Telegram for PUBG Mobile Game 2021

Telegram for PUPG Mobile 2021

Telegram for PUPG on uusi palvelu, joka lupaa tavan luoda ja hallita monen pelaajan online-roolipelejä (tunnetaan yleisesti MMORPG:inä) Skype-tekniikan avulla. Niille, jotka eivät tiedä, tämä sovellus perustuu itse asiassa Skypen takana olevaan tekniikkaan.

Tämän sovelluksen avulla käyttäjät ympäri maailmaa voivat pelata massiivisessa monen pelaajan online-roolipelissä (MMORPG).

Voit pelata tätä peliä mistä päin maailmaa tahansa, kunhan internetyhteys on käytettävissä.

Tarvitset kaksi asiaa, jotta tämä sovellus saadaan käyntiin. Ensimmäinen näistä on tietokone, joka pystyy käyttämään Skypeä. Sinun on asennettava Skype-ohjelmisto tietokoneellesi.

Seuraavaksi lataat ja asennat Telegu Messengerin kauppapaikalta. Tämän jälkeen voit jo alkaa keskustella muiden Skype-käyttäjien kanssa.

Telegram for PUPG Mobile 2021

Ennen kuin aloitat pelaamisen, sinun tulee kuitenkin luoda henkilökohtainen tilisi. Voit tehdä tämän siirtymällä sovelluksen pääsivulle.

Näet välilehden “Omat pelit”. Napsauta välilehdellä “Uusi peli” -vaihtoehtoa. Valitsemalla Moninpeli, sinut ohjataan sivulle, jolla voit valita pelityypin, jota haluat pelata.

Kun olet valinnut pelin, jonka haluat aloittaa, voit kirjautua sisään. Näet sivun, joka sisältää foorumin. Foorumin avulla voit keskustella pelistä muiden jäsenten kanssa ja esittää kysymyksiä.

Jos et halua keskustella muiden pelaajien kanssa, voit jatkaa pyyntöjesi tai viestien lähettämistä foorumille. Muut ketjujasi katselevat pelaajat voivat lukea ne.

Tämä ominaisuus on hyvin samanlainen kuin se, jonka avulla voit lähettää viestejä ryhmään ilman, että sinun tarvitsee ensin puhua kaikille ryhmän jäsenille.

Kun olet kirjautunut sisään, voit aloittaa hahmosi luomisen. Tämä vie sinut Arvalastin maailmaan. Kun luot hahmosi, sinua pyydetään antamaan lyhyt elämäkerta itsestäsi.

Telegram for PUPG Mobile 2021

Sinua pyydetään myös valitsemaan hahmorotu. Saatavilla on luettelo kilpailuista, joten sinun ei ole rajoitettu yhden valinnassa.

Seuraavaksi sinun tulee valita tehtävät, jotka haluat tehdä pelissä. Nämä tehtävät ohjaavat sinut pelin läpi ja auttavat sinua suorittamaan kaikki tehtävät, jotka sinun on tehtävä.

Voit jatkaa napsauttamalla “Tehtävät”-välilehteä ja valitsemalla sitten tehtävät, jotka sinun on mielestäsi tehtävä. Tehtävien lisäksi tarjolla on myös joitain erikoistehtäviä. Nämä vaativat enemmän aikaa ja vaivaa kuin muut tehtävät, mutta ovat sen arvoisia.

Kun olet aloittanut pelin, voit käyttää chat-huonetta. Täällä voit kommunikoida muiden pelin jäsenten kanssa keskustellaksesi kaikesta pelistä haluamasi.

Voit myös saada uusia ystäviä chat-huoneessa. Tällä tavalla voit saada lisää tietoa pelistä ja suunnitella strategiaasi täältä. Ennen kuin huomaatkaan, olet matkalla kohti tämän pelin mestaria!

Telegram for PUPG Mobile 2021

Kaikki tämän pelin pelaamiseen tarvittavat koodit löytyvät viralliselta sivustolta. Jos et halua ladata sovellusta, voit vierailla virallisella verkkosivustolla pelataksesi peliä.

Vaikka olisit ladannut sovelluksen, sinulla on silti mahdollisuus pelata tätä upeaa peliä! Joten, mitä sinä odotat?

Pelin päätavoitteena on tutkia erämaa-alueita, kerätä erilaisia ​​hedelmiä, kasveja ja eläimiä matkan varrelta ja täydentää varastoasi. L

Kun olet kerännyt tai suorittanut yhden tehtävän, siirryt seuraavalle alueelle. Tavoitteena on suorittaa kaikki tasot annetussa ajassa. Tämä lisää pisteitäsi ja antaa sinulle lisäpisteitä!

Voit myös ansaita päivityksiä matkan varrella valmistautuaksesi seuraavalle tasolle!

Voit kasvattaa pisteitäsi käyttämällä pelissä olevia esineitä ampuaksesi vihollisia tai esineitä, jotka eivät liiku. Voit myös saada apua matkan varrella robotti namedhoe, joka auttaa sinua selviytymään vaikeista paikoista.

Pelissä on jopa lisäyksiä! Tehostukset antavat sinulle ylimääräisiä elämiä, joten sinun ei tarvitse huolehtia kuolemasta. Voit poimia ne, ladata tai heittää pois, jotta ne eivät valtaa niitä.

Telegram for PUPG Mobile 2021

Grafiikka on hieman karkeaa reunoista, mutta se ei ota pois hauskaa! Musiikki ja ääniefektit ovat myös erinomaisia. Kokonaiskäyttöliittymä on puhdas ja yksinkertainen.

Telegram for PUPG Mobile 2021 on ehdottomasti yksi niistä peleistä, joista pidät nautinnollisia. Se on ilmainen, eikä siihen kestä kauaa tottua. Pelaa tätä ilmaista peliä ja katso mitä mieltä olet!