Teljes útmutató a nagy pénzkeresethez kriptovalutákkal 2021-ben

Amikor az online pénzkeresés legjobb módjait keresi, a kriptovaluta valószínűleg nem is éri meg a fejét. De kellene. A kriptovaluta az egyik leggyorsabban növekvő digitális eszköz.

A blokklánc támogatja és lehetővé teszi a kereskedést, és többféle lehetőséget kínál mindenki számára, aki online jó jövedelmet szeretne elérni. A kriptovalutákkal többféle módon lehet pénzt keresni, némelyiknek nem is kell arra, hogy bármit is fektessen be, csak az idejét és erőfeszítéseit.

Ma a pénzkeresés, sőt a meggazdagodás legjobb módszereiről fogunk beszélni a kriptovalutákkal. A pénzkeresés legjobb módjai kriptovalutákkal

Hogyan lehet pénzt keresni kriptovalutával?

Sokféle módon lehet pénzt keresni a kriptovalutával, és bevételt generálni a kriptotérben. A kriptográfiai eszközök eredendő volatilitása miatt a legtöbb nagyfokú kockázattal jár, míg mások tartományi ismereteket vagy szakértelmet igényelnek.

1. Tét

A tét a pénz alapjainak kriptóérmébe történő befektetésének vagy lezárásának folyamatára utal, és új kriptovaluták keresésére kamat formájában. Ezenkívül az árértékelés előnyeit is élvezheti, amikor úgy dönt, hogy az érméit egy adott időszakra tartja.

Nagyszámú, a tétet igazoló kriptovaluta létezik, amelyek lehetővé teszik, hogy jó bevételt szerezzen a részvényekkel. A legjobb lehetőségek: WISE, PIVX, Tezos, DASH, NAV Coin stb.

Például a WISE egy ERC-20 token, amely lehetővé teszi, hogy kamat révén szép jövedelmet szerezzen azáltal, hogy az alapjait a WISE szerződésbe zárja. A WISE segítségével akár 5% -os éves kamatot is kereshet tétjein, a rendszeres bónusz ajánlatok mellett.

A WISE tét biztonságos, alacsony kockázatú és rendkívül rugalmas, mivel bármikor visszavonhatja érdeklődését vagy felszámolhatja tétjét.

2. Vásárlás és HODLing

A HODLing az a folyamat, amikor nagy teljesítményű, nagyszerű koncepciókkal és jó felhasználási esetekkel rendelkező kriptovalutákat vásárol, majd jó ideig tartja őket abban a reményben, hogy az áraik jelentősen emelkedni fognak.

Miután az érme ára elég magas ahhoz, hogy jó nyereséghez jusson, eladhatja őket a piacon. A HODLing azonban nem keres kamatot az alapjairól. Az olyan kriptovaluták, mint a Bitcoin, az ETH, a BNB stb., Jóak hosszú távú befektetésekhez és HODLinghez.

3. Kereskedési kriptográfia

A kereskedés ugyanolyan, mint a tőzsdei kereskedés, ahol zsetonokat / érméket vásárol és ad el haszonkulcsért. Számos tőzsde létezik, ahol megvásárolhatja az Ön által választott kriptovalutákat.

Ezután tarthatja őket egy ideig, vagy azonnal eladhatja, amint az ár emelkedik. Napi kereskedés is folyik azok számára, akik elég jó nyereséget szeretnének elérni azáltal, hogy ugyanazon a napon kriptovalutákat adnak el és vásárolnak. Veszel egy rejtjelérmét, várod az ár növekedését, és profitért eladod.

4. Befektetés

A befektetés természetesen a legegyszerűbb módja a kriptovalutákkal történő bevételszerzésnek. Számos módon kereshet kriptovalutában, cserék, ICO (kezdeti érmeajánlat) vagy közvetlen befektetés / partnerség útján.

A kriptográfiai befektetéssel nemcsak a megvásárolt érme / token árának drágulása, hanem a projektben való részesedése révén is megtérülhet.

Attól függően, hogy milyen típusú kriptovalutába fektet be, hozzáférhet a projekthez / termékhez, vagy felhasználhatja az érmét fizetésekhez.

5. Bónusz érmék / tokenek

A bónusz / airdrop ajánlatokban való részvétel egy másik jó módja a kriptovalutákkal való keresésnek, és nem is követeli meg, hogy bármit is befektessen.

Az ingyenes / bónusz érmék megszerzéséhez csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy kriptopénz airdrop vagy bounty programjához, és elvégez néhány egyszerű feladatot.

Emellett bónusz tokent kereshet, ha az ICO vagy a token eladási szakasz alatt kriptovalutába fektet be, mivel az új projektek gyakran bónusz tokent adnak a korai befektetőknek.

6. Hivatkozás

A kriptográfiai hivatkozási program nagyon gyakori és nagyon jó módszer a kriptovaluták keresésére. Leggyakrabban nem is kell semmit fektetnie ahhoz, hogy pályázhasson és kereshessen egy projekttel. Egyszerűen regisztrálhat a weboldalon, megszerezheti egyedi hivatkozási linkjét, és elkezdhet hivatkozni és keresni.

A WISE és sok más kriptovaluta jó nyereséget kínál az ajánlásokhoz. A WISE használatával mind a referáló, mind a játékvezető 10% bónusz tokent kap minden sikeres tét után a referralon keresztül.

7. Értékesítés kriptovalutákért

Ha Ön kereskedő, és kriptovaluták, mint például a Bitcoin és a Ripple, megengedettek az Ön régiójában, akkor ugyanezt elfogadhatja árai és szolgáltatásai fejében.

A kriptopénzek digitális pénzek, és könnyen lebonyolíthatók és felhasználhatók világszerte anélkül, hogy más pénznemben kellene átszámítani. Tehát elfogadhatja az első érmék bármelyikét az egyszerű, globális tranzakciókhoz.

Számos Bitcoin fizetési processzor létezik, amelyek lehetővé teszik a kriptofizetési lehetőségek integrálását az offline / online boltban.

8. Osztalék

A kriptovaluta osztalékok nagyjából hasonlóan működnek, mint a részvény osztalékok. Befektet egy osztalék kriptovalutába, és fix kamatot keres a befektetésén.

Meg kell vásárolnia és tartania kriptovalutákat arra az időszakra, amelyen kamatot szeretne szerezni. A legfontosabb osztalékos kriptovaluták, amelyekbe kamatra befektethet, többek között a BNB, a NEXO. Ezeknek az érméknek a többsége nem igényel tétet, hogy kamatot szerezzen.

9. Dolgozzon a kriptopénzek keresésén

Mivel a kriptovaluták népszerűsége és elérhetősége növekszik, egyre több vállalat használja ezeket a digitális érméket többek között az alkalmazottaik fizetésének kifizetésére.

A kriptofizetések biztonságosak, olcsóak és átláthatók. Sőt, könnyű és megfizethető fizetni a távoli / szabadúszó munkavállalóknak bitcoinban, ahelyett, hogy készpénzt küldene más lehetőségeken keresztül.

Akár fejlesztő, akár író, akár tervező, rengeteg olyan nemzetközi vállalatot talál, amely hajlandó kriptovalutában fizetni munkája / szolgáltatásaiért.

10. Fejlessze ki saját kriptovalutáját

Végül, de nem utolsósorban a kriptovalutákkal nyereségre tehet szert, ha létrehozza sajátját. Igen, elkészítheti saját kriptovalutáját, és ez nem annyira ijesztő, mint amilyennek hangzik.

A kriptovaluta létrehozásához és elindításához azonban szükséged lesz valamilyen szakértőre a blokkláncban. Meg kell ismernie az alapismereteket a blokklánc és a kriptovaluták működéséről.

Ezután értékelnie kell a különféle lehetőségeket, és elő kell állítania az építeni kívánt érme típusát. Alternatív megoldásként alkalmazhat egy blockchain szakértőt vagy csapatot a munkához.

Miután kifejlesztette érméjét, megkezdheti az értékesítését az ICO-n vagy a tőzsdéken keresztül. Természetesen az elején sokat kell népszerűsítenie, hogy a felhasználók tudják, mi az érme, és miért kellene befektetniük.

Következtetés

A kriptovalutákba történő befektetés a helyes választás 2021-re és azon túl. Először kockázatosnak érezheti magát, de hosszú távon sokkal jövedelmezőbb.

A kriptovaluták kockázatát kutatással és portfóliójának diverzifikálásával könnyen csökkenteni lehet. A kriptovalutákkal történő pénzkeresésnek ez a 10 módszere időről időre tesztelt és bizonyítottan szilárd hozamot jelent a kriptográfiai befektetők számára. Próbáld ki őket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *