Virtual Antiban App for Android

Virtuaalinen Antiban-sovellus Androidille

Virtual Antibanker on uusi haittaohjelma, joka simuloi kuuluisaa Antivirus Action -sovellusta. Tämän huijauksen tarkoituksena on huijata käyttäjät ostamaan haittaohjelman päivitetty versio, koska siinä ei itse asiassa ole sisäänrakennettuja toimintoja.

Tämä huijaus julkaistiin äskettäin Internetiin, ja vaikka se saattaa näyttää lailliselta, on aina parempi pysyä erossa niistä! Lue lisää saadaksesi lisätietoja Virtual Antibanista ja kuinka voit poistaa sen lopullisesti!

Tämä huijaus on ollut olemassa jo jonkin aikaa, mutta se ilmestyi äskettäin uudella nimellä. Se ilmestyi ensin eri verkkokauppojen APK-tiedostoihin. Kun se oli asennettu, se näkyy jatkuvasti näytöllä ja kysyi jatkuvasti, haluatko ostaa sen päivitetyn version.

Jos napsautat kyllä, väärennetty ohjelma saastuttaisi tietokoneesi aiheuttaen kaikenlaista vahinkoa. Vaikka Virtual Antivirus on laillinen ohjelma, se ei suojaa tietokonettasi millään tavalla.

Viruksella on useita erotettavia piirteitä. Ensinnäkin se lataa väärennetyn sovelluksen, joka vaatii sinun skannata tietokoneesi “varmistaaksesi”, että se on aito. Kun saat tämän viestin, tietokoneesi on jo saanut tartunnan, joten sinun on poistettava väärennetty sovellus välittömästi!

Virtuaalinen Antiban-sovellus Androidille

Valitettavasti sovelluksen skannausosa ei toimi taustalla, joten sinun on suoritettava se manuaalisesti, jos haluat puhdistaa muun järjestelmän.

Virtual Antibanker lähettää myös roskapostiviestejä tietokoneellesi. Se naamioituu sähköpostin liitetiedostoksi tai zip-tiedostoksi ja lähettää jatkuvasti roskapostiviestejä näille verkkosivustoille.

Et edes tiedä, että se on siellä! Nämä roskapostiviestit yrittävät saada sinut ostamaan ohjelmiston väärennetyn päivityksen. Jos kuitenkin haluat poistaa tämän tartunnan tietokoneeltasi, sinun tulee käyttää asiantuntijan luomaa “haittaohjelmien poistotyökalua”.

Tämä ohjelma voi helposti päästä eroon Virtual Antibanker -tartunnasta, mikä tekee sen palauttamisesta erittäin vaikeaa! Kun olet asentanut ohjelman, anna sen suorittaa tietokoneesi syväskannaus.

Tämä saa sen paljastamaan kaikki infektiot, joita sillä on, jolloin voit puhdistaa ne. Kun tämä on tehty, sinun tarvitsee vain käynnistää tietokoneesi uudelleen ja sen pitäisi olla vapaa tartunnasta.

Huomaa, että jos asetuksesi tai tietosi ovat vioittuneet, kun käynnistät koneen uudelleen, sinun on puhdistettava ne manuaalisesti.

Päästäksesi eroon Virtual Antibanker -ohjelmasta, on suositeltavaa käyttää ohjelmistoa, joka tunnetaan nimellä “MalwareBytes”. Tämä työkalu skannaa tietokoneesi ja poistaa kaikki ohjelman osat, jotka saattavat aiheuttaa vahinkoa.

Tämä nopeuttaa tietokoneesi toimintaa ja estää ohjelman latautumisen. Ohjelman käytön jälkeen käynnistä kone uudelleen ja asenna Virtual Antibanker -sovellus uudelleen.

Virtuaalinen Antiban-sovellus Androidille

Seuraava askel on käyttää ohjelmaa nimeltä “XoftSpy”, joka on luotettava vakoiluohjelmien poistoohjelma. Tämä skannaa tietokoneesi ja poistaa kaikki Virtual Antibanker -sovelluksen tartunnan saaneet osat.

Voit käyttää tätä napsauttamalla alla olevaa linkkiä. Kun olet ladannut ja asentanut XoftSpyn, sinun tulee käyttää sitä tietokoneesi skannaamiseen ja mahdollisten virheiden poistamiseen. Kun se on tehty, se poistaa kaikki jäljet ​​Virtual Antibanker -viruksesta ja jättää järjestelmäsi puhtaaksi ja käyttövalmiiksi.

Jos haluat päästä eroon tästä viruksesta lopullisesti, on suositeltavaa käyttää yllä olevia ohjeita. Ne poistavat tehokkaasti tietokoneesi kaikista tartunnan osista ja estävät sitä palaamasta.

Virtuaalinen Antiban-sovellus Androidille

Jos et kuitenkaan ole varma, toimivatko nämä vaiheet, sinun kannattaa ladata ja asentaa XoftSpy – luotettava vakoiluohjelmien torjuntaohjelma.

Tämä skannaa järjestelmäsi ja poistaa kaikki Virtual Antibanker -sovelluksen osat, jotka voivat aiheuttaa ongelmia tietokoneellesi.