X Ninja 1.8 for Android – APK Download

X Ninja 1.8 Androidille – APK-lataus

X_ ninjas on tunnettu Android-sovellus. Tätä ilmaista ohjelmistoa käytetään laajalti useisiin tarkoituksiin, mukaan lukien viestintä, viihde ja liiketoiminta.

Kuten nimestä voi päätellä, tämän ohjelman päätarkoitus on keskustella eri laitteiden, kuten matkapuhelimien, henkilökohtaisten tietokoneiden ja vastaavien, kautta.

Voit käyttää tätä työkalua myös pelien pelaamiseen ja sovellusten lataamiseen. Tämän ohjelman uusin versio tukee myös iPhonea. Tämä artikkeli näyttää, kuinka saat X_ Ninja 1.8 apk:n puhelimeesi.

Kun olet ladannut tämän sovelluksen Google Play -sovelluksesta, sinun on asennettava se laitteellesi. Noudata näytön ohjatun asennustoiminnon ohjeita. Jos noudatat kaikkea oikein, sinun pitäisi pystyä asentamaan X_ ninjas APK puhelimeesi. Voit tehdä tämän käynnistämällä Android-järjestelmän uudelleen.

X Ninja 1.8 Androidille – APK-lataus

Seuraava vaihe on etsiä X_ninja_1.8 apk:n asetukset tietokoneeltasi. Etsi tietokoneesi asetukset ja kaksoisnapsauta “Asetukset”. Tämä avaa uuden ikkunan. Näet useita vaihtoehtoja asetusten säätämiseksi, mukaan lukien kieliasetukset.

Kieliasetus ohjaa laitteen tarjoamaa oletuskieltä. Sen avulla voit myös muuttaa sitä sen alueen mukaan, jota käytät laitetta.

Kun olet tehnyt tämän, käynnistä järjestelmä uudelleen. Sinun pitäisi nyt nähdä kaikki puhelimesi tiedostot ja asetukset Android-järjestelmässä. Sinun pitäisi myös nähdä äskettäin lisätyt asetukset.

Kun olet asentanut X_ ninjas APK:n onnistuneesti, voit jatkaa sen poistamista käytöstä. Tämä voidaan tehdä napsauttamalla “Asetukset”. Etsi jälleen “Asetukset” -kuvake ja napsauta sitten “Tietoja”. Viimeinen asia, joka sinun on tehtävä, on napsauttaa “Build” -linkkiä, jotta pääset sovelluksen rakennus- ja asennussivulle.

X Ninja 1.8 Androidille – APK-lataus

Tämän jälkeen voit jatkaa laitteen flash-muistia X_ninja_1.8 apk:lla. Lataa ja tallenna ensin sovelluksen uusin versio.

Voit tehdä tämän siirtymällä Google Play -sovellukseen ja hakemalla uusinta julkaisua. Tallenna se omaan henkilökohtaiseen kansioon. Kun olet tallentanut sen, siirrä se laitteellesi.

Liitä seuraavaksi laitteesi tietokoneeseen USB:n avulla. Avaa “Asetukset” tietokoneellasi. Vieritä asetusnäytössä kohtaan “SD Cards” ja napsauta sitä. Nyt sinun pitäisi nähdä kansio, jossa on APK.

Kaksoisnapsauta sovelluksen uusinta versiota ja napsauta sitten “Avaa”. Näet kaksi välilehteä asetusnäytössä – yksi tavallisille käyttäjillesi ja toinen järjestelmäasetuksille.

Nyt näet “oma asetukset” -välilehden, joka sisältää käyttäjätunnukseesi ja salasanaasi liittyvät vaihtoehdot. Jos haluat muuttaa laitteesi asetuksia, valitse “perm muutokset” ja seuraa ohjeita tehdäksesi niin.

Jos haluat palata aikaisempiin asetuksiin ennen sovelluksen lataamista, napsauta “Peruuta asetukset” -välilehteä. Valitse “kyllä”, kun ikkuna kysyy, haluatko peruuttaa tekemäsi muutokset.

X Ninja 1.8 Androidille – APK-lataus

On myös mahdollista peruuttaa muutokset painamalla “kumoa”-painiketta. Tallenna lopuksi kaikki muutokset napsauttamalla “tallenna kaikki muutokset”. Muut näkemäsi muutokset liittyvät laitteesi järjestelmä- ja sovellusasetuksiin.

Se on siinä! X_Ninja_1.8 APK on valmis asennettavaksi! Lopuksi suosittelemme, että asennat kaikki lisäsovellukset, joita aiot käyttää X_Ninja_1.8 apk:n kanssa.

Jos tällaista sovellusta ei ole, noudata yllä olevia ohjeita uudelleen. Noudata ohjeita ja paina sitten “valmis”.

Ennen kuin käynnistät sovelluksen, varmista, että tietokoneesi suojaus on käytössä. Tämä ominaisuus löytyy Asetukset-valikosta. Anna sovelluksen toimia Windows Protectionin kautta.

On suositeltavaa kytkeä automaattiset päivitykset pois päältä, koska ne voivat saada tietokoneesi tartunnan. Sovellus tarjoaa kuitenkin ilmaisen päivityksen käyttäjilleen, joten tämän ongelman ei pitäisi vaikuttaa sinuun.

X Ninja 1.8 Androidille – APK-lataus

Sovellus on erittäin helppokäyttöinen. Vaikka et olisikaan tekninen henkilö, X_Ninja_1.8:n asentaminen ei saisi kestää yli 10 minuuttia. Voit jopa ladata sen ilmaiseksi Google Android Marketplacesta.