Sajjad TV App For Android – Free Download

Sajjad TV -sovellus Androidille – ilmainen lataus

Sajjad TV Androidille – Katso ilmaisia ​​TV-kanavia matkapuhelimellasi. Sovellus tarjoaa yksinkertaisen ratkaisun kosketusnäytöllisten matkapuhelimien käyttäjien kohtaamiin ongelmiin, jotka eivät pysty tai halua ostaa kalliita televisioita, jotka sopivat puhelimiinsa.

 

Sajjad TV on pieni sovellus, joka toimii juurtuneissa Android-laitteissa ja toimii kevyenä kaukosäätimenä suosituille televisiokanaville.

Kaukosäädintelevisiot toimivat Android-laitteissa ja toimivat enimmäkseen Android-käyttöjärjestelmässä. Niistä on tullut erittäin suosittuja käyttäjien keskuudessa kaikkialla maailmassa. Erityisesti Aasian maista, kuten Intiasta, Thaimaasta, Indonesiasta, Filippiineistä ja Malesiasta, on tullut suuria kosketusnäytöllisten mobiilitelevisioiden tuottajia.

Käyttäjät pitävät niistä, koska niitä on saatavilla halvemmalla ja ne ovat saatavilla mistä tahansa, olipa kyseessä sitten ostoskeskus tai ihmisten olohuone.

Tämän seurauksena miljoonat käyttäjät näiltä alueilta ovat ladanneet Sajjad TV:n, ja he voivat nyt katsoa matkapuhelimillaan tuhansia televisiokanavia, mukaan lukien premium-kanavat ja ilmaiset seurantakanavat.

Sajjad TV -sovellus Androidille – ilmainen lataus

Sajjad TV:n käyttöliittymä näyttää tyylikkäältä ja on erittäin käyttäjäystävällinen. Koko käyttöliittymä on tehty sulavilla widgeteillä ja se on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Siinä on myös pitkä lista kanavia, jotka käyttäjät voivat valita luokittain.

Muita ominaisuuksia ovat helppo pääsy suosikkielokuviin ja -sarjoihin, ilmoitukset, kun uusia tilauksia lisätään, ja mahdollisuus selata esiteltyjä elokuvia tien päällä.

Sajjad TV on erittäin suosittu Aasian maiden nuorten keskuudessa, jotka voivat myös tallentaa suosikkivideonsa Sajjad TV:n pahvimuotoon.

Tämä säästää käyttäjien laitteessa paljon tilaa, eikä heidän tarvitse asettaa korttia uudelleen joka kerta, kun he haluavat katsoa videon. Se tarjoaa myös useita vaihtoehtoisia kieliä, joita käyttäjät voivat käyttää, jos englanti ei ole heidän ensimmäinen kieli.

Sajjad TV:n mukana tulee widget, jonka avulla käyttäjät voivat katsella videoita surffaillessaan Internetissä millä tahansa sosiaalisen verkostoitumisen sivustolla.

Widget toimii hyvin myös muiden verkkosovellusten, kuten Google Chromen ja Safarin, kanssa.

Sajjad TV -sovellus Androidille – ilmainen lataus

Sajjad TV tarjoaa myös useita lisäosia, joita käyttäjät voivat asentaa ja käyttää parantaakseen laitteen suorituskykyä. Yksi tällainen lisäosa on hindin kielen käännössanakirja, joka voi auttaa käyttäjiä heidän ääntämisongelmissaan.

Toinen suosittu lisäosa on hindi-englanti-käännöstyökalu, joka on erittäin hyödyllinen käyttäjille, jotka haluavat oppia englantia mutta asuvat Intiassa.

Sajjad TV tarjoaa myös online-radiokeskustelumahdollisuuden, josta on tullut erittäin suosittu teini-ikäisten ja nuorten keskuudessa. Joitakin tämän kanavan suosittuja kanavia ovat Jhooti, ​​Samithi ja Bhumika.

Sajjad TV on samanlainen kuin kaikki muutkin suositut kansainväliset kaapeli- tai digitaaliverkkotelevision tarjoajat, sillä se tarjoaa sekä suoria paikallisuutisia että ajankohtaisia ​​tapahtumia suosittujen dokumenttien ja sarjakuvien lisäksi.

Se on suosittu myös Lähi-idässä, jossa suuri määrä katsojia seuraa esityksiä. Sajjad TV on myös julkaissut verkkosovelluksensa, jonka avulla käyttäjät voivat surffata netissä matkapuhelimillaan.

Sajjad TV -sovellus Androidille – ilmainen lataus

Tämä sovellus on samanlainen kuin iPhone tai iPod Touch, ja sen avulla käyttäjät voivat selata tuhansia kanavia ja valita niistä haluamansa.

Sajjad TV:n virallisella verkkosivustolla on luettelo kaikista suosituista kanavista sekä tulevien ohjelmien aikataulu, jotta käyttäjät voivat suunnitella ja ostaa suosikkiohjelmiaan ajoituksensa mukaan.

Sajjad TV tarjoaa myös kolmea erilaista ohjelmaa käyttäjille heidän tarpeidensa mukaan. Nämä suunnitelmat sisältävät aloituspaketin, keskikokoisen paketin ja eliittipaketin, jotka koostuvat useista kanavista nimellistilaushinnalla.

Sajjad TV:n avulla käyttäjät voivat myös tilata haluamiaan kanavia suoraan sovelluksesta, jolloin he voivat nauttia Sajad TV:n eduista ilmaiseksi.

Tällä kanavalla esiintyvät suositut intialaiset talk-show-isännät ovat voittaneet useita palkintoja erinomaisesta ohjelmastaan. Sajad TV:n huippuluokan hindi-kanavat tarjoavat myös korkealaatuista kuvaa ja ääntä sekä täydellisen kuvan ja äänen laadun.

Sajjad TV -sovellus Androidille – ilmainen lataus

Virallinen Sajad TV -sovellus antaa käyttäjille mahdollisuuden hallita kaikkia tilauksiaan sekä hallita selaushistoriaansa, mikä auttaa heitä virtaviivaistamaan televisioitaan.

Sajad TV:n uusin versio tarjoaa kattavan luettelon kaikista suosituista televisiokanavista milloin tahansa, sekä tulevien ohjelmien aikataulun.

Sajjad TV tarjoaa myös täydellisen luettelon kaikista äskettäin julkaistuista elokuvista ja trailereista sekä niiden julkaisupäivämäärästä.

Näin käyttäjien on helppo löytää valitsemansa elokuva tai traileri, kun he haluavat katsoa sen.