ammuksia, varsinkin jos niistä loppuu ottelun aikana. Ole kuitenkin varovainen, koska liiallinen ammusten käyttö heikentää yleistä tarkkuuttasi.

Yksi asia, joka on muuttunut tässä versiossa alkuperäiseen verrattuna, on se, että sinun ei enää tarvitse avata mitään, jotta voit käyttää asetta. Sen sijaan, että sinun pitäisi etsiä avaimia tai laatikoita itse tasoilta, pidät vain tulipainiketta painettuna ottelun aikana, jolloin konsoli lataa aseesi automaattisesti.

Tämä on paljon helpompaa kuin ennen. Sinun ei enää tarvitse odottaa avaimen ilmestymistä näytölle, kun yrität ladata aseesi uudelleen!

Kaiken kaikkiaan tämä PUBG Pron versio on parempi kuin ensimmäinen, mutta siinä on silti puutteita. Esimerkiksi viholliset näyttävät aina ilmestyvän samaan aikaan.

PUBG Pro Gamers Config V1.4 APK

Jos pelaat hyökkäyksessä, saatat huomata, että ajoituksesi ei ole aivan täydellinen. Myös laserit, jotka olivat vahvoja ensimmäisessä pelissä, eivät ole aivan yhtä tehokkaita tässä.